Eksytys tulee - oletko valmis?

1Yksinkertainen

Näyttämöä ollaan pystytetty vuosikymmeniä, ja nyt aika alkaa olla kypsä. Ekumeeninen liike kutsuu harhaoppisia tyttäriään takaisin Äitikirkon helmoihin, ja tyttäret palaavat. On aika sopia erimielisyydet, ja solmia rauha. Yhdistyneet Uskonnot (United Religions Initiative, URI) tuo yhteen kaikki maaiman uskonnot Yhdistyneiden Kansakuntien alle. Paavi Francis aloitti yhteistyönsä URI:n kanssa jo ollessaan kardinaali Bergoglio. http://canisiusbooks.com/articles/pope-francis-to-lead-one-world-religion.htm Artikkelissa mainitaan kaikkien lausuntojen lähteet, ja ne voi jokainen itse tarkastaa mikäli haluaa. Mikään salaisuus tämä ei ole ollut, siitä ei vain ole julkisesti puhuttu. Aika ei ole ollut vielä kypsä.

Paavi Francis on ollut hyvin erilainen Paavi verrattuna edeltäjiinsä. Hän on korostanut ihmiskunnan ykseyden tärkeyttä ja puhunut jatkuvasti maailmanrauhan puolesta. Tämä on tottakai päällisin puolin aivan loistava asia, mutta kun Francis samaan aikaan ahkerasti värittää ja vesittää Raamatun opetuksia, on asiaa syytä tarkastella asiallisella kritiikillä. Francisin mukaan pelastukseen ei tarvita uskoa, ateistit pääsevät taivaaseen, henkilökohtainen suhde Jeesukseen on haitallista ja vaarallista, ja evoluutio on totta, koska Jumala ei ole mikään taikuri jolla on taikasauva, ja näin ollen Jumala ei olisi voinut luoda maailmaa minkään muun kuin evoluution kautta. Huomasitko? Francis jopa kielsi Jumalan kaikkivoipaisuuden. Tämän luulisi jo herättävän kysymyksiä.

New Age -liike on tehnyt nousuaan jo pitkään, ja kaiken ytimessä on planeetan kasvava kollektiivinen tajunta, ykseys ja yhtenäisyys. Me kaikki olemme yhtä, ja me kaikki olemme yksi. Kuulostaa melko lailla siltä, mitä Paavi Franciskin julistaa. Tämä kollektiivinen rauha ja rakkaus kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, koska se on. Se on eksytys, joka tulee viemään monet mukanaan.

Viimeisin käänne New Age -liikkeen popularisoinnissa on ollut ulkoavaruuden olentojen tuominen ihmisten tietoisuuteen. Maailman arvostetuimmat tiedemiehet kertovat, että on vain ajan kysymys milloin kontakti saavutetaan. Evoluutiotbiogit ovat alkaneet esittää, että elämän maapallolle ovat tuoneet "muinaiset astronautit", avaruusoliot. Ja kun maailman arvostetuimmat tiedemiehet sanovat näin, saadaan ateistitkin mukaan New Age -liikkeeseen. Tämä eksytys todellakin yhdistää kaikki, aivan kaikki. Paavi puhuu ulkoavaruuden elämästä, ja ilmoittaa olevansa valmis kastamaan avaruusolentoja. Avaruuden muukalaiset ovat vallanneet niin sekulaarisen kuin uskonnollisenkin maailman. Viihde on ehdollistanut ihmismieliä hyäksymään nämä ajatukset jo ennenkuin niistä edes julkisesti puhuttiin. Science fiction -elokuvien määrä on räjähtänyt käsistä. Avaruus ja avaruuden tutkiminen on kaikkialla; politiikassa, tieteessä, uskonnossa, viihteessä. Meitä indoktrinoidaan tulevaa varten.

Vatikaanilla on rahaa. Niinpä sillä on ollut varaa palkata planeetan parhaat avaruustutkijat ja avaruustutkimustekniikan rakentajat. Tämän tuloksena syntyi Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research, lempinimeltään Lucifer. http://www.mpe.mpg.de/ir/lucifer/ Projekti Lucifer on Saksan, Yhdysvaltojen ja Italian yhteistyön tulos, mutta sen sijainti kertoo Italialaisen rahoittajan alkuperän. Lucifer sijaitsee Arizonassa Jesuiitta -astronomien johtaman Vatikaanin Observatorion kyljessä. http://www.popsci.com/science/article/2010-04/devil-named-telescope-helps-astronomers-see-through-darkness

Miten tämä liittyy mihinkään? Lyhyttä ja ytimekästä vastausta on hankala antaa, koska kokonaisuus itsessään on valtava. Tässä vaiheessa lienee kuitenkin selvää, että avaruus ja avaruuden oliot ovat suuressa roolissa, ja että koko maailma on ehdollistettu ajattelemaan, että on todellakin vain ajan kysymys milloin avaruusoliot saapuvat. Näitä asioita tutkiskellessani mieleeni tuli raamatunjae, joka on tässä vaiheessa saattanut juolahtaa jonkun toisenkin mieleen.

"Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa." Efesolaiskirje 6:12

En väitä, että avaruusolentoja on olemassa, siinä mielessä kuin ihmiset ne ymmärtävät. Väitän, että on olemassa henkivaltoja, jotka voivat esiintyä avaruusolentoina. Koko maailma odottaa näitä olentoja. Itse asiassa koko maailma etsii epätoivoisesti merkkejä näistä olennoista, suurin osa tajuamatta lainkaan mitä todellisuudessa etsivät. Pieni joukko ihmisiä tietää kuitenkin tarkalleen mitä tekevät. Saatanalla on oma joukkonsa, joka on langennut valheiden isän tyhjiin lupauksiin.

Tässä ei ole läheskään kaikki, mutta tila loppuu, joten jatkan seuraavassa kirjoituksessa. New Age, uskontojen yhdistyminen, maailmanrauha ja ulkoavaruuden elämä. Nämä luovat pohjan sille, mistä seuraavaksi kirjoitan. Kirjoittamisessa saattaa mennä hetki. Kiitos kärsivällisyydestä.

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyselijät

      Kiitos näistä mielenkiintoisista teksteistä

    • Exadventistiparka

      Tämä on tosiaan tärkeä ja mielenkiintoinen asia jonka salaisuus on ollut vaikuttamassa jo UT:n kirjoittamisen aikoina.
      On paljon asioita jotka mitä ilmeisimmin vilahtavat tiuhaan tässä yhteydessä - Kabbala, Islam, hindulaisuus, jesuiitat, Illuminati, temppeliritarit, gnostilaisuus, vapaamuurarit, New Age, katolinen kirkko sekä maailmanlaajuinen symboliikka joka yhdistää edellämainittuja. Toinen yhteinen tekijä näille on salaisuus - todellista oppia ei paljasteta kuin organisaation ylimmillä tasoilla toimiville.
      Paavi on varmastikin edellä kuvattujen kannalta kaikille osapuolille toivottu vaihtoehto vetämään uskontojen yhdistymistä - paavinkirkkohan on jo vuosisatoja tehnyt työtä vesittääkseen Jeesuksen Jumaluutta ja asemaa ainoana Välimiehenä; ennen kaikkea kun neitsyt Mariastakin tehtiin synnittömänä syntynyt ja katolinen kolminaisuus on Isä, neitsyt Maria ja Jeesus-lapsi.
      Mielenkiinnolla odotan lisäkommenttejasi asiasta.

    • 1Yksinkertainen

      Jatkoa edelliseen. Maailma pyrkii yhdistämään kaikki kansakunnat ja kaikki uskonnot. Tarvitaan vain yksi tarpeeksi suuri kriisi ja tämä saadaan toteutettua. Miten tällainen kriisi sitten saadaan aikaan? Mikä voisi olla niin valtava asia, että se saisi kaikki maailman valtiot pysähtymään? En väitä, että tiedän tarkalleen miten tämä tulee toteutumaan, mutta uhka avaruudesta on hyvin potentiaalinen vaihtoehto. Miten tämä sitten toteutettaisiin? Teknologialla.

      Säänmuokkaus on jo arkipäivää. http://www.weathermodification.com Yksi säänmuokkausmetodi on nk. "cloud seeding", jossa lentokoneilla ilmakehään suihkutetaan joko kuivajäätä tai hopeajodidia. Näistä metodeista on monia teorioita, kuten "kemikaalivanat" joita on havaittu ympäri maailmaa, mutta erityisesti Yhdysvalloissa joissa säänmuokkausta pääasiallisesti harjoitetaan. Suosittu salaliittoteoria on, että kemikaalivanat ovat myrkyllisiä yhdisteitä joilla pyritään tuhoamaan ihmisten terveys. Ihmettelen kuitenkin, miksi hallitus/eliitti, jota myrkyttämistä syytetään, myrkyttäisi samalla itsensä. Pienhiukkasille ilmakehässä löytyy toinenkin tarkoitus, joka palvelee uutta maailmanjärjestystä huomattavasti tehokkaammin. Kun ilmakehässä on tarpeeksi pienhiukkasia, koko taivaasta tulee potentiaalinen 3D -hologrammitausta.

      3D -hologrammitekniikka toimii laserprojektorien avulla. Tässä muutama esimerkki. ASE Conference, Minneapolis, 2013: https://www.youtube.com/watch?v=3d7sQfIBAwk Tässä puolestaan esiintyy "livenä" Michael Jackson, joka sattuu olemaan kuollut: https://www.youtube.com/watch?v=w82vthQ6csE Taustatanssijat ovat oikeita ihmisiä, Jackson on hologrammi. Kyseessä ei siis ole pelkkä kankaalle heijastettu kuva, vaan kolmiulotteinen hahmo elävien ihmisten keskellä. Lisää: https://www.youtube.com/watch?v=5CqUYBopWLs Pienhiukkasilla varustettu taivaankansi toimii heijastuspohjana yhtä hyvin kuin kupolikattokin.

      Nämä ovat pieniä ja keskitettyjä näytöksiä. Mieti, millainen reaktio saataisiin aikaan, mikäli koko taivas täyttyisi avaruusaluksista tai maapalloa lähestyisi komeetta tai asteroidi? Ihmiset ovat jo nyt peloissaan kun taivaalla näkyy milloin mitäkin, yleensä leijailevia valopalloja joiden yhtäkkiset liikeradat uhmaavat fysiikan lakeja. Näitä valoilmiöitä kutsutaan ufoiksi, mutta itse uskon että ne ovat pelkkiä hologrammeja ja osa eksytystä.

      Yksi vaihtoehto olisi järjestää valoshowt taivaalle ympäri maailmaa, jokaiselle maalle oma odotettu messiaansa. Jokainen uskonto odottaa messiasta, kristityt Kristusta, muslimit Imad Mahdia, buddhalaiset Maitreyaa jne. Nämä odotetut opettajat ilmoittaisivat, että jokainen uskonto on tulkinnut omat pyhät kirjoituksensa väärin ja että ne ovat ihmisten korruptoimia, ja että kaikki uskonnot ovat oikeasti yksi ja sama uskonto, ja nyt tämä opettaja on tullut takaisin kertomaan miten asiat oikeasti ovat. Tämä sattuu olemaan New Age -liikkeen näkemys ja uskomus. Kuulostaa melko uskomattomalta, mutta pidän tätä hyvin mahdollisena. Lavastuksena nimittäin.

      New Age -liike kutsuu tätä opettajaa buddhalaisten tavoin nimellä Maitreya, ja tästä päästäänkin mielenkiintoiseen yksityiskohtaan. "Maitreya" voidaan kirjoittaa hebreaksi seitsemällä eri tavalla, mutta jokaisen seitsemän kirjoitusasun lukuarvo sattuu olemaan hebrealaisella gematrialla 666. Maitreya on ihminen, ja jos jonkun ihmisen nimen luku on seitsemällä eri tavalla kirjoitettuna 666, nousevat ainakin omat tuntosarveni pystyyn.

      Entä kun tämä suuri opettaja tulee, ja opettaa, että kaikki ovat yhtä ja että ihmiskunnan onnellisuus on kollektiivisen tajunnan tulos? Tästä seuraa se, että jokainen, joka ei tunnusta tätä opettajaa ja filosofiaa nähdään kollektiivisen valaistumisen jarruttajina. New Agea puhtaimmillaan. Silloin me olemme niitä, jotka jarruttavat kehitystä, ja korkeamman ymmärryksen saavuttamiseksi meidät pitää eliminoida, eikä se ole edes huono asia, sillä kärsimys ei ole todellista eikä kukaan oikeasti kuole. Me synnymme uudestaan valaistuneempina ja näinollen on itseasiassa rakkauden teko vapauttaa meidät fyysisistä kahleistamme. New Age -filosofia on käsittämättömän sairasta, mutta järkyttävän moni on täysin sen aivopesemä eikä oikeasti näe sen tuomia moraalisia umpikujia. Murha onkin yhtäkkiä rakkautta. New Age -filosofian ydin on se, ettei ole olemassa hyvää eikä pahaa. Musta käännetään valkoiseksi ja valkoinen mustaksi, eikä mikään muu ole todellista kuin se jokin epämääräinen ykseys jota kukaan ei osaa selittää koska se vain "on". Meditaatiota ja mielen tyhjennystä.

      Kuten sanoin, en tiedä miten ja missä järjestyksessä asiat tapahtuvat, mutta nämä asiat ovat saaneet hälytyskellot soimaan päässäni, ja vaikka tiedän, että suurin osa leimaa minut pähkähulluksi, ei sillä ole mitään väliä. Jos nämä asiat tapahtuvat, joku saattaa niiden tapahtuessa muistaa tämän ja ymmärtää. Ja jos edes yksi pelastuu, niin sen yhden takia tämä kannatti kirjoittaa. Jeesus tulee pian, mutta sitä ennen tulee eksyttäjä. Pysykää Jeesuksessa, ja pysykää valppaina.

      • kysynvaan

        Semmoinen aavistus on,että Paavi sopisi hyvin tuohon palapeliin. Hän olisi mielellään kaikkien johtaja.


      • 1Yksinkertainen

        Paavilla on huomattavasti vaikutusvaltaa kaikissa suurimmissa uskonnoissa. En kuitenkaan usko, että Paavi itse on tuo johtaja, mutta todennäköisesti se, joka esittelee tulevan johtajan maailmalle.


      • kerettiläinen--

        Jos todellakin tulee sellainen tilanne, että ei voi luottaa edes omiin silmiinsä, niin mikään hologrammihuijaus ei pysty kuitenkaan eksyttämään Jumalan omia.

        1. Tess.4
        15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
        16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
        17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, TEMMATAAN YHDESSÄ HEIDÄN KANSSAAN PILVISSÄ HERRAA VASTAAN YLÄILMOIHIN; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
        18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.


    • Minun mielestäni nuo kaikki eksyneet suunnat mitä lueteltiin, ovat vain yksinkertaisesti poikkiteloin Raamatun sanan kanssa. Näitä samoja ilmiöitä jo Paavali päivitteli aikoinaan ja varoitteli omiaan niistä. Ei siis sikäli mitään uutta autringon alla.
      Sen sijaan taas SE EKSYSTYS jonka Jumala lähettää, on merkityksellistä, koska se ekstys ei olekaan tarkoitettu Jumalan omille, vaan kuten sanassa sanotaan, niille jotka ovat syntiin ja vääryyteen mielistyneet. Heille Jumala lähettää eksytyksen, jotta he eivät kykene väittämään enää vastaan tuomiopäivänä. Tästä eksytyksestä ovat Jumalan omat täysin turvassa.
      Kolmas asia mikä jäi tästä eksytysasiasta mieleen, että Jumalan valittu ei eksy koskaan lopullisesti. Raamattu varoittaa tuon tuosta, sanoi "älkää eksykö" mutta sitten sen toiston varjoon jää Jeesuksen oma lupaus. Hän on luvannut hakea eksyneen omansa takaisin vaikka se olisi se viimeinen. Tämä on Jumalan sanan lupaus Jeesuksessa Kristuksessa. Se panee miettimään eksymisen merkitystä uudelleen, koska moni uskova tuntuu olevan valmiit tuomitsemaan oman näkemyksensä mukaan eksyneet, varsinkin uskovat veljet ja sisaret. Kuitenkin jos joku onkin eksynyt, se ei tarkoita lopullista.
      Jeesus sanoo vertauksin kahdella tavalla, toinen on neitsytvertaus "menkää pois, sillä minä en tunne teitä". Sitten se toinen, jossa sanotaan että moni huutaa Herra, Herra ja me olemme sinun nimessäsi tehneet sitä ja tätä jne... siihen Jeesus sanoo "menkää pois te väärintekijät, sillä minä en ole koskaan tuntenut teitä". Valtava ero näiden kahden asian välillä. Toiset olivat Jeesuksen omat jo, vaikka eksyivät, koska Jeesus ei tuntenut heitä sillä hetkellä. Jeesushan sanoi että menkää ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua ja tulkaa sitten takaisin lamput täynnä öljyä, niin sitten minä taas tunnen teidät. Mutta nämä toiset eivät koskaan olleetkaan Jeesuksen omia, joten heihin pätee jopa Jumalan lähettämä eksytys.

      • 1Yksinkertainen

        Sanotaan myös, että paholainen eksyttää, jos mahdollista, valitutkin. Eihän tuollainen eksytys toimikaan sellaiseen, joka tuntee Jumalan, mutta miten paljon on niitä, jotka eivät edes lue Raamattua? New Age -filosofia on tyhjyyttä kauniissa kääreessä, mutta se lupaa onnea, autuutta ja kuolemattomuuden, koska ihminen on kosmoksen kollektiivisessa tajunnassa tiedon kautta jumala. Se lupaa täsmälleen saman asian jonka käärme lupasi paratiisissa, ja siksi sen sanoma saa hälytyskellot soimaan. Ja kun tulee aika kärsiä, on helppo valita lavea tie ellei todella tunne paimenensa ääntä. Kuinka moni on oikeasti valmis kuolemaan uskonsa puolesta?


      • 1Yksinkertainen

        "Kolmas asia mikä jäi tästä eksytysasiasta mieleen, että Jumalan valittu ei eksy koskaan lopullisesti. Raamattu varoittaa tuon tuosta, sanoi "älkää eksykö" mutta sitten sen toiston varjoon jää Jeesuksen oma lupaus. Hän on luvannut hakea eksyneen omansa takaisin vaikka se olisi se viimeinen. Tämä on Jumalan sanan lupaus Jeesuksessa Kristuksessa."

        Tuo on kyllä totta. Olen itse elävä todiste siitä. Lapsena uskoni oli vahva, ja rukoilin, ettei Jumala ikinä päästäisi minusta irti. Myöhemmin elämässäni tapahtui niin kammottavia asioita, että aloin kapinoida Jumalaa vastaan, koska en ymmärtänyt ettei Jumala minua pahoinpidellyt vaan ihmiset. Vielä vuosi sitten pelkkä Jeesuksen nimen mainitseminen sai minut käsittämättömän pimeän raivon valtaan. Tässä sitä kuitenkin ollaan, koska Jeesus haki minut takaisin, kaiken kiroamiseni ja kammottavan käytökseni jälkeenkin. Se laittaa ihmisen nöyräksi, ja äärettömän kiitolliseksi.


      • järkeväolet

        Kiitos, yksinkertainen, tosi mielenkiintoisista ajatuksistasi. Et suinkaan ole yksinkertainen, vaan osaat ajatella järkevästi. Saanko kysyä, mihin kuppikuntaan kuulut?


      • 1Yksinkertainen
        järkeväolet kirjoitti:

        Kiitos, yksinkertainen, tosi mielenkiintoisista ajatuksistasi. Et suinkaan ole yksinkertainen, vaan osaat ajatella järkevästi. Saanko kysyä, mihin kuppikuntaan kuulut?

        Kiitos mielenkiinnosta. Kuulun Jeesuksen kuppikuntaan. En siis ole minkään kirkon jäsen, vaan yksi niistä Paavin mukaan vaarallisista ja haitallisista yksilöistä joka harjoittaa henkilökohtaista suhdetta Jeesukseen ilman välikäsiä. Enkä millään tavalla halua tuomita ihmisiä, jotka kuuluvat johonkin seurakuntaan, koska uskon, että kaikissa kirkoissa on Kristuksen omia, mutta että yhtälailla myös niiden ulkopuolella.


      • Hienoa nähdä kuinka ajatus ja sydän käyvät keskenään työhön mielissänne. Mahtavaa, Halleluja Jeesus Kristus. Jeesus on jo voittanut meidät, mitä me enää pelkäisimme.


      • Höröjä.on.moneksi

        Minä olen aina valmis kaikkeen mikä taivaalta alas tipahtaa. Viimeksi lokinpaska tippui päälleni, vai oliko sekin kenties humanoidin ulostetta tai räkää. Paavin kanssa juuri paraikaa tähyilemme teleskoopeilla taivaalle. Pientä liikehdintää näkyy olevan taivaalla?
        Aloituksen tekijä on kaiken tuon aloituksessa suolletun "ulostamisen" perusteella vakavassa henkisessä päätepisteessä ja niin moni on juuri tuollaisten kirjoittelujen jälkeen kuljetettu pakkopaidassa hoitoon. Aloituksen tekijän siis olisi paikallaan aloittaa oman asuntonsa ympäristön tarkkailu, josko ne noutajat olisivat saapuneet valkoisissa takeissaan?


      • Höröjä.on.moneksi kirjoitti:

        Minä olen aina valmis kaikkeen mikä taivaalta alas tipahtaa. Viimeksi lokinpaska tippui päälleni, vai oliko sekin kenties humanoidin ulostetta tai räkää. Paavin kanssa juuri paraikaa tähyilemme teleskoopeilla taivaalle. Pientä liikehdintää näkyy olevan taivaalla?
        Aloituksen tekijä on kaiken tuon aloituksessa suolletun "ulostamisen" perusteella vakavassa henkisessä päätepisteessä ja niin moni on juuri tuollaisten kirjoittelujen jälkeen kuljetettu pakkopaidassa hoitoon. Aloituksen tekijän siis olisi paikallaan aloittaa oman asuntonsa ympäristön tarkkailu, josko ne noutajat olisivat saapuneet valkoisissa takeissaan?

        Korkki kiinni nyt. Juhannus meni jo...


      • 1Yksinkertainen
        Höröjä.on.moneksi kirjoitti:

        Minä olen aina valmis kaikkeen mikä taivaalta alas tipahtaa. Viimeksi lokinpaska tippui päälleni, vai oliko sekin kenties humanoidin ulostetta tai räkää. Paavin kanssa juuri paraikaa tähyilemme teleskoopeilla taivaalle. Pientä liikehdintää näkyy olevan taivaalla?
        Aloituksen tekijä on kaiken tuon aloituksessa suolletun "ulostamisen" perusteella vakavassa henkisessä päätepisteessä ja niin moni on juuri tuollaisten kirjoittelujen jälkeen kuljetettu pakkopaidassa hoitoon. Aloituksen tekijän siis olisi paikallaan aloittaa oman asuntonsa ympäristön tarkkailu, josko ne noutajat olisivat saapuneet valkoisissa takeissaan?

        Niinkuin kirjoitin, moni leimaa minut pähkähulluksi, mutta sillä ei ole mitään väliä. Toivot ehkä, että alkaisin kinastella kanssasi, mutta valitettavasti turha kinastelu on juuri sitä - turhaa - joten en lähde leikkiin mukaan.

        Toivon sinulle rakkautta ja mielenrauhaa. Sinä olet tärkeä, ja Jeesus rakastaa sinua. Siitäkin huolimatta, vaikket usko Jeesukseen.


      • Ota.rennosti
        1Yksinkertainen kirjoitti:

        Niinkuin kirjoitin, moni leimaa minut pähkähulluksi, mutta sillä ei ole mitään väliä. Toivot ehkä, että alkaisin kinastella kanssasi, mutta valitettavasti turha kinastelu on juuri sitä - turhaa - joten en lähde leikkiin mukaan.

        Toivon sinulle rakkautta ja mielenrauhaa. Sinä olet tärkeä, ja Jeesus rakastaa sinua. Siitäkin huolimatta, vaikket usko Jeesukseen.

        Nimimerkkisikin jo osoittaa missä mielentilassa olet. Kaiken paskan uskominen ei aina ole eduksi ja kaikkea mitä internet tarjoaa ei ole syytä välittömästi sisäistää tiedettynä totuutena. Parempi siis elää omaa elämää, eikä jotain kuvitteellista elämää joidenkin satujen(tässä tapauksessa keksittyjä kertomuksia) ja tarujen kanssa.
        Osta kaupasta kunnon makkaraa ja grillaa grillissä kuultavan rapeaksi. Korkkaa pullo ja toinenkin kylmää olutta ja katsele iltataivaalle. Ei siellä liiku kuin korkeintaan lintuja, muutama lentokone ja kenties pilviä.


      • zalaam
        Ota.rennosti kirjoitti:

        Nimimerkkisikin jo osoittaa missä mielentilassa olet. Kaiken paskan uskominen ei aina ole eduksi ja kaikkea mitä internet tarjoaa ei ole syytä välittömästi sisäistää tiedettynä totuutena. Parempi siis elää omaa elämää, eikä jotain kuvitteellista elämää joidenkin satujen(tässä tapauksessa keksittyjä kertomuksia) ja tarujen kanssa.
        Osta kaupasta kunnon makkaraa ja grillaa grillissä kuultavan rapeaksi. Korkkaa pullo ja toinenkin kylmää olutta ja katsele iltataivaalle. Ei siellä liiku kuin korkeintaan lintuja, muutama lentokone ja kenties pilviä.

        Ota rennosti. Puhut "omasta elämästä". Tarkoitatko, että on olemassa ihmisiä, jotka ovat luoneet itsensä ja siksi heillä on mahdollisuus elää omaa elämäänsä. Mieti siis. Olemattomuus ei luo. Siispä mieti. Mistä kaikki?
        https://www.google.fi/#q=mahdoton evoluutio
        Ihminen on havainnut luonnossa vain mikroevoluutiota. Nuoli ylös näyttää kaikki kuvat.
        http://www.taustaa.fi/kortit/pages/KP08.htm
        Ota ajatus! "BB ja oikukas luonnonlaki"
        Ennen aikaa ei ollut mitään. Ennen aikaa ei ollut tilaa. Tilattomaan tilaan ilmestyi nuppineulanpää. Syytä emme tiedä. Sekin on ihme, että tilattomuuteen ilmestyy jotain, joka vie tilaa. Olematon luonnonlaki piti nuppineulanpäätä kasassa. Emme tiedä kuinka kauan pää pysyi kasassa, koska tuolloin ei vielä ollut aikaa. Aikaa voi mitata vain kellolla tai kenties jollain pyörivällä tai kiertävällä taivaankappaleella. Ajattoman ajan kuluttua olematon laki muuttui toisenlaiseksi laiksi ja se lakkasi pitämästä päätä kasassa ja pää alkoi levitä tilattomassa tilassa. Sinänsä hassua, että tilattomuudessa voisi tapahtua jotain. Varsinkaan leviämistä. Jossain vaiheessa toisenlainen laki muuttui kolmannenlaiseksi laiksi ja se alkoi kuroa päätä kasoihin. Nyt pää sekä leviää että kasautuu.


    • Eksytys on ollut olemassa jo kohta 2000 vuotta.. tai oikeastaan koko Raamatun kertoman historian ajan .. kun aletaan puhumaan eksytyksestä nyt .. eihän se oikeastaan ole mitään uutta - ehkä ? että nämä eksyttäjät kokoontuvat ikäänkuin yhdeksi leiriksi - mutta eksytyksen kai on jo jokainen nykyään havainnut. Kirkon päivät on luettu .. jos se ei käänny pois vanhoista perinnäisopeistaan ala puhumaan totta, johon olisi korkea aika - mutta mitä tuskin voimme odottaa.

      alex

      • Amen! Hyvin puhuttu. Siteeraan vain asiasta suuremman kuvan suoraan Raamatusta Paavalin kynästä Johannekselle: 1. Joh. 2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan. Sellainen on eksyttäjä. Ei se loppujen lopuksi niin kummoinen ole, koska kyllä minä ymmärrän varsin hyvin sen että vaikka me kiistelläänkin sapatti ja lakikysymyksistä, niin me tajuamme perusevankeliumin, jatkean samasta luvusta jakeesta 23 eteenpäin. Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä. SOU SIMPPEL.


      • 1Yksinkertainen

        Osuvampi otsikko olisi ehkä ollut "Eksytyksen rivit järjestäytyvät - oletko valmis?"

        Ei siis todellakaan mitään uutta aurigon alla, ja lopun ajan henki on maailmassa vahvana. Pelon sijasta sisimmässäni asuu kuitenkin ilo, koska oikeus on jo voittanut ja pian se paljastetaan koko maailmalle. Siinä on aihetta riemuun ja kiitokseen.


      • 1Yksinkertainen kirjoitti:

        Osuvampi otsikko olisi ehkä ollut "Eksytyksen rivit järjestäytyvät - oletko valmis?"

        Ei siis todellakaan mitään uutta aurigon alla, ja lopun ajan henki on maailmassa vahvana. Pelon sijasta sisimmässäni asuu kuitenkin ilo, koska oikeus on jo voittanut ja pian se paljastetaan koko maailmalle. Siinä on aihetta riemuun ja kiitokseen.

        Sinä tunnistat siellä sydämessäsi ilon koska se ilo on pelastusvarmuudesta, kuten Raamattu niin monesti sanoo, iloitkaa Herrassa ja älkää peljätkö.


      • Exadventistiparka
        1Yksinkertainen kirjoitti:

        Osuvampi otsikko olisi ehkä ollut "Eksytyksen rivit järjestäytyvät - oletko valmis?"

        Ei siis todellakaan mitään uutta aurigon alla, ja lopun ajan henki on maailmassa vahvana. Pelon sijasta sisimmässäni asuu kuitenkin ilo, koska oikeus on jo voittanut ja pian se paljastetaan koko maailmalle. Siinä on aihetta riemuun ja kiitokseen.

        Toki eksytystä on ollut jo kauan, mutta mielenkiintoista on se miten 2 Tess 2:7 sanoo: "Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,"
        Toisaalta näemme että kyseessä on laittomuuden salaisuus; eli se mitä selkeästi havaitsemme ympärillämme ei välttämättä edusta totuutta "laittomuudesta". Toisaalta taas pitää ensin tulla "tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää".
        Nuo kaikki mainitut organisaatiothan toimivat salaisesti, niiden todellisista suunnitelmista ei tietoa heru, ja toisaalta emme samasta syystä voi myöskään tietää mitä kaikkea yhteistyötä noiden välillä todellisuudessa on. Laittomuuden salaisuus on siis edelleen vaikuttamassa, kunnes "luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy".


    • Hep-

      Lomilla kirjoittelen Lumia 920 laitteella.

      Kokeilen linkin siirtoa;
      Jarinhotelli/searh/label/10.12

      Tuossa olennaista petovaltojen toiminnasta.

      On kuitenkin hyvä muistaa että vilpittömiä yksilöitä totuutta etsiviä uskolleen Kristukselle pyhittynietä on erilaisissa piireissä missä Raamatun kantta raotetaan.

      On hyvä muistaa että ihminen joka kirkossa vastaa omasta tietomäärästään, vilpittömyydestä tässä suhteessa Luuk 12:47-48 Jumalan edessä.
      Synti on tässä suhteessa suhteellinen ja yksilöllinen asia.
      Olen linkissä kirjoittanut olennaisesta.

      On hyvä muistaa opettajien vastuu, papin pukuja kantavien vastuu siinä kun vetävät maailman syntiä Jumalan huoneeseen.
      Papin housuissa olisi kamalaa.

      Minä olen vain keskustelija, Raamatun asioissa maallikkoharrastaja, en opettaja.
      Ei virkaa minulla.

      Jaak 4, 1 Joh 2:1-

      Ilm 14:12, 12:17, Ef 2:7-9, Hebr 12:14.

      Siunauksia
      Jari Laurila
      Keskustelija

    • Uusi yritys;

      http://jarinhotelli/searh/label/10.12

      Nyt pitäisi toimia.
      Pitää kännykällä kirjoittaa linkki.

      Siunauksia
      Jari Laurila
      Keskustelija

      • http://jarinhotelli/search/label/10.12

        Josko nyt?

        Jari


      • Vielä:

        http://jarinhotelli/search/label/10,12

        Josko toimisi?

        Jari


    • Nimimerkin 1Yksinkertainen avaus antoi minulle ajattelemisen aihetta, muutamilla muillakin hyviä kommentteja tässä ketjussa, mitä jäänkin pohtimaan.

      Varmaan ainakin jokin lopunajan eksytys noista 1Yksinkertainen -nimimerkin esilletuomista liikkeistä ja tahoista kehkeytyy. Onko se sitten tosiaan juurikin se 2 Tess.2 mainitsema Jumalan itsensä lähettämä väkevä eksytys ajan lopussa niin sitä en osaa sanoa. Seurataan tilanteita ja tutkitaan Raamattua.

      11 Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen,
      12 ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden.

      • Exadventistiparka

        Juuri esiintuomasi jae 11 on suurimpia syitä, miksi meille on viisasta pysyä pois kaikista kirkoista liikkeistä jotka tuovat esiin jotakin "uutta viisautta", "lopun ajan oikeaa seurakuntaa", "tulkaa tänne - vain meillä on totuus" yms.
        Siksi yksin Raamattu. Pyhä Henki johdattaa meitä kaikkeen totuuteen ja viisauteen, kun vain emme halveksu Hänen johdatustaan, ja kun ensin etsimme Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan.
        2. Piet. 1:3 "Koska hänen jumalallinen voimansa on lahjoittanut meille kaiken, mikä elämään ja jumalisuuteen tarvitaan, hänen tuntemisensa kautta, joka on kutsunut meidät kirkkaudellaan ja täydellisyydellään,4 joiden kautta hän on lahjoittanut meille kalliit ja mitä suurimmat lupaukset, että te niiden kautta tulisitte jumalallisesta luonnosta osallisiksi ja pelastuisitte siitä turmeluksesta, joka maailmassa himojen tähden vallitsee, 5 niin pyrkikää juuri sentähden kaikella ahkeruudella osoittamaan uskossanne avuja, avuissa ymmärtäväisyyttä, 6 ymmärtäväisyydessä itsenne hillitsemistä, itsenne hillitsemisessä kärsivällisyyttä, kärsivällisyydessä jumalisuutta, 7 jumalisuudessa veljellistä rakkautta, veljellisessä rakkaudessa yhteistä rakkautta."


      • Exadventistiparka: "Juuri esiintuomasi jae 11 on suurimpia syitä, miksi meille on viisasta pysyä pois kaikista kirkoista liikkeistä jotka tuovat esiin jotakin "uutta viisautta", "lopun ajan oikeaa seurakuntaa", "tulkaa tänne - vain meillä on totuus" yms.

        Siksi yksin Raamattu. Pyhä Henki johdattaa meitä kaikkeen totuuteen ja viisauteen, kun vain emme halveksu Hänen johdatustaan, ja kun ensin etsimme Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan."

        Juurikin noin. Kannattaa kiertää kaukaa nuo "lopun ajan ainoan oikean opin pyhät jäännöskansat" ja mitä noita onkaan.

        Raamatussa on kaikki tarpeellinen ja Pyhä Henki on meille kaikille annettu, Totuuden Henki ja Puolustaja.


      • eisuurtajoukkoa
        Exadventistiparka kirjoitti:

        Juuri esiintuomasi jae 11 on suurimpia syitä, miksi meille on viisasta pysyä pois kaikista kirkoista liikkeistä jotka tuovat esiin jotakin "uutta viisautta", "lopun ajan oikeaa seurakuntaa", "tulkaa tänne - vain meillä on totuus" yms.
        Siksi yksin Raamattu. Pyhä Henki johdattaa meitä kaikkeen totuuteen ja viisauteen, kun vain emme halveksu Hänen johdatustaan, ja kun ensin etsimme Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan.
        2. Piet. 1:3 "Koska hänen jumalallinen voimansa on lahjoittanut meille kaiken, mikä elämään ja jumalisuuteen tarvitaan, hänen tuntemisensa kautta, joka on kutsunut meidät kirkkaudellaan ja täydellisyydellään,4 joiden kautta hän on lahjoittanut meille kalliit ja mitä suurimmat lupaukset, että te niiden kautta tulisitte jumalallisesta luonnosta osallisiksi ja pelastuisitte siitä turmeluksesta, joka maailmassa himojen tähden vallitsee, 5 niin pyrkikää juuri sentähden kaikella ahkeruudella osoittamaan uskossanne avuja, avuissa ymmärtäväisyyttä, 6 ymmärtäväisyydessä itsenne hillitsemistä, itsenne hillitsemisessä kärsivällisyyttä, kärsivällisyydessä jumalisuutta, 7 jumalisuudessa veljellistä rakkautta, veljellisessä rakkaudessa yhteistä rakkautta."

        Viisasta on pysyä erossa kirkoista. Monille eroajille se on todellakin parempi. Mitä pienempi sakki kirkossa sen parempi.
        Ei olisi haitaksi vaikka vielä pieneneisi. Itse sanon eronneille hellurei !


    • yli150vsitten

      Eksytys alkoi silloin kun ellen white avasi ensimmäisen kerran turpavärkkinsä kertoen näkyjään.

      • 1Yksinkertainen

        Luulenpa että taisi alkaa jokunen tuhat vuotta aikaisemmin.

        En ole Ellenin juttuja lukenut, joten en tiedä kovin tarkkaan mistä niissä on kyse, mutta en ole sinänsä edes kiinnostunut. Raamatusta kun löytyy kaikki tarpeellinen.


    • mielenkiinoista

      Tosi mielenkiintoista todellakin. Olen kuullut, että 9/11-isku oli vatikaanin suunnittelma, jolla paavi sai USA:n muslimien kimppuun ja tarkoitus on hävittää islam maailmankartalta ja kun se on tehty, paavilla on koko maailma edessään polvillaan. Pentagoniin ei iskenyt matkustajakone vaan paavin hakkerit onnistuivat hakkeroimaan risteilyohjuksen iskemään Pentagoniin ja matkustajakoneiden pilotit eivät olleet Al-Qaidan jäseniä vaan he olivat vatikaanin lapsesta asti kouluttamia jesuiitta-pappeja, jotka osallistuivat näin paavin salaliittoon islamia vastaan. Nyt uusin paavi koettaa esiintyä rehellisenä, mutta kaikki on jo päätetty satoja vuosia sitten ja kunhan vatikaani kirkastaa maineensa tämän paavin aikana, niin salaisen paavineuvoston päätös seuraavasta paavista on jo tehty ja hän tulee pistämään koko maailman rautasein terässaappaansa alle ja hänen jesuiitta-armeijansa valloittaa koko maailman ja kaikki lauantain pyhittäjät tapetaan koko maailmasta ja Israeliin räjäytetään ydinvetypommi. Tämä on kaikki tiedossa salaisessa maailmanhallituksessa ja salaista tietoa.

      • Apuasaatavissa

        Nimimerkki "mielenkiinoista" 22.6. 2015 12:31
        Suosittelen hakeutumista psykiatriseen hoitoon! Josko sieltä löytyisi sinulle helpotusta...


      • zalaam
        Apuasaatavissa kirjoitti:

        Nimimerkki "mielenkiinoista" 22.6. 2015 12:31
        Suosittelen hakeutumista psykiatriseen hoitoon! Josko sieltä löytyisi sinulle helpotusta...

        http://one-evil.org/content/entities_organizations_jesuits.html
        Apua... Asia on yksinkertainen. Elämää ei ole Jeesuksen ulkopuolella.
        Joh 1:1-4 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.
        1Tim. 6:10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.
        https://1888.org/images/2013/05/23/11232/25523.jpg
        Nappasin kuvan täältä:
        https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/10-facts-you-must-know-about-the-jesuits.html
        Voimme luottaa vain Jumalaan ja Hänen sanaansa.
        https://www.youtube.com/watch?v=EkWSI3j5wQk


      • Apuasaatavissa
        zalaam kirjoitti:

        http://one-evil.org/content/entities_organizations_jesuits.html
        Apua... Asia on yksinkertainen. Elämää ei ole Jeesuksen ulkopuolella.
        Joh 1:1-4 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.
        1Tim. 6:10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.
        https://1888.org/images/2013/05/23/11232/25523.jpg
        Nappasin kuvan täältä:
        https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/10-facts-you-must-know-about-the-jesuits.html
        Voimme luottaa vain Jumalaan ja Hänen sanaansa.
        https://www.youtube.com/watch?v=EkWSI3j5wQk

        Totta kai on näin, samaa mieltä! Mutta tällä kyseisellä nimimerkillä tuntuu olevan mielenterveydellisiä vaikeuksia eikä niiden terapoiminen evankeliumin lisäksi ole mitenkään tuomittavaa.

        En kannata sitä ajatusta, ettei lääketieteellä olisi paikkaa eikä oikeutustansa. Jos ihmisellä on jalka poikki, hammasta särkee tai tulehtunut umpilisäke, sokeritauti tai munuaisdialyysin tarve, syöpä jne., niin lääkärin apu on tarpeen. Sama koskee psyykkisiä sairauksia.


      • zlm
        Apuasaatavissa kirjoitti:

        Totta kai on näin, samaa mieltä! Mutta tällä kyseisellä nimimerkillä tuntuu olevan mielenterveydellisiä vaikeuksia eikä niiden terapoiminen evankeliumin lisäksi ole mitenkään tuomittavaa.

        En kannata sitä ajatusta, ettei lääketieteellä olisi paikkaa eikä oikeutustansa. Jos ihmisellä on jalka poikki, hammasta särkee tai tulehtunut umpilisäke, sokeritauti tai munuaisdialyysin tarve, syöpä jne., niin lääkärin apu on tarpeen. Sama koskee psyykkisiä sairauksia.

        Mielestäni nikki "mielenkiinoista" on perillä asioista. Käsittääkseni hän parodioi. Hänellä on omanlaisensa huumorintaju eikä hän näytä tarvitsevan mitään muuta kuin muutkaan ihmiset. Jumalan lapsilla on asiaa maailman lapsille:
        2Kor. 5:20 Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
        Siunauksin, veli


      • Apuasaatavissa
        zlm kirjoitti:

        Mielestäni nikki "mielenkiinoista" on perillä asioista. Käsittääkseni hän parodioi. Hänellä on omanlaisensa huumorintaju eikä hän näytä tarvitsevan mitään muuta kuin muutkaan ihmiset. Jumalan lapsilla on asiaa maailman lapsille:
        2Kor. 5:20 Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
        Siunauksin, veli

        Oletko koskaan kuullut sairaudesta nimeltä vainoharha eli skitsofrenia? Se EI ole parodia, se on SAIRAUS. Siihen on olemassa lääkehoitoa.


      • zlm
        Apuasaatavissa kirjoitti:

        Oletko koskaan kuullut sairaudesta nimeltä vainoharha eli skitsofrenia? Se EI ole parodia, se on SAIRAUS. Siihen on olemassa lääkehoitoa.

        Ok. En ole vielä ehtinyt profiloida nikkiä "mielenkiinoista". Yleisesti ottaen hän näyttää olevan perillä asioista, vaikka hän saattaakin heitellä juttuja kieli poskella.


    • 1Yksinkertainen

      Tajusin juuri että Paavin tämänsyksyiseen vierailuun Yhdysvalloissa liittyy monia merkillisiä yhteensattumia. Paavi Francis on 266:s Paavi, ja vierailun ajankohta on vuoden 266:s päivä. 266 on myös se luku, jota yleisesti käytetään määrittelemään raskauspäivien kesto hedelmöityksestä synnytykseen. Katolisilla 1.1. on Pyhän Jumalansynnyttäjän Marian Juhlapäivä, joten mitä mahtanee "syntyä" 23.9.2015, kun luvassa on visiitti Valkoiseen Taloon, messu (Basilica of the National Shrine of the Immaculate Conception, sopivasti Neitsyt Marialle pyhitetty kirkko) ja puhe Yhdysvaltain senaatille? 23.9. on myös Saudien Kansallispäivä, ja tänä vuonna sille osuu sekä muslimien Eid-al-Adhan (Festival of the Sacrifice) ensimmäinen päivä että juutalaisten Yom Kippur eli Sovituspäivä. Nämä uskonnolliset juhlapyhät eivät osu joka vuosi edes samalle kuukaudelle, koska molemmat määrittää kuukalenteri eikä aurinkokalenteri, joten melkoisia yhteensattumia riittää, etenkin kun samana päivänä on vielä syyspäiväntasaus (kevätpäiväntasaus eteläisellä pallonpuoliskolla). Luvassa on kuulemma jotain "historiallista", joten mielenkiinnolla jään odottamaan mikä Paavin suuri sanoma oikein on kun juutalainen, islamilainen ja okkultistinen juhlapyhä osuvat uskomattomasti samalle päivälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1395
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      152
      1111
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      947
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      793
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      291
      730
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      723
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe