Kuinka pökkelö sen jään murtaa?

niinhän.se.menee

Tilanteeni on seuraava: Olen itsestäni huolta pitänyt, mukavasti toimeentuleva, hauska, kekseliäs ja palautteen mukaan ihan miellyttävänkin näköinenkin mieshenkilö. Pystyn työpaikallani naurattelemaan tyttöjä rentoutuneesti. Mutta sitten. Jos eteeni tulee nainen, josta olen kiinnostunut, menen täysin puihin. Jos jotain sanon, se ei järkeä paljon hivele, mutta onneksi en juuri mitään noissa tilanteissa sanokkaan, vaan liukenen paikalta. Perkele. Tilanne muuttuu täysin, jos tuo nainen ottaa sen ensimmäisen askeleen. Mutta eihän sitä oikean alotteelloisen naisen osumista kohdallensa voi maailman tappiin odottaa. Eli millä hoituu tämä tämmöinen pulma?

20

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies_33v

      Kerro sitten minullekin jos saat selville, täsmälleen sama tilanne. Kai se vaan pitäis itse osata ja uskaltaa, mutta usein vaan menee nuo tilanteet aivan puihin jostain omasta epävarmuudesta johtuen.

    • Hei,

      Se voi tuntua vaivaannuttavalta mutta oikeasti se on Supersöpöä ja seksikästä. Kyllä nainen yleensä tykkää siitä kun salskea mies sekoittaa pasmansa! Olletikki vielä jos on muuten sellainen supliikki vitsin viäntäjä. Sehän on vain kaksin verroin makeampaa kokea olevansa jotenkin erityisasemassa miehen silmissä. Ei muuta kun tulta päin ja rohkeasti takeltelemaan :) Hymyä sitten vielä päälle. Jos nainen on kiinnostunut niin ei se karkuun juokse...ellei sitten itsekin ole sellainen ujompi tapaus ;)

      • Kiitos Blitzard kannustuksesta.

        Ehkä tulee liikaakin tilannetta analysoitua, mutta tällainen lienee tilanteen kulku tuon ihanan naisen ajatuksin (eli kyseessä siis kahden toisiansa tuntemattoman ihmisen kohtaaminen):
        Nainen ajattelee: "Hmmmm. siinäpä mukavan näköinen mies. olisipa mukava, kun tulisi juttelemaan"
        ... 15 minuuttia myöhemmin ...
        Nainen ajattelee: "Taitaa olla naimisissa jätkä, kun ei kiinnosta"
        ... toisen vartti ...
        Nainen ajattelee: "Kyllä se yrittää silmäpelillä, josko sittenkin"
        ... hohhoijaa. taas vartti...
        Nainen ajattelee: "Hei, jotain liikettä. Ihanaa!"
        Mies: "No, mites. Jokos olet vaihtanut talvirenkaat?"
        Nainen: "En." (ajattelee: "ontto kuorkoi hyvällä maalilla on tämä veikko")
        Mies: "Kyllä varmaan kannattaisi, kun tilastokeskuksen mukaan perin moni ojaanajo tapahtuu juuri näihin aikaa vuodesta"
        Nainen: "Selvä. Itseasiassa minulla on aika rengasreiskalle varattuna vartin päästä" (ajattelee: "onneksi keksin tuon ja pääsin eroon")
        Mies: öööö (ajattelee: "taas mokasin. nyt kyllä napsahtaa Fiskars polveen")

        Eli kuten tämä perin surullinen esimerkki osoitti, naisilla ei ensi tapaamisella ole käytössään tuota ennakkotietoa supliikista vitsin vientäjästä. Vain se kuori ja kankeasti esitetty huoli talvirenkaista. Eli merkittävä osa tarjonnasta jää reppuun. Ja se on yksi suurin asia, mikä tuonkin dialogin jälkeen miespoloistamme nakertaa. Olisin pystynyt parempaan...

        Mutta tuosta sepustuksesta huolimatta positiiviset vinkkisi rohkaisevat askeleen eteenpäin. Peukut siitä.


      • Heissan :)

        Supliikilla vitsin viäntäjällä viittasinkin tuohon kun kerroit olevasi hauska, ja että pystyt naurattamaan tyttöjä rentoutuneesti. Jos ihastuksellasi olisi myös tämä näkemys sinusta ja sitten hänen edessään takeltelisit niin vaikutelma olisi herttainen kerrassaan :)

        Toki, niin kuin kerroitkin, jos ihan outo nainen kiikarissa niin sittenhän ei voi tietää että `kuka mitä häh´ tuo mies on.
        Kuitenkaan ei se aina mene tuon esittämäsi esimerkin mukaan, onneksi :) Moni tietää että jutustelua kannattaa jatkaa hetken, ja kun toinenkin rentoutuu niin pääsee jo vähän kärryille toisen "tyylistä".

        Kyllä se sieltä vielä napsahtaa.

        Kiva että jotain apua oli.
        Niin oli sympaattinen aloitus että pakkohan se oli vastata.
        Hurmaava se on tuo rengastarinakin :D


      • Blitzard kirjoitti:

        Heissan :)

        Supliikilla vitsin viäntäjällä viittasinkin tuohon kun kerroit olevasi hauska, ja että pystyt naurattamaan tyttöjä rentoutuneesti. Jos ihastuksellasi olisi myös tämä näkemys sinusta ja sitten hänen edessään takeltelisit niin vaikutelma olisi herttainen kerrassaan :)

        Toki, niin kuin kerroitkin, jos ihan outo nainen kiikarissa niin sittenhän ei voi tietää että `kuka mitä häh´ tuo mies on.
        Kuitenkaan ei se aina mene tuon esittämäsi esimerkin mukaan, onneksi :) Moni tietää että jutustelua kannattaa jatkaa hetken, ja kun toinenkin rentoutuu niin pääsee jo vähän kärryille toisen "tyylistä".

        Kyllä se sieltä vielä napsahtaa.

        Kiva että jotain apua oli.
        Niin oli sympaattinen aloitus että pakkohan se oli vastata.
        Hurmaava se on tuo rengastarinakin :D

        Että ruåttia sitä heitellään...

        Mutta tämä ei ilo kattoon kirvoita Esimerkin miehemme ahdinkoa jatkaakseni, tarkennettakoon, ettei tuo supliikkia viäntävä uros kuoriudu pökkelöstä toimiston tyttöjen kanssakaan, jos siellä on mukana se joku, joka kiinnostaa. Talvirengas nousee vääjäämättä mieleen...
        Kirjoittaessani tuon edellisen lauseen tajusin yhtälön mutkistuvan merkittävästi; ehkä jo ratkaisemattomaan tilaan. Tämähän taitaa mennä joukko-oppin puolelle; leikkaus (viäntäjä parhaimmillaan kiinnostuksen kohde avoimin mielin) käy jo perin pieneksi, jos ei sitten ihan hivauta olemattomiin. Vedonlyöntipisteessä parille "Miehemme onnistuu" vastaan "Avaruusolio kyselee kalakukkoa Kuopion torilla" kolikot kilisevät hilpeästi kalakukon laariin.

        Mutta toisaalta, on se joskus napsahtanut kapeaan sektoriinkin, joten voihan se taas sen tehdä. Fiskars jätetään vielä polven sijasta nurkkaan.


      • REPS :D :D Älä vielä heitä tunkkia ja rengasta pois. Minä uskon alieneihin, ja vielä joku kaunis päivä nekin täällä kyselee kalakukkoa Kuopion torilla!


      • Blitzard kirjoitti:

        REPS :D :D Älä vielä heitä tunkkia ja rengasta pois. Minä uskon alieneihin, ja vielä joku kaunis päivä nekin täällä kyselee kalakukkoa Kuopion torilla!

        Niinpä. Ehkä vuonna 2793 kyselee tuo muukalainen kalakukon ravintoarvoista ja siitä, miksi hyvän leivän sisään pitää kätkeä noita epämääräisiä eläimiä. Monikulttuurimuukalaiset ....
        Joka tapauksessa, aika paljon pitaa omega kolmosta meikäläisen vedellä, että sinne asti selviää. Mutta ei se toki mahdotonta ole. En tupakoi, ja kun lisäksi vetelen parit etunojat, niin eiköhän se elinikä siitä jatku muutaman .... sata vuotta...


      • Hyvä suunta... Voit vielä pikkasen taivuttaa aika-avaruutta ja tulla perille vähän joutusamminki ;)


      • En ole mikään voimistelija. Kengännauhatkin pitää solmia polvet notkolla, joten tokkopa aika-avaruuskaan selkää paremmin taipuu.


      • Aaa.. mutta aika-avaruutta taivutetaankin mielellä! Pitää vain löytää se Jedi within. xD Tietenkin jos itse on mukavuusalueella siellä "jään puolella" niin se onkin vähän kinkkisempi juttu, ei mahdoton kuitenkaan.


      • No sittenhän tämä on helppo homma. Harva se aamu leijuttelen kaurapuuron pöytään jedittämällä. Joskus luiskahtaa lattialle, mutta eihän edes Anakin ollut heti valmis. Ei tietty jedit mitään pottereita ole, mutta jotenkin olisi helpompaa, jos olisi käytössä joku taikasana tähän aika-avaruuden taivutteluun. Vaikka itsekseen mielessä lausuttavaksi. "Taivutux aika-avarux" tai jotain vastaavaa. Tyypillinen harras jedihyminä vaatii sen verran jämäkkää uskoa, että voi jäädä kesken. Todennäköisesti jää puheeksi myös pottertekniikalla, mutta se tuntuu ryhdikkäämmältä yritykseltä, koska kyllä kunnon taikasana aina äänettömät menttaalihommat voittaa. Siis ainakin avaruuden vääntelyasiassa.


      • Heh :D Then Potter it is! Rohkelikon rintarottingilla harjoittelemaan. Taikasauvan voit duunata vaikka mistä, kunhan kastat sen käyttöön asianmukaisin menoin.


      • Taikasauva vuoleskeltu paistinlastasta (2,20 eur). Lohikäärmeen partakarva ytimeksi ja salama-arpi otsaan vielä hakusessa. Kastaminen sateisessa kesässä ei tuottane mainittavaa pulmaa.

        Tällä siis oli tarkoitus taivutella avaruutta, jotta pääsisi kauas tulevaisuuteen Kuopion torille näkemään muukalaisia muista maailmoista. Mutta kuinka kummassa se alkuperäistä pökkelöasiaa edesauttaa?


      • Asiaa!
        Ja totta, hiukkasen asian vierestäkin :D ..mutta tuossa mentaalimatkassa, Kuopion torille, piilee pieni oivalluksen siemen..

        *Heilauttaa mustan huivinsa suunsa peitteeksi (niin kuin se wanhan ajan Dracula) ja katsoo arvoituksellisesti (Tai no se racula oli kyllä aika kauhussaan koska se tais pelätä Krusifiksia.. Tämä on silleesti semikauhu mutta enemmän niinkö mysteerinen)*.

        <<<<>>>>


    • Huippumies1

      Nainen on perimmiltään yksikertainen tapaus. Sama kuin pakettiauto automaailmassa. Hänellä on erityistehtävä. Tulla paksuksi ja huolehtia lapsista. Kaikki miten nainen käyttäytyy on tälle tehtävälle alisteista.

      Älä siis koskaan odota naiselta älyllistä toimintaa. Parasta on osoittaa suoralta kädeltä olevansa ravaas mies, joka ei akkojen mielijohteiden perässä pompi. Tällöin nainen kokee suurta onnea ja rakastuu mieheen. Ja jos vastaan väittää, tiedät että valehtelee. Ja kuka haluaisi käyttöönsä valehtelevan naisen?

      • Ensin luulin lukevani luolakirjoitusta, mutta tuo pakettiauto kavalsi jutun 1900 luvun alkuun päivätyksi.


    • tkdman

      Tämähän on hauskaa sanailua!!! Ap:lle tiedoksi, jos et saa jäätä murrettua, koeta sulattaa se. Olen varma, että tuollainen huumorin osoitus sulattaa naisen kuin naisen. Tätä lukiessa nauratti. Kiitos hauskasta tekstistä myös Blitzardille! :)

      • Kiitoksia sinulle tkdman. Naureskella sain itsekin. Ap.n huumori on kyllä kohillaan :)


      • Kaksi kuukautta myöhemmin. Ei tässä mitään hymööria. Asiaa yritetään painaa melkein joka kvartaali. Mites on lähtenyt Blitzardilla vuosi käyntiin. Edellisiä juttuja ja vuotta muistelen ja näma luin. Terävän hausta nainen olet sinä. Blitzard.

        PS: Kuka helkutti se on tuo AP?


      • niinhän.se.menee kirjoitti:

        Kaksi kuukautta myöhemmin. Ei tässä mitään hymööria. Asiaa yritetään painaa melkein joka kvartaali. Mites on lähtenyt Blitzardilla vuosi käyntiin. Edellisiä juttuja ja vuotta muistelen ja näma luin. Terävän hausta nainen olet sinä. Blitzard.

        PS: Kuka helkutti se on tuo AP?

        Hellou. Tulin kurkkaamaan tänne ja näin viimeisimmän viestisi :) En ole tällä foorumilla pitkään aikaan käynynnä. Vuosi on kulunut touhotuksen parissa. Sitä on säätänyt sitä sun tätä, ja sen sellaista. Hyvin pyyhkii.

        Minua nyt kovasti kiinnostaa se, että onko voima sinussa kiidättänyt sinua kohti voitokkaita vaiheita?

        Kiitoksia kivasta kommentista. Hyvin se on sullakin huumorin razori balanssissa.

        Ap,...hmm.. Rakkaalla lemmikillä on monta nimeä? :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe