POSARI-LAPIN KANSA ON HALLITUKSEN ÄÄNITORVI

hävytöntä

Posari-LK:n pääkirjoituksissa puolustetaan AINA hallituksen toimia. Oppositiolle ja ay-liikkeelle räkytetään säännöllisesti. Lehdessä on haukuttu niin arkkipiispa kuin yliopistoväki. Kaikki ovat arvostelleet hallitusta aivan aiheesta!

Posari-LK on esimerkiksi nostanut esiin Kunnallisalan kehittämissäätiön (KAKS) gallupin, jossa kansa siunaa hallituksen kovan leikkauslinjan. KAKS ON KEPULIKOKKARESÄÄTIÖ, JONKA PUHEENJOHTAJA ON ANTTI RANTAKANGAS. Gallupilla on saman verran arvoa kuin vessapaperilla!

Posari-LK ei ole mikään vallan vahtikoira, vaan oikeistohallitusta ja EK:ta raivoisasti puolustava räkyttävä rakki! Posari-LK on ALMA MEDIAN lehti. ALMA MEDIA ON HÄIKÄILEMÄTTÖMÄSTI OIKEISTOIDEOLOGIAA VILJELEVÄ JA ELINKEINOELÄMÄN ETUJA AJAVA MEDIATALO. Päätoimittajaksi ALMAn lehteen pääsee vain, jos on omaksunut täydellisesti ALMAn poliittisen linjan.

Jos tilaat Posari-Lapin Kansaa, tilaat PORVARIHALLITUKSEN PROPAGANDALEHTEÄ! Et todellakaan saa monipuolista, riippumatonta kuvaa maailmasta. Sinua manipuloidaan härskisti joka päivä. Ajatelkaapa jos lappilaisiin koteihin jaettaisiin joka päivä vaikka Kansan Tahto. Mikä meteli siitä nousisi! Kommaripropagandaa!!! Posari-LK on yhtä ideologisesti tymäkkää tavaraa, vain poliittisen kentän vastakkaiselta puolelta, oikeistopropagandaa.

Porvarihallituksen härski propagandalehti ansaitsee kunnolla turpiinsa. Jos et halua, että sinua häikäilemättömästi manipuloidaan, LOPETA TILAUS VÄLITTÖMÄSTI!

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä.hätäänny

      Eivät ihmiset ole niin tyhmiä kuin aloittaja luulee. Tilataan vaan rauhassa Posari-lehteä ja tutustutaan muuhunkin aineistoon, vaikkapa Kansan Tahtoon. Kaikki itsensä sivistäminen on kotiinpäin. Ei ole olemassa mitään valmiiksi pureksittua kaikesta aatteesta takuulla karsittua lehteä. Ja mitä hyötyä sellaisesta olisi?

      • hävytöntä

        Kiitoksia lohduttavista sanoista. On varmaan paljon fiksuja kriittisiä ihmisiä, joilla on hyvä medialukutaito. Mutta niin sanotusti mediaidiootteja on myös paljon. Ne eivät tajua että niitä ällyytetään päivittäin. Oikeistolehti jättää kätevästi paljon kertomatta ja arvostelee vain toista osapuolta. Kaikki eivät pysty vastustamaan tällaista jatkuvaa aivopesua. Lehtien levikki laskee kuin lehmänhäntä, se tuo hieman lohtua surkeuteen. Laskisi vielä nopeammin, jos kaikki, jotka eivät ole henkisesti kokoomuslaisia lopettaisivat tilaamisen.


    • Mauri-Kalevi-Taisto

      Onko tämä muka joku uusi juttu, että Posari on kepulaisten lehti? Itsehän luen sekä sontasiionit että taudinkantajat. Saa asioista kokonaisen kuvan.

      • Kritiikkiäkehiin

        Suomen lehdistön omistajisto on hyvin suppea. Siitä seuraa hyvin tarkoitushakuinen ja keskitetty "tiedon" jakaminen. Kielitaitoisen ja etenkin nuorison kannattaa lukea mailmalla ilmestyviä julkaisuja. Kielitaito ja medianlukutaito kehittyvät ja,mikä tärkeintä,Suomessa julkaistavia ulkomaiden n.s uutisia voi verrata rajojemme ulkopuolella ilmestyvien lehtien samaa aihettakäsitteleviin uutisiin.


      • hävytöntä

        Komppaan. Omistus on kaiken aikaa keskittynyt vielä enemmän. Suurin osa maakuntalehdistä on Alman hallussa. Lännen media tuottaa ihan saman politiikkasisällön 12 lehteen. Että sitä samaa tuubaa pukkaa koko Suomen pituudelta. Suosittelisin käyttämään maakuntalehteä lähinnä sytykkeeksi tulenteossa ja uutiset voi lukea vaikka Yleltä (puutteistaan huolimatta parempi vaihtoehto) ja Taloussanomista. Jos osaa englantia, EU-uutisia voi lukea vaikka The Guardianista (vasemmistolainen) tai The Telegraphista (oikeistolainen). On nimittäin ihan eri selostus tapahtumista, kuin kotimainen media meille syöttää.


      • laajatieto

        Ei lisättävää. Peukutan.


    • jyrpä

      Kuka sensuroi minun kirjoituksiani?

      • qillu

        Minä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe