Suomi jo washingtonin ohjauksessa

tikrit543

Päätös on törkeä ja täysin häikäilemätön kansainvälisen oikeuden rikkomus, koska mahdolliset EU-sanktiot eivät mitenkään estä Etyj-kokoukseen osallistumista. Suomi siis rikkoo kansainvälisiä velvoitteitaan Etyj-kokouksen järjestäjämaana. Sitä paitsi EU:n asettamat sanktiot ovat sinälläänkin laittomia, koska niillä ei ole kansainvälisen yhteisön eli YK:n hyväksyntää. Koko pakoterintama on laiton. Huomautin radiossa myös, että aikaisemmin Suomi suhtautui viikkojen ajan ajatukseen Venäjän delegaation vierailusta myönteisesti, mutta USA:n kongressin puhemiehen Boehnerin vierailun aikana tehtiinkin äkkiä kielteinen päätös. On selvää, että taustalla on USA:n painostus. Tämä likainen temppu vahingoittaa Suomea ja suomalaisia selvästi ja osoittaa, että Niinistö ja Soini ovat sitenkin USA:n ja NATO:n selkärangattomia marionetteja, jotka tekevät aina sen mitä Washington käskee. Korostan vielä, että kyse on räikeästä kansainvälisen oikeuden ja myös Etyj:n periaatteiden rikkomisesta. Tässä siis jatkoa pitkään listaan Suomen viime aikoina tekemistä kansainvälisten sopimusten loukkauksista: Pariisin rauhansopimuksen rikkominen ostamalla saksalaisia tankkeja ja laajentamalla Suomen puolustusvoimien toimintaa ulkomaille, lukuisien kansainvälisten sopimusten törkeät rikkomukset ja rikokset erilaisten aseiden laittomalla viennillä Kiovan juntalle, joka käyttää niitä Donbassin siviilien joukkomurhaamiseen jne. Tämä osoittaa, että Suomen ulkopoliittinen johto vihaa omaa kansaansa ja tekee kaikkensa sen polkemiseksi joka käänteessä. Venäjän reaktio Etyj-kieltoon on odotettu: Suomen käytöstä on pidetty törkeänä. Venäjä ilmoitti heti, että koko delegaatio peruu matkansa. Venäjän ulkoministeriö myös vahvisti, että Suomen toiminta rikkoo jälleen kerran karkeasti kansainväisiä sopimuksia. Olen jo aikaisemminkin huomannut, että Suomen ulkoministeriön tiedot kansainvälisen oikeuden velvoitteista ovat kehitysmaatasolla, mutta ihan uusi juttu on rikkoa Etyj:n periaatteita kieltämällä osallistuminen Etyj-juhlakokoukseen. Soini todisti, että hän ei ole mitään muuta kuin Washingtonin selkärangaton marionetti, joka tuhosi Kekkosen perinnön kertarysäyksellä. Soini on kuin onkin osoittanut olevansa se mistä häntä epäiltiin: lipevä populisti ja iljettävä opportunisti, joka on aina valmis polkemaan Suomen kansan etua, kunhan vaan saa palvoa NATO-aurinkoa. Venäjällä on nyt oikeus koviin vastatoimiin, tunteehan diplomatia vastavuoroisuuden periaatteet. Vastatoimet voivat olla yllättävänkin rajut, erityisesti kun otetaan huomioon Suomen toiminnan törkeys ja häikäilemättömyys. Vastuun Etyj-kokouksen pilaamisesta kantaa ennen kaikkea Kanerva, jonka pitäisikin tehdä johtopäätöksensä.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SeAvarakatseinen

      Jopa kirjoitit varsinaisen PÖTKÖN ! : ))

      Niin sitä suolletaan suomalaiselle Suomi24 -palstalle puhdasta PASKAA itä-rajan takaa, Pietarin trollikirjoittajien toimesta.

      Älä sure, eivät NE muutkaan Trollit osaa. Mutta ehkä Sinä joskus opit, jos olen liki taruolento, siis Se harvinainen olio maanpäällä " VIISAS R YS S Ä" !

      Tekstisi otsikko on jo sen kaltainen, että SE paljastaa sisällön jo lukijalle.
      JA lukija ei arvauksessaan osu harhaan.

      Sitä samaa i-täisen sivistyksen tyrkytystä, mitä kollegasi "TILTU" teki R YS S I E N omien ja Suomen radiokanavia häiriten ennen ULA-Radio-aikaa.

      Me Suomessa tiedetään, mikä on suomen kansan ETU!
      Ja olemme nähneet, minkälaista "etua" Itäinen naapuri levittää …. tarvittaessa panssarivaunuin terästettynä.

      Venäjällä ei ole ollut mitään eikä minkäänlaisia "kansainväliseen lakiin, saati sopimuksiin" perustuvia OIKEUKSIA vastatoimiin! Eikä yleensäkään koko venäläinen Roistovaltio ole länsimaisittain ajateltuna oikeusvaltio, kaikkea muuta!

      Pysytelkäähän vaan siellä rajojenne takana.
      P.S. Kekkoselta ei jäänyt mitään perittävää. (Karjalan palautuskin epäonnistui)

      • kkder334

        Suomessa on alkanut lähtölaskenta maanpettureille!Ne tahot jotka antaa israelin juutalaisille saaria,tekee salaisia natosopimuksia,kutsuu amerikkalaisia sota-aluksia suomeen,viedään surutta valtakunnanoikeuteen aikanaan!Kokoomus,RKP ja Persut Soinin johdolla teidät on havaittu maanpetostoiminnasta!


      • SeAvarakatseinen

        Koettakaa nyt palkata sinne R Y S S I E N trollikonttoriin Pietariin joku ent. Suomalainen, esim. Tampereen yliopiston käynyt ja Osmao A. Wiion opin saanut kirjoittaja /oikolukija. Näitä valmistui myös je eniten vasemmistolaisittain ajattelevista, olihan suosittua olla "toimittaja".
        Kommunismin romahdettua, em. porukat ovat menneet nurkkaan häpeämään. Mutta joku voisi langeta maanpetturiksi, kun rahat ovat loppu ja UUSI-muotoinen venäläinen kapitalismi houkuttelee. (raha ratkaisee)

        Esim. ylläoleva kkdr334:n loihtima teksti paljastuu HETI alkuun niminerkistä ja tekstin muutamasta sanasta, R Y S S Ä N kätyrin suoltamaksi PASKAKSI!


      • milläoikeudella

        aalia sotilaallista ylivaltaa


        USA:n armeijan esikunta Washingtonissa on julkaissut uuden sotilaallisen strategian, joka keskittyy Yhdysvaltain globaalin sotilaallisen hegemonia-aseman säilyttämiseen. Pentagonin mukaan USA:n armeijan tulee operoida kaikkialla maailmassa haastajavaltioita sekä ei-valtiolisia ryhmittymiä vastaan - 'arvojensa takia'.

        Toimittaja: Janus Putkonen
        2.7.2015, Verkkomedia.org



        Pentagon vaatii uudessa strategiassaan USA:n globaalia sotilaallista ylivaltaa

        Korkeassa hälytystilassa 4. heinäkuuta vietettävän juhlapäivän alla oleva USA:n Pentagon on julkaissut sotilasstrategiansa, joka on nimeltään The National Military Strategy of the United States of America 2015. Sen mukaan Yhdysvallat on "maailman vahvin valtio, joka nauttii uniikkeja etuja teknologiassa, energiassa, liittoumilla ja parteruuksilla sekä demografiallaan. "Kuitenkin, näitä etuisuuksia haastatetaan", dokumentissa todetaan.

        Suurimmaksi haastajiksi asetetaan valtioista Venäjä, Iran ja Pohjois-Korea. Ei-valtiollisista toimijoista haasteiksi luetellaan "väkivaltaiset äärimieliset organisaatiot", kuten ISIS ja Taliban. Strategialla yritetää luoda lähestymistapa, jolla vastataan molempiin - "torjutaan, kiistetään ja voitetaan" haastavat valtiot sekä "puututaan ja hajoitetaan" ei-valtiolliset toimijat.

        Pentagon syyttää Venäjää "useiden sopimusten rikkomuksista" sen "sotilaallisilla toimilla". Listattuna on sopimuksia, joita myös Yhdysvaltojen tiedetään rikkoneen, kuten keskimatkan ydinohjusten rajoitesopimus.

        Iran ja Pohjois-Korea saavat Pentagonista syytökset ydinaseisiin pyrkimisestä. Strategian mukaan Yhdysvallat haluaisi nähdä Kiinan, jota ei ole listattuna USA:n haastajaksi, "osana kansainvälistä järjestystä" eikä alueellisena valtana, joka haastaisi Washingtonin ylivallan. Takaakseen valtansa säilymisen Aasiassa Yhdysvallat lähettää alueelle lisää sotilasvoimaa.


    • täyttätuubaaa

      Tätähän se tarkoittaa kun eliitti jatkuvasti hokee "Suomi kuuluu länteen". Eli siis itsenäisyyttä ei enää ole juuri missään asiassa vaan päätöksetkin tulee "lännestä". Näin maa myydään tai pikemminkin lahjoitetaan.. itsenäisyyspäivän juhlallisuudet on enää teatteria jolla illuusiota pidetään yllä..

    • huvittavaa

      Heh, tuo ..on:n trollien hätääntynyt ulina vain todistaa aloittajan ja monen muunkin kirjoitukset paikkansa pitäviksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe