Eräs tuttavani on ilman lupaani

nettikiusattu888

ladannut minun kuvani erään toisen henkilön kanssa ( hän itse lataaja ) sosiaaliseen mediaan. Olen huomauttanut hänelle, mutta ei ole tapahtunut mitään kuvan poistamisen suhteen. Hän kommentoi asiaan, jotta saa hän omia kuviaan ladata nettiin. Tottakai saa omia ja omassa omistuksessaan olevia kuvia ladata nettiin, mutta ei toisista ihmisistä, mikäli toinen ei halua. Ja tässä kuvassa ja kuvan tarkoituksena on lievästi sanottuna minun hyväksikäyttöni. Kuva näkyy kaikkialle maailmaan. Mitä teen, kertokaahan?!!!!

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Winkkis

      Ota nettipoliisiin yhteyttä, Fobba tai joku muu.

    • Fobba auttaa...ps:toivottavasti oli hyviä kuvia..

      • nettikiusattu888

        Ihan hyvä kuva minusta, sen suhteen ei valittamista. En vaan pidä sellaisesta kuin toisen ihmisen hyväksikäytöstä omassa harrastuksessaan yrittäessään nostaa omaa imagoaan ja saadakseen itselleen pisteitä minun avullani.


      • nettikiusattu888 kirjoitti:

        Ihan hyvä kuva minusta, sen suhteen ei valittamista. En vaan pidä sellaisesta kuin toisen ihmisen hyväksikäytöstä omassa harrastuksessaan yrittäessään nostaa omaa imagoaan ja saadakseen itselleen pisteitä minun avullani.

        Totta. Ihminen monesti tekee vääriä tekoja saadakseen itselle jotain hyvää. Toivottavasti asia selviää!


      • mitäkannattaatehdä
        nettikiusattu888 kirjoitti:

        Ihan hyvä kuva minusta, sen suhteen ei valittamista. En vaan pidä sellaisesta kuin toisen ihmisen hyväksikäytöstä omassa harrastuksessaan yrittäessään nostaa omaa imagoaan ja saadakseen itselleen pisteitä minun avullani.

        No, huonot käytöstavat eivät useinkaan ole rikos. Ei kokonaisuutena kuitenkaan liene asia, josta kannattaa suurempaa melua nostaa. Ilmoita rauhallisesti mutta vakaasti kuvan postaajalle, että et pidä siitä, että kuva on laitettu, että se vaivaa sinua ja pyydä vielä poistamista. Jos ei suostu, lienee parasta tyynesti vain katkaista kaikki suhteet ko. henkilöön.


    • Minulla on ollut vähän samanlaista ongelmaa yksityisten kirjoitusteni kanssa. Paholaisen keksintö käyttää tietokonetta sosiaalisten tarpeiden tyydyttämiseen.

    • ytghfbv

      "Tottakai saa omia ja omassa omistuksessaan olevia kuvia ladata nettiin, mutta ei toisista ihmisistä, mikäli toinen ei halua."

      Olet väärässä. Mikäli kyseinen kuva on otettu julkisella paikalla, kaverillasi on siihen oikeudet (kuvan ottajalla ne on automaattisesti) eikä kuva esitä sinua esimerkiksi halventavassa tilanteessa, ei kuvan julkaisemisessa ilman kaupallista tarkoitusta ole sinällään mitään laitonta.

      "Mitä teen, kertokaahan?!!!!"

      Voit pyytää kaveriasi poistamaan kuvan. Jos hän ei pyynnöstäsi huolimatta niin tee, et voi asialle mitään. Kuvan julkaiseminen sinällään ei ole rikos.

      Mistään Fobbasta tai muusta nettipoliisista ei ole mitään apua. Winkkis ja herras_ukko77 ovat typeryksiä, jotka eivät tunne lakia.

      • Niin..en ole väittänytkään mitään laitonta tapahtuneeksi. Tiedottaminen ja neuvonta on yksi poliisin perustehtävistä ja esim Fobba voisi antaa poliisin virallisen kannan asiaan myös lakia ilmeisen hyvin tuntevan ytghbv:n lisäksi..


      • ytghfbv
        herras_ukko77 kirjoitti:

        Niin..en ole väittänytkään mitään laitonta tapahtuneeksi. Tiedottaminen ja neuvonta on yksi poliisin perustehtävistä ja esim Fobba voisi antaa poliisin virallisen kannan asiaan myös lakia ilmeisen hyvin tuntevan ytghbv:n lisäksi..

        Täh?

        Aloittaja oli ilmeisen virheellisesti sitä mieltä, että kuvia ei olisi saanut julkaista, ja kyseli mitä voi asialle tehdä. Sinun vastauksesi aloittajalle oli "Fobba auttaa...ps:toivottavasti oli hyviä kuvia.."

        Miten Fobba voi aloittajaa auttaa? Kertomalla poliisin virallisen kannan, eli että mitään laitonta ei ole tapahtunut? Melkoinen apu. Kyllä kannattaa aloittajan kysyä.


      • Samaa mieltä, kannattaa kysyä niin saa virallisen vastauksen eikä tarvii pähkäillä enää siltä kantilta asiaa. Eikö? Ja se siitä..


    • Joppas

      Joskus vastaavat oman arvonsa tutevat syylistyvät kirstämiseen ollessaan itse määräävässä virka asemassa, joten mitä yhdestä kuvasta itsestään ja etenkin kun kuvan ottohetkellä vallitsi harmonia, sekä odotus orastavasta suhteesta, joka sitten ehkä päättykin ja siksi kuvasta piti tehdä kiistä kapula, jospa saisi poliiisin kostamaan puolestaan hylätyksi tulemisesta johtuvan karpulan.

      • rgedf

        Täh?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      180
      1955
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      139
      1430
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe