Grilli-ilta PK-seudun OK-taloissa

OK-Kessu

Näyttää sääennuste hyvää illaksi, PK-seudulla selkenee ja grillauskelit sen kuin paranee. Pitääkin laittaa tuplamäärä brikettejä Weberiin, runsaasti sytytysnestettä perään ja juomaa lasiin, niin ei palele.

Joko muut OK-porhot sytyttelevät grillejään?

Kassullakin on kuulemma parvekegrillaus nykyään sallittua, ainakin lain mukaan. Eri asia on sitten miten taloyhtiön poliisit suhtautuvat grillaukseen, varmaankin rentouttavaa siemailla XO:ta, jos naapuriparvekkeelta huudellaan kieltoja ja herjauksia.

Aijaijaijai, kesä on parasta aikaa OK-talossa. Oma piha, oma lupa.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kt-johtajamarsalkka

      Pers'aukiset veloissa rypevät ok-gyprokkilatoporukat syövät ulkona nuotionsa ääressä, postimerkin kokoisella pihallaan. Asuntonsa järkevästi kerrostaloista ostaneet voivat käydä hienoissa ravintoloissa syömässä. Kun asuntovarallisuus säilyy ja paranee. Varsinkin pk-seudulla ja isoimmissa muissa kaupungeissa. Muistakaa ok-latoporukat kerätä metsästä oksia ja risuja, että saatte nuotion sytytetyksi. Muistakaa varata myös runsaasti tulitikkuja. Sytykkeinä ulosottomiehen laittamia muistutuskirjeitä.

    • OK-majesteetti

      Hep, täällä! Uusi teräksinen kompostoripullo Weberin ruostumattomasta alumiinista valmistetussa telineessä, jossa pronssiset ovenkahvat ja paikka kännykkälaturille. Reilusti sytytysnestettä, piezosytyttimen syvä painallus ja kohta valurauta-arina hohkaa punaisena odottaen sisäfilettä lämpimään syleilyynsä.

      Etelänpuoleisella pihalla narsistit kasvavat ja rotukoira (Suomen pystykoira) vartioi taloa. Lapset kirmaavat pihan uima-altaassa ja KPPV laittelee salaattia keittiöosastolla.

      Valitettavasti parvekegrillaus on yhä edelleen kiellettyä monessa taloyhtiössä. Yhtiö voi - totta kai - halutessaan asettaa järjestyssäännöt ja niitä tulee noudattaa, muutoin asunto otetaan yhtiön haltuun. En suosittelisi kokeilemaan.

      Aijaijai, kyllä kelpaa täällä ok-talossa.

      Muita varakkaita ok-majesteetteja paikalla?

      • Parempi-tulos

        Kuka idiootti syö sytytysnesteen grillisavuissa marinoituja... mitä nyt syökin, vielä tänä päivänä. Hyi helvetti. Mieluummin vaikka risuja ja männyn käpyjä sytykkeeksi. Ja yhtä maukkaita ruokia syntyy 19 euron pallogrillissä kuin jossain rosteroidussa monen satasen pöntössä. Lapsellista prameilua, siinä on yläpää jäänyt pahasti vajaaksi kun kehitystä on ollut jaossa.


    • Ok-jätkä

      Koko päivä istutti 40m2terasilla aurinkoista nauttien. On se mukavaa kun on reilun kokoinen terassi,jotkut kuulemma asuu tämän kokoisissa "asunnoissa". 6polttimen grillissä saa tehtyä mukavasti ruokaa isommallekkin porukalle. Mikäs tässä on viikonloppua viettää ja katsella lasten leikkimistä pihalla ja naapureiden kanssa jutellessa.

      • Ok-porho

        Poikien kanssa kävimme saunassa, Pera jäi nalkkiin Maran hanuriin, zirraa ei tarvinnut soittaa rasvalla selvittiin, oli kyllä näky kun nakit muusissa, ok-suursmufti vetäisi ok-touhoa kalapuikkoviikseen, eikä hätäillyt, mitäs me ok-porvarit, grillissä tirisee kassler, koppa on olutta ja Hätsin Brandyä, hässittykin on.
        Mitenkä kassulla, ördäys ja b-rappuun, lihaa piiloon, ai, jai omassa talossa ja omalla pihalla saa nakuilla ja seistä vaikka päällään.


      • OK-maaseutu

        Meillä ei naapureita täällä näy joten saa jutella vaan ihan itsekseen tai vaikka xo-putelille. Kyllähän tässä kelepaa hehhaarien pihalla istuksia ja katella maitaan. 8-pyttyisellä käydään välillä kirkolta hakemassa kysrsää ja käristetään ne tossa hiiligrillissä tai nuotiossa.


      • ok-kroisos

        Voi kuule, monet asuvat paljon pienemmissäkin asunnoissa, palstan kasarmikehvelithän asuvat 20 m2 läävissä ja pienemmissäkin. Näissähän ei ole yleensä parveketta lainkaan, korkeintaan ranskalainen parveke eli uloke josta voi oksentaa kadulle taskulämpimän keskikaljan sekoitettua pään.

        Mutta nyt Campingia grilliin ja XO:ta pitkään lasiin jäiden kera. Ai ai ai, tämä se on elämää, kyllä kelpaa!


      • kt-johtajaylimajuri

        40neliöisellä terassilla istuja... Hyvinkö olet saanut naapureilta, sukulaisilta ja tuttavilta salattua sen, että kuivattelet homegyprokki-latosi homehtuneita rakenteita. Siksi pitää olla talosta ulkona. Montako viikkoa ajattelit auringonottosi kestävän. Meneehän se varmaan kun aurinko paistaa, mutta Suomen kesässä saattaa joskus sataa vettäkin. :-D


      • Kassukeijo
        kt-johtajaylimajuri kirjoitti:

        40neliöisellä terassilla istuja... Hyvinkö olet saanut naapureilta, sukulaisilta ja tuttavilta salattua sen, että kuivattelet homegyprokki-latosi homehtuneita rakenteita. Siksi pitää olla talosta ulkona. Montako viikkoa ajattelit auringonottosi kestävän. Meneehän se varmaan kun aurinko paistaa, mutta Suomen kesässä saattaa joskus sataa vettäkin. :-D

        Joo ei missään tapauksessa kannata rakentaa terassia, sillä aina välillä voi sataa vettäkin, eikä siellä silloin ole mukava olla.

        Tällaisin aatoksin täältä kasarmilta t. Kassukeijo


      • Ok-salavarakas

        Kohta tämän 0-koulutuksen päätyttyä suhahtaa 4- liekkinen sivukeittimellä oleva huippu grillini päälle (ostettu prismasta eikä mistään honkkarista) lasiin kaadetaan Chivas regall huippu viskiä Lidlin kolan ja sitruunan kera, cuba libre nääs! Nuorena äänestelin vasureita enkä turhaan. Nyt on virka alla eikä työt paina, liki kuusi tonnia tulee bruttona siitä että kirjoittelee tätä paskaa auditoriossa :)


    • ok-professori

      Täällä istutaan Wc-pytyllä ja poika sylissä, oma talo, oma lupa, kassullahan sekin on jyrkästi kielletty, saunakin on lämmitetty ja kaverit kerää kamppeitaan, mitä lie komennusmiehiä, mutta mittaa oli, tuli mitattua ja seisoi 90 asteen kulmassa, hotsit kiukaallekin ja kippoon, omakotitalon onnea, sääliksi käy Keijoja, voi, voi.

    • ok-tuhatkauno

      Sama täällä mutta heteromeiningillä mennään, thaikkutyttö hoitelee hommat suulla ja pyyhkii paikat, omassa ollaan ja johtotähti pihassa.

      • kt-johtajakenraali

        Taitaa Tuhatkauko olla pedofiili ?!
        Suomijuntit jotka eivät muuten naista saa, käyvät ostamassa Thaimaasta naisen. Tai sitten Tuhatkaunon tapauksessa, tytön. Hyi helevetti !


    • Ok-matruusi

      Grillimakkara tuoksuu ja housuissa tuoksuu anjovis, täällä otetaan Whiskyä ja Sandels olutta, patiolla istutaan saunan jälkeen ei olla mitään eilisen teeren poikia vaan ok-miesten miehiä, nappaa mela suuhusi ja rynkytä, imet kuitenkin ja nielet, jatketaan harjoituksia, poijaat.

    • MakkaraMan

      Ei muuta kuin makkaraa eukon suuhun niin pitää huora turpansa kiinni.

      • meilläpäin

        Eukot ja huorat on erikseen,tiedä sinusta.


    • Valvomo_Lidl

      Valvomo tiedottaa:

      Varsinkin kesäaikaan grillaus johtaa epäsuomalaiseen iloon ja spontaaneihin illanistujaisiin. Tämä on loppu nyt.

      Ip-osoite on tallennettu.

    • ok-shogun

      Ai mikä ilma, huh huh! Tulin juuri etätöistä kotiin avobmw:lläni, matkalla handelin kautta ja xo:t pakastimeen heti jäähtymään.

      Grilliin reilusti sytytysnestettä ja tulta perään, kun on uusi kaasupullo niin kohta on lämmintä niin että valurautakin kaasuuntuu, siihen on hyvä laittaa pötkö sisäfilettä ja kabanossit reunalle. Kaunis PPV laittaa salaattia, rotukoira (Suomen pystykoira) vartioi taloa ja fiksut lapset lukevat etukäteen kaksi vuosiluokkaa ylempien kirjoja ollakseen parhaita koulussa jälleen ensi syksynä.

      Näin täällä ok-talossa pk-seudulla! Harmi että kerrostalossa ei saa grillata!

    • ok.maharadja

      Meilläkin täällä pyllistellään, pojat saunomassa, itse grillin ääressä ja tarkenee ilman housuja, etukeno ja takatuuppaus, ok-miesten sauna ja paljuilu, ai, suomen suvi, vaikkakin ollut kolea, mutta nyt vähän parempi ja tummeli luistaa kuin pitovoide vesikelillä.
      Kassulla on grillaus ja nakuilu kielletty, kassumiehillä on vaikeaa, kyllä kelpaa omassa talossa.

    • ok-porvari

      Iso makkara majoneesilla, mikä sen parempaa, nam, nam, paremmissa ok-taloissa kelpaa.

    • ok-kenraali

      Seurassamme adjuntantti ja kavaljeeri, ok-herrasmiesten sauna, näkkiä ja nakkia, juomu sellaista, pidetään yhteyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe