Sipilän hallitus

En ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut politiikasta, koska pidän sitä likaisena lajina, jossa valkokauluksiset tyypit kertovat kilpaa, kuinka avoimia ja rehellisiä he ovat ja sitten toinen toistaan suurempia valheita ja kupruja tekevät. Jos joku haluaa olla rehellinenkin, niin se äkkiä pannaan ruotuun ja tämä joutuu kovien kompromissien eteen ja luopumaan monista tärkeistä nuoruudensa ihanteista. Näin se menee!
Mutta nyt tämä Sipilä..... Ajatelkaas kuinka kovan koulun Sauli Niinistö kävi läpi, vaimon kuolema, tsunami melkein tappoi hänet ja poikansa jne. Niinistö oli Jumalan koulussa. Hartikainen profetoi Niinistöstä jne.... Jumalan uunipellillä on pullia, kun Sipilä pääsi samaan kouluun, hän menetti poikansa juuri vaalien alla. Kovaan paikkaan on mies joutunut ja silti kykenee johonkin. Nyt on ensimmäistä kertaa minullaklin sellainen olo että nyt saamme hallituksen, jolla on merkitystä.

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • upotus

      Ei näitä hetkauta mikään, lähes tunteetonta porukkaa, perusporvareita, rahan ohjaamia upporikkaita.

    • L.A.T

      Jarmo on mielestäni oikeilla jäljillä. Ihminen ei vaan isoa kokonaisuutta ymmärrä, jos ei ole ymmärrystä annettu. Omasta elämästäni voin kertoa, että iso kuva kuva jää joskus näkemättä. Sen sisältö avautuu usein jos jumala suo sen meille avautuvan. Onneksi on jumala joka näkee kaiken.

      • 370896

        Saimme esivallaksi uskovia miehiä. Halosen aikana joku profetoi, että tulee aika, jolloin suomessa on uskova hallitus ja pressa.
        Kuka siä silloin uskoi?

        Sipilän terveyttä tarkkaillaan oliko se veritulppa vai mikä talvella.


      • HyvältäVaikuttaa
        370896 kirjoitti:

        Saimme esivallaksi uskovia miehiä. Halosen aikana joku profetoi, että tulee aika, jolloin suomessa on uskova hallitus ja pressa.
        Kuka siä silloin uskoi?

        Sipilän terveyttä tarkkaillaan oliko se veritulppa vai mikä talvella.

        Pidän Sipilää ja Soinia Jumalan rukousvastauksina. Stubb on erilainen verrattuna näihin kahteen. Olen luottavaisella mielellä.


      • a---a
        HyvältäVaikuttaa kirjoitti:

        Pidän Sipilää ja Soinia Jumalan rukousvastauksina. Stubb on erilainen verrattuna näihin kahteen. Olen luottavaisella mielellä.

        Jumalan takinkääntöä odotellessa. Ja siihen ei kauaa mene. Eikä siihen, että täällä ruvetaan kiljumaan hallituksen uskovien olevan valekristittyjä.


    • Nyt kun kuunteli taas tätä hallitusmuodostusta, tuli mieleeni hyvin vahvasti että Jumalan henki toimii tuolla, olivatpa ne ketä tahansa. He tekevät selvästi sellaisia suunnitelmia ja sellasella tavalla, joka ei ole edellisetn hallitusten tapana ollut. He ovat äärimmäisen avoimia ja kertovat joka sanan mitä aikovat, eivätkä pistä mandaattia peltipurkkiin ja ala tekemään omiaan, niinkuin aina ennen.

      • offi10001

        Minne pistitte varat jotka herranne antoi 20 000 faarista imeväiseen se on otettu ja annettu , kätkittekö peltoon vai sijoititteko kasvamaan korkoa , söittekö? ryyppäsittekö? tuhlasitteko turhuuteen? matkustelitteko? vai mihin ? ulkomaillekko veit? uuteen autoon joka on jo romuna?taloon/asuntoon joka on edelleen velkana ja velka makaa lyhennyksiä vailla?mitä häh ?

        Herranne vaati ne takaisin , jos ei oo niin ne otetaan mutta jos on sijoitettu viisaasti niin ne ovat helppo maksaa.
        Tyhmä palvelija kärsii , viisas sijoittaja pääsee helpolla, söitkö sen syöntivelan syötin, jonka euro politiikassa syötiksi laitettiin ?

        Jeesuksenhan piti tulla viimeistään 2030 mennessä, joko viikunapuusta ovat viikunat varisseet vaiko kullivatko puut vielä?


    • InhottavaRealisti

      Sillä ei kuulkaas ole väliä, ovatko ihmiset uskossa vaiko eivät. Politiikkaa tehdään monien erilaisten asioiden motivoimina ja jo ajatus siitä, että joku huippupolitikko Suomen kaltaisessa maassa antaisi mahdollisen uskonnollisen vakaumuksensa vaikuttaa tekoihinsa, on mieletön.

      Kuten olette EHKÄ huomanneet, Suomen kansa suhtautuu vaikkapa Räsäsen tyyppisiin fundamentalisteihin nihkeästi. Ilmeisesti olennaista olisi saada Suomenkin johtoon jenkkityyppisiä god bless-ihmisiä, jotka sitten Kankaanniemen tapaan paljastaisivat todellisen karvansa erilaisten töppäyksien muodossa?

      Jotenkin nämä puheet Jumalan vastauksista tuntuvat niiiiin lapsellisilta. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, että oppositio voitti vaaleissa. Niin on tupannut käymään muiden paitsi SDP:n kohdalla ja he taas kompastuvat lähinnä puheenjohtajiinsa ja siihen, että perinteinen vasemmisto on vaikeuksissa monista eri syistä.

      Suomea kohtaavat kipeät leikkaukset ja siinä ei rukoileminen paljoa paina! Moni tulee vielä pohtimaan vaikkapa asuntolainan ottoa kahteen kertaan, kun korkovähennystä jatkuvasti leikataan yhä alemmaksi.

      On valitettavasti selvää, että uskovaisistamme fundamentalistisin osa haluaakin asioiden menevän huonosti. Niin kauan kuin olen tätä keskustelua seurannut, tämä on ollut havaittavissa. Jos ajat ovat hyvät, ongelmia manataan niskoillemme. Kun taantuma sitten toteutuu, alkaa kiihkeä julistus ja yhä suurempien onnettomuuksien manaaminen.

      Soini "rukousvastaus"... Voiko joku aivan vakavissaan noin ajatella? Huh huh...

      • HyvältäVaikuttaa

        Minä pidän Sipilää ja Soinia rukousvastauksina. Sauli Niinistö on tuonut myöskin uskonsa esille. Uskon vakaasti, että suomalaisten uskovaisten rukouksiin on Jumala vastannut tällä tavalla. Stubb on erilainen. Stubb on ainakin puolustanut Raamatun vastaista avioliittokäsitystä. Häneen en luota ja kyse ei minulla johdu hänen puoluekannastaan.
        Kautta historian on Suomella ollut eritasoisia ongelmia. Ei tämä ole mikään erikoinen tilanne.
        Kirjoitit, että ongelmien manaajia on ollut uskovaisissa. Uskovainen ei manaa. Paholaisen omat manaavat. Jumalan rangaistukset sitä vastoin ovat todellisuutta - "sitä niittää mitä kylvää".
        Päivi Räsänen on eduskunnan naiskansanedustajista ehdoton ykkönen. Hän on selkeä Jumalan palvelija.
        Kankaanniemi ... oliko hänelle viritetty ansa? Toivon, että asia pysyy niin pitkään julkisuudessa kuin on tarpeellista, jotta asia varmistuu.
        Ja kristillisestä vakaumuksesta politiikassa...
        Se tulee kyllä esille, jos vakaumus on aitoa. Liberaalikristittyjen vakaumus on ei-kristillistä, joten sen ei tarvitsekkaan tulla esille.


      • UskollaOnVäliä

        InhottavaRealisti
        27.5.2015 18:53
        ''Sillä ei kuulkaas ole väliä, ovatko ihmiset uskossa vaiko eivät''
        ..............
        Inhottavalla idiootilla siis profetoitavaa, kuten idiootille sopiikin.
        Valitettavasti väärä profeetta.


    • Jep, aamen siskot ja veljet... mä luulen että täm hallitus tulee vielä aloittamaan jopa historiaan jääneeet aamuhartaudet rukouksella. Aika näyttää!

      • Hannatar

        Muistakaamme pääministeriämme ja muuta esivaltaamme esirukouksin tahoillamme myös.


      • Hannatar kirjoitti:

        Muistakaamme pääministeriämme ja muuta esivaltaamme esirukouksin tahoillamme myös.

        Amen! Minä rukoilen tämän esivallan puolesta koska nyt siihen on aihetta.


      • KTSEiKirj

        En tiedä auttaako edes rukous pelastamaan sitä...


      • hallitushaista1paska
        KTSEiKirj kirjoitti:

        En tiedä auttaako edes rukous pelastamaan sitä...

        Sipilän kaltainen mies ei tule kyllä Jumalan tahtoa tekemään eikä siitä ole kiinnostunut, ennenkuin menettää poikansa lisäksi myös rahansa,kotinsa,puolisonsa,terveytensä ja ystävänsä!!! KUTEN MINULLEKIN KÄVI!!! En kyllä kehtaa tunnustaa olevani suomalainen,tällaisen tyhmääkin tyhmemmän kansan jäsen! Putin,welcome jollei se rikkaiden riistopolitiikka pikkuhiljaa lopu!!!


    • KTSEiKirj

      Sipilän hallituksen ohjelma vahvistaa sen, että edessä on rajua oikeistopolitiikkaa toteutettava hallituskausi. Ohjelma tähtää tuloerojen kasvattamiseen, eriarvoisuuden kasvuun ja luokkayhteiskunnan paluuseen. Pariin miljardiin nousevat indeksileikkaukset, sosiaaliturvan ja työttömyysturvan leikkaukset sekä kuntien palvelusäästöt ja palvelumaksujen korotukset tulevat kipeimmin kohdistumaan pienituloisiin ja heikommassa asemassa oleviin ihmisiin. Sipilän esittämät vetoomukset suurituloisille leikata palkkojaan ovat tympeää ja hurskasta populismia. Hallitusohjelman vaarana on että se leikkaa kasvun ja työllisyyden edellytyksiä vaikka sen pitäisi tukea niitä. Hallitus leikkaa lähes 700 miljoonaa koulutus- ja tutkimussektorilta vaikka tuottavuuta lisätään vain panostamalla osaamiseen ja tietotaitoon eikä suinkaan pelkillä leikkauksilla.

      • Kerro mulle miten selviät jos tililläs on 100€ ja velkaa 10000€ korot paukkuu enemmän ku pystyt lyhentää. Mitä teet? Vittuilet että ne leikkaa siitä ja tästä etkä ole valmis osallistumaan maksuihin, sen sijaan olit ilolla niissä grillijuhlissa, joita vietettiin kun velkaa tuli otettua.


      • KTSEiKirj

        Lainaan omia sanojasi: "...valkokauluksiset tyypit kertovat kilpaa, kuinka avoimia ja rehellisiä he ovat ja sitten toinen toistaan suurempia valheita ja kupruja tekevät..."

        Tässä sulle tuoretta kauraa:

        https://pbs.twimg.com/media/CGApmYzWYAA83TD.jpg


      • Hallelujaa-ah

        Hyvä asia on että palestiinalais myönteisyydelle tulee loppu ja kuun jumalan palvelijat laitetaan kuriin, Aamen!


      • KTSEiKirj

      • kintuilletuli

        Voihan vit-tu!!! Miksiköhän köyhä ei äänestä..? Hmmm...


      • offi10001

        Vasemmiston aikakausi on ohi, se siirtyy marginaaliin , osaaminen tietotaito tulee öykkäröinnin sijaan.
        Keskusta on tekemässä suuren virheen valitessaan juutaksen ministeriksi tuo on OLLI ,- ei pitäisi valita kansamme petturia , sillä siinähän paljastuu juoni joka onkin tavallisen kansan hyvinvoinnin vastainen ja eliittiä tukeva keskustan toiminta.
        Olli on kääntänyt takkiaan mutta sen takin alla on edelleen se sama juutas miksi se takinkääntäminen ollin tekee ei miksikää.
        Kristuksenko sotilaita kaikki kolme S,S,S, miestä , no ei nyt sentään ei heistä yksikään halua tehdä lakia jossa pakotetaan ihmiset Jumalanpalvelukseen ja jos ei mene niin sakotetaan , ei ei ! Se aika meni ja sosialismi myös on mennyt sen jälkeen eikä samalla nimikkeellä takaisin tule .
        Nykyinen sosialismi on ISIS ja sitä vastaan kristinusko taistelee .
        Nythän Jumala ja pyhä lehmä on auto, autoilijoitahan sakotetaan ja niitten sakko rangaistuksien summa nousee, uuden Jumalan hinnan alennnus on kuukaudenpalkan verran ja tuon saa ostettua n, 14kk netto palkalla, helppoa kuin heinänteko kun siihen ei tarvitse osallistua.
        Kukahan enää viitsii vaihattaa öljyt autoon kun saa noin edullisesti,-.
        Mutta kannatan tätä hallitusta ja olen sille alammainen , Ollia siellä ei todellakaan tarvita ,- äänestäjät ovat äänestäneet väärin tuon Ollin suhteen, liekkö oikea Jumalan mieskään vai Saatanan ?
        Sillä ihminen jos on oikein viisas ja etevä siitä tulee oikea piru noin vertauskuvallisesti ja myös toisia kohtaan oikeastikkin.
        Ja näinhän on meille käynyt Suomalaisia on huijattu oikein kunnolla tuon euron avulla , saatu ottamaan velkaa rahat on syötetty painoongelmista kärsivälle kansallemme ja meistä on tullut yhä enemmän läskejä ja sitten sanotaan jotta on otettu syömävelkaa ja se myös todistetaan painoindeksin avulla ja totta tosiaan ihannepainoinen on kuin biafran nälkää näkevä.
        Ja kansa on totta tosiaan syyllinen se on syönyt tuon syömävelan.
        Mutta jos uusi hallitus kertoo toisenlaisen tarinan kuin sosialisti rahakirstun vartijat.
        Toiveita on uudessa kirstunvartijassa Stub on kuin itse biafralainen ja kuin näkisi nälkää itsekkin vaikka tulot ovat hyvät ,- hänhän ei ole sitä syömävelkaa syönyt eihän ,- juu sopiihan paljon paremmin syömävelan takaisinmaksajaksi kuin Soini ,- sopiihan Sipilä on hyvin etevä mies ymmärtäisi tämänkin kirjoituksen täällä ette kukaan ymmärrä.
        Vaan kohta rupeatte päälleni lokaa heittämään.


      • offi10001
        JarmoEklund kirjoitti:

        Kerro mulle miten selviät jos tililläs on 100€ ja velkaa 10000€ korot paukkuu enemmän ku pystyt lyhentää. Mitä teet? Vittuilet että ne leikkaa siitä ja tästä etkä ole valmis osallistumaan maksuihin, sen sijaan olit ilolla niissä grillijuhlissa, joita vietettiin kun velkaa tuli otettua.

        Tuttu tilanne tuo 1990 luvulta, nyt eivät enää pysty siihen syön vaikka käpyjä !
        Minä kävelin OP pankkiin kaikkien muun suuremmman lainan lisäksi tuli juuri tuo noH pienempihän se oli markoissa , otin 10000 lainaa 150 markan kuukausilyhennyksellä ja edellisen pankkilainan minimi lyhennykseen ja koronmaksuun.
        Siispä korot maksuun laina-aika pidemmäksi tai lyhennys kokonaan lepäämään , sillä tuota virtuaali rahaa on maailma tehty täyteen , eikä sitä oikeastaan kukaan omista köyhä vain kärsii siitä kun ei ole oikeita tuloja ja nuo taloudellisen vallan kaapanneet tarvitsevat juuri sellaisia jotka eivät pysty maksamaan ottamiaan virtuaalirahaa takaisin ja rahastavat myös sillä ynnä korolla .


      • offi10001
        kintuilletuli kirjoitti:

        Voihan vit-tu!!! Miksiköhän köyhä ei äänestä..? Hmmm...

        Oma vika , minä äänestin persuja ja vieläkin äänestän , vaikka leikkaisivat sinulta parran ja häpykarvasikin, palkatulla partaveitsellä.
        Mitä vit-tuu sitä tuosta virtuaali rahasta korkoa maksaa , kun eivät älynneet painaa sitä euronrahaa tänne Suomeen jaettavaksi , kun rahapajat ovat täällä sitä tehneet.
        Nyt tekevät tietokoneella sitä rahaa ja jakelevat ettei kukaan maailmassa pysty tarkkaan sanomaan miten kaikki tapahtuu.
        On kuin tuo Aarnion huumausaine syyte ettei kukaan oo nähnyt niitä huumeita vaikka on n, 25000 sivua jo niistä kirjoitettu ! Niitä puhelimen raatoja on jokaisella nurkat täynnä.


    • KTSEiKirj
    • KTSEiKirj

      Kaiken huippu on se että valitetaan rahan puutetta ja nipistetään lapsilta ja vanhuksilta mutta ASEISIIN kyllä rahaa riittää aivan kuin sotilasdiktatuureissa!

    • offi10001

      Pitää olla aseita meille käy muuten kuin juutalaisille ISIS työntää kansan rippeet mereen.
      Meillä on itämeri , pohjanlahti ja pohjoinen jäämeri kohtalonamme , jos ei pystytä puolustautumaan , täällähän tuo Neuvosto-liitto hyökkää jatkuvasti ( noH on tainnut vähän harveta ne "hyökkäykset".)
      Vaihtehtoina tietenkin vankileirien saaristo , täällähän nämä "Pähkinäsaaren rauhan" rajat ovat saneet uudet ulottuvuudet uskovien harhaprofetioissa-

    • Olkoon miten vaan ja jos joku haluu sanoo vastaan... "sou not" mutta ny tämä hallitus tekee poikkeusta, joka ei ole tästä maailmasta lähtöisin. Sen näkee!

      • Ihanhyvällä

        Jarmo.
        Otappa se lääke nyt, niin pakkomielteinen inttäminen helpottuu päässäsi.
        Kaiken lisäksi rakastat ja palvelet saatanaa, joten nouse edes vähän Jeesusta Kristusta kohti, sillä Hän haluaa tarjota kansalle puhdasta raamatullista sanomaa ilman, että sinä stanan palvelijana väittelet, intät ja seurustelet muiden kaltaistesi stana palvojien kanssa profetiat palstalla.
        Pakkomielle on todellakin vaarallista kaltaisellasi ihmisellä.

        Niin vähän vasta, se muistahan,
        sä kylvit siementä Jumalan...
        Korjuuaika jo loppuun saa...


      • merituulineiro

        Niin mm Jarmo tuntuu hehkuttavan tätä uutta hallitusta tai pikemminkin sen valmistelua. Minustakin aluksi vaikutti siltä, että asiat ollaan saamassa reilaan, mutta nyt alkanut tuntua siltä, että jokin mättää pahasti. Ihan ahdistukseen asti asia vaivaa mieltäni. Voi olla , että olen väärässä tuntemuksissani. Täytyy vaan tiukkaan rukoilla, että tulevassa hallituksessa tehdään oikeudenmukaisia päätöksiä. Että ,ei köyhän tai muulla tavalla vähäosaisen oikeutta sorreta. Jos näin tehdään, se on Jumalan silmissä kauhistus.


      • JarmoEklund
        Ihanhyvällä kirjoitti:

        Jarmo.
        Otappa se lääke nyt, niin pakkomielteinen inttäminen helpottuu päässäsi.
        Kaiken lisäksi rakastat ja palvelet saatanaa, joten nouse edes vähän Jeesusta Kristusta kohti, sillä Hän haluaa tarjota kansalle puhdasta raamatullista sanomaa ilman, että sinä stanan palvelijana väittelet, intät ja seurustelet muiden kaltaistesi stana palvojien kanssa profetiat palstalla.
        Pakkomielle on todellakin vaarallista kaltaisellasi ihmisellä.

        Niin vähän vasta, se muistahan,
        sä kylvit siementä Jumalan...
        Korjuuaika jo loppuun saa...

        Kaikista sanoistasi olet vastuussa....


    • muutosluonnolliseksi

      Komppaan sanan "merkitystä". Tarkoittanet toisenlaista merkitystä kuin ennen.
      Nimittäin maamme hallituksilla kaikilla on ollut samansuuntainen erittäinkin merkityksellinen negatiivinen merkitys alkaen vasemmistoradikalismin valtaannoususta.
      Odotin jo viimehallituksella olevan kelkankääntömerkitys, mutta ehkei vielä kyennyt tekoihin.
      Odotukseni perustui omiin toiveisiini jo kauan, jotta eiköhän olisi jo 40 v kestänyt erämaavaellus lopussaan. Kuin pyörremysky se alkoi odottamatta ja varoittamatta ja riepoitteli Suomineidon uuvuksiin. Orjuutti jos jonkilaisiin epäjumalan palveluksiin ja muutti samalla kirkkojemme paimenet omiin muotteihinsa sopiviksi. Kova erämaavaellus saattoi n. ½ miljoonaa kansalaisalkuamme syntymättömiksi (abortit) koviksi uudistettujen lakien varjolla. Jätti lähtemättömän katkeruuden monille naisille. Kaikki vain, jotta nämä pysyisivät työorjuudessaan. Kumottiin Raamatun alkulehtien Sana miehen rangaistuksesta leivän hankintaan ja naisen rangaistuksesta kivulla synnyttämiseen. Laki toisensa perään uudistettiin "tasa-arvon" nimissä ja samalla kymmenen käskyn vastaisiksi.!

      Henkinen kurjuus ja köyhyys saapui salakavalasti lähes kaikkien kansalaisten ylle kerskakulutuskulttuurin polkiessa Jumalan pelon ja kunnioituksen lokaan ja pilkan kohteeksi.

      Kivinen tie on seuraavilla hallituksilla edessään, mutta nöyrtyen Jumalan Sanan kuuloon voi ainoastaan Hän muuttaa suomalaistenkin elämän takaisin luonnolliseksi, tarkoittamakseen ja johdatukseensa.

    • Sipilän hallitus ei kestä vuottakaan, hyvä jos muutaman kuukauden. Sen jälkeen eletäänkin hallituskriisistä toiseen.
      Perussuomalaisten puolue hajoaa ensi kesänä puoluekokouksessa.

    • KTSEiKirj

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1957
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1685
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1616
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      125
      1432
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe