Rauma on surkea kaupunki

kyllästynyt-

Täällä ei tapahdu yhtään mitään. Pitää muuttaa hämeenlinnaan koska siellä on sentään järkätty kunnon konsertti ja varmaan jatkossakin tulee hyviä bändejä. Olen asunut täällä kaksi vuotta ja aivan surkea paikka. Ensi vuonna en asu enää täällä.
Töitäkään täältä ei saa ja ihmiset on aika ikäviä.

16

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tavastehus_kallar

      Näin sossun virkailijana toivotan Sinulle hyvää matkaa ja loistavia bändejä. Kunnon musaanhan koko elämä perustuu, töitä tekevät vain tyhmät.

    • nyplätään

      Rauman ainoa suurtapahtuma Raumanmeren juhannus haluttiin jostain syystä lopettaa.Pori jazz voi hyvin ja nyt Hämenlinnassa järjestetään suurtapahtumia mutta onhan meillä pitsiviikko.

      • löndcld

        "Raumanmeren juhannus haluttiin jostain syystä lopettaa"

        ...jostain syystä...etkö muka tiedä miksi ?


      • nyplätään

        Ei oo tietoo joten kerro.


    • Woewoewoe

      Jos koko raumalla asumisen viihtyisyys perustuu ainoastaan kolmen päivän bileisiin, niin jo on ankea elämä. Mitä teet sitten 362 päivää vuodesta? Makaat kotona ja odotat seuraavaa juhannusta? Kannattaisi varmaan hakea ammattiapua jos koko elämä pyörii kolmen päivän kekkereissä ja muu olo on tyhjää.

    • Raumalainen-

      Aloittaja on oikeassa. Ei täällä ole mitään kunnon tapahtumia. Baareihin ei voi mennä katsomaan bändejä kun naama ei miellytä portsareita joten antavat porttikiellon ilman syytä. Töitä ei saa jos et ilman palkkaa suostu tekemään. Räsänenkin teki rmj festareita pimeellä työvoimalla ja tienasi hyvät rahat.

      • Raumlainee

        Kertokaa minulle alle 40 000 asukkaan kaupunki jossa on paljon "kunnon tapahtumia" ja tapahtuu "paljon kaikkea". Odotan vastausta.


      • heviisettii

        Hämeenlinna


      • eikönäin
        heviisettii kirjoitti:

        Hämeenlinna

        ...on lähes 70 000 asukkaan kaupunki


      • koooili

        Naantali. Puolet pienempi ku rauma ja aina tapahtuu kesällä .


    • näilläjaniillä

      Katsotaanpa asiaa vähän toisesta kulmasta, siis mihin voi olla tyytyväinen. Aloitetaan ensin, vaikka vapaudesta. Suomessa ja Raumalla saa olla vapaana, kunhan noudattaa lakia. Sitten vasta on hienoa, jos on terve. Ei ole syöpää, ms- tautia, ei masennusta, siis jos on kutakuinkin terve. Raumalla ei myöskään tarvitse asua talvella ulkona roskiksessa, tai vastaavassa. Suomessa kaupungit maksavat verorahoilla asukkailleen erilaisia viihdykkeitä. Kun nämä ominaisuudet menetät, vaikka vaan terveytesi, tai vapautesi, valita sitten, silloin sinulla on siihen aihetta. Sairauksia itse kullekin odottaen.

    • yksinäinen-mies

      Masenta akun ei ole mitään tekemistä. Kaikki tekeminen maksaa eikä voi ansaita rahaa että vois tehdä jotain. Jos ei saa edes tilaisuutta tehdä työtä ja luoda elämää niin ei voi olla onnellinen ja siksi masentaa. Sitten vielä yksinäisyys kun ei ole ketään läheistä

    • silleeeen

      on se.

    • kosto1

      Tyypillinen pikku kylä, missä muutaman satatonniakin tienaava on rikas. Ollaan omissa ympyröissä eikä tiedetä ulkopuolelta muuta kuin kaukaiset sukulaiset. Pyöritään omissa ympyröissään ja kateellisina puhutaan toisista paskaa. Kerran pari käydään ulkomailla ja niistähän pitää laittaa kuvia facebookkiin. Niille kaikille facebook kavereille, mitkä kävi samaa koulua tai sanoi moi kapakassa. Sitä toi säälittävä rauman porukka on...kaikki tuntee olevinaan kaikki, mutta kukaan ei oikeasti tunne ketään...

    • seko_HML

      Voin kertoa, että Hämeenlinna on aivan yhtä ankea ja mitääntekemätön paikka kuin Rauma. Paikkakunnan ainoa tekeminen on puhua paskaa muista ihmisistä, joita ei tunne muuten kuin mitä paskaa joku puolueen sekopää on sepittänyt.

      Mitään olennaista eroa Raumaan en usko olevan. Kun ei ole tekemistä niin ei ole ja sitähän ei kukaan täällä ryhdy keksimään kun tietää kenet saa peräänsä - paskapuolueet.

      • Jii_Haa

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/9785293/sakyla-vai-eura

        Tuosta keskustelusta löytyy eräs forssalainen. Jos joku paikka Suomesta löytyy, mitä kyseinen kirjoittaja voi kehua, se on Hämeenlinna. Käyttäjä, joka merkitsi nimimerkikseen Viva La Juve. Tietysti on eri asia, jos joku nyt jostain syystä sen kommentin poistaisi. Silloinhan sitä ei enää ole. Ihmiset ovat toki erilaisia ja viihtyvät eri paikoissa omalla tavallaan tai ovat viihtymättä. Toisaalta melko jännä veto lähteä Forssasta saakka etsimään Eurasta ja Säkylästä baareja, mutta matkailu virkistää. Jokainen saa käydä missä tykkää siinä määrin kuin se vain suinkin on mahdollista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe