Julma epäonnistunut koiran lopetus yritys Simossa

surullista

On erittäin julmaa yrittää lopettaa koiraa itse, kun sen voi viedä eläinlääkäriin, jossa asia hoituu ilman kitumista ja tuskaa. Joku on yrittänyt ampumalla lopettaa koiran, peittänyt sen sammalten alle. Koira ei kuollut vaan virkosi siellä ja ulisi haavoittuneena ja halvaantuneena. Miten joku ihminen voi olla näin tunteeton ja kylmä, koira on inhimillinen eläin ja tuntee samaa kipua ja tuskaa kuin ihminen haavoittuessaan. Toivon todella että tämä henkilö jää kiinni, ja saa siitä asiaan kuuluvan rangaistuksen. Toivottavasti tuollainen ihminen ei ikinä enää ota mitään eläintä.

13

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eläinrakas3

      Torviaavantiellä taitaa olla jollain musta koira mutta ei ole välttämättä se. Nyt kaikki Torviaavantiellä asuvat muistelemaan millaisia autoja tiellä on kulkenut ja ilmoitukset poliisille. Sairastahan tällainen touhu on. Jos ei ole varaa eläinlääkäriin niin miksi edes ottaa lemmikkiä. Tämän takia Suomessa pitäisi olla koiravero ja kaikki lemmikkieläimet tulisi siruttaa ja rekisteröidä. Siis en voisi kuvitellakaan että oma rakas lemmikkini saisi tällaisen kohtalon.

    • Lapin_juntti_asialla

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072520086258_uu.shtml
      Ainoa lohtu tässä kauhujutussa on se, että koiraparka löytyi ja sen tuskat lopettettiin viimein oikealla tavalla.
      Joku juntti ollut taas asialla. Tunnettuahan on, ettei lapinkansa ja pohjoisen ihmiset kovin eläinrakkaita ole, etenkään miespuoliset, eikä kaikki naisetkaan. Ihan riittämiin olen kuullut ja nähnyt näiden eläimiin suhtautumista.
      Mielestäni Simonseutu on karua. Siellä on karuja ja kolkkoja ihmisiä ja karuja kohtaloita niin ihmisillä, kuin eläimillä.
      Joku vuosi sitten, joku nuori nainen oli alastomana talvisäässä jätetty harhailemaan metsään. Joskus löytynyt ruumiita roskiksista jne.
      Rattijuopotkin on tuttu näky tämän kylän teillä.
      Siinä missä muualla haudataan rakkaat lemmikkejä eläinten hautausmaille, niin Simon seuduilla lemmikit nakataan kaatopaikalle, tai kuopataan metsiin, kuin jätteet, miten sattuu, jopa elävältään.
      Eivät osaa juoppojuntit edes ampumalla eläintä lopettaa. Toivon todellakin, että kyseisen pienen koiran omistaja löytyy pian, tämä typerys, joka eläimen näin yrittänyt lopettaa. Ihan varmasti tuollaisella käpykylällä tiedetään, kuka on koiran omistaja, sitä myöten juttu selviää pian. Kunnon rankut ja puhuttelut tuollaiselle tollolle ja hirviölle!
      Toivon tuollaisen tolleron itse heräävän kuoltuaan arkussa, kokemaan itse koiraressun kohtalon. Mitä on kylvänyt, sitä niittäköön!

      • etelänmies

        Kyllähän se arkussa herääkin, jos se löydetään.


      • turpiin
        etelänmies kirjoitti:

        Kyllähän se arkussa herääkin, jos se löydetään.

        Luulisin niin.


    • apin8

      Tällaisiin ei keskustelut tehoa , eikä 5 tuntia yhdyskuntapalvelua . Sanotaan , että tuollaisella neljänkymmenen vuoden Siperian komennuksella täytyy olla vaikutusta . Ellei siitäkään ole apua , tekijä on seinähullu , ei mikään tuulimyllyn lämmittäjä , eli toivoton tapaus . Sama kohtelu se on eläinten kuin ihmistenkin kanssa . Kaikkein kummallisinta on , ettei osata ampua . Ei osata siis ampua , ja sotaan valmistaudutaan . Tämä on kaikista skenaarioista huonoin , ei osta ampua . Ryhtiä ritarit , muutoin piru perii .

    • kjyrtyuopkkgcf

      Entäpä ne havainnot rikoksen tekijästä, kun nyt ensin tuo paskiainen saataisiin kiinni.

    • zimolainen

      Poliisi vois laittaa kuvan lehteen, kyllä paikalliset koirat tunnetaan ja sitä kautta omistaja löytyy takuuvarmasti!

    • Löytyikö

      Joko koiranlopettaja on löytynyt? Jääköhän ilmoittamatta sosiaaliseen mediaan jos löyty? Olisi vaan huojentavaa tietää, onko löytynyt. Vaikka en kuulu lynkkaajaporukkaan. Kannatan silti ajatusta, ettei tuollainen tyyppi saa päästä teostaan tuomioitta.

    • Selvisihän_se

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072720095958_uu.shtml
      Löytyihän se amatööritappaja. Kuten arvelinkin, kyse oli juuri tälläisestä tapauksesta.
      Joku naivi ja luottavainen oli antanut onnettomalle amatööriampujalle hommaksi. Lopettaa ampumalla lemmikkinsä. Koskaan ei pitäisi toimia näin.
      Ei siitäkään huolimatta, vaikka olisi niin pihi, tai varaton, ettei voi viedä lemmikkiään lopettavaksi eläinlääkäriin armolliselle lopetuspiikille.
      Mielestäni, tapaus on jo kaikkineen niin karmea. Tehtävän antanut ja sen tekijä on molemmat on selvästi syyllisiä eläinparan kärsimyksiin.
      Joten jonkilainen tuntuva rangaistus vaan molemmille. Se antaa ehkä jatkossa ajattelemisen aihetta niille, jotka tälläistä lemmikin lopetusta suunnittelevat.
      Mielummin luulisi ihmisen maksavan eläinlääkärille lemmikkinsä lopetuksesta. Kuin maksella jälkeenpäin rapsuja törkeästä eläinsuojelulain rikkomisesta.

      • kaipauksella

        Toivon todella etten enää koskaan lue näin julmaa koiran lopetusta. Koira on ihmisen paras ja uskollinen ystävä, kun kohtelet sitä hyvin, saat siltä monin verroin ystävyyttä ja uskollisuutta takaisin. Itse jouduin aikoinaan luopumaan vanhasta sairaasta koirasta, vaikka lääkehoidolla saimme vähän jatkoaikaa. Silti se oli kovin paikka elämässäni viedä, minulle niin rakas "ystävä" oma ihana koira eläinlääkärille. Kun sain sen tuhkat uurnassa takaisin, itkin uudelleen, vaikka tiesin, että nyt sen on hyvä olla siellä jossakin, missä kivut ja tuska ei enää vaivaa. Muistona valokuva seinällä, ja monet hauskat hetket sen kanssa, jotka kokea saimme. Koskaan en sitä tule unohtamaan, se säilyy aina muistoissa. Kohdelkaa koiraa kuin toivoisitte itseä kohdeltavan. Kouluttakaa se asiallisesti, ei lyöden ja karjuen, vaan pienillä makupaloilla, saatte sen hetkessä oppimaan hyvät tavat. Koira on kuin pieni lapsi, kun se pentuna otetaan, koulutus alkaa heti. Ei ole huonoja koiria, vaan vika on yleensä hihan toisessa päässä.


      • surkeaa

        Sama täällä sitä tuskaa jota koira joutui kärsinään niin kauan, kunnes lopulta pääsi pois.Onneksi joku koiran löysi.


    • ZimZim

      Aika erikoinen tapa "palkita" koira vuosikausien pyyteettömästä ystävyydestä. Ihminen joka antaa koiran ammuttavaksi, on tunteeton julmuri. Varmaan joku eläkeläisukko Maksniemestä.

      • yhtfdrewa

        Jos on vara ottaa koira on myös vastattava sen terveydestä ja asiaan kuuluvasta lopetuksesta eläinlääkärillä. Koiran omistajan en voi ymmärtää tuollaista heitteille jättöä. Kun oma koirani sai eläinlääkäriltä piikin sen sairastuttua korkeassa iässä, olin sen luona loppuun asti. Ei olisi tullut mieleenkään antaa sitä tehtävä toiselle, "ystävän" rinnalla ollaan loppuun asti, vaikka se koski sydämeen asti. Toivon todella, että ihmiset jotka eivät aidosti välitä koirasta, eivät ottaisi niitä. Koiran omistajuuteen täytyy sitoutua pitkäksi aikaa, sitä ei vain voi heittää pois, siitä on olemassa vastuu.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe