Armeija ja yhteiset viikonloput

inttileski

Poikaystäni on siis armeijassa ja olen positiivisin mielin yrittänyt suhtautua tähän inttileskeyteen. Kuitenkin tuntuu että en enää tiedä mitä tehdä ja tarvitsen apua.


Kerron nyt alkuun, että emme siis asu yhdessä. Mutta sitten asiaan.. Kun poikaystäväni tulee viikonloppuisin lomille, hän aina haluaa ehdottomasti nähdä minut heti, kun tulee kotiin ja olemme tähän asti viettäneet pääasiassa jokaisen viikonlopun perjantaista sunnuntai aamuun yhdessä. Poikaystäväni kuitenkin vaikuttaa jatkuvasti siltä, että seurani ei riitä hänelle, vaikka hän ehdottomasti haluaa olla kanssani. Hän vaikuttaa niin kylmältä jatkuvasti enkä oikein saa hänestä mitään irti jos yritän keskustella. Ja katsekkin on niin tyhjä kaikkien seurassa :D

Olen yrittänyt ehdottaa hänelle että näkee enemmän vaikka kavereitaan, rassaa autoaan, on yksin, tai että keksisimme jotain tekemistä esim. ulkona yhdessä tai katselisimme sarjoja tai nukkuisimme vain mutta hän ei tiedä itsekkään mitä haluaa. Lisäksi tuntuu että hänellä on jatkuvasti hermot kireällä. Olen aika pitkä pinnainen ja yritän kaikkeni olla hänelle ihana ja hieroa ja hemmotella yms. Mutta turhauttaa tälläinen niin riidellään välillä aika paljon. Hän ei vaan ole yhtään sama ihminen kun ennen armeijaan lähtöä.

Sanokaa te mitä tässä tilanteessa pitää tehä? Minulla on viikolla ihan hyvä olla enkä murehdi poikaystävän perään mutta tuntuu että viikonloput on aika helvettiä, kun ei saa mitään kontaktia poikaystävään. Tällaistäkö pitää vuosi kestää ja onko kaikki miehet samanlaisia? Kunhan saisi edes vähän eloa tuohon mieheen tai edes katseeseen. Muuttuuko se ennalleen kun armeija loppuu? Harmittaa itseäkin välillä niin, että ihan itkettää kun pääsen kotiin.

Ja saa kertoa ihan yleisestikkin kokemuksia inttileskeydestä yms. Kaikki apu otetaan vastaan :D

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • inttileski

      Voisiko joku oikeasti auttaa, kun tuntuu että olen ihan yksin tän asian kanssa :( Olisin niin kiitollinen.

    • Mies30v

      Niin, asiasta kannattaa kyllä koittaa puhua. Ja onko hän mitä mieltä armeijasta? Jos ei tykkää olla siellä niin sekin voi pinnaa kiristää. Hienoa kuitenkin että osaat olla kärsivällinen vaikka toinen onkin vähän vaikea.

      Tuolta kannattaa myös kysellä muilta inttileskeiltä vinkkiä;

      http://www.aamukampa.net/forum/viewforum.php?f=56

    • Armeijassa olo on fyysisesti ja henkisesti raskasta.
      Voi olla että hän on vaan niin totaalisen väsynyt ettei mehut riitä sinun kanssa touhuamiseen, siis anna hänen rentoutua viikloppuisin.
      Yritä ymmärtää :) jos kestät !

      • Armeijassa olo voi aiheuttaa myös psyykkisiä ongelmia.


    • inttileski

      Vähän saatiin juteltua tästä. Ilmeisesti vaikeaa on se kun ei intissä saa näyttää tunteita, niin sitten se tuntuu kotonakin vaikealta. Ja on kuulemma armeija aiheuttaa sellaisen tyhjän olon eikä aina itsekkään tiedä mikä painaa :(. Yritän vaan antaa sille aikaa jos se löytäis jonkun tasapainon armeijan ja kodin välille ja ymmärtää parhaani mukaan. Kiitos teille tuhannesti vastauksista!

      Onko muilla palveluksen suorittaneilla tai inttileskillä kokemuksia tästä?

      • Minävaanmietin

        Itseäni ainakin ärsytti armeija-aika todella paljon ja tyttöystäväni oli kaikkea muuta kuin ymmärtävä. Hän ei käsittänyt miksi nukuin pitkään, halusin vain rentoutua ja olla viikonloppuisin, vaan kärtti jatkuvasti lähtemään jonnekin. Yritin selittää olevani väsynyt ja vittuuntunut siihen turhaan palvelukseen jonka suoritin. Vitutusta lisäsi se kun sain opiskelupaikan joka olisi alkanut keväällä, mutta minut siirrettiin 6kk palveluksesta 12kk palvelukseen ja opiskelupaikka meni sivusuun.


      • inttileski
        Minävaanmietin kirjoitti:

        Itseäni ainakin ärsytti armeija-aika todella paljon ja tyttöystäväni oli kaikkea muuta kuin ymmärtävä. Hän ei käsittänyt miksi nukuin pitkään, halusin vain rentoutua ja olla viikonloppuisin, vaan kärtti jatkuvasti lähtemään jonnekin. Yritin selittää olevani väsynyt ja vittuuntunut siihen turhaan palvelukseen jonka suoritin. Vitutusta lisäsi se kun sain opiskelupaikan joka olisi alkanut keväällä, mutta minut siirrettiin 6kk palveluksesta 12kk palvelukseen ja opiskelupaikka meni sivusuun.

        Mukava kuulla jonkun palveluksen suorittaneen näkökanta asiaan. Niin, kyllä siinä pitäisi vaan tyttöystävänä malttaa olla kärsivällinen ja ymmärtää toista, kun itse kuitenkin saa viettää viikot kotona. Kiitos vastauksesta :)


      • Mies30v

        Joo, ymmärrän kyllä poikaystävääsi kun sanoo tuolleen. Itselleni oli oikeasti aika karut ensimäiset 2kk:ta kun totesin mitenkä kovalla kädellä kaikki tehdään ja toimitaan. Armeija on tosiaan paikka missä ei ole tunteita, kaikki toimitaan nopeasti ja siellä pitää toimia nopeasti.Vittuilua ja päänaukomista tulee ylemmiltä mahdollisesti, varsinkin alussa.

        Voit kuitenkin lohduttaa poikaystävääsi että alokas ajan jälkeen helpottaa hieman.Skappareista ja alikeista tulee enemmän kavereita loppua kohti.


    • Muumiu

      Missä päin hän on intissä? Oman kanssa vähän samoja ongelmia..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe