Uusi hallitus maassamme

Maammepuolesta

Mitä olet mieltä tilanteesta? Menikö oikein? Ketä vaihtaisit pois ja miksi? Aiheuttaako tuleva hallitus pelkoa vai luottamusta? Kerro vapaasti aiheesta näkemyksiäsi. Tehdään tästä kunnon keskustelu.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mistäpä_sitä

      vielä tietää että menikö oikein kun eivät ole edes aloittaneet. Pitkästä aikaa hallituksella on edes mahdollisuus kääntää Suomi hitaaseen nousuun vaikka vasemmisto räksyttää. Tehtävä ei kuitenkaan tule olemaan helppo koska eri ryhmät tavoilleen uskollisena yrittävät kääntää kelkkaa haluamaansa suuntaan. Kuka tilanteesta sitten kärsii eniten? Ne kaikkein heikoimmat joiden etua räksyttäjät vannovat toiminnallaan ajavansa.

    • fghjty4567

      persuista epäilin heikkoja ministereitä, mutta kävikin toisin. Stubbi otti huonosta hallituksestaan kaksi eksyksissä olevaa naista alaisikseen. Olisihan kokoomuksessa ollut osaajiakin, vaikka ben ja ilkka kanerva. Stubbi haluaa entisiä alaisiaan ei parasta maallemme. Sellaista se vallanhimo teettää. Onneksi kokoomus ei enää julista mitään vaan joutuu sopeutumaan muiden inhimillisempien tahojen menoon. Mahtaa tuntua rankalta, kun kansaa ei enää pääse ryöstämään enempää. Kiitos kansalle, että äänestitte.

    • rthj4576

      Pääministerillä hyvät otteet. Hallitus kasassa ja julistamassaan ajassa. Kuulostaa johtajalta johon voi luottaa ja joka löytänyt yhteistyökumppanit rinnalleen.

    • köyhätkyykkyyn

      Ben ei kelpaa ministeriksi, kun ei ole syntyperäinen Suomen kansalainen.

      Muuten hallitus on kokonaan ihan perseestä. Pitäisi panna turkin hihaan ja nusaista uudestaan. Suomi siirtyy vuosikymmeniä taakse päin. Mistään ei ole päätetty, vaan nyt riitely vasta alkaa.

      Ay-liikkeen kyykytys ja uhkavaatimukset ovat alkeellista politiikkaa ja suoraan kotoisin työnantajapuolelta ja Suomen Yrittäjiltä. Ei tule onnistumaan. Luvassa on massiivinen lakkoaalto, erittäin risainen hallituskausi ja vastajytky seuraavissa vaaleissa.

      Lisäksi kun tähän soppaan lisätään möläyttelevät persut, joilta paljastuu näitä luurankoja kaapeista, niin riittääpähän ainakin kirjoitettavaa.

      Köyhälle kansalle kyyti on kylmää. Lapsiperheet, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset kärsivät. Sipilän luokasta ei kukaan. "Voittehan te vapaaehtoisesti tinkiä". Voi fiddu!

      • Sairasta_trollausta

        ennenkuin hallitus on ehtinyt tehdä mitään. Vain tulipunainen kommunisti pystyy tähän. Epäilemme syyllistä joka lienee jostain Savonlinnan suunnasta trollaava mielenvikainen hörhelö.


      • hg78lkj

        Kaksi edellistä hallitusta tuplasivat valtion velan. Siellä oli Katainen sekä valtionvarainministerinä että myöhemmin pääministeri. Sitä velkaahan tässä nyt aletaan maksamaan. Ei tämän hallituksen tekemää.


    • köyhätkyykkyyn

      Päin persettä menee kaikki tällä kokoonpanolla. Suomen ikiaikojen oikeistolaisin hallitus.

      Taustalla vetelevät naruja työnantajat ja Suomen Yrittäjät. Ay-liikettä yritetään nujertaa kiristämällä. Seuraus: kaikkien aikojen lakkoaalto ja yhteiskunnallinen sekasorto.

      Köyhiä kyykytetään oikein kunnolla. Lapsiperheet, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset ovat maksumiehiä. Voi tsiisus mitä paskaa.

      • Pitkästä_aikaa

        todellinen mahdollisuus saada maa nousuun vaikka palstan lapanen Pia Raski yrittää parhaansa mukaan trollata. Tällä menolla kommunismi kuolee omaan mahdottomuuteensa ja ainoa jäljelläoleva ratkaisu ovat työnantajat sekä yrittäjät.


      • Sinullesilmään
        Pitkästä_aikaa kirjoitti:

        todellinen mahdollisuus saada maa nousuun vaikka palstan lapanen Pia Raski yrittää parhaansa mukaan trollata. Tällä menolla kommunismi kuolee omaan mahdottomuuteensa ja ainoa jäljelläoleva ratkaisu ovat työnantajat sekä yrittäjät.

        Pysy sinä raskisyytöksiesi kanssa siellä Savonlinnassa. Kirjoittele sinne ja meidän mikkeliläisten palstan ei tarvitse saastua sinun teksteistäsi. Häivy, mene ja häviä täältä.


    • puolueetonkansalainen

      Puolueettomana annan Sipilälle pisteet. Laittoi hallituksen kokoon ja hallitusohjelma on toteutettavissa. Hienoa ja jotain uutta verrattuna Kataisen sekoiluihin. Nyt on Mies puikoissa ja tulokset arvioidaan jälkikäteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe