Eräs tuttavani on ilman lupaani

nettikiusattu888

ladannut minun kuvani erään toisen henkilön kanssa ( hän itse lataaja ) sosiaaliseen mediaan. Olen huomauttanut hänelle, mutta ei ole tapahtunut mitään kuvan poistamisen suhteen. Hän kommentoi asiaan, jotta saa hän omia kuviaan ladata nettiin. Tottakai saa omia ja omassa omistuksessaan olevia kuvia ladata nettiin, mutta ei toisista ihmisistä, mikäli toinen ei halua. Ja tässä kuvassa ja kuvan tarkoituksena on lievästi sanottuna minun hyväksikäyttöni. Kuva näkyy kaikkialle maailmaan. Mitä teen, kertokaahan?!!!!

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Winkkis

      Ota nettipoliisiin yhteyttä, Fobba tai joku muu.

    • Fobba auttaa...ps:toivottavasti oli hyviä kuvia..

      • nettikiusattu888

        Ihan hyvä kuva minusta, sen suhteen ei valittamista. En vaan pidä sellaisesta kuin toisen ihmisen hyväksikäytöstä omassa harrastuksessaan yrittäessään nostaa omaa imagoaan ja saadakseen itselleen pisteitä minun avullani.


      • nettikiusattu888 kirjoitti:

        Ihan hyvä kuva minusta, sen suhteen ei valittamista. En vaan pidä sellaisesta kuin toisen ihmisen hyväksikäytöstä omassa harrastuksessaan yrittäessään nostaa omaa imagoaan ja saadakseen itselleen pisteitä minun avullani.

        Totta. Ihminen monesti tekee vääriä tekoja saadakseen itselle jotain hyvää. Toivottavasti asia selviää!


      • mitäkannattaatehdä
        nettikiusattu888 kirjoitti:

        Ihan hyvä kuva minusta, sen suhteen ei valittamista. En vaan pidä sellaisesta kuin toisen ihmisen hyväksikäytöstä omassa harrastuksessaan yrittäessään nostaa omaa imagoaan ja saadakseen itselleen pisteitä minun avullani.

        No, huonot käytöstavat eivät useinkaan ole rikos. Ei kokonaisuutena kuitenkaan liene asia, josta kannattaa suurempaa melua nostaa. Ilmoita rauhallisesti mutta vakaasti kuvan postaajalle, että et pidä siitä, että kuva on laitettu, että se vaivaa sinua ja pyydä vielä poistamista. Jos ei suostu, lienee parasta tyynesti vain katkaista kaikki suhteet ko. henkilöön.


    • Minulla on ollut vähän samanlaista ongelmaa yksityisten kirjoitusteni kanssa. Paholaisen keksintö käyttää tietokonetta sosiaalisten tarpeiden tyydyttämiseen.

    • ytghfbv

      "Tottakai saa omia ja omassa omistuksessaan olevia kuvia ladata nettiin, mutta ei toisista ihmisistä, mikäli toinen ei halua."

      Olet väärässä. Mikäli kyseinen kuva on otettu julkisella paikalla, kaverillasi on siihen oikeudet (kuvan ottajalla ne on automaattisesti) eikä kuva esitä sinua esimerkiksi halventavassa tilanteessa, ei kuvan julkaisemisessa ilman kaupallista tarkoitusta ole sinällään mitään laitonta.

      "Mitä teen, kertokaahan?!!!!"

      Voit pyytää kaveriasi poistamaan kuvan. Jos hän ei pyynnöstäsi huolimatta niin tee, et voi asialle mitään. Kuvan julkaiseminen sinällään ei ole rikos.

      Mistään Fobbasta tai muusta nettipoliisista ei ole mitään apua. Winkkis ja herras_ukko77 ovat typeryksiä, jotka eivät tunne lakia.

      • Niin..en ole väittänytkään mitään laitonta tapahtuneeksi. Tiedottaminen ja neuvonta on yksi poliisin perustehtävistä ja esim Fobba voisi antaa poliisin virallisen kannan asiaan myös lakia ilmeisen hyvin tuntevan ytghbv:n lisäksi..


      • ytghfbv
        herras_ukko77 kirjoitti:

        Niin..en ole väittänytkään mitään laitonta tapahtuneeksi. Tiedottaminen ja neuvonta on yksi poliisin perustehtävistä ja esim Fobba voisi antaa poliisin virallisen kannan asiaan myös lakia ilmeisen hyvin tuntevan ytghbv:n lisäksi..

        Täh?

        Aloittaja oli ilmeisen virheellisesti sitä mieltä, että kuvia ei olisi saanut julkaista, ja kyseli mitä voi asialle tehdä. Sinun vastauksesi aloittajalle oli "Fobba auttaa...ps:toivottavasti oli hyviä kuvia.."

        Miten Fobba voi aloittajaa auttaa? Kertomalla poliisin virallisen kannan, eli että mitään laitonta ei ole tapahtunut? Melkoinen apu. Kyllä kannattaa aloittajan kysyä.


      • Samaa mieltä, kannattaa kysyä niin saa virallisen vastauksen eikä tarvii pähkäillä enää siltä kantilta asiaa. Eikö? Ja se siitä..


    • Joppas

      Joskus vastaavat oman arvonsa tutevat syylistyvät kirstämiseen ollessaan itse määräävässä virka asemassa, joten mitä yhdestä kuvasta itsestään ja etenkin kun kuvan ottohetkellä vallitsi harmonia, sekä odotus orastavasta suhteesta, joka sitten ehkä päättykin ja siksi kuvasta piti tehdä kiistä kapula, jospa saisi poliiisin kostamaan puolestaan hylätyksi tulemisesta johtuvan karpulan.

      • rgedf

        Täh?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3179
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2801
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2618
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2588
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2456
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2305
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1743
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1697
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      38
      1559
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe