Osallistu Säre Syrämes kampanjaan

auttakas

Fb sivuilla huutokauppa köyhän perheen auttamiseksi Turkissa sattuneen synnytyksen alkamisen vuoksi. Ambulanssilennon kustannuksiin ja perheen auttamiseen tarvitaan hyväsydämisiä ihmisiä

33

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lopettakaajoherrantähren

      Ihan oma syy!

      Kerjääminen kielletty.

    • hillma

      Ifi maksaa korvaukset iltalehden mukaan, mutta rahaa tarvitaan muuhun. Iltalehden mukaan laskua oli 50 000 edestä

    • mihinmeneelisää
    • HIMI

      En anna penniakään tuollaisille matkaajille. Pysyköön kotona kun on siunatussa tilassa tai hoitakoon vakuutuksen. Mistä sellaiset rahat tulevat, että jokaista keskosta hoidetaan sadoilla tuhansilal euroilla?

    • säresyränn

      Iltalehden mukaan kiittää auttajia ja avustusrahoilla ostetaan hautakivi, koska ifi korvasi kaikki velat. Lehden mukasn niitä oli 50 000. Oikeus voitti ja perhe pääsee nyt suremaan rauhassa. Fb.ssä on edelleen myynnissä oheistuotteiita, voit panna eurosi hyvvään asiaan köyhän perheen auttamiseksi. Säre syrämes kassilla osoitat myötätuntoa perheelle

      • myötätuntoarahalla

        Koska IF korvaa kaiken, niin mihinkäs sitä rahaa enää tarvitaan. Tämä koko rahankerjuu ja oheistuotteiden myynti haisee.


      • dfghjkl

        Missäs se köyhä perhe on. Taisi tulla tuplapotti tälle teidän kohteellenne. Voi vietävä mitä rahastusta.


    • palstavalinnastasi

      Oletko nyt ihan tosissas, miten tämä avauksesi liittyy eskusteluun Porin alueen asioista, ei täällä ole esittää mitään kerjuulais pyyntöjä.

      Yrtetääs pitää tää palsta ihan Pori alueen asioissa, jookos (kerjäläiset voivat kerjätä palstalla jolle kerjuut on tarkoitettukin)

    • mininerkki

      Ei tämä ole kerjuuta, vaan voitte osoittaa olevanne hyvän asian puolella ja panna jokusen euron lahjatileille ja ostaa säretuotteita ja auttaa, että äiti pääsee joskus suremaan kuollutta vauvaansa. Maksuja on paljon ambulanssilennon jälkeen, koska mummo on lennätetty Turkkiin ja siirtoa ei saanut, ennen kuin latoi 100o euroa tiskiin.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072620094168_uu.shtml

      • turkkuunlento

        Hetkinen, mikä mummo ja miksi on lennätetty turkkiin?Ei ole Suomalainen? Onko tämä jokin monikulttuuripariskunta?


    • eimitäänrotianytte

      Mitä. Eikö Turkissa osata auttaa lapsia hengissä maailmaan. Voi yhren kerran. Kerätkää mulle köyhälle samointein pauttiarallaa sama 50 000 niin pääsen madeiralle viininkorjuujuhliin. Mummollakaan ei ole varaa lentää. Sekin tykkäis tulla. Suremaan mennyttä nuoruutta. Vakuutusyhtiö ei maksa. On kyllä kysytty. Eikä edes pyydetty 1.luokan lentoja vaan ihan halvinta paikkaa pyöräkotelosta.

    • minirekki

      Hyväntekeväisyys tapahtuma tullaan joka tapauksessa pitämään sillä nyt ollaan saavutettu vasta se ensimmäinen etappi. Perheelle jää kuitenkin vielä vakuutusyhtiön päätöksen jälkeen maksettavaksi kuluja yli 20 000 euroa ja tähän osuuteen voimme edelleen hyväsydämisyydellämme vaikuttaa!
      Perheen kanssa ollaan keskusteltu myös että jos tapahtuman ja huutokaupan ansiosta perhe saa rahan kokoon ja vielä enemmän voitaisiin perustaa ylijäämä rahaa ajatellen Säre syrämmes ry tai jopa säätiö, joka tulee olemaan voittoa tavoittelematon yhdistys/säätiö, vastaavien tilanteiden varalle. Mikäli siis rahaa jää tapahtumasta,

      perhe tarvitsee vielä 20 000 rahaa asian tiimoille perustetun fb-sivun mukaan
      https://www.facebook.com/events/1454478594857509/

    • minirekki
    • hyihelevetti

      Älkää vitussa antako senttiäkään noille pummeille. Kurkusta alas menee joka euro.

      • Köyhää

        Mietin et ei kauhian köyhiä ollu ku oli varaa lähtee ulkomaille.Itse työssä käyvänä ei ole koskaan ollut varaa matkustaa.


      • sattumakuljettaa

        Nimimerkki , HYIHELVETTI; tekeekö se ihmisestä juopon jos haluaa autta tässä tapauksessa perhettä . Kyllä se niin on sitten kun itse aukaiset nöörit pussistasi , niin jaa mielipiteitäs sit vasta . Yks firman johtaja joskus sanoi , et PORIS ei elä muu kuin kateus , kuppa ja keuhkotauti mikä todella pitää paikkansa . Miten joku kehtaa tälläises tilantees purkaa omaa pahanolon tunnetta ja syytellä ihmisiä jotka haluaa auttaa . Se kannattaa ottaa huomioon omissa mielipiteissään , vaikka kirjoitellaan nimimerkin alla ,saadaan tarpeen vaaties tietoon kuka tai ketkä on kirjoitusten takana .


      • hyihelevetti
        sattumakuljettaa kirjoitti:

        Nimimerkki , HYIHELVETTI; tekeekö se ihmisestä juopon jos haluaa autta tässä tapauksessa perhettä . Kyllä se niin on sitten kun itse aukaiset nöörit pussistasi , niin jaa mielipiteitäs sit vasta . Yks firman johtaja joskus sanoi , et PORIS ei elä muu kuin kateus , kuppa ja keuhkotauti mikä todella pitää paikkansa . Miten joku kehtaa tälläises tilantees purkaa omaa pahanolon tunnetta ja syytellä ihmisiä jotka haluaa auttaa . Se kannattaa ottaa huomioon omissa mielipiteissään , vaikka kirjoitellaan nimimerkin alla ,saadaan tarpeen vaaties tietoon kuka tai ketkä on kirjoitusten takana .

        En syyttele, varoitan vaan. Mutta toki jokainen saa omilla rahoillaan tehdä mitä haluaa.

        Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa. Itse vanhemmat ovat kaikkia mahdollisia tahoja syytelleet lapsensa kuolemasta.

        Ja kun vakuutusyhtiö ilmoitti ensin että ei korvaa, niin se ei ollut hyvä. Sitten kun vakuutusyhtiö ilmoittikin korvaavansa ja julkaisi asiasta tiedotteen niin ei sekään ollut hyvä.

        Kyllä tässä, vaikka asiaa miten päin ajattelisi, sellainen fiilis on että vanhemmat hakevat syyllistä tapaukseen muualta paitsi peilistä. Ei kai noin kamalalle tapaukselle sieltäkään syyllistä löydy, mutta turha siitä ulkopuolisia ihmisiäkään on syytellä.


      • hiemanarmoahei

        Eikös lääkäri sanonut että lento on ok? Ja turkin sairaalapalveluthan siellä meni vituiksi sekä vakuutusyhtiö ei auttanut kun oli hätätilanne? Lapsi voisi siis olla elossa jos apua oltaisiin saatu heti.Näin ainakin jutun tekstistä päätellen kävi.En tiedä miten paha olo voi jollakin itsellään olla kun pitää tulla solvaamaan perhettä joka on menettänyt pienen lapsensa.


      • rahaarahaalisäää

        Surullista on, että lapsi menehtyi. En tiedä missä kohdin sinun oikeustajusi ja moraalisi sijaitsee (tod.näk. navan alapuolella), mutta kovin on turskia tuotteistaa menehtynyt lapsi ja sen varjolla pitää markkinahuvaja. Pomppulinnaa prkele!


    • huohuohhu

      Perhe sanoo, että kukaan ei auttanut ja vauva kuoli. Tyksissä tehtiin keisarinleikkaus ja keskosta hoidettiin tehohoidossa kuukausi, ennen kuin menehtyi. Miten niin, ei kukaan auttanut`?

      • vääränlaistaapua

        Auttamisen olisi pitänyt olla kahisevaa :)


    • Hannukkak

      Kohta on koko perheen iloinen tapahtuma Porissa, missä on monenlaista tapahtumaa lapsille ja voi viettää iloista picnikkiä ja peräkonttikirppistä. Paljon myytävänä Säre Syrämes-tuotteita. Tule viettämään koko perheen kesken iloista säre syrämes -päivää mukavien peräkonttikirppisten ja kauppojen parissa

      • tuutilukkari

        No just. Tehkää ny rahaa vainaalla. Kerjääminen on lailla kielletty ja keräyksiin tarvitaan viranomaisen lupa. Onko pakko lähtee matkustelee kun on melkein pää näkyvissä jo. Turha syytellä. Maailmaan mahtuu onnettomuuksia. Vakuutukset on niitä varten eikä kerjäykset.


    • Hannukkak

      https://www.facebook.com/events/1454478594857509/
      Perhe menetti pienen Säde-tytön joka syntyi keskosena tyksissä. Pientä Sädettä ei mikään tuo enää takaisin mutta perheen epäonneksi heille jäi kymmenien tuhansien sairaalamaksut.

      Tapahtumaan kannattaa ottaa omaa piknik vilttiä ja retkituolia mukaan sillä ruohoaluetta riittää sekä tilaa on ja herkkuja ym. saa ostettua buffetista Hymiö grin
      Paikan päälle on myös mahdollista tulla pitämään kirppismyyntiä "peräkärrykirppis" meiningillä jos tuntuu että myytävää löytyy Hymiö smile
      Tapahtumasta on myös mahdollisuus ostaa Säre Syrämmes -tuotteita Hymiö heart


      Tule viettämään iloista päivää perheesi kanssa teemalla Säre syrämes

      • rakkausorahastamist

        Perhe on ilmoittanut, ettei tarvitse enää lisää rahaa koska tod.näk. Ifiltä ja hyväuskoisilta "lainan" maksajilta on jo tullut jo yli tarpeen. Miksi vielä vedät tuon Säde-stoorin tähän vedätykseksi vai onko pomppulinnan ja muiden arpajaisten välissä joku muistotilaisuus, johon maksua vastaan tietenkin voi osallistua.


    • rahastamistako

      Joko olet ostanut oman sädelaukkusi ja sädetarrasi. Saammeko kohta sädepesuaineella paikat puts puts puhtaaksi. Toki tässä on unohtunut koko alkuperäinen asia, että vauva on menehtynyt, mutta myynti kukoistaa ja keräys jatkuu.

      • rahastamistajoo

        Onko sädekehiä tyrkyllä? Niitä kannattais lähteä hankkimaan jo satojen kilometrien päästä. Ostaisin tietenkin vain sellaisia, joissa on lafkan logo isoilla kirjaimilla.


    • kköyhä

      Poris rakkaus on rahastamist

    • WONDERST

      Mihin kaikki kerätyt rahat ovat käytetty. Miksi ei kerrota mitää

    • jaarlikoira

      Ehtiikö vielä match shown tukemaan perhettä

    • UutisiaPorista

      Tietääkö kukaan miten yhdistykselle loppujen lopuksi kävi? Minne menivät kerätyt rahat?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe