kylläpä tuntui hyvältä

neiti85lappi

viikonloppuna ukkoni sai fantasiansa toteuttettua.mua pani komee nuori alfa uros ja ukkoni oli aivan kiimassa kun pääsimme vauhtiin.loppu yöstä nuoli jo spermatkin pillustani nam että teki hyvää.onko muilla naisilla samoja kokemuksia?

19

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on-se-niin-herkkää

      En kyllä ole nainen, mutta iloitsen ilostasi. Mikään ei tuota niin iloa, kuin kuulla toisen miellyttävistä kokemuksista. Onnea teille kaikille kolmelle! :)

    • riina79

      mullakin mies aina niin kiimassa kun saa katsoa kun toinen mies panee mua.monet spermat on pillustani nuollut ja kiltisti kun oon käskenyt.on se vaan ihanaa kun saa muutakin kuin yhtä ja samaa kyrpää ja ei ainakaan meidän parisuhde oo siitä kärsiny.

      • on-se-niin-herkkää

        Eihän se parisuhde kärsi, vaan se juuri voimistaa rakkautta, kun puolisot ottavat huomioon myös toisensa tarpeet, myös tarpeet yhtyä muun kanssa. Niin mies kuin nainenkin on siten rakentunut, että toisaalta on tarve rakentaa kiinteä ja lämmin ihmissuhde ja toisaalta tarve harrastaa seksiä myös muun henkilön kanssa. Jos tämä laajalti ymmärrettäisiin, mustasukkaisuus olisi katoava luonnonvara ja puolisoiden keskinäinen rakkaus ja hyvinvointi saisi aivan uudet mittasuhteet.

        On ihanaa, että samalla kun nautit ja tarjoat vittuasi vieraalle kyrvälle, ymmärrät myös miehesi tarvetta antaa toisen miehen nussia sinua. Olette suloinen pari! Terkkuja myös toiselle miehelle! :)


      • Kovaa

        Mieheni ei halu toista miestä samaan aikaan. Olen viisitoista vuotta miestäni nuorempi ja on kai mustasukkainen jos näkis että ikäiseni uros nais minua. Käyn yksin halujani tyydyttämässä. Viimeksi olin hotellissa kolmen miehen kanssa ja pumppas moneen kertaan spermat sisään. Taksi alle ja kotiin, mies oli heti halukas ja sängyssä nuoli vitun ja halus liukkaalle. Sitten oli kaikki tyytyväisiä(3-minä ja mieheni).


    • looooooool

      aahahhahahahaha

    • kaija67

      meillä kanssa tulee vakipano taas viikonlopuksi kyllä mieheni taas joutuu nöyrtyyn.mutta itseppäs on halunnut tätä,mulle kyllä kelpaa vieraan kyrpä ja ukon alistaminen ;)

      • on-se-niin-herkkää

        Vakiopanon kanssa on kiva toimia, kun tietää hänen reaktionsa, ja hän tuntee toiset. Onnea teille kaikille! :)


    • kaija67

      olipa mahtava yö...ihana saada kahta miestä samaanaikaan.suosittelen jos parisuhteenne kestää sen.onko muilla naisilla kokemuksia kimpasta?

    • hhhfff

      joo...kerran kokenu,mutta ukko niin mustis vaikka halus ite....ei enään toista kertaa

      • on-se-on-niin-herkkää

        Mustasukkaisuus on paha vaiva, jota ei voi korjata. Useille ihmisille mustasukkaisuus tulee yllätyksenä. Ajatus omasta vaimosta nussimassa toisen miehen kanssa voi olla erittäin kiihottava, mutta sitten mustasukkaisuus yllättääkin miehen itsensä.

        Toisaalta kyllä sinun täytyy saada nauttia. Miehesi ei omista sinua. Jos vain seksileikit toisen kanssa tuottavat sinulle hyvää oloa ja jos suinkin voit, tee sitä salassa. Vitun antaminen vieraan miehen kyrvän nussittavaksi on niin satumaisen ihanaa. Kyllä sinulla on lupa, eikä vasta sitten, kun joku sen sinulle suo. Et voi saada yhtä aikaa miehesi ja toisen miehen kyrpää, mutta eri aikaan huoraaminen tuntuu sitäkin suloisemmalta.

        En kerro mielipidettäni siksi, että me miehet helpommin pääsimimme nauttimaan vitusta, vaan SINUN ihanien tuntemuksiesi takia. Ihminen kun on sellainen, että vieras kyrpä tuntuu erityisen nautinnolliselta.

        Ihanaa jatkoa! Tsemppiä! :)


    • erkki15

      Vitun heikot. Miksi te olette parisuhteessa sitten. Ja ukkonne nauraa teille, ei vaan näytä sitä. Luuseriporukkaa.

    • Pasi-pani

      Aivan mahtavaa,kun vaimo saa isoa terskaa pesäänsä.Sen ulina saa minut aivan kananlihalle,niin toivon,että mahdolisimman moni mies antaisi vaimon pantavaksi vieraalle kestävälle,isolle kyrvälle!!Koittakaa edes.

      • erkki15

        Olet joko joku väsynyt trolliakka tai homomies.


    • sairastatouhua

      sairasta. eikö ois sama olla sitte sinkku loppu elämänsä ku koko ajan olla pettämässä miestään, en ymmärrä mitä kiihottavaa siinä on.. vaihtakaa ukkoja jos ei oma mies miellytä.

    • hihhihshhh

      Juu kyllä olen kokenut. Toinen mies pani ensin minua ja ukkoni katseli kun hän nussi minua takaapäin vuorotellen molempiin reikiin. Sitten ukollani oli jo tulla, kun työnsi itse jo valmiiksi sperman liukkaseen pyllyyni oman kullinsa. Ihana kokemus, suosittelen - myös miehille ;)...

    • kaitaaraar

      mites jos tippuri tarttuu ukkosi munaan perseestäsi kun annat ventovieraan painaa kakkoseen?

    • julie-74

      minullakin oma ukkoni saa aivan kauheen kiihkon päälle ja laukee heti kun alistan häntä ja käsken siivoon vieraan miehen spermat pillustani,mutta meillä vielä fantasiaa tiedäppä kuinka kauan kun mulla kyllä itellä kiinnostais ihan mahottomasti tää mieheni fantasia ;)

    • kkkll87

      meilläkin mieheni on tästä ihan innoissaan...siivoo aina mut nuoren pojan jäljiltä.ite oon 51v ja mieheni 57v.meillä tää ns.aisuri homma on aika tavallista arkee kun mieheni kyrpä ei tahdo aina kovettua.mutta ihana aina ottaa nuoren pojan kyrpä sisääni kun miehestäni ei oo kun enään pillun puhdistajaksi omasta tahdostaan eli ns-aisuri.rakastan sitä T.Jaana

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe