Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

1.7. Tukiainen selitteli surkeaa epäonnistumistaan

Syntymäsynkkä

Vai niin, tää on tätä, huoh; Tunkki selitteli Ken-suhdettaan Facessa 1.7. illalla (Fb):

”Jotain sisäisiä verenvuotoja nähtävästi, kivut on kovat niin en ole voinut puhua tänään kenenkään kanssa.

Huomasin että se Emmanuel hyypiö otti mun Ralph Laurenin farkkutakkini päälleen ja sai mun hakkaamisen jälkeen vielä kätevästi poliiseilta ilmaiskyydin lentokentälle! No se takki on nyt pikku seikka ja olen huojentunut että pääsin kyseisestä äijästä eroon!!!

HUI kamala mitä ihmisiä maailmasta löytyy: en tiedä mitä tekisin jos olisin samanlaisessa tilanteessa kuin monet muut naiset esim. arabimaissa ovat, yhteisiä lapsia jne. vielä kyseisten tyyppien kanssa!!!!

Mulla on vaan tapahtunut niin paljon negatiivista ja pahaa että kun mut hakataan tai mulle tehdään pahaa, niin sitä ei näytä moni uskovan!! joku varmaan nyt miettii mielessään että "kuitenkin provosoin miestä hakkaamaan mut" jne. mutta en todellakaan: hän kävi suoraan kimppuuni hakaten mua nyrkeillä kasvoihini ainak.viisi kertaa!

Ja poliisit eivät edes vieneet miestä putkaan!!! Äijän ketale vielä humyili mulle kotonani, ettei poliisit eikä kukaan usko mua kuitenkaan kun mulla on leima otsassa mikä nyt onkaan!

Tänään piti mennä suureen hengelliseen kokoukseen, mutta menen sinne ystäväni kanssa ensi viikolla. Nyt ensin labrakokeet yms. kuntoon sekä ilmoitus poliisien toiminnasta. Koko miehen läsnäolo oli pelkästään kotona uhkaava ja ahdistava: hänestä huokui pahuutta, tunsin sen konkreettisesti.

Olen hyvin pahoillani siitä että tässä maassa laki ei näytä olevan sama kaikille!

Emmanuel haukkui heti ekana pvänä kaikki amerikkalaiset ja japanilaiset naiset pystyyn, mutta kun meille tuli välillä sanaharkkaa, hän katsoi minua julmalla katseella sanoen:

"OMG, you are even worse than those bitches in US!" HYI mikä tyyppi!!!” (Fb 1.7.)

59

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syntymäsynkkä

      Jatkopostaus:

      ”En uskonut heti että hän on "elämäni rakkaus" kuten yllä kirjoitan, miehestä huokui kylmyys ja välinpitämättömyys. Lisäksi hän oletti että maksan hänelle kaiken: ei ainoastaan ruokia ja juomia, vaan manikyyrit, kylpylät jne!

      Onneksi en alkanut niitä kustantamaan: hän on nähtävästi italialainen gigolo joka on tottunut siihen, että naiset maksavat hänen kulunsa. Tästä esimerkkinä Reality ohjelma joka pyörii TV:ssä (kertoo mies gigoloista jotka myyvät itseään Las Vegasissa.)” (Fb 1.7.)

      • lkbjvgxxx

        Ajatella: Kumppani maksattaa toisella kaikki kulunsa...tuksun oma ura alalla on sitten ihan eri asia. Just joo.


      • Videohaastattelu

    • vanhempi_Gonzales

      190-senttinen mies varasti 154-senttiseltä naiselta takin, joka oli hiukan tiukka tälle tynnyritytöllekin! Tätä ei usko kuin Kirkkovenepapitar ja Vemppu Vömmelö.

      Tunkki ja Emmanuel kusettivat toisiaan, mutta Tunkero pisti pahakseen, kun luuli kohdanneensa Suuren Rakkautensa. "Manun" matkaraportti olisi kiva lukea.

      • oikjkbvgcxx

        Nyt vaan joku rohkea etsimään somesta tää emmanuelle- miekkonen ja härkää sarvista: " oh you are so good looking.... Why did you leave so soon from finland ( kyynel)".


    • juoponjutut

      Eli poliisi korjasi pojan tunkilta turvaan. Niinhän tuossa lukee.

      • en.usko

        Tunkki se jatkaa satujen kirjoittelua että Seiska maksaisi edelleenkin palkkaa. No, eipä se millään muulla osaakaan itseään elättää.


      • Possunheitto

        Tunkki ei koskaan petä ihmishirviömäisyydessään! :D :D :D


    • OletteSairaita

      Onko vaikeaa olla myötätuntoinen? Jossu on hakattu ja piste.

      • Patterin-vika

        Voihan vertavuotavat sisuskalut ja kuristetut koirat! Jossu hakkasi itsensä katuun.


      • sisäinenVuoto

        Tunkion kohdalla se on suArastaan mahdotonta....
        Lyöty VIISI kertaa NYRKILLÄ naamaan, joopa joo.
        JA kärsii "sisäisestä verenvuodosta", oma diagnoosinsa.
        Ei toi Kenmanuel ihan kukkakepiltä näytä noissa kuvissa.
        Pikkasen pahempaa jälkeä olis syntynyt, tai ehkä Kenmanuelkaan ei EDES osaa lyödä nyrkillä. MYÖS.

        Tunkio vetänyt romanssivideo-rahat kurkkuunsa ja kompuroinut taas jossain....

        Sitä kun tarpeeksi valehtelee ja aina kiinni jää, niin hyvinkin pian käy niin, ettei kukaan usko enää sanaakaan, mitä karmivilta huuliltaan päästelee.
        Se on se KARMA.


    • jatkaopintoja

      Eli ulkomaalaiset miehet eivät ole sen kummempia kun suomalaisetkaan, vaikka heitä onkin miljoonia.
      Olisiko se nyt maailmanloppu jos elelisi rauhassa sinkkuna ilman "haku päällä" meininkiä ja keskittyisi ihan muihin asioihin? Usein se oikea tupsahtaa kuvioihin silloin kun vähiten odottaa. Ja jos ei tupsahda voi sinkkunakin viettää onnellista elämää.

      • Pers-Erkki

        Erona on se että suomalainen mies häpeillessään saattaa ottaa tuollaiselta tuhannen kilon keijukaiselta pataan päivä toisensa jälkeen, mutta äitiensä passaamat ja ylemmyyden tuntoon tulleet ulkomaan gigolot saattaa hyvinkin antaa takaisin jo ensimmäisestä litsarista.


      • NePahatTeot
        Pers-Erkki kirjoitti:

        Erona on se että suomalainen mies häpeillessään saattaa ottaa tuollaiselta tuhannen kilon keijukaiselta pataan päivä toisensa jälkeen, mutta äitiensä passaamat ja ylemmyyden tuntoon tulleet ulkomaan gigolot saattaa hyvinkin antaa takaisin jo ensimmäisestä litsarista.

        Tunkio ei uskalla yksin.
        Saattais vielä joutua kohtaamaan itsensä ja pahat tekonsa.


    • Pieru-Joe
    • mene-pois-suomesta

      Milloin horo muuttaa sinne ulkomaille?

      • 3-kk-20-pv-vankeutta

        Tunkki vakuutti 3.11.2014:
        ”Näädät saa jäädä stalkkaamaan vaikka toisiaan kun lähden menee!”


    • Taasnäitä

      Melko tyhmää maata kotona kommentoimassa nettiin, jos epäilee sisäistä verenvuotoa. Lääkäriin silloin pitäisi mennä. Taas näitä Jossun valheita.

      On se tosiaan kumma, kuinka iso mies heittää tuosta vaan sanojensa mukaan S-kokoisen naisen takin päälleen. Raiskaussyytös puuttuu vielä, mutta eiköhän sekin tule, mahdollisen olen raskaana -valheen kera.

      • Sisuskalut

        Onkohan Tukiaisen sisäinen verenvuoto jo helpottanut sen verran, että pääsisi huomenna keikalle Kotkan Pub Alvariin?


    • tamma_Suhina

      Tunkki ei päässyt tämän torstain Seiskan kanteen eikä mainittu sisällysluettelossakaan. Taisi toimittajan kässäri hapantua ennen lehden painatusta.

    • Tukiaisenturinat

      Perustaisi oman lehden Tukiaisen turinat

    • alkoholiton

      Eipä ollut mitään mainintaa uudessa kuus-plus-ykkösessä.Jospa joku tai jotkut antoi haastiksen,mutta joku jäi ilman jotain,ja siitä kimpaantui? Tiedä häntä.Toisaalta,ei syöminen,juominen,asuminenkaan ole suurkaupungissa ilmaista,ymmärtäähän senkin.Vaikka naivia onkin uskoa tuntemattoman lupauksiin,(puolin ja toisin)ei myötätunnon osoittaminen tasapainottomalle ole kiellettyäkään.Haukkuminen ja pilkkaaminen ei ole tilanteeseen sopivaa,mitä jos sattuis omalle kohdalle,äidille.tyttärelle,sukulaiselle? Kukaan ei uskoisi :itse kaaduit,aiheutit? Vääriä tekoja ei tarvi puolustaa, on eri kuin ihmisten puolustaminen,eikä samanlainen olla.

    • trepis

      Ja mini-Tuksu porskuttaa Hymyssä esitellen laihaa silikonitisseillä vahvistettua vartaloaan kuvissa. Verkkokuvassa on mallin vieressä iso lokki muistuttamassa isosisko Tunkista, jolla ei käynyt lokki kivellä.

      • Mini-Tupsukka

        2.7. Jasmine Tukiainen pornahtavana lehdessä:

        ”Wau! Tukiaisen pikkusisar Jasmine riisui rohkeisiin otoksiin

        Johanna Tukiainen on nähty rohkeissa kuvissa useammin kuin lääkäri määrää, mutta nyt on nuoremman painoksen vuoro. Uudessa painetussa Hymy-lehdessä Tuksun pikkusisar, Ruotsissa asuva Jasmine kertoo elämästään ja kuulumisistaan.

        Jasmine on rohkaistunut myös poseeraamaan eroottisessa kuvasarjassa, josta tässä esimakua. Rohkeimmat kuvat löytyvät painetusta lehdestä. Nuoresta iästään huolimatta Jasmine on menestyvä bisnesnainen. Hänen kauneustuotemerkkinsä ja -firmansa Ribella by Jasmine menestyy Ruotsissa ja Suomessakin. Nyt Jasminen yrityksellä on suuria suunnitelmia.

        - Avaan liikkeet Helsinkiin ja Tukholmaan.” (Hymy 2.7.2015)

        Kuva artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/wau-tukiaisen-pikkusisar-jasmine-riisui-rohkeisiin-otoksiin


    • TyhmyysTiivistyy

      Olette te rumia suustanne ja sielultanne - hävetkää.
      Alkkisnaisen piekseminen on teistä oikein? Ontuva
      logiikka: minihameisia naisiakin saa sitten raiskata?

      • Ontuva-Maksa

        Mulla on ontuva maksa.


    • miksiainakäy

      Joka mies varastaa aina ainakin yhden takin? Se emppu vai mikälie vappuheila vei sen liilan juulian loimen, olkalaukku vei muistaakseni jonkun nahkatakin? Mitäs arto vei? Sipulipussin ainaskin. Se miamilainen kukkakauppias miljonääri survoi kaikki daamin vaatteen muovisäkkiin ja autolalliin?

      • Surikaatti-

      • 9-9-2013

        Pappamuratti myös survoi Tunkin vaatteet mustiin jätesäkkeihin, kun oli ensin karkottanut tämän pois Jollaksesta syksyllä 2013.


      • H-MP
        9-9-2013 kirjoitti:

        Pappamuratti myös survoi Tunkin vaatteet mustiin jätesäkkeihin, kun oli ensin karkottanut tämän pois Jollaksesta syksyllä 2013.

        Ja Heidi-Maria Pursiainen pesi osan noista likavaatteista Riihimäellä.


    • Humaltunut-Kägöne

      SeiskaLiven kommenttiosiossa Käyttäjä 1724 raportoi:

      "Torstai-iltana [2.7. Tukiainen] kännissä kuin käki keskustassa, mihin oli hävinnyt kasvoilta pahoinpitelyn jäljet??? Ainakin sisäelimet hyvin kestivät viinaa karmea näky ja haju. Pelottava ilmestys."

      • Lääkeöverit

        Johanna vetää övereitä harva se päivä.


      • Tohvelitäti
        Lääkeöverit kirjoitti:

        Johanna vetää övereitä harva se päivä.

        Vaikea lopettaa, kun tuota samaa on jatkunut jo niin kauan että keitto todella maistuu.


    • Hengaillen

      ”Tässä sitä "Love, Sex and ROCK'N Roll" menoa; http://aijaa.com/hmWAMa mies oli vaan järkyttävän pinnallinen: yritin painottaa jatkuvasti että ulkonäkö on kiva asia jos sitä on, mutta LUONNE ratkaisee....!

      No olisin varmaan kuollut jos olisin jäänyt hänen kanssaan hengailemaan. Minulle tärkeää on miehen turvallisuus ja huolenpito, ei ensisijaisesti ulkonäkö. No lisää vielä aiheesta Seiska Live blogissani..... tänään showkeikka Kotkassa!” (Tunkki 3.7. ip)

      • kuuhtfxvhgx

        Vai että pinkki-emmanuelle...harvoin näkee tuksua kuvissa niin tyytyväisenä, että molemmat huulet osuu kohdalleen ( thanks to turbohuuliaineet). Tuossa kuvassa tuksu näyttää jopa oikeasti iloiselta - ilman sitä ylimielisyyttä ja halveksivaa normaalia kuvausilmettä. Toisaalta sääli että noin kävi - jos olisivat oikeasti suhteessa tuksu olis laihduttanut pinnallisen emmanuellen peesissä itsensä entiselleen ja joutunut muutenkin sparraamaan tomumajaansa vähintään penthousetasolle. Mutta...kuten tiedämme - jos ennenpitkää ei tule jonkun nyrkistä, niin tulee ainakin hedelmäveitsestä.


      • Huulioinen-

      • Korjausleikkaaja

        Nuo huulet ovat kyllä jo menetetty kanta.


      • Nakkihuulio
        Korjausleikkaaja kirjoitti:

        Nuo huulet ovat kyllä jo menetetty kanta.

        "Huuleni ovat sinetöidyt:" http://aijaa.com/YqJgkp
        (Johanna on kuin Tuhannen ja yhden yön kurtisaani)


    • czvczvczvcxvvv

      Ulkomaillahan Tunkin ulkonäköä ihailtiin ja miehiäkin oli jonoksi asti, nyt kuitenkin maijamin miehen mielestä Tunkki on pahempi, rumempi ja typerämpi kuin yksikään bitch Amerikoissa. Ilmankos se ei sinne ihanaan ulkomaiseen saa ikinä lähdettyä, nauravat sille siellä pahemmin kuin täällä.

      • KenManuel

        Havaijin KenManuel tokaisi Tunkille:
        "OMG, you are even worse than those bitches in US!” (Tunkki Fb:ssa 1.7.)


      • Kitkatyö

        KenManuelko tulehdutti Tunkin alavärkin mekaanisen kitkan aiheuttaman kutiamisen kautta:

        ”Nyt Malmilla tulehdusarvoni olivat jo lähemmäs 200 ja kuumetta 39,5'c. Minusta otettiin verikokeita jne. useita tunteja jonka jälkeen minut lähetettiin Meilahteen. Olen ollut täällä nyt la asti ja kokoajan otetaan verikokeita, kuumetta ja laitettiin heti suonensisäiseen antibioottiin. Olen lähinnä nukkunut.

        Sen verran voin sanoa, että tämä yksi tulehdus mikä minulla on, liittyy suoraan Jenkeistä tulleeseen Emmanueliin. Hän ei ainoastaan lyönyt minua nyrkeillä viisi kertaa kasvoihini ja selkääni, vaan satutti myös seksuaalisella tavalla. Kaikkeahan ei nyt tarvitse alkaa kertomaan, mutta häntä kuvaa parhaiten sana "hullu.” (7L 6.7.)


      • Kunnianloukkaukset-ym
        Kitkatyö kirjoitti:

        KenManuelko tulehdutti Tunkin alavärkin mekaanisen kitkan aiheuttaman kutiamisen kautta:

        ”Nyt Malmilla tulehdusarvoni olivat jo lähemmäs 200 ja kuumetta 39,5'c. Minusta otettiin verikokeita jne. useita tunteja jonka jälkeen minut lähetettiin Meilahteen. Olen ollut täällä nyt la asti ja kokoajan otetaan verikokeita, kuumetta ja laitettiin heti suonensisäiseen antibioottiin. Olen lähinnä nukkunut.

        Sen verran voin sanoa, että tämä yksi tulehdus mikä minulla on, liittyy suoraan Jenkeistä tulleeseen Emmanueliin. Hän ei ainoastaan lyönyt minua nyrkeillä viisi kertaa kasvoihini ja selkääni, vaan satutti myös seksuaalisella tavalla. Kaikkeahan ei nyt tarvitse alkaa kertomaan, mutta häntä kuvaa parhaiten sana "hullu.” (7L 6.7.)

        Ken-Emmanuel voisi haastaa Tukiaisen oikeuteen noiden perättömien, julkisen median kautta laajalle leviteltyjen väitteiden takia.


      • Käännettynä
        Kunnianloukkaukset-ym kirjoitti:

        Ken-Emmanuel voisi haastaa Tukiaisen oikeuteen noiden perättömien, julkisen median kautta laajalle leviteltyjen väitteiden takia.

        Kenille on toimitettu Tukiaisen kirjoittamat materiaalit.


      • Harmi

        Ei se suomea ymmärrä, eikä varmaan ala käännättämään jotain Tuksun tekstejä ilman muuta.


    • Vuosisadan-rakkaustarina

      ”Johanna & Kemmanuel -- Totuus Johannan Kemmanuellista!

      Asia oli sovittu jo huhtikuun aikana puhelimitse Joni S:än kanssa että Kirves tulee kustantamaan Kemman Suomeen ja joka olisi pidettävä salassa toki tietyn aikaa jota Johanna ei tietenkään malttanut tehdä.

      Ideana oli se että he rakastuisivat toisiinsa tulisesti, että myös aidosti ja näin olisin itsekin toivonut toki tapahtuvan!

      Lopullisena palkintona tästä olisi heille kummallekin ollut näin nykypuitteissa ottaen "Luxus-matka" Turkkiin ja jossa olisi sitten tehty syväluotaava haastattelu sekä heidän ensikohtaamisestaan ja rakastumisestaan ensisilmäyksellä.

      No kaikki tämä jäi kuitenkin heiltä tekemättä, Johannan oman tyhmyyden vuoksi ja sinne meni saman tien massiiviset kuvareportaasit tästäkin vuosi sadan rakkaustarinasta. Lypsykone tapettiin ennen aikojaan...

      Kaikki nämä olen omakohtaisesti kuullut! Seuraavassa blogissani totuuksia kuuluisasta Ruotsinpyhtään Absolutistasta ja tästä katkosta!"

      Lähde 20.7.2015: http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/TUKSUN-JA-EMMANUELIN-VUOSISADAN-RAKKAUSTARINA/1077880

      • KenManuel-pakeni-1

        Referaatti elokuun 2015 Hymyn paperiversion artikkelista, jossa Tukiaisen Suomeen houkuttelema Emmanuel kertoo karun tarinansa. Ref. osa 1 (3):

        Havaijilainen Emmanuel saapui Suomeen juhannuksen alla 19.6.2015.
        Tänne hänet oli houkutellut Johanna Tukiainen. Houkuttimena Tukiainen oli käyttänyt 10 vuoden takaisia kuvia itsestään ja Dolls-tanssijoistaan.

        Hän oli myös kertonut olevansa Suomen kuuluisimpia bisnesnaisia.

        Emmanuelin sisko oli katsellut Tukiais-videoita netistä ja varoitellut tätä lähtemästä. Kuitenkin lopulta Emmanuel oli suostunut lähtemään Helsinkiin, sillä Tukiainen oli luvannut maksaa hänen lentolippunsa. Näin tapahtui.

        Edelleen tiedetään, että persaukisen Johanna Tukiaisen äiti, Marja Tukiainen, maksoi nuo lentoliput. Äiti myös rahoitti uusien Ikea-mööpeleiden oston Albertinkadulle ennen Emmanuelin saapumista. Lisäksi Tukiaisen ryyppyjengiin kuuluvat Joel Tokoi ja Olli Loukola siivosivat Albertinkadun asuntoa pari päivää kesäkuun alkupuoliskolla.


      • KenManuel-pakeni-2
        KenManuel-pakeni-1 kirjoitti:

        Referaatti elokuun 2015 Hymyn paperiversion artikkelista, jossa Tukiaisen Suomeen houkuttelema Emmanuel kertoo karun tarinansa. Ref. osa 1 (3):

        Havaijilainen Emmanuel saapui Suomeen juhannuksen alla 19.6.2015.
        Tänne hänet oli houkutellut Johanna Tukiainen. Houkuttimena Tukiainen oli käyttänyt 10 vuoden takaisia kuvia itsestään ja Dolls-tanssijoistaan.

        Hän oli myös kertonut olevansa Suomen kuuluisimpia bisnesnaisia.

        Emmanuelin sisko oli katsellut Tukiais-videoita netistä ja varoitellut tätä lähtemästä. Kuitenkin lopulta Emmanuel oli suostunut lähtemään Helsinkiin, sillä Tukiainen oli luvannut maksaa hänen lentolippunsa. Näin tapahtui.

        Edelleen tiedetään, että persaukisen Johanna Tukiaisen äiti, Marja Tukiainen, maksoi nuo lentoliput. Äiti myös rahoitti uusien Ikea-mööpeleiden oston Albertinkadulle ennen Emmanuelin saapumista. Lisäksi Tukiaisen ryyppyjengiin kuuluvat Joel Tokoi ja Olli Loukola siivosivat Albertinkadun asuntoa pari päivää kesäkuun alkupuoliskolla.

        Ref. osa 2 (3):

        Nooh, tultuaan Helsinkiin Emmanuel pian huomasi, että Albertinkadun asunto oli kuin kaoottinen hollitupa. Asunnossa mm. ramppasi Tukiaisen ryyppyjengiläisiä, jotka myös möykkäsivät niin, ettei matkalainen voinut palautua pitkän matkansa rasituksista normaalisti.

        ”Pahinta oli, että asunnossa juotiin jatkuvasti”, Emmanuel kertoo.
        Hän toteaa, että Tukiainen oli koko ajan humalassa ja napsi jotain pillereitä.

        Ne muutamat kerrat, kun Emmanuel liikkui ulkona Tukiaisen kanssa, hävettivät häntä. Hän veti vaan lippalakkiaan syvemmälle päähän ja yritti pysytellä hieman erillään Tukiaisesta. Seiskan kuvaamaan videoon (29.6.) hän osallistui vastahakoisesti, lievän kiristämisen seurauksena.


      • hundsvot

        Tähän mennessä teksti on täysin uskottavaa.


      • KenManuel-pakeni-3
        KenManuel-pakeni-1 kirjoitti:

        Referaatti elokuun 2015 Hymyn paperiversion artikkelista, jossa Tukiaisen Suomeen houkuttelema Emmanuel kertoo karun tarinansa. Ref. osa 1 (3):

        Havaijilainen Emmanuel saapui Suomeen juhannuksen alla 19.6.2015.
        Tänne hänet oli houkutellut Johanna Tukiainen. Houkuttimena Tukiainen oli käyttänyt 10 vuoden takaisia kuvia itsestään ja Dolls-tanssijoistaan.

        Hän oli myös kertonut olevansa Suomen kuuluisimpia bisnesnaisia.

        Emmanuelin sisko oli katsellut Tukiais-videoita netistä ja varoitellut tätä lähtemästä. Kuitenkin lopulta Emmanuel oli suostunut lähtemään Helsinkiin, sillä Tukiainen oli luvannut maksaa hänen lentolippunsa. Näin tapahtui.

        Edelleen tiedetään, että persaukisen Johanna Tukiaisen äiti, Marja Tukiainen, maksoi nuo lentoliput. Äiti myös rahoitti uusien Ikea-mööpeleiden oston Albertinkadulle ennen Emmanuelin saapumista. Lisäksi Tukiaisen ryyppyjengiin kuuluvat Joel Tokoi ja Olli Loukola siivosivat Albertinkadun asuntoa pari päivää kesäkuun alkupuoliskolla.

        Ref. osa 3 (3):

        Ravintolassa alkoi se riita, joka johti heidät eri teille.
        Tukiaisen ja Emmanuelin pöytään oli tullut erilaista väkeä, ja eräs nainen oli jutellut pitkähkön ajan Emmanuelin kanssa. Tästä mustis Tukiainen ei pitänyt, eikä syntynyttä kireää ilmapiiriä helpottanut edes klubin vaihto.

        Uudesta mestasta Emmanuel meni kadulle odottelemaan Tukiaista ja asunnolle lähtöä. Tukiaista ei kuitenkaan kuulunut. Kohta Havaijin mies meni itsekseen asunnolle, jossa oli paikalla joku sinne väsähtänyt Tukiaisen ryyppyjengin jäsen. Tämä oli avannut oven. Kello on jotain yli keskiyön.

        Tukiainen saapui asunnolle joskus kello 05-06.
        Naama oli pahasti veressä, sillä hän oli kaatunut kadulla humalapäissään.

        Tukiainen ryhtyi raivoamaan Emmanuelille ja käski tämän ulos.
        Tämä olisi halunnutkin lähteä, mutta Tukiainen oli piilottanut havaijilaisen matkalaukut, joista toisessa oli hänen passinsa.

        Tukiainen oli myös yrittänyt pahoinpidellä Emmanuelin kasvoja raivokkailla kämmeniskuilla, joita ryydittivät terävin tekotimantein koristeltu puhelin. Tukiainen heitti Havaijin miehen lenkkarit asunnon 5. kerroksen ikkunasta pihalle.

        Tässä vaiheessa Emmanuel olisi halunnut soittaa poliisit, mutta Tukiainen ehti ensin. Poliiseille Tukiainen väitti Emmanuelin pahoinpidelleen hänet, mutta nämä eivät asiaa uskoneet – heidän kanta-asiakkaansa horinoihin on jo totuttu. Poliisit etsivät yhdessä Havaijin miehen kanssa tämän matkalaukut ja saattelivat tämän Helsinki-Vantaa –lentokentän hotelliin.

        Kuultuaan Albertinkadun karmeista tapahtumista joukko näätäperheen jäseniä riensi Emmanuelin avuksi. He järjestivät tälle suomalaisen prepaid-liittymän ja kotimajoituksen. Myös lentolipun paluuaika vaihdettiin, ja nyt kaveri toipuu järkytyksestä kotonaan Havaijilla.


      • Halvin-lentolippu

        Ylempänä Vuosisadan rakakustarina olikin jo tuonut palstalle 22.7. tieson siitä, että koko Barbie-Ken -peli oli Seiska-lehden ja Marja Tukiaisen sopima sairas temppu.

        Tunkin äiti, siis Marja Tukiainen, maksoi toukokuussa 2015 Emmanuelin lentolipun Havaijilta Suomeen. Lippu varattiin Tukholman ebookersilta. Hinta oli 16 655 kruunua, eli 1760 euroa. Kuva tositteesta: http://i.imgur.com/B9BdgOD.jpg


      • Passi-piiloon
        KenManuel-pakeni-1 kirjoitti:

        Referaatti elokuun 2015 Hymyn paperiversion artikkelista, jossa Tukiaisen Suomeen houkuttelema Emmanuel kertoo karun tarinansa. Ref. osa 1 (3):

        Havaijilainen Emmanuel saapui Suomeen juhannuksen alla 19.6.2015.
        Tänne hänet oli houkutellut Johanna Tukiainen. Houkuttimena Tukiainen oli käyttänyt 10 vuoden takaisia kuvia itsestään ja Dolls-tanssijoistaan.

        Hän oli myös kertonut olevansa Suomen kuuluisimpia bisnesnaisia.

        Emmanuelin sisko oli katsellut Tukiais-videoita netistä ja varoitellut tätä lähtemästä. Kuitenkin lopulta Emmanuel oli suostunut lähtemään Helsinkiin, sillä Tukiainen oli luvannut maksaa hänen lentolippunsa. Näin tapahtui.

        Edelleen tiedetään, että persaukisen Johanna Tukiaisen äiti, Marja Tukiainen, maksoi nuo lentoliput. Äiti myös rahoitti uusien Ikea-mööpeleiden oston Albertinkadulle ennen Emmanuelin saapumista. Lisäksi Tukiaisen ryyppyjengiin kuuluvat Joel Tokoi ja Olli Loukola siivosivat Albertinkadun asuntoa pari päivää kesäkuun alkupuoliskolla.

        Seiskan kommenttiosiossa Livekäyttäjä1866 kertoi:

        ”Kyllä se oli niin, että poliisit pakottivat sinut kertomaan minne laukut, passit jne. olit piilottanut: kellarin roskahuoneeseen! Joten poliisit pelastivat Kenin kynsistäsi ja jäteluolastasi.” (30.7.)


      • Passi-piiloon
        KenManuel-pakeni-1 kirjoitti:

        Referaatti elokuun 2015 Hymyn paperiversion artikkelista, jossa Tukiaisen Suomeen houkuttelema Emmanuel kertoo karun tarinansa. Ref. osa 1 (3):

        Havaijilainen Emmanuel saapui Suomeen juhannuksen alla 19.6.2015.
        Tänne hänet oli houkutellut Johanna Tukiainen. Houkuttimena Tukiainen oli käyttänyt 10 vuoden takaisia kuvia itsestään ja Dolls-tanssijoistaan.

        Hän oli myös kertonut olevansa Suomen kuuluisimpia bisnesnaisia.

        Emmanuelin sisko oli katsellut Tukiais-videoita netistä ja varoitellut tätä lähtemästä. Kuitenkin lopulta Emmanuel oli suostunut lähtemään Helsinkiin, sillä Tukiainen oli luvannut maksaa hänen lentolippunsa. Näin tapahtui.

        Edelleen tiedetään, että persaukisen Johanna Tukiaisen äiti, Marja Tukiainen, maksoi nuo lentoliput. Äiti myös rahoitti uusien Ikea-mööpeleiden oston Albertinkadulle ennen Emmanuelin saapumista. Lisäksi Tukiaisen ryyppyjengiin kuuluvat Joel Tokoi ja Olli Loukola siivosivat Albertinkadun asuntoa pari päivää kesäkuun alkupuoliskolla.

        Livekäyttäjäxxxx Seiskan kommenttiosiossa 30.7.

        ”Eikä miesparka saanut avaimia kämppään edes koirien ulkoilutuksen ajaksi, ettei pääse vaan pakoon… Tuksu ja Marja alisti ja yritti pakottaa Emmanuelin pysymään Suomessa ja esiintymään sairaassa pelissä. Onneksi pääsi pois poliisien ja auttajien avulla!”


      • Majoitusmesta

        Seiskan kommenteissa Livekäyttäjä1724 kertoi 4.8.15:

        ”Tunkki. Tämä sinun ja äitisi hankkima Emmanuel oli meillä yön, kun pääsi sinusta eroon. Haluatko, että laitan muutaman kuvan esim. Hymyyn sinusta koirista ja asunnostasi.”


    • Hymyn-artikkeli
      • E-Pona

      • Ken-Havaijilta

        Havaijilainen Emmanuel Pona: ”Minua varoitettiin Tuksusta!”

        Johanna Tukiaisen miesystävänä esitelty Emmanuel Pona sai lentävän lähdön Tuksun luota, ja jäi jumiin Suomeen. Nyt hän kertoo Hymyssä karmaisevat kokemuksensa.”

        Artikkeli 23.8. kuva: http://www.hymy.fi/uutiset/minua-varoitettiin-tuksusta


    • Juhannusveijo

      Kertauksena vielä: loviisalainen peräkammarinpoika Veijo Lalli joutui kustantamaan Tunkin Ikea-reissut ostoksineen kesäkuussa 2015, kun Tunkille kaavailtu oikea mies, havaijilainen Emmanuel, oli tulossa morsiamensa luo Albertin murjuun.

      Veijo joutui kuskailemaan Tunkkia sinne ja tänne joutui nöyryyttävästi hakemaan tämän Emmanuel-sulhasehdokkaan Helsingin lentokentältä Albertin asunnolle.

      Kun Tunkin suhde Emmanueliin sitten tyrehtyi nopeasti, myöhemmin syksyllä 2015 Tunkki ymmärsi Veijon lompsan päälle sen verran - vaikkei kemiaa ollut suhteessa ollenkaan - että ui puoliväkisin tämän elämään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe