Kauppis-Heikistä pakolaisten vastaanotto keskus

ähläminsalmi

Iisalmen kaupunki ottaa taas lisää ählämeitä ja kouluja suljetaan ja muutetaan pakolaisten vastaanotto keskuksiksi.

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Silmät_auki

      Vanhempien kannattaisi vähän seurailla tyttäriensä touhuja. Muutaman kerran olen sattunut näkemään, kun nämä kulttuurin rikastajat yrittävät vongata nuoria tyttöjä.

      Jos ei pidä varaansa, niin siinä saattaa äkkiä omankin suvun geenit rikastua pienen ripulipaskan värisen kikkarapään verran.

      • aborttipaikallaan

        Jos näin käy että epäpuhdas ja saastainen afgaani astuu jonkun tyttären niin abortti on ainoa vaihtoehto ettei epäpuhtaita äpäriä pääse syntymään.


    • Niinpääää

      Kohta on mutantteja täynnä iisalmi .. Kyllä sossu elättää !!

    • Näppylät

      Kaupoista myynnistä pois kaikki teräaseet. Varokaa päätänne.

    • eienää

      Tottakai kapitalisti ottaa uutta työvoimaa, saa mielestään muka halvalla.
      Todellisuudessa lieneekin tärkeintä että työntekijä kumartaa työnantajaansa.
      Senhän nuo ählämit osaa.
      Silloin suuri herruus tuntee itsensä tärkeäksi, tötterö rukat vielä enempi.
      Aikoihin on eletty, ei voi muuta sanoa.

    • hav2

      Mielenkiintoista nähdä, milloin virallisen Suomen silmät avautuvat ja he huomaavat tämän kurjuuteen johtavan maahantulon tyhmyyden.
      Oikea resepti olisi tämä: Työperäinen maahantulo OK, pakolaisuus tarkan seulan läpi ja ns. sosiaalinen eli elintasopakolaisuus kokonaan seis, sillä sitä ei Suomen talous enää nykyiselläkään kestä. Rikollinen aines pitäisi pystyä sulkemaan pois jo rajalla ja päästä tästä vapaasta liikkuvuudesta pois.

      • vainvalkoisille

        Mitä vittua niitä seulomaan maahanpääsy vain valkoihoisille ei rikollisille,Kaikki muut pois suomesta.


      • Retesko
        vainvalkoisille kirjoitti:

        Mitä vittua niitä seulomaan maahanpääsy vain valkoihoisille ei rikollisille,Kaikki muut pois suomesta.

        Minusta asiallinen jantteri on asiallinen jantteri naamanväristä riippumatta.

        Se nyt vaan kuitenkin on niin että päivettyneissä kavereissa niitä asiallisia on vähän huonommalla prosentilla kuin jossain muissa porukoissa.

        Anyway: asialliselle tummallekin jantterille kyllä paikka löytyy mutta sossun elättilökäperseet, elintaso"pakolaiset" sun muut kyllä joutaa rahdata takaisin lähtöpisteeseen.


      • alhainenäo

        Jantterit uuluu ampamaradalle ja kuraturvarvilla ei ole suomeen mitään asiaa,Kuraturvan äo on tieteellisesti todistettu varsin alhaiseksi ja yksin sen vuoksi kuraturvat ei kuulu suomeen.


    • laalaja

      Kaikki rikoksiin syyllistyvät lähetettävä välittömästi sinne mistä ovat tulleetkin.

      • agreg

        Suomalaiset jotka syyllistyy rikoksiin, niin hekin myös siperiaan. Pinemmästäjkin rikkeesta junaan vaan ja suolakaivokseen.


      • puniikki
        agreg kirjoitti:

        Suomalaiset jotka syyllistyy rikoksiin, niin hekin myös siperiaan. Pinemmästäjkin rikkeesta junaan vaan ja suolakaivokseen.

        Miksi?

        ps. Taitaapi olla pian vähenemäänpäin haloskalaiset mamutususkovaiset....


    • päävetävänkäteen

      Asutaanpa melkoisessa takapajulassa,tynnyrissä suorastaan kommenteista päätellen.Kyllä on maahanmuuttajan vaikea sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan,kun vastaanotto näinkin torjuvaa.Ja sitten ihmetellään mikseivät opi maan tavoille.

      • maastapois

        Sä tässä olet ahdasmielinen ja tynnyrissä kasvanut paskiainen kun tahdot pilata suomen maahanmuutolla.


      • Silmät_auki

        Entäs jos joku tulokaslajin edustaja päättäisi "integroitua" omaan tyttäreesi? Vieläkö olisit samaa mieltä?


      • päävetävänkäteen

        Mieluummin kunnollinen neekeri,afgaani tai vaikka intiaani,kuin suvaitsematon suomalainen vaimon hakkaaja vävyksi.Väri on vain pintaa.
        Jos tyttären kasvattaa käyttämään järkeään,ei ole pelkoa hänen tekemästään valinnasta.


      • suvajakki
        päävetävänkäteen kirjoitti:

        Mieluummin kunnollinen neekeri,afgaani tai vaikka intiaani,kuin suvaitsematon suomalainen vaimon hakkaaja vävyksi.Väri on vain pintaa.
        Jos tyttären kasvattaa käyttämään järkeään,ei ole pelkoa hänen tekemästään valinnasta.

        Toivotaan vaan että tyttäresi tekee geneettisen jälkiabortin jonkun nigletin kanssa ja sinun kaltaistesi suvakkien geenit taantuvat simpanssin tasolle.


      • Kyrpäke

        Ehkäpä kannattaa oikeasti yrittää sopeutua eikä yrittää sopeuttaa meitä omiin tapoihinsa?

        Ja mitä väliä on sellaisella sopeutujalla jonka ainoa motiivi on ollut lähteä "leveämmän leivän äärelle" ilman että on aikomustakaan tehdä työtä sen eteen? Täällä se "leveämpi leipä" kun riittää muodostumaan ihan niistä tuista joita "pakolaiset" saavat. Mitäpä siinä enää muuta tekemään kun tuokin riittää?

        Maahanmuutto on ihan eri asia kuin se että lähdetään oman maan elintasoa ja ongelmia "pakoon" sen sijaan että yritettäisiin hoitaa asia itse kuntoon siellä omassa maassa. Mutta jos siellä ei pää ja taidot riitä asian hoitamiseen niin voihan sitä lähteä sotkemaan muidenkin asiat samoilla lämpimillä.


      • sopeudupaskaan

        Muuta siinä munaton hintti ulkomaille ja sopeudu sinne mutta älä vaadi täysipäisiä ihmisiä sopeutumaan paskaan.


    • Määkin_tahdon_mamuttaa

      Kosin saarelta olisi lisää tulijoita. Valveutuneena ja suvaitsevaisena monikulttuurin tulevana mallikaupunkina Iisalmi voisi lähettää oman paatin noutamaan lisää porukkaa tänne.

    • Jokelanflikkoja

      Nykyinen hallitus ottaa velkaa, että pystyy myös tämän pakolaisongelman hoitamaan. Ylitämme sadan miljardin velkasaldon ja kauhealtahan se tuntuu tulevaisuutta ajateltuna. Pakolaisongelmat ovat vain koko ajan lisääntyneet ja resursseja on pitänyt satsata joka vuosi enemmän ja enemmän. Kyllähän se seinä tulee tässäkin asiassa vastaan, mutta kysyn vain milloin?

      Ei tätä ongelmaa pystytä maahanmuuttajia paapomalla ratkaisemaan, vaan ongelmiin pitäisi puuttua jo siellä, missä nämä ongelmat syntyvät. Lapsia tehdään suunnittelemattomasti vaikeisiin olosuhteisiin ja on kauheaa katseltavaa pienen syyttömän ihmisen kärsimyksiä kärpänen poskella. Nyt näyttää vielä siltä, että naiset tulevat maahanmuuttajina tänne Suomeen synnyttämään lapsia.

      Helsingissä Kätilöopistosta on tullut Euroopan suurin synnytysairaala. Pitäisihän joku roti tälläiseenkin löytyä. Eihän meillä työssä käyvillä suomalaisillakaan ole ollut varaa puskea lapsia joka vuosi, vaan töitä sitä on pitänyt leipänsä eteen tehdä. Voihan se olla niinkin nykyisin, että lapsia tekemällä ei tarvitse monen naisen töitä katsella, pärjää mukavasti yhteiskunnan kustantamilla sosiaalietuuksilla.

    • minäkinmaksanviuluja

      Jussi Halla-ahon mielestä me mukamas auttajat vain pahennetaan tilannetta, kun Välimerelle sitä apua ollaan niin auliisti tarjoamassa. Hänen mielestään tämä vain lisää tätä venepakolaisuutta, koska he tietävät, että nyt saavat apua. Välittäjät pääsevät vielä paremmille tienesteille, koska Halla-ahon mielestä tämä lisää vain maahanmuuttoa. Aika kummallista, Jussi Halla-aholla on jätkiperäisiä ideoita, mutta kaikki ideat me pöljien pöljät torpedoitaan. Toivottavasti EU:ssa hän saa edes jotain tehtyä tämän asian eteen, ainakin hän itse on hyvin toiveikas ja niin olen minäkin. Ihmisiähän pitäisi suojella, mutta nyt nämä ovat välittäjien ja riistäjien armoilla ja hukkuvat Välimereen.

      Hyvän elämän toivossahan sieltä Afrikasta ihmiset lähtevät hakemaan parempaa. Miksi sitä hyvää elämää ei nuo elintasopakolaiset rakenna siellä kotimaassaan, vaan lähtevät suuremmille apajille? Kovin nuo tänne vuosien paapottavaksi otetut ovat pulskassa kunnossa ja vaatteetkaan niiden päällä eivät ole kirpputorivaatteita, niin kuin monella suomalaisella tällä hetkellä on.

      Kirpputoreilla ei myöskään nähdä näitä maahanmuuttajia, vaan meidän omaa vähällä rahalla toimeentulevaa ja myös merkillepantavaa eläkeläisnaisia. Suomessa naisten eläkeläisköyhyys on tunnustettu, mutta asialle ei todella tehdä mitään. Tuhannen euron käteenjäävällä eläkkeelläa elää kituutetaan ja siitä rahasta maksetaan kaikki. Leipäjonoissa myös näkee hyvin paljon suomalaisia köyhiä ja eläkeläisiä, ei Afrikasta tänne tulleita maahanmuuttajamiehiä ja -naisia.

      Jotenkin on tullut sellainen käsitys, että noissa maahamuuttajatehtävissä työskentelevät naiset puolustavat tätä maahanmuuttoa ja tunkevat sielumme syövereihin sitä monikulttuurisuutta ja sen rikkautta. Ei ainakaan minua ole tuo maahanmuutto rikastuttanut, vaan päin vastoin köyhdyttänyt. Moni politiikko tekee samoin perustelematta tuota kysymystä tarkemmin. Peruskelkaapas Te Hyvät Iisalmelaiset tätä monikulttuurisuuden rikastuttavaa vaikutusta täällä. Edes pari sellaista asiaa, niin vois tukalaa tilannetta hiukan helpottaa.

    • vähäneritaktiikka

      Tänä aamuna Ylessä toitottivat taas vihapuheista, mutta eivät ota huomioon, että musulmaanit eivät harrasta vihapuhetta, vaan ottavat toisinajattelijoilta hengen pois.

    • pääpoikki
    • davit

      Höpö,höpö,siihen mitään pakolais keskusta tule.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe