Parkkisakko,,maksaa,vai ei?

parkkipirkko_ystäväkö

Sain 80 eu sakon hgissä. Ajoin vuokra autoa..olen kanadasta..

tarviiko maksaa ,vai ei?

Periikö autovuokraamo tuon ,kun vien coslan takaisin? Vai unohdanko koko jutun,,sen tiedän,että kanadasta eivät sitä tule hakemaan..

kiitos vastauksesta,,,,,enkä tarvii stubi vastauksia,,jotkut parkkisäännöt ovat tosi typeriä..eikä niitä voi tuntea ulkopuoliset..

tahallista ei väärä parkkaukseni ollut..

12

779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiTiätengän

      Ei sitä auton vuokraakaan tarvi maksaa. Oikeastaan auton voi samoin tein varastaa.

    • Abdullah_Kumikainalo

      Vuokraava yritys veloittaa summa luottokortilatsi ja veloitta 50e käsittelymaksun, sanoisin, että älä maksa se maksaa sitten vain 130-150€, vuokra-auoissa on sopimus, että joudut parkkisakot maksamaan.

      Jos saan parkkisakot tai automaattinen nopeudenvalvontakamera tai tietullikamera ottaa kuvan, joudunko maksamaan sakot itse?
      Kyllä joudut.

      Jos et maksa parkkisakkoa ajoissa meille tulee summaltaan korotettu maksumuistutus. Me ilmoitamme pysäköinninvalvontaan kenellä auto on ollut vuokralla ja he lähettävät korotetun sakon vuokraajalle.

      Automaattisen nopeudenvalvontakameran tai tietullikameran kautta tuleva sakko tulee meille ja me ilmoitamme lähettäjälle kenellä auto on ollut vuokralla. He lähettävät sakon vuokraajalle. Jotkut isot yritykset perivät isoja käsittelymaksuja.

    • Abdullah__Kumikainalo

      Vuokraava yritys veloittaa summan luottokortiltasi ja veloittaa 50e käsittelymaksun, sanoisin, että älä maksa, se maksaa sitten vain 130-150€, vuokra-autoissa on sopimus, että joudut parkkisakot maksamaan.

      Jos saan parkkisakot tai automaattinen nopeudenvalvontakamera tai tietullikamera ottaa kuvan, joudunko maksamaan sakot itse?
      Kyllä joudut.

      Jos et maksa parkkisakkoa ajoissa meille tulee summaltaan korotettu maksumuistutus. Me ilmoitamme pysäköinninvalvontaan kenellä auto on ollut vuokralla ja he lähettävät korotetun sakon vuokraajalle.

      Automaattisen nopeudenvalvontakameran tai tietullikameran kautta tuleva sakko tulee meille ja me ilmoitamme lähettäjälle kenellä auto on ollut vuokralla. He lähettävät sakon vuokraajalle. Jotkut isot yritykset perivät isoja käsittelymaksuja.

    • AbdullahKumikainalo

      Kahden vuoden maahantulo kielto jenkkeihin.

      Heippa kaikki,

      Onko kellään kokemusta siitä kun palaa johonkin maahan, mistä on jättänyt parkkisakot maksamatta, jos on ollut itse auton rekisteröityneenä omistajana?

      Itsellä taisi jäädä useampikin maksamatta Australiassa, ja olin ainakin saanut karhukirjeitä siitä lähdettyäni maasta.

      Olen varma että palaan Australiaan, mutta onkohan mahdollista että joudun tullissa tai muuten johonkin ongelmiin.

      Yksi tutun-tuttu oli saanut ainakin Yhdysvalloista postia Suomeen, jossa sanottiin että ei tarvitse pariin vuoteen tulla takasin


      Meillä oli vuokra-auto käytössä Italiassa ja kaikki pysäköintiohjeet matkallamme olivat iloisesti italiaksi, enkä tiiä mikä logiikka yhdessä paikassa oli, saatiin jokaisena kolmena päivänä sakot. No, parkkisakot menivät Hertzille ja sieltä löysivät tiensä meille. Ei sen puoleen, että pysäköintitalossa parkkeeraaminen ois maksanut enemmän kuin nuo parkkisakot, joten itse asiassa säästettiin. ;D

      Lähes kaksi vuotta myöhemmin saatiin vielä postia Italiasta, Suomen konsulaatilta. Toimittivat vain ne parkkisakot suomennettuina meille, vissiin muistoksi, koska maksut oltiin jo hoidettu. Melkoisen ripeää toimintaa.

    • yksulkosuomalainen

      Kävin ulkoailla rekisteröidyllä autolla Suomessa ja sain parkkisakon, jonka syy oli pysäköintikiekon käyttövirhe. Se virhe oli siinä, että kiekko olijoskus vääntynyt ja sen toisessa reunassa oli hiushalkeema, minkä päälle oli laitettu kirkas teipinpätkä. Se ei haitannut kiekon käyttöä eikä pientä virhettäkään nähnyt kuin erityisen tarkkaan tutkimalla.
      Tämän ruotsinkielisen pilkunmulkkaaja-akan maksulta onneksi säästyin, koska olin ulkomaisella autolla käymässä Suomessa. Jätin "sakon" maksamatta, eikä vielä vuoteen ole kuulunut mitään karhua tai muuta seurausta.
      Siinä onkin taas yksi akka-valtamme ihmeellisyys. Jos rahaa pitäisi saada ulkomaalaiselta Suomeen, niin mikään ei toimi, mutta, jos suomalainen saa sakon ulkomailla, niin kyllä perintäakat etsivät suomalaisen rahat ja varat vaikka kiven alta, ulosmittaavat ja lähettävät ulkomaille. ETTÄ SILLEE!
      Olen nyt testannut sakkoperintää ajamalla 4 kertaa tahallaan reilua ylinopeutta kameratolpan kohdalla ja tulos on sama - ei mitään seurausta, kun ajan ulkomaalaisella autolla!
      Ehdotan, että jokaiselta rajan yli Suomeen tulevalta ajoneuvolta peritään vähintään 100€ takuumaksua, mikä palautetaan annettuun ulkomaan osoitteeseen, jos ajaa moitteitta ollessaan Suomessa. Raskaalta kalustolta otetaan se 100€/käyntikerta tienkäyttömaksuna, mitä ei palauteta ja mikä myös käytetään teitten parannuksiin eikä mamujen elättämiseen.

    • yksulkosuomalainen

      Vuokra-auojen vuokraehdoissa on määräys, että saadessaaan vuokra-aikana sakon kyseisellä vuokra-autolla, joutuu vuokraaja maksamaan sakot.
      Sitä en tiedä, että saavatko he perityksi maksuja Kanadasta.
      Olen myös ulkosuomalainen, eikä minulta ole saatu perityksi ulkomailla olevista varoista tai tuloista mitään Suomeen, mutta, jos minun nimelläni on jotain varallisuutta tai tuloja Suomessa, niin kaikki lähtee perintäkuluihin.( jopayli 10x alkuperäisen maksun määrä). Yksi 64€ suuruinen perätön vasemmistofemijnistien väärentämä lasku kasvoi Suomen perintä- ja ulosottokoneistossa 720€ suuruiseksi, vaikka siis kyseessä oli perätön lasku, mistä oli tehty asianmukaiset reklamaatiot. Kyseessä oli demari- ja rkp-valtainen Lohjan käräjäoikeus ja ulosotto
      Tavallisilla suomalaisilla ei ole mitään oikeusturvaa virkarikollisia vastaan synnyinmaassaan, mutta mustat mamut saavat kaiken anteeksi ja vielä täyden ylöspidon kaupan päälle, vaikka olisivat sarjamurhaajia.
      Yhden kansanmurhaajan oikeudenköäynteihinkin käytettiin miljoonia, mutta varattomalle työttömälle yms ei löydy edes paria kymppiä lääkekuluihin, jos hän on supisuomalainen.
      Suomen suurin järjestäytyneen rikollisuuden joukkio on Suomen julkisen sektorin "työntekijät"(naiset)ja toiseksi suurin rikollisjoukkio on heitä suojelevat poliisit.

    • NäinOnKanada

      Sot sot sot, jos parkkisakko on "aito" viranomaissakko MAKSA se! Mutta jos se on joku Q-Ö-park firma "maksu" revi se lappu ja unohda.... sitä ei voi vuoraamo periä koska se ei ole sakko vaan epävirallinen kyseenalainen maksu.

      • Totta, parkkifirma ei voi periä koska heille ei ole mitään hajua kuljettajasta


      • ItketJaMaksat

        Perii kyllä, nylkee loppupeleissä tuhkat pesästä.


    • noooh

      Noooh... sitten tuherretaan itkua kun napsahtaa maahantulokieltoa...

    • sgfdsghsfg

      ÄLÄ MAKSA MITÄÄ!!!!!!

    • 3563

      Maksat tai itket ja maksat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe