Starfood Finland/ Finnair lounge

Jaana12345

Hei,

Starfood Finland hakee säännöllisesti uusia työntekijöitä Finnairin lounge tiloihin töihin erinnäisten vuokrafirmojen kautta. Työpaikkoja on auki lähes kuukausittain. Tahdon varoittaa teitä kaikkia, jotka harkitsette seinne hakemista; älkää hakeko. Työntekijöiden vaihtuvuus ko. paikassa on järkyttävän suuri. Työntekijöitä kyykytetään osa-aikaisilla ja määräaikaisilla sopimuksilla, joita jatketaan tai ollaan jatkamatta täysin mielivaltaisesti. Työntekijöiden työnjälkeä ei arvosteta ja lähtöpassit saa viimeistään määräaikaisen sopimuskauden lopussa. Olen kuullut monesti työntekijöiden haukkuvan työpaikkaa avoimesti työsentelynsä ohessa ollessani asiakkaana.

26

1326

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hakemistamiettinyt

      Olenkin miettiny että tässä on jotain mätää kun jatkuvasti haetaan uusia. Ikävää toimintaa! Toivottavasti johto vaihtuu pian. Kiitos tiedosta!

    • Vanha-työntekijä

      Tänne ei kannata hakea töihin ,työntekijöitä kyykytetään minkä kerkee.
      Ruoka ala-arvoista.Työntekijät ei viihdy ja sen näkee asiakkaatki.
      Esimiehet valehtelee päin naaman työntekijöille ja antaa huonoa palautetta siitä eteen päin, jos työntekijä vähäänkään kyseenalaistaa toimintaa.Palkoilla elä, vuorot sattuu miten sattuu.

    • allipekkala

      Onko jollain kokemusta esimiehenä toimimisesta täällä?
      Hakevat service supervisoria, onko yhtä epämiellyttävää kun loungetyöntekijänä?

    • ex-työntekijä

      Hain staffpointin kautta esimieheksi noin vuosi sitten. Sain paikan ja sanottiin, että aloitan perehtymisen työntekijänä. Muutaman kuukauden tein blokkausta salissa, jonka jälkeen aloin kyselemään esimiestöistä, joihin minut palkattiin. Vastaukseksi sain suurta ihmettelyä, eikä kukaan tiennyt mistään esimiestöistä yhtään mitään. Kuulemma virhe tapahtunut staffpointilla ja työsopimukseni muutettiin koeaikaa syynä käyttäen työntekijäksi. Päätin lähteä. Työntekijöistä suurinosa alle 25 vuotiaita pikkutyttöjä, joiden käytös muistuttaa kun olisivat ensimmäisessä kesätyöpaikassaan. Nähtävästi ovat löytäneet juuri "heille sopivia" simputusta kuuntelevia työntekijöitä.

    • äläedes

      Sama homma jatkuu edelleen. Irtisanouduin kolmannen viikon jälkeen. Tarjoilijan palkalla löytää "parempiakin" paikkoja.

    • työnhakijaVantaalta

      Millainen tämä työ on? Siis onko hyvä työilmapiiri vai onko yhä huonosti asiat jollain tavalla niin kuin tässä tuodaan esille? Ja miksi esimiehet valehtelevat niin kuin joku oli maininnut?

    • Vihdoinkin111

      Pitkäaikainen Lounge Manager sai potkut. Toivotaan että homma muuttuu jatkossa...Hän saikin jatkaa sooloiluaan ihmeellisen kauan

    • Ensuosittele

      Älkää ikinä hakeko tänne! Työntekijät vaihtuvat jatkuvasti ihan syystä... Työpaikkakiusaamista mihin ei edes kunnolla puututa ja mikään asia ei toimi.

      • vanha--työntekijä

        En voi muuta sanoa kun että tämä keskustelu kiteyttää aika hyvin Finnairin loungessa työskentelemäni 6kk. Vielä kun kaikki työntekijät ovat staffpointin kautta tuntityöntekijöitä niin heitä voi heitellä ja kohdella lähes miten vain. Kun annat kehitysehdotuksen tai kritisoit toimintatapoja niin voi olla että saat seuraavana päivänä staffpointilta puhelun jossa sinut "siirretään" heidän toiseen asiakasyritykseen töihin, esim johonkin ravintolaan.


    • loungevieras

      Kuulostaa myös meitä asiakkaita kohtaan ikävältä puuhastelulta. En kannata!

    • Läheinenystävä

      Tuttavani oli staffpointin kautta tuolla töissä. yhtenä päivänä sai puhelun jossa kerrotoiin että työt finnair loungessa ovat loppu hänen osaltaan, syy: epäammattimainen käytös. Työvuoroja olisi kuulemma jatkossa tarjolla tarjoilijana staffpointin toisella asiakkaalle Helsingin keskustassa. Hän ei ollut saanut palautetta tästä "epäammattimaisesta käytöksestä" kertaakaan esimieheltä eikä työkavereilta.

      Pohti jälkikäteen, että ehkä ei ollut ollut jonkun esimiehen mieleen tai sitten huomaamattaan oli astunut jonkun varpaille. Tällaisista syistä oli kuulemma ainakin ennen saanut ihmiset lähtöpasseja.

      • tuttavaltakuultua

        Olen kuullut ystävältäni samankaltaisen kertomuksen paikasta. Joku mainitsi aikaisemmin managerin saaneen potkut. Toivotaan, että paikka muuttuu uuden managerin myötä inhimillisemmäksi paikaksi olla töissä.


    • virhe123

      Älkää vaan erehtykö hakemaan. Työilmapiiri myrkyttynyt. Tuolla tarjoilijan palkalla kukaan elä ja työskentele tuollaisia työaikoja. Jos tarjoilijan työ kiinnostaa, niin löytyy varmasti parempia työpaikkoja, joissa työntekijällä on jotain arvoa.

      • ettätallista

        Keskustelu ja kritiikki, rakentavakin on ei-toivottua....


    • Tarjoilija123

      Hain, pääsin, lopetin koeajalla omasta tahdosta. Olen työskennellyt ravintoloissa 15 vuotta pk-seudulla ja tämä paikka menee ihan omaan luokkaansa. Meno kun teinien ensimmäisessä kesätyöpaikassa vaikka keski-ikä on varmaan 25v. Suurin osa esimiehistä ei henkiseltä iältään juurikaan näitä työntekijöitä kypsempiä.

      • AYGOLD

        Olenkin tämän jo joitakin vuosia asiakkaana huomannut. Ei liene kenellekkään enemmän loungea käyttävälle yllätys.


    • simerjeet

      Moi olen simer.

    • simerjeet

      Moi mina haluan lentokenta keittiossa toita yritiin viime vuonasta voi antamaan tyo kiitos

    • simerjet

      Moi

    • loungelainen

      Tämä kaikki ei kyllä tälle työntekijälle ole näkynyt! Hyvä työpaikka, jossa mahtava työilmapiiri ja hyvät esimiehet :)

      • exloungelainen

        Taidat toimia itse esimiehenä kyseisessä puljussa? ;)


    • loungelainen

      Haha, en ole esimiehenä kyseisessä paikassa. Puoli vuotta loungessa työskennellyt ja olen tykännyt joka hetkestä. Joten tervetuloa vaan Schengeniin moikkailemaan :)

    • korvaseinässä

      Kuka iso asiakas poistuu?

    • Anonyymi

      Moi, olen brar simerjeet kaur minäkin haluan tehdä töita starfood ja finnair longe ja finnair keittion minä tyykkä tastä paikasta lahtin monta kerta hakemus kukan ei vasta. .

    • Anonyymi

      Siivoojan työtä. Älkää ikinä hakeeko tätä työpaikkaa!

    • Anonyymi

      Olen seurannut sivust erään ystäväni työskentelyä tuolla. Olen itse myös ravintola-alalla työskennellyt pitkään enkä voi käsittää millaista touhua tuossa firmassa on. Sen perusteella mitä ystäväni on kertonut, kiusaamista ja epäasiallista kohtelua ihan ylemmistä tahoista lähtien työntekijöitä ja vastaavia kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1230
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      967
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      890
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      787
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe