Eutanasia Tanskasta

Rumatkasvot

Tahtoisin eutanasian. Oon 31-vuotias nainen ja oon kärsinyt koko elämäni rumista kasvoistani. Oon jo kerran käynyt yhdessä kauneusleikkauksessa, mutta vaikka tulos on parempi kuin entinen niin korjattavaa jäi vielä paljon.

Mä tajusin olevani ruma kummajainen jo ollessani noin 10-11. Muut lapset oli normaalin näköisiä, nätit sievät kasvot, mutta mulla oli epäsymmetriset, oudon malliset piirteet. Muistutin peikkoa kasvoistani. Vaikka hiukset ja vaatteet ja muu yleisilme oli siisti, puhtaat nätit vaatteet, hiukset siististi kammattu, niin mun kasvojen piirteet; iso pitkä kyömynenä, tihrusilmät lähellä toisiaan, latteat matalat olemattomat poskipäät, pitkä naama, takana oleva pieni leuka, sai mut näyttämään epämiellyttävän rumalta sekä lasten että aikuisten silmissä. Sen huomasi siitä miten mulle puhuttiin, miten mua katsottiin ja siitä ettei kukaan oikein halunnut olla mun kaveri.

Mulla ei ole mitään kauniita piirteitä kasvoissa. Mua haukuttiin lesboksi ja muistan, että aikuisetkin iloisesti muille lapsille jutellessaan vakavoituivat mulle jutellessaan ja mulle oltiin tylyjä.

Sanomattakin on selvää, ettei teini-iässä pojat kiinnostuneet musta. En saanut kiinnostusta myöskään opiskeluaikana, enkä näin aikuisiälläkään. Muutamia miehiä olen tapaillut, mutta homma on aina kaatunut siihen, että olen kasvoista ruma.

Olisin niin kovasti tahtonut jakaa tämän elämän kumppanin kanssa. Kerätä yhteisiä muistoja, rakastaa ja olla rakastettu. Pidän niin kovasti lapsista ja olisin tahtonut saada perheen, mutta mikään tuo ei ole mulle mahdollista, koska olen kasvoista niin ruma ja viallinen.

Jos saisin eutanasian, ei kukaan jäisi kaipaamaan. Pääsisin vain itse tästä kärsimyksestä pois. Mulla ei ole mitään syytä enää elää. Ei vain ole enää toivoa.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saatapua

      Mene psykiatrille

    • höpöhöpöhhh

      Noin 95% suomalaisista on rumia, sekä naisista että miehistä. Olet enemmistöön kuuluva.

      Minä tiedän pari ihmistä, joilla on paljon pahempi ongelma kuin rumuus. He ovat sekä nähtävissä kauniina että rumina. Heillä on kaksoisidentiteetti. Sellainen on paljon harvinaisempaa ja haasteellisempaa kuin rumana eläminen. Ole tyytyväinen, että olet tavallinen.

    • TulevaisuusJaToivo

      1.Sam.16:7."..ihminen näkee: ihminen näkee ulkomuodon, mutta Herra näkee sydämen.".."

      2.Kor.( 5:16> ) ".. 16. Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne. 17. Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.

      18. Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran. 19. Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan. 20. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa. 21. Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi.
      (6 LUKU. )
      1. Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. 2. Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut". Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.

      Room.10:1."..Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat. 2. Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; 3. sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. 4. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo. 5. Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä. 6. Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas, 7. tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista. 8. Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme.

      9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; 10. sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.

      11. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään". 12. Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat. 13. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu". 14. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? 15. Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!" 16. Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?"

      17. Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta..."

    • Rumatkasvot

      Oon mä käynyt psykiatrilla kääntymässä. Oli tosi mukava ja selkeesti viisas nainen. Munlaisia on kai muitakin ja meidän tätä suhtautumista ulkonäköön kutsutaan kuulemma bdd:ksi. Mutta itse kun olen lueskellut aiheesta niin olen ymmärtänyt että bdd on sellainen "sairaus" kuten anoreksiakin, jossa ihminen luulee olevansa jotain mitä ei ole. Eli bdd:ssä ihminen luulee olevansa ruma, omalla kohdalla se ei vain pidä paikkaansa, sillä olen oikesti ruma. Voin esimerkiksi näyttää kasvoistani kaikki ne piirteet jotka ovat normaalista poikkeavia. Lisäksi ihmisten kommentit vuosien varrelta ja se seikka että miehet ei kiinnostu.

      Ja tuolle " evankelistalle", jumalauta olen rukoillut, että koittaisi se aamu, jolloin heräisin tästä painajaisesta ja näkisin peilistä normaalit kasvot!

      • Mies39veee

        No eihän kenelläkään ole symmetriset kasvot, virheetön iho, tai muutenkaan ns "täydellinen pärstävärkki".. ootko ikinä tullut ajatelleeksi, että saatat olla hyvinkin persoonallisen näköinen, yksilö, uniikki.. kaukana jostain "tusinatussusta" ;D Kas kun asiat voi nähdä niin monella eri tavalla ;) Jos vaan suinkin oppisit jollain tapaa hyödyntämään tätä uniikkia ulkonäköäsi, näyttelijänä, taiteilijana, mallina... ihan mitä vaan, jossa uniikit piirteet pääsisivät viimeinkin oikeuksiinsa, sillon voisit ehkä huomata muiden jopa kadehtivan niitä! Lisäksi oppisit ehkä itse arvostamaan itseäsi ja kun itsetuntosi kohenee, samalla elämääsi löytyy myös se kauan kaivattu kumppani.. Usko pois, kaikella on aina tarkoituksensa =)


    • armoaitselle

      Kuinka usein tuijotat itseäsi peilistä? Kuinka valtaisiin mittoihin ovat kasvaneet ne virheet jotka arvelet kasvoissasi olevan?
      Muistan nuoruudestani tytön jolla oli omasta mielestään iso nenä. Hän vietti peilin edessä suhteettoman paljon aikaa. Hän kehitteli mielessään kuvitelmia siitä että kukaan mies ei vilkaisekaan häneen, eikä hän tule koskaan saamaan aviomiestä. Myös isä sai kuulla kunniansa koska hän ei kuulemma saanut isältä mitään muuta kuin ison nenän!
      No niinhän siinä kävi, että monikin nuorimies ihastui häneen ja sulhasehdokaskin löytyi. Tytön itseluottamus kasvoi niin että hän löysi jopa kauneusvirheitä sulhostaan.
      Ja avioparihan heistä tuli ja kauniskin vielä.
      Olisiko käynyt niin, että joku lapsena ollessasi sivuhuomautuksena on maininnut jotain ulkonäöstäsi ja se jäi elämään mielessäsi etkä ole pystynyt unohtamaan sitä, koska olet huomionut ulkonäkösi erikoisuuden jo kymmenvuotiaana?
      Ylimitoitetusta kriittisyydestä kertoo jo se, että kuvailet ulkonäköäsi suorastaan millimetrisellä tarkkuudella.
      Samanlaisesta kehoon kohdistuneesta vääristyneestä ajattelusta kärsivät kuvankauniit ihmiset. Olisiko tässä kyse samasta? Ajattelepa tätä!

    • sairaussullaon

      Oot nainen ja tollanen ongelma.Kolmannes suomen miehistä vois hyppää junan alle jos ajattekis samasnlailla.

    • täydellisuuuuuuus

      Sellaisia me ihmiset ollaan. Me ollaan peili. Ainoa asia joka me nähdään on me itse ja kuinka epätäydellisiä me ollaan. Itekkin näin vaan katoin filmiltä mun mokia ja surin tyhmiä tekoja, kunnes tulin uskoon ja tajusin, että Who cares? Im perfect.

    • fdgdfgfhdg

      Oletko sama nainen, joka tuossa aikaisemmin valitti olevansa ruma? Pyysin häntä katsomaan videon miehestä, jolla on ehkä hiukan suuremmat haasteet kuin piirteisiinsä tyytymättömällä. Se löytyy hakemalla 'man with no arms or legs'. Silti hän ui, liikkuu, hänellä on ura, kaunis vaimo, lapsi, häntä rakastetaan ja mikä tärkeintä: hän osaa rakastaa. Jos hän viettäisi päivänsä tuijottamalla peilistä kieltämättä hyvin erikoista vartaloaan, ei hän olisi tuollainen inspiraatio kuin nyt on.

      Onkohan muuten olemassa jotain kyömynenäisten klubia? Voisit perustaa sellaisen. Minä aina lapsena kadehdin niitä, joilla oli suora tai kyömy nenä, eikä tällainen suomalainen pikku perunanokka kuin minulla. Halusin myös litteämmät, kapeammat kasvot; nämä korkeat leveät poskipäät saivat minut omasta mielestäni näyttämään huoralta.

      Se, jos pidät itseäsi rumana, saattaa tosiaan rajoittaa toisten kiinnostusta sinuun. Ulkonäkö sinänsä tuskin sitä tekee. Ajattelepa vaikka kahta läskiä, joista toinen on iloinen ja hauska, toinen masentunut ja kerjää torjuntoja. Toinen heistä voi olla hyvin onnellinen, toinen onneton, eikä kummallekaan syy ole kiloissa vaan omassa asenteessa.

      • dfsgfgsdhdh

        Sorruin kliseeseen, sorry. Mainitsemani miehen vaimo tosiaan on kaunis, mutta olennaista on se, että hän on lämmin, rakastava nainen. Kuten sinäkin voit olla.


    • paikkavarattu

      En tiedä, halusiko aloittaja kerjätä sympatiaa ja lohtua vuodatuksellaan vai tietoa. Kaikki vastaajat olivat kuitenkin olevinaan empaattisia mikä tuskin aloittajaa paljoakaan lohduttaa.
      Tanskassa en ole kuullut eutanasiaa tarjottavan, mutta Hollannissa ja ainakin Sveitsissä on Dignitas -niminen putiikki, joka tarjoaa eutanasiapalveluita.
      Toisaalta en usko, että 31-vuotiaalle ihan noin vaan sitä suosittelevat. Asiakkaat ovat jonkun sairauden vuoksi elämänsä loppuvaiheessa muutenkin ilman suurempia toiveita parantumisesta ja suurien tuskien edessä.
      Googlettamalla löytyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe