Palstaraati koolle: Palstanaisen profiili selville

Ex---PUA

Kun tuossa varsin suositussa "kenet naisen ottaisit"-ketjussa esiteltiin 4 naistyyppiä, ja huomionarvoista siinä oli se, että miten miehet ykskantaan kelpuuttivat heistä sen tavallisen, jalat maassa olevan naisen (tyyppi B).

Tämä sillä seurauksella, että sai hyvin pian huomata kurpparaivon nousseen siitäkin asiasta: "Väärin valittu - vain status ja raha saavat olla syitä valita partneri!!!".

Joten herääkin kysymys, että mikä näistä neljästä todennäköisimmin on palstanaisen profiili?

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13727464/kenet-naista-naisista-ottaisit

Itse sanoisin, että vaihtoehto A. eli vakaumuksellinen feministi, joka uskoo yhtäaikaisesti olevansa uhri ja toisaalta myös valtakunnan kermaan oikeutettu sankari - molemmat siitä syystä että omistaa tissit ja pimpin, ja näiden roolien kohdalla tietysti voi vaihtaa painotusta miten itselle sattuu parhaiten sopimaan. Asiaan näin ollen kuuluu uskomus siitä, että varsinaisesti itse ei tarvitse tehdä mitään miehen eteen, koska feminismi sanoo että miehen miellyttäminen on pahinta mitä nainen voi tehdä, joten tästä syystä "tosimies kyllä tekee diilin missä ei saa itse mitään vastineeksi, rahoilleen ja statukselleen, sekä mahdollisesti miesmallin ulkonäölleen". - Tämä aiheuttaa kroonistunutta kurpparaivoa, sillä todellisuus on harmillisen sitkeä, sillä juristibodaria ei vain näy, eikä jännämiestä voisi vähempää kiinnostaa naisen euro tai jääminen yhtä yötä pidemmäksi ajaksi.

Joten ei ihme, että palstalla tapellaan välillä kuin kanalassa. Palstamiesten railakkaat tylytykset ovat ainoa draaman ja turpajuhlien korvike, jännämiehen poissaollessa.

Myös B-naisia lienee palstalla, mutta vähemmissä määrin.( Esim. Jassukan ja Rose23 uskoisin olevan näitä.) Kun nämä A-naiset, eli kurpparaivoajat havaitsevat nämä "sukupuolipetturit", saavat palstan miesten lisäksi myös he kuulla kunniansa.

Samaa vähemmistöä edustanee D-naiset, joskin heitä lienee vielä vähemmän kuin B-naisia. C-naisia täällä tuskin on ainuttakaan, mitä nyt pari kertaa joku sen suuntainen näkynyt varoittelemasta syntisestä menosta.

Joku nokkela voi tietysti antaa myös vapaan kuvauksen siitä naistyypistä, joka täällä pääasiassa kökkii, jos siltä tuntuu. Itse kuitenkin luulen, että tuo kyselyn äänestystulos, jatkuva palstalla riehuva sukupuolten sota ja se fakta että nämä naiset yhä ovat sinkkuina, kyllä vetää vahvan korrelaation vaihtoehdon A-tyypiin puolesta. (Jos kyselyssä jopa vakaumuksellinen valkoritarikin jätti tyypin A valitsematta, ja se on jo aika hyvin!)

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1212

      Useimmilla veikkaisin A / B.

      Paitsi että A-naisilla työ on julkisella sektorilla, palkka just ja just yli keskipalkan, ja kunnianhimo lähinnä sitä että juonitellaan naisporukan kanssa viinerit kätösissä millä saadaan kivoimmat veroilla rahoitetut projektit kaapattua omalle tiimille.

      Ja että B-naiset ovat ei niin konservatiivisia, historian omaavia irtosuhteilijoita, tai fuckbuddysuhteessa miehen kanssa jota eivät saa omakseen. Tai yhäreitä.

      Femnerd, stellaria81 ja Rose23 saattaisivat olla lähempänä C-naista, joskaan en usko heidän olevan lestadiolaisia vaan enemmänkin ateisteja.

      Vihatipunen, sincyan, funaswtf menevät kategoriaan D fuckbuddyineen yms pikasäätöineen.

      • vihatipunen

        Tässä ennen nukkumaanmenoa voin korjata käsityksen eräästä asiasta: mun ainoa "fuckbuddy" on mun oma käteni...Enkä ole moneen vuoteen harrastanut mitään irtosuhteita. Lukekaa joskus edes mun vastaukseni kunnolla, ettei tule vääriä mielikuvia. Ugh, olen puhunut.


      • Rose23

        Mikäli uudet lisäyksesi kuuluvat B-kategoriaan niin en kuulu siihen. C vaihtoehtokaan ei sovi täysin. Kuten arvasit: En ole lestadiolainen. Ja mitä miehen kunnioitukseen kuuluu niin kunnioitan lähtökohtaisesti kaikkia ihmisiä, mutta pidän silti ihmisiä keskenään tasa-arvoisia. En siis näe ketään ylempiarvoisena.

        Mutta jos kunnioituksella tarkoitetaan, että haluaa antaa kumppanilleen parasta niin sitten se sopii minuun.


    • scrg

      Siinä oli vain muutama kuvaava sana ja kokonaisuuteen vaikuttaa ulkonäkö, temperamentti ja moni muu asia mikä tekee käytännössä asiasta monimutkaisempaa. Mutta selvää oli, että B-tyyppi on kysytyin ja sen pitäisi olla aika selvää naisille jos he ikinä viitsisivät yhtään miehiä kuunnella.

      Naisella parempi palkka ei tee hänestä sen huonompaa kumppania mutta ei parempaakaan. Naiset pitää kunnianhimoista miestä parempana kuin tavallista. Miehet päinvastoin pitää tavallista naista parempana kuin kunnianhimoista. Tasa-arvossa kukaan ei kai nähnyt mitään pahaa, mutta sitten ne sanat haastava, itsellinen ja feministi osataan naisessa yhdistää ominaisuuksiin, joita ei haluta.

      "Markkinoilla" tuo tietenkin näkyy niin, että B-tyypillä on kysyntää ja tuskin koskaan edes mitään tarvetta tällaiselle palstalle eksyä, ellei ole jotain muuta pahaa rasitetta. Kaikille halukkaille ei B-tyyppejä riitä ja siksi jonkun pitäisi tyytyä esim. A-tyyppiin, mikä on lähtökohtaisesti vaikea asetelma, koska A-tyyppi noista vähiten haluaa olla se johon tyydytään. Ja kyllä, palstalla kirjoittelee varmasti A-tyyppejä, joiden mielestä heissä itsessään ei ole mitään vikaa vaan syy siihen, että heidän pitää olla yksin on miehissä ja miesten preferensseissä.

    • Ex---PUA
      • Ikis__M

        Ilahduttavaa huomata että Henrykin otta esille menneiden vuosikymmenien naisten laadukkuuden verrattuna nykyisiin:

        "Vanhoissa suomalaisissa elokuvissa ei WT-naisia näy, jos muutamia hurvittelevia yläluokan "letukoita" ei lasketa. Nykyään jokaisen ostarin kulma pullistelee puolittaisista WT-naisista tai WT-wannabee osastosta. Lapsikatrasta työnnellään sätkä suussa, josta pulppuaa rivouksia sauhujen välissä."


      • hrl
        Ikis__M kirjoitti:

        Ilahduttavaa huomata että Henrykin otta esille menneiden vuosikymmenien naisten laadukkuuden verrattuna nykyisiin:

        "Vanhoissa suomalaisissa elokuvissa ei WT-naisia näy, jos muutamia hurvittelevia yläluokan "letukoita" ei lasketa. Nykyään jokaisen ostarin kulma pullistelee puolittaisista WT-naisista tai WT-wannabee osastosta. Lapsikatrasta työnnellään sätkä suussa, josta pulppuaa rivouksia sauhujen välissä."

        En jaa Ikiksen mustavalkoista maailmankuvaa, mutta muistan kuinka nuorempana näin kerran tuoreen morsiamen juhlapaikan (hotelli) edessä tupakalla. Jotenkin kaunis valkoinen leninki ja sätkä morsiamen suussa eivät sopineet hyvin yhteen. En tarkoita pahalla tupakoivia kohtaan.


    • uppia

      Up!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe