Kirjailija Katariina Souri

TeinienSeisottajalle

Muistan ajan kun Katariina Souri tunnettiin nimellä Kata Kärkkäinen, olin silloin teini. Ennen internettiä kuvia ei saanut tuosta vain vaan oli hiffattava lehdet joissa Kata ja ostettava / otettava ne talteen ja voi luoja millä innolla teinipoika Katan kuvien parissa tumputtikaan! Kata Kärkkäinen oli kuuminta hottia Madonnan jälkeen. Ai ai kun näitä Katan musavideoita katsellessa tulee teiniajat mieleen, puhki kului VHS kasetti ja käsi kävi. Kyllähän sitä nuori Kata tulee nykyisinkin joskus mieleen kun vaimon kanssa on pedissä ja silmänsä sulkee rakastellessa, että jospa se olisi se ihana Playboy Kata siinä :D
https://www.youtube.com/watch?v=wHTC4ul4GrU

Youtube on kullä hieno, pääsee katteleen vanhoja juttuja.

86

1462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JLLP

      Eräs kauneimmista naisista maassamme, kaiken lisäksi fiksu ja älykäs ihminen.

      • lehmätlentääkin

        Just niin, turha julkkis, muotihomo ja lahjaton. Miten tällaiset ihmiset pysyy otsikoissa, ai niin julistamalla tulleensa yhtäkkiä lesboksi, onnea vaan tyhjäpää.


      • Anonyymi

        Miksi ei kerralla muuttanut nimeään Katariina Suureksi miksi pelkästään Souriksi? Siis silloin kun hulluus otti akasta niskalenkkiä.


    • IkuinenIhailija

      Hän on todella kaunis ja suloinen. Hakkaa mennen tullen nämä nykyiset silikoonipissikset yms. Hän ei ole vanhentunut juuri lainkaan. Ja tuskinpa on käynyt edes naamaansakaan kiristyttämässä, tahi pumppauttamassa täyteaineita.

      • kärkkäis.äly

        Fiksukin. Tuli raskaaksi, vaikkei rakastellut lapsen isää.


    • googlen_hengetär

      Älä jauha paskaa totuus ja todellisuus on vain yhden linkin takana

      Lehtiä ja televisiota liike-elämän lisäksi hyväksikäyttää myös epärehelliset henkilöt. Jos huijausten määrää ja laatua alkaisi analysoimaan tarkemmin kuluisi siihen useamman kuin yhden tarkastelijan työpäivä.

      Mediantarkastajien työryhmä on perustettu seulomaan mediasta elantoaan epärehellisin keinoin yrittäviä henkilöitä ja tarkastelun kohteena tällä kertaa seuraava henkilö:

      Sipoolainen Katariina Souri eli entinen Minna Katariina ”Kata” Kärkkäinen on vailla virallista vakinaista ammattipätevyyttä oleva nainen jolla ei ole yleisölle käytännössä mitään realistista ja konkreettista annettavaa.


      http://souri-katariina.blogspot.fi

      • kaunis-katariina

        Olipa katkeran ihmisen katkera purkaus yllä! Ja ketä ovat nämä anonyymit "asiantuntijat" eri aloilta? Blogin kirjoittaja on joku, joka tuntee Katariinan hyvin, on kenties tullut hänen torjumakseen tms., sillä ventovierasta ihmistä ei kukaan voi näin myrkkyisesti kadehtia. Ja blogisti käyttää toistuvasti adjektiivia "vanha" nainen puhuessaan Sourista. Neutraaliin ja kiihkottomaan ilmaisuun pystyvä mainitsee artikkelin alussa "47 vuotias nainen", eikä ikää tämän jälkeen enää toisteta.


    • äyhäyhäyh

      Minäkin muistan Katan. Olin 18-vuotias harjoittelija eräässä hotellissa, kun Kata tuli laulukeikalle. Koin suurta myötähäpeää, ja ihmettelin miksi ihmeessä ihminen haluaa nolata itsensä julkisesti.

      No, julkisuuden vuoksi tietenkin, onhan se nyt myöhemmin selvinnyt...Nimittäin jos ei ole "julkkis", on huomattavasti hankalampaa saada aivopierujaan ja luovuuden ruskeita kukkasiaan myytyä. Enkä nyt tarkoita pelkästään Kataa.

      Tässäpä Katalta näyte laulutaidoista, legendaarinen äyhäyh-kappale:

      https://www.youtube.com/watch?v=NMIQQCFyU-4

      Esitti livenä vielä huonommin. Olen onneksi toipunut nuoruuden traumastani.

      • ÄYHÄYHÄYH

        Ei ollut tarkoituskaan myydä Kataa laulajana.
        Oli vissiin tarkoitus vain myydä....


    • Säynätsalo

      Kataa ois siisti päästä nussiiin !

      • entiseenmalliin

        Sullahan kasvaa jo karvat kämmennissä. Anna vaan kyytiä nyrkkikyllikillesi.


    • se_koski_sieluun

      Miksi taiteilija Souri lopetti ateljeensa Annankadulla? koska japanilaiset turistit nauroivat arvon rouvan maalaukset ohi mennen maan rakoon ja esittelivät vastaavasti Hakaniemen torilta vitosella ostamiaan Kassi-Alman tekemiä muotokuvia
      jotka olivat sata kertaa laadukkaampia kuin Sourin töhertelyt

    • säälittävä_ihminen

      Työtä vieroksuva yhteiskunnan elätti pystyyn kuivunut rupusäkki joka ei saa edes töitä Stockmanin kempparista

      • uycvji5y

        Kannattaisiko teikän vaikka opiskella sitten.


    • korvenasuja

      Ihmeellistä että ei ole pyrkinyt politiikkaan ja kansanedustajaksi, tuossa iässä pitäisi jo huolestua eläkkeen suuruudesta.

      • Hkvvhhj

        Hyvin ennustettu :)


    • yhteiskunnan_elätti
    • po_tito_uitu

      Verokortissa täytyisi lukea se ainoa viraali ammatillinen resurssi

      maailman vanhin ammatti

    • Kusila

      Kata oli ja meni, nyt meillä on Sara, saas nähdä, milloin nähdään alaston Sara.

    • antiliberaali

      Kirjailijana todella surkea ja nyt vaihdevuosien kynnyksellä on liberaalilla feminismillä päänsä hapertanut Souri saanut päähänsä olevansa lesbo. Naurettava ämmä!

    • suvun.häpeä

      Säälittävä ikipissis tyrkky. Selkätatuoinnit ovat typeryydessään uskomattomia.

      • pus-katariina-pus

        Tulivatko kaikki katkeran kitkerät akat Martina-ketjuista nyt tänne? Missä ikinä on kaunis, luonnollinen sensuelli nainen, niin sinne korpit kokoontuvat raakkumaan ja repimään


      • luonnollinen.selkä
        pus-katariina-pus kirjoitti:

        Tulivatko kaikki katkeran kitkerät akat Martina-ketjuista nyt tänne? Missä ikinä on kaunis, luonnollinen sensuelli nainen, niin sinne korpit kokoontuvat raakkumaan ja repimään

        Luonnollinen? Vitsi ?


    • Kasarikotka

      Mäkin muistan kun Kata aiheutti joskus 1989 kaaoksen läheisellä humppalavalla. Koko paikka ihan nuijalla lyöty vaikka Kata tosi epävarman oloisena hiukan vaan liikehti taustanauhan tahtiin.
      Katan Your Love-albumihan tehtiin aikana jolloin mäkätettiin ettei suomessa osata tehdä kansainvälistä popmusiikkia. Your Love oli yllättävän hyvin tuotettu vaikka Katan laulu olikin vaan äyäyäytä. Mutta sopi humppalavalle hyvin huonosti.
      Sillonhan kaikki oli vaan yhtä rentun ruusua ja kikkaa, mutta onneks oli sentään Mikael Anreot, SheSheSam ja Dean Martin Boozing Dance Crew.
      Aina kun kuulen Kataa tekee mieli kaivaa Lauri Törhösen Insiders - Sisäpiiri VHS esiin.

      • Anonyymi

        Mielestäni siinä. äyäy:ssä ei ole eikä ole vieläkään mitään ihmettelemistä. Hyvä biisihän se on . Joku voisi tehdä siitä uuden version. Miettikää ja kuunnelkaa nykypäivän sanoituksia onko. niissäjärkeä...samaa toistoa räppärit vetää.


    • lepakkoluola

      Kata on jotenkin hukassa itsensä kanssa. Käynyt vuosikausia terapiassa, ihmissuhteet eivät kestä. Kirjailija, taidemaalari, astrologi. Sanotaan, että taiteilijat ovat originelleja ihmisiä ja sitä Kata on. Mitähän seuraavaksi.

      • antiliberaali7

        Ollakseen taiteilija pitää omata lahjoja. Katalla ei niiä ole joten hän on pelkkä haihattelija.


    • säälittävä__

      Kaiken järjen mukaanhan tuollaisen ihmisen paikka olisi mielisairaala. Useita persoonia, vaihtaa nimeä ja elämänkumppania kerran kuukaudessa. Kusettaa esiintymällä sellaisilla aloilla mihin ei ole koulutuspohjaa tai ammatillisia resursseja.
      Ja se Sourin "taide" sitten korkeintaan alaikäisen lapsen tekeleitä ei jumalluata

      Tälläisellä sotkulla Souri rahastaa

      http://static.iltalehti.fi/viihde/kata0704SL2_vi.jpg

      öh öh öh öh öh öh



      Eukko on rakentanut itselleen sekoiluilla jonkinlaisen suojamuurin sitä varten että kun joskus poliisi alkaa tutkia eukon "taidekauppoja" ym on sitten valmiina alentuneesti syyntakeisen kortti prosessia varten ettei alas tulla ihan liian kovaa.

      Viime kuussa tampelainen musiikkimies, tässä kuussa tsekkiläinen elämänkumppani, eukkohan vaihtaa elämänkumppania kuukautistensa mukaan pysyykö enää totuudessa ja todellisuudessa itsekään enää laskuissa

      http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/il_katariina_sourilla_ja_yo_yhtyeen_jasenella_romanssi

      • ElliElliViskaa

        Tsekkiläinen elämänkumppani :D Ihan suomalainen, jonninjoutava, rumahko lesbo....Elli jotain...
        Tämä pikkuTukiaisen pettämä :D


    • työkkäri

      Kuvitelkaa Souri Alepan kassalla myyjänä rakennekynnet ei taitaisi kestää kovinkaan monta tuntia fyysisen työn aiheuttamaa painetta

    • kanamainenkotkot

      Oli aika hermostunut käkättäjä eilen telkkarissa, kertoessaan suuresta (?) elämänmuutoksestaan!

    • multitalenttimatskua

      Olin yllättynyt Katariinan julkisuuteen tulosta, koska luulin julkisuuden olevan hänelle suurin kirous. Nähtyäni kuvat selkätatuoinnista ja avautumiset ihmissuhteista ymmärrän käsittäneeni väärin.

      Katariina Souri: On parempi, että elän vapaissa suhteissa
      http://www.iltalehti.fi/tosielamaa/2015121020798301_ir.shtml

      Katariina Souri esittelee huiman selkätatuointinsa
      http://www.iltalehti.fi/tosielamaa/2015121120818182_ir.shtml

      Tätä Katariina Souri katuu Playboy-ajoissaan
      http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/tata_katariina_souri_katuu_playboy_ajoissaan

      Katariina Souri tentissä naisrakkaudestaan – tiukkana intiimin kysymyksen äärellä
      http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/enbuskeveitolasalminen/uutiset/artikkeli/katariina-souri-tentissa-naisrakkaudestaan-tiukkana-intiimin-kysymyksen-aarella/5734100

      Katariinan kirjoista en ole tykännyt. Jossakin tv-ohjelmassa vilahtaneet maalauksensa sen sijaan ovat olleet kiinnostavia. Laulaja-Kataa en kaipaa. Playboy-urastaan muistan jossain aitan ovella otetun kuvan, jossa Kata nostaa helmaa.

    • julkisuusjuujaeijuujaei

      Tuntuu haluavan kovasti julkisuutta jälleen. Välillä taas valittaa , kuinka julkisuus ei jätä rauhaan. Pahin häröily juupas-eipäs-julkisuudelle oli itkeminen Linnan tähdet sarjassa. Siellä silmät kyynelissä avautui, kuinka rankkaa on taistella mediaa vastaan. Voi miten traaginen kohtalo. Elämä on julmaa. Onneksi nyt on vihdoin löytynyt sisäinen minä ja rauha - tämä kestää...kuinka kauan. Toivotan onnea!

    • hähähäää

      Kummallista jos homous , lespous on normaalia ? Ni miks siit täytyy mainita ?
      Silläkin saa näköjään julkisuutta
      Eikös Katan firma joutunut lopettamaan taannoin ?

      • uraa_pukkaa

        Sillä saa pedattua esimerkiksi "uskottavan" poliittisen uran tai ehkä jopa työpaikan YLE:llä.


    • hyihyihyihyi

      Ketjun avaaja on varmaan se Katan akkakaveri. Se, joka ei osaa kammata hiuksiaan. Joka sopisi Katalle lapseksi. Kolmanneksi sellaiseksi. Onhan Katan poika lähes saman ikäinen. Pörröpää italiaano pidettiin visusti piilossa, kuten myös tytär. Pojasta ja pojan isästä, sekä Katasta oli joskus juttua eräässä lehdessä.
      Nyt se eukko yrittää julkisuuteen työntää myös akkakaveriaan.
      Kuka niitten pärstää kehtaa katsoa. Kuvottaa jo niitten limainen olemus.
      Yök.

    • kimpppa

      Aikana jolloin painettu printtimedia kärsii kaupallisen sähköisen kilpailijansa verkkomedian puristuksesta joutuu printtimedia aktivoimaan tyhjäntoimittajansa tärväämään paperia nollatoleranssilla ja siitä markkinaraosta yrittää Souri Kärkkäinen ja muut persoonansa saada päivittäisen leipänsä.

      Yleisölle vanhalla kuivettuneella akalla ei kuitenkaan mitään annettavaa. Luulisi että lehtitalojen YT-neuvottelut, konkurssit ja irtisanomiset kielisivät että linja on väärä, tyhjänpäiväistä roskaa julkaisemalla karkoittaa ainoastaan lehtensä lukijat.

      Kukaan ei nimittäin ole enää kiinnostunut reppanasta nimeltä Kärkkäinen Souri ym sivupersoonat joka ei ainakaan vakuuta millään taiteen sektorilla vaikka sellaisilla yrittää rahastaa http://souri-katariina.blogspot.fi/

      Katariina Souri-Kärkkäinen on ainoastaan osoitus maamme puutteellisesta mielenterveyden pakkohoitolain säädännöstä. Ne oikeasti kipeimmät kuten hän eivät saa apua vaikka sitä tarvitsevat!

    • Muistojenullakolst

      Mulla on sellainen mielikuva että Kata seurusteli joskus takavuosien kohuliikemiehen AnttiPiipon kanssa. Muistaako joku muu tätä vai olenko erehtynyt?

    • Lkoodinuusinta

      Mun mielestä Katan kirjat ei oo kovin hyviä, mutta muuten kyllä ihailen hänen taiteellisuuttaaan ja elämäntyyliään. Rohkea nainen ja puolisonsa muistuttaa L-koodin (en oo ihan varma nimestä, se sarja missä oli lesboja) yhtä naista, joka oli jotenkin niin kuuma että minäkin kiinnostuin vaikka ihan hetero oonkin :)

    • jotain_rajaa00

      Kata Kärkkäinen mikä lie souri nykyisin menee nyt politiikkaan mukaan. EI kukaan voi olla niin sekaisin että äänestäisi tyhjänToimittajaa.

      • Hhhk

        No aivan. Eikö ihmiset tajua, että nämä unohdetut tähtöset huomaavat tässä vain mahdollisuuden varmaan ja hyvään tulotasoon, noin vain menneisyyden perusteella. Kuka noista peteliuksista ja entisistä misseistä voisi olla kiinnostunut hoitamaan tämän päivän ongelmia tavallisen talliaisen näkökulmasta katsottuna!?
        Järkyttävää oman edun tavoittelua.


      • Supi

        Muistan Katan. Hän poseerasi aikoinaan pornolehdessä. On Mensan jäsen.


      • Nkkkk

        Se että osaa jatkaa kuviomalleja ei ole missään nimessä yhtäläisyys sille, että osaa edustaa kansaa tärkeissä asioissa.
        Tavoittelee vanhuudenturvaa kun kohta ei enää rahat riitä eikä jaksa kirjoittaa naistenpokkareita tai värittää valokopioiden päälle eli taiteilla.


      • Anonyymi
        Hhhk kirjoitti:

        No aivan. Eikö ihmiset tajua, että nämä unohdetut tähtöset huomaavat tässä vain mahdollisuuden varmaan ja hyvään tulotasoon, noin vain menneisyyden perusteella. Kuka noista peteliuksista ja entisistä misseistä voisi olla kiinnostunut hoitamaan tämän päivän ongelmia tavallisen talliaisen näkökulmasta katsottuna!?
        Järkyttävää oman edun tavoittelua.

        Eikö se nyt jokainen ihminen tavoittele omaa etuaan


    • Anonyymi

      Niin ja käyttää vihreitä piilolinssejä.

    • Anonyymi

      Katariina Souri on kyllä mielenkiintoinen ihminen. Haluaisin tavata.

    • Anonyymi

      Oli pakko vaihtaa nimeään kun lutkaili liikaa. Myi paljasta pintaa, en arvosta. Nättiydestä voidaan olla montaa mieltä.

      • Anonyymi

        Joo on kiva selittää mukuloille, että äiti vähän levitti 😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo on kiva selittää mukuloille, että äiti vähän levitti 😁

        Äiti nyt näytteli kaikille miehille tissejään ja pilluaan. Miehet niin tykkää 🤣🤣🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Sama juttu. Mulla oli jopa se Playboy lehti jonka kannessa Kata oli.

    • Anonyymi

      Hyvin hän näyttää kuitenkin pärjäävän elämässään.

      • Anonyymi

        Millä mittarilla?


    • Anonyymi

      Naama kuin pettolinnun persse kassi alma yleisölle ei elämässään ole ollut muuta annettavana lovi mutta sekin tänä päivänä väljä kiertokanki huutaa ja mäntä halki hoitoon tälläiset tapaukset tässä analyysi minkälaisesta ihmisestä on kyse

      https://souri-katariina.blogspot.com/

    • Anonyymi

      Minusta Kata on hyvä tyttö. Kyllä tuo tyttö herättää miesten mielenkiinnon edelleen.

    • Anonyymi

      Hesari teki hyvän työn nolatessaan jälleen tämän skitsofreenikko Sourin.
      Kuten kuvasta näette eihän kyseinen "suurteos" ole mitään muuta kuin jonkun 13 vuotiaan teinin töhertämä grafiitti

      https://hs.mediadelivery.fi/img/658/a77c6a12ce636e0ac5b0fdec17cb3e75.jpg.webp


      Katariina Souri Kärkkäinen ja kaikki sivupersoonansa kysymyksessä on psyykkisesti sairas ihminen. Katsokaas yksi todiste mm roskalehtien kruunatussa kuninkaassa apussa jossa paljastuu akan yksi diagnoosi vainoharhaisuus.

      https://www.apu.fi/artikkelit/katariina-souri-asuu-yksin-maatilalla-sipoossa-ulkomaailma-ei-pysty-mua-satuttamaan

      Psykoosit on taas variksenpelättimellä tulilla. Tosin kyseinen vainoharhaisuus ei ole tapauksen ainoa ongelma tapaus on kehittänyt pienessä päässään ahtauman että joku tulee vielä ja pieksää hänestä mielisairaudet ulos.


      Tuolla muuten faktat tästäa avohoitotapauksesta.

      https://souri-katariina.blogspot.com


      Miksi tuollainen roskalehti Apu pitää yllä näin sairaan ihmisen deluusioita??

      Sourilta puuttuu sairaudentunto. Hän elää petoksesta. Hän markkinoi itseään medialle "missinä" vaikka on ulkonäöltään variksenpelätin. Kaikessa muussa hän on pelkkä harrastelijatason amatööri. Hänen ainoa artikkelinsa on ollut tietty kolmio haarojen välissä mitä hän onkin käyttänyt ahkerasti. Mutta nyt sekin on loppuun kulutettu itäprostituoitujen kiilatessa ohi. Markkinoita ei ole edes Vaasankadulla.

      Jokaisen kuluttajan täytyy boikotoija tuollaisia Apu lehden kaltaisia roskalehtiä jotka pitävät yllä tämän Souri Kärkkäinen+sivupersoonansa deluusioita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        huh onpas se pöheikkö oikea Unelma Säleikkö


    • Anonyymi

      Sen ajan PORNO TÄHTI Kata Kärkkäinen! Armoton pyrkyri, meni naimisiin meidän koulun rehtorin pojan kanssa, joka oli ehkä joku muusikon tapainen.

    • Anonyymi

      Ootteko te ihan sekaisin ? Viikonloppu alkamassa kun haukutte ilkeästi toista ihmistä . Lentäkööt sanat takaisin teille itsellenne. Stop tykkänään nettikiusaamiselle !

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pimpa kuvista on aikaa jo kahden sukupolven mittainen aika. Eikä nykypäivän ruisrääkän ulkonäkö vastaa enää nuoruuden pimpakuvia. Ettäs silleen.

      • Anonyymi

        Näin käy naisille joilla ei koulutusta ei ammattia ja ainut tulevaisuus on masenus ja yksinäisyys .


    • Anonyymi

      Katariina souri on kaunis ihminen ja aiheuttaa kateutta.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Psyykkisesti sairas ihminen hetki ennen lopullista pimahtamista. Kas kun ei kerralla muuttanut nimeään Katariina Suureksi.

        Tämä fakta jyrää ja saa jokaisen näkemään asiat realistisessa valossa

        https://sourikatariina.wordpress.com/2023/12/05/katariina-souri-karkkainen/

        Katariina Souri on väärin se kuuluisi olla Katariina Suuri tai paremmin Suomen kuningatar Katariina Suuri I


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      KATA KÄRKKÄINEN
      SILLOI KUN KATA ELI KUUMINTA NUORUUDENSA AIKAA, OLI JOPA MISSINÄ, TODELLA KAUNIS JA IHANA, MIESTEN MIELEN.
      SIITÄ KATARIINA SOURI KIRJOITTAAKIN MUISTELMISSAAN, KUINKA MIEHET AIVAN PUOLI VÄKEEN PANOILLE HALUSIVAT. OLI POIKIA MISTÄ VALITA.

      • Anonyymi

        Jaa että oikein missinä?
        Mikä peräkammarin poika täällä huutaa?


      • Anonyymi

        Pimppakuvista taitaa olla aikaa enemmän kuin sukupolven mittainen aika. Akka elää tänä päivänä petoksesta jos mieltää itsensä missiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pimppakuvista taitaa olla aikaa enemmän kuin sukupolven mittainen aika. Akka elää tänä päivänä petoksesta jos mieltää itsensä missiksi.

        Miehetkö täällä palstalla melskaa, kun koko ajan vain pimpat mielessä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa että oikein missinä?
        Mikä peräkammarin poika täällä huutaa?

        Ei ole tainnut olla Miss Suomi tämä Katariina Suuri. Mutta toisaalta eihän kovin monen muunkaan kuningas maan kuningattaret ole missejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole tainnut olla Miss Suomi tämä Katariina Suuri. Mutta toisaalta eihän kovin monen muunkaan kuningas maan kuningattaret ole missejä.

        Kun hulluus pääsi vauhtiinsa niin miksi ei vaihtanut saman tien nimeään Katariina Suureksi eikä Souriksi. Tai hieman selvemmin Suomen kuningatas Katariina Suuri I:si.

        Jokainen varmasti tajuaa että daamilla ei ole kaikki muumit laaksossa.


    • Anonyymi

      Nuorena oli kyllä kaunis mutta surkea laulaja.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kata on hyvä maalaamaan mitä sitä kiistämään.

    • Anonyymi

      Hyvä maalaamaan. Yksi seuratuimmista julkkiksista. Levyn tuotti yksi Suomen parhaimmista DJ:stä.

      Siitä teille noin aluksi lehtokurpat.

      • Anonyymi

        hahaha ai kukahan tuotti ja mitä? Souri Kärkkäisen kirjojakaan ei ole myyty edes pienkustannerajaan saakka. Ja DJ levytuottajana ei ole uskottavana.

        Miten muuten kävi kun arkkikona tuomittu talousrikollinen Selli Selin yritti tehdä tästä ruisrääkästä laulajatarta? miten siinä kävi? lue spexejä täältä

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18185818/iltakamasiini-keta-muistaa


      • Anonyymi

        hahaha "hyvä maalaamaan" joop Souri on "hyvä maalaamaan" ainostaan toisten tekemiä tauluja. Sotkemalla väriä niiden päälle. Taidetta omassa lajissaan.


    • Anonyymi

      Lue päivän kuuma puheenaihe "hullu osoittautuukin huijariksi"



      "Tiedättekö mitä Katariina Sourin "maalaukset" todellisuudessa ovat.

      Hän kopioi alle kuvan, ja päälle sitten tuhraa väreillä.

      Esimerkkinäa Sourin "taideteos" Sanna Marinista. Taiteen asiantuntijat ovat analysoineet kyseisen töherryksen kuvasta plagioiduksi.

      Kannattaisiko alkaa perkata jo pikkuhiljaa hieman syvemmältä Sourin huijauksia.. Taidemaalaus on nimittäin kaupallisella sektorilla erittäin arkahipiäinen ala.

      Aiheesta lisää olkaa hyvä:



      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18217038/taidevaarennokset-ja-laki

      • Anonyymi

        Ei jumalauta.. No sulla ainakin tuntuu olevan todella paljon päässä vikaa!!. :D Olis kauheaa joutua sun tyyppisen hullun kohteeksi. Et sit itse tajua, et nupissa viiraa? Oikein blogi aihetta varten?


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe