Olli immonen on oma itsensä,- sanoo mitä ajattelee

IHAN_OIKEIN

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HerätkääOikeastiPyydän

      En puolustele Immosen rotuoppeja mitenkään mutta tämä on oikeasti ihmemaa täällä ei tavallisella suomalaisella oikeasti ole mitään muita oikeuksia kun kun verojenmaksu. Ei voi kun ihmetellä miten saatanan tyhmää kansaa olemme. Otetaan esimerkiksi nämä somalit koska ovat suurin muslimi ryhmä suomessa ne saavat tehdä meille ja meidän yhteiskunnalle ihan mitä tahansa ja saavat uhriutumalla vedettyä tosi rankasti nenästä yli 80% maamme kansanedustajista. En puolustele persuja olen helvetin monesta asiasta erimieltä niiden kanssa, mutta tästä islamista olen täysin samaa mieltä. Se on oikeasti helvetin vaarallinen uskonto levitessään liikaa, nyt mekin olemme aika lähellä kipukynnystä ja jos ne saa vielä demareiden avulla sen suurmoskeijansa islamislamilaisineen monitoimikeskuksineen helsinkiin niin morjens. Siksi toivoisinkin että suomalaiset yli puoluerajojen ymrtäisivät minkä kanssa oikeasti olemme tekemisissä. Perusteluna voi sanoa esimerkiksi sen että ei kukaan kansanedustaja ole pystynyt sanomaan että mihinkä euroopan maahan esim somalit ovat sopeutuneet koska oikea vastaus on ei mihinkään. Yleensä tämä kuitaataan hopinöillä liian vähäisillä kotoutus rahoilla jne. Emme me oikeasti poikkea muista eurooppalaisista niin paljon, että me pystyisimme siihen mihin minkään muukaan euroopan maan kansalaiset eivät ole pystyneet. Tätä voisi jatkaa vaikka kuinka paljon mutta lyhyesti tiedän mistä puhun koska asuin kaksitoista vuotta marjaniemessä perheeni kanssa ja lapset kävivät tehtaanpuiston koulussa yläasteen jne. Pyydän anteeksi kiroiluani mutta kysymys on oikeasti vakavasta asiasta jos ette ajattele itseänne niin ajatelkaa edes lapsianne ja lastenlapsianne. Koska ei ole olemassakaan mitään auvoista yhteiseloa muslimien kanssa no jossain punavihreässä kuplassa ehkä mutta ei tosi elämässä.

      • ö-Öö

        Usuit ytimeen.

        Ehkäpä vahingossa, mutta kuitenkin. Kysehän ei ole sinällään rasismista ihon värin perusteella, ei rasismista erilaisuuden takia tms. Kyse on rasismista uskonnollisista syistä. Somalit nyt eivät välttämättä ole kristittyjä ja sitä täällä pelätään, muita uskontoja.

        Pitää muistaa, suomi lähinnä kristitty valtio. Suurin osa kansasta väkisellä kastetaan jo puolustuskyvyttöminä vauvoina kristinuskoon ja aivopesu jatkuu koko lopun elämän. Ei eroa muista uskonnoista oikein mitenkään. Ei islamistakaan.

        Suomessa oli omat uskontonsa, aikanaan. Sitten alkoi ristiretket ja kristityt vltasivat väkivalloin maan. Tokikin asiaan kuuluin kv-politiikka, mutta varsinaiset valtaustoimet tehtiin erittäin pitkälle uskontoon vedoten.

        Nyt sitten kristityillä pelko, että islamistit tulevat maahan ja valtaavat suomen omaan etupiiriinsä. Politiikasta kukaan ei ole puhunut yhtään mitään, ainoastaa haukuttu iskamilaisia ja eritoten somaleita, jostain syystä. Ja se sohjimmainen syy on mun mielestä kiistatta uskonto. Kaikki keskustelu kuitenkin käydään täysin se asia sivuuttaen.

        Itse uskonnottomana ei voi muuta tehdä, kuin seurata ihmetellen suomessa tällä hetkellä pyörivää uskonsotaa. Luterilainen kirkko menettää jäseniään, islamistit pikkasen kasvattavat amaa jäsenkantaansa. Lisäksi suomessa just kristityillä menossa omat sisäiset valtataistelunsa. Kaikki aina puetaan ties miksi asioiksi, mutta perusjuttu kierretään, siis uskonto.

        Että enpä tiedä, kyllä mä ihan mieluusti matkustan bussilla, oli kuski sitten vaikka budhalainen, tai syön juutalaisen tekemän kepapin. En ole rasisti, joten mua ei tollanen asia kiinnosta. Mutta mua kiinnostaa just se, että joitain ihmisiä käytännössä kohdellaan rasistisesti uskontonsa takia, se ei vaan ole oikein., Suomessa uskonvapaus, täällä saa palvoa vaikka vessanpyttyä jos haluaa, ei siihen kellään ole mitään sanomista. Kristilliseen tyyliin siihen ei mitään sanotakkaan, vaikka se on kaiken älämölön takana ja perustava syy siihen.

        =DW=


    • natsimikänatsi

      Sanoo mitä ajattelee mutta ei ajattele mitä sanoo.

    • Poliittinenbroileri

      Eikö ko. henkilö jälkeenpäin ihan julkisesti tunnustanut, että sanoi ensin ja ajatteli vasta sitten. Ihmisen, joka on päässyt 'kansakunnan kaapin päälle' porskuttamaan, täytyy OSATA valita sanansa ennen kuin julkistaa ne. Taisteluista ei auta puhua, jos ei osaa ilmoittaa, mitä / minkälaisia taisteluja tarkoittaa. Verbaalisesti lahjattoman ei kannattaisi puhua ja kirjoitella lainkaan.

      • vitunnatsit

      • Kukasensinnejärkkäsi

        Nii-in, juuri tällaista jälkeä saa aikaan joku jolla on aivot tyhjiöpakattu mutta joka kuitenkin sanailee sellaiselta paikalta, jolla pienet pipipäät kuvittelevat olevan jotakin auktoriteettia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe