Abortti oli helppo: oma kokemukseni

eimitaandraamaa

En ole oikein ymmärtänyt abortinvastustajien kohkausta abortin kauheudesta kun luin näitä juttuja. Lähes kaikki abortit Suomessa tehdään heti alussa, jolloin abortti ei tunnu kuin vähän runsaammilta kuukautisilta. Siinä ei oikeasti edes tajua olevansa raskaana. On vain alkuraskauden hirveät pahoinvoinnit, jotka helpottavat heti kun raskaus päättyy. Itse vertaisin sitä jälkiehkäisypillerin ottamiseen. Kun abortti tehdään heti alussa, se on helppo, vaivaton, ristiriidaton toimenpide koska kyseessä on vain hedelmöittynyt munasolu. Ei kukaan sure munasolujaankaan muutenkaan.

On tietenkin eri asia, jos abortti tehdään lääketieteellisestä syystä kun raskaus on pitkällä, mutta sillon on kyseessä toivottu raskauskin, joten asia lienee todella vaikea sen kokeneille. Siksi en ymmärräkkään miksi abortinvastustajat hyökkäävät sellaisten ihmisten kimppuun syyllistämään. Mutta mahtuuhan maahan kimppuunkäyviä muutenkin.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietävä

      Eiköhän se suurin syy liene siinä että abortin teettänyt pääsee liian helpolla; ei yö valvomisia eikä muitakaan lapsiperheen arkeen kuuluvia velvollisuuksia; eli nautinnosta on myös kärsittävä eikä vaan nautittava. Sen takia ei saa tehdä aborttia. Tähän perustuvat abortinvastustajien kauhukertomukset ja toisaalta olettamukset; eiväthän he tiedä miten abortti tapahtuu koska heille ei ole sellaista koskaan tehty.

      • kärsiäpitää

        Niinpä. Kamalaa jos nauttivat ilman kärsimystä;)
        Eräskin muistaa pienin väliajoin muistuttaa että kärsi nyt kun menit levittelemään haarojasi.


    • naurettavatvähättelys

      Noinhan sitä sitten joutuu vakuutteleen täällä suu vaahdossa kun on se lapsi revittynä viemäriin.... ei se fyysinen vielä ehkä mitään, vaan se henkinen mikä siitä seuraa loppuiäks ja jonka sinäkin luultavasti joudut kiivaalla raivolla kiistään vuositolkulla tai jopa koko loppuikäs.

      " Itse vertaisin sitä jälkiehkäisypillerin ottamiseen. Kun abortti tehdään heti alussa, se on helppo, vaivaton, ristiriidaton toimenpide koska kyseessä on vain hedelmöittynyt munasolu. Ei kukaan sure munasolujaankaan muutenkaan."

      Kun se nyt ei vaan ole sama meneekö kuukautisissa pelkkä sukusolu, vai tapetaan jo olemassaoleva ihminen! Vai on itsekäs murhaaminen ihan "ristiriidatonta", kenen muiden kun sun ja kaltastes lapsenmurhaajien mielestä??!

      "abortin teettänyt pääsee liian helpolla"

      Ei oikein siltä vaikuta kun tätäkin Suolentunkioo lueskelee :DDD eikä pidäkään päästä.

      "vaan nautittava"

      Onko lasten listiminen peräti NAUTINTO joillekin?? Huhhuh, voiko sairaampaa enää olla....!!

      "Eräskin muistaa pienin väliajoin muistuttaa että kärsi nyt "

      Eräille on katkeraa myrkkyä jos joku tulee tänne kertomaan ettei abortti tuonukaan sitä suosijoiden lupailemaa onnen autuutta, vapautta, nautintoa jne. vaan tuskaisen loppuelämän syyllisyystuskan, psyyken häiriöt ja katumuksen. Saatikka jos joku tulee tänne kertomaan kuinka kiitollinen on lapsestaan ja ettei tehny aborttia. Perhe-elämässähän pitäs katua ja kärsiä kun helvetissä, mitäs meni pakertaa inhoja kakaroita!

      • tietävä

        "Perhe-elämässähän pitäs katua ja kärsi kun helvetissä, mitäs meni pakertaa inhoja kakaroita!"

        No eipä ne ole kaikille autuutta tuoneet, todisteena n. 18 000 tuhatta huostaan otettua lasta. Kun ne lapset ovat onni ja autuus niin tälläistähän ei pitäisi missään nimessä tapahtua. Mutta kaikki eivät vaan jaksa. Kun tietää omat voimavaransa niin silloin on abortti parempi ratkaisu; ja kiitos ei sitä mantraa "adoptiojonossa joku olisi senkin mielellään ottanut", kaikki eivät halua olla synnytyskoneita, vaikka se eräässä uskonnossa onkin naisen päätehtävä.


      • mutumeediotietää

        "todisteena n. 18 000 tuhatta huostaan otettua lasta"

        Ja sinä tiedät mistä se johtuu että on otettu huostaan, onko se siis niiden lasten syy?

        "Kun tietää omat voimavaransa niin silloin on abortti parempi ratkaisu;"

        Tätä samaa turhaa mantraa taas... no eipä näytä "paremmalta" olleen niille jotka kituu loppuelämän traumoissa ja jopa päätyneet itekin hautaan sen takia. Suurin osa ei halua olla murhakoneita, ja moni murhakone huomaa kohtalokkaan virheensä liian myöhään.


      • outoa

        Mistä tuo sun oma paha olos tulee? Ethän sä näytä kovin hyvin voivan. Se on tosi jännä ilmiö, että abortivastustajat tuntuu olevan jotenkin vähäväkisiä, ei ne jotka aborttia tarvii.


      • mututoivees

        Lapsia suojelevien ja syyllisyystraumattomien "pahat olot" ne jylläilee vaan siellä harhasissa haavefantasioissas XDDD

        "tuntuu olevan jotenkin vähäväkisiä,"

        Vai oiskohan ne tieteelliset tosiasiat (vaikkakin ihan alakoulutason perusbiologiaa) sullekin vaan ihan liian vaikeita kaikessa kivuliaisuudessaan? Se on jännä ilmiö kuinka vähäväkistä suosijasakki tuntuu olevan. Siitä on hyvinvoinnit kaukana.


    • Kiitostästäpäivästä

      Minulle päätös oli myös helppo. Kaikinpuolin. Päätös tuli yhdessä päivässä. En edes ollut kovin nuori iältäni. Kyseessä oli kuitenkin 27 vuotiaan elämässään hakoteilla olevan naisen parhaaksi näkemä vaihtoehto. Halusin sen vain nopeasti pois ja niin pian kuin mahdollista. Sain tietää asiasta jo viikolla 2-3 kiitos clearbluen.Valitettavasti edes lääkkeellinen abortti ei ole lain puitteissa mahdollista kuin vasta aikaisintaan raskausviikolla 7 . Olin vain varma, että tulen sekoamaan, koska elämässä oli jo niin paljon ongelmia ja stressitekijöitä muutenkin. Toivottavasti myös abortin vastustajat lukevat tarinani. He kompastuvat omaan ideologiaansa tässä tapauksessa. Olin hyvin itsetuhoinen ajatuksiltani ja käytökseltäni jo kauan ennen tietoa raskaudesta. Tieto romahdutti minut täysin. Impulsiivinen ja joskus myös agressiivinen käytökseni olisi voinut aiheuttaa vakaviakin seurauksia jos olisin jostain syystä jatkanut raskautta. Eli olisin saattanut hyvinkin päätyä sellaiseksi niinkuin aborttia vastustavat nimittävät abortintekijöitä tällä palstalla :"lapsen surmaajaksi". Kiitos lääketieteen ja abortin mahdollisuuden tälläiset tapaukset voidaan ehkäistä. Ja voisin lausua koko tarinani vaikka käsi sydämellä ja kaikella kunnioituksella lapsia ja koko yhteiskuntaa kohtaan.

      • järkihoi

        "Toivottavasti myös abortin vastustajat lukevat tarinani. He kompastuvat omaan ideologiaansa tässä tapauksessa"

        Ai niinkun missä kohtaa? :D

        "Valitettavasti edes lääkkeellinen abortti ei ole lain puitteissa mahdollista kuin vasta aikaisintaan raskausviikolla 7 "

        Oikein hyvä, koska siinä ajassa moni sua fisumpi ja sydämensivistynyt (sinähän et sitä ole missään määrin) ehtii perua puistattavan tappamispäätöksensä ja lapsi saa pitää elämänsä..

        "Olin vain varma, että tulen sekoamaan"

        Etpä miltään selväjärkiseltä nytkään vaikuta, saati terveeltä.

        "Olin hyvin itsetuhoinen ajatuksiltani ja käytökseltäni jo kauan ennen tietoa raskaudesta. Tieto romahdutti minut täysin. Impulsiivinen ja joskus myös agressiivinen käytökseni olisi voinut aiheuttaa vakaviakin seurauksia"

        Ja et oo vieläkään tajunnu tehdä sitä mikä ois parasta muulle maailmalle, eli hävittää ittees täältä? Olet ihmisyyden saastasinta pohjasakkaa. Tyhjänpäivänen uhooja luuseri.

        "olisin saattanut hyvinkin päätyä sellaiseksi niinkuin aborttia vastustavat nimittävät abortintekijöitä tällä palstalla :"lapsen surmaajaksi". "

        Miten niin olisit saattanut? Sinähän OLET mukavuuaborttöörinä sellainen. Olet alhainen lapsenmurhaaja.

        "tälläiset tapaukset voidaan ehkäistä"

        Niin voitas, ottamalla lapsiparat ajoissa turvaan sunkaltasten murhanhinkujen ahnaista raatelukynsistä.

        "voisin lausua koko tarinani vaikka käsi sydämellä ja kaikella kunnioituksella lapsia ja koko yhteiskuntaa kohtaan."

        Siis MITÄÄÄÄHH??!! Oliko toi joku vitsi vai???? :DDDD Miten sinä kunnioitit lasta jonka itsekkäästi TAPOIT????!! Kaikkee hullua ja TEKOPYHÄÄ PASKAA sitä täältä saakin lukee..... XDDDDD


      • ei.huomaa.ollenkaan

        Etpä miltään selväjärkiseltä nytkään vaikuta, saati terveeltä.<<
        Ja tämän sanoo ylläolevan vuodatuksen kirjoittaja!!! Näkee että mielesi on pahasti kuohunnassa, voi kiehua yli millä hetkellä hyvänsä :D


      • mutumeediopalloineen

        Sun mieltäs on niin viihdyttävää aina kuohutella välillä kun kuuluu tänne sakka kuinka ne otsasuones poksahtelee raivokiihkon vallassa XDDDD juu, onhan se niiiin "tervettä" listiä lapsiaan....!! Ilmentää taas suosijakiihkojen äärimmäisen kieroutunutta mielenmaisemaa.


      • onpamukavaakunsullaonmuk
        mutumeediopalloineen kirjoitti:

        Sun mieltäs on niin viihdyttävää aina kuohutella välillä kun kuuluu tänne sakka kuinka ne otsasuones poksahtelee raivokiihkon vallassa XDDDD juu, onhan se niiiin "tervettä" listiä lapsiaan....!! Ilmentää taas suosijakiihkojen äärimmäisen kieroutunutta mielenmaisemaa.

        Tai sitten sun.


      • kylläsevaannäkyy

        raivoisan kuohuva hätä sulla olevan.


    • järkyttävää

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015082920263968_ul.shtml
      Kyllä pahimmankin vastustajan pitäisi tukkia suunsa ja myöntää että maapallon väkiluvun kasvua on pakko rajoittaa keinolla millä hyvänsä.
      Abortoitu alkio ei tiedä mitään, vastustajilla ei riitä myötätuntoa näille kärsiville jo syntyneille.

      • tietävä

        "Abortoitu alkio ei tiedä mitään, vastustajilla ei riitä myötätuntoa näille kärsiville jo syntyneille."

        Niinpä, mitä syntyneistä kunhan ei vaan sitä solukasaa tuhota. Se on arvokkaampi kuin yksikään muu asia tässä maailmassa; eräiden mielestä.


      • sunmyötätuntosnähty

        Tekopyhistelijän pitäs tukkia turpansa vaan niin kauan kun ei oo ITSE tekemässä mitään sen "liikaväestön karsintaan" osallistumalla....niin että millonka meinasit vähentää ensin ITTES tältä pallolta ja jättää viattomat sivulliset rauhaan? Vai jatkatko kaksnaamasena pelkurina vaan suojattomien lasten hengen kärkkymistä?

        "vastustajilla ei riitä myötätuntoa näille kärsiville jo syntyneille."

        Taatusti enemmänn kun sunkaltasella lastenvihaajalla!!
        Ja kiivaassa hädässä taas viet sitä huomioo pois niistä lapsista joita sun kaltaset hinkuaa sortaa kuolettavasti... Tajuatko noissa uhoharhoissas että ne lapset joille sitä "myötätuntoa" mussutat, on olleet vaan joitakin viikkoja tai kuukausia aiemmin niitä "solukasoja" joiden murhien perään täällä rääyt??


      • tietävä

        "niin että millonka meinasit vähentää ensin ITTES tältä pallolta jne..."

        En koskaan, minulla ei ole mitään halua tappaa itseäni, olen jo syntynyt elävä ihminen toisin kuin solukasa jonka voi huoletta poistaa. Sen poistamisesta ei tule murhetta kenellekään, minua jäisi suremaan suuri joukko sukulaisia ja ystäviä. Eli asiassa on vissi ero vaikka sinä oletkin sitä mieltä että solurypäs on joitain tunteva ja tiedostava .

        Abortissa ei murhata ketään.


      • oletniintietämätön

        Etpä tietenkään koska olet pelkkä tyhjänpäivänen tekopyhä mussuturpa himoitsemassa ainoastaan muiden henkeä ja uhrauksia. Kuvitteletko tosiaan että suojattomat lapset haluaa tulla tapetuks??
        Sun kaltaset vois pikemminkin huoletta poistaa häiriköimästä tästä maailmasta ja jättää kunnon ihmiset rauhaan. Kukaan ei todellakaan jäis kaipaamaan ja monen muun henki pelastuis. Siinä on vissi ero, vaikka kuinka kiivaasti ikävät tosiasiat valhekiistät, eikä sunkaltasen murhamielen eliminoinnissa ois mitään väärää.


      • kyllästynytjuttuihisi
        oletniintietämätön kirjoitti:

        Etpä tietenkään koska olet pelkkä tyhjänpäivänen tekopyhä mussuturpa himoitsemassa ainoastaan muiden henkeä ja uhrauksia. Kuvitteletko tosiaan että suojattomat lapset haluaa tulla tapetuks??
        Sun kaltaset vois pikemminkin huoletta poistaa häiriköimästä tästä maailmasta ja jättää kunnon ihmiset rauhaan. Kukaan ei todellakaan jäis kaipaamaan ja monen muun henki pelastuis. Siinä on vissi ero, vaikka kuinka kiivaasti ikävät tosiasiat valhekiistät, eikä sunkaltasen murhamielen eliminoinnissa ois mitään väärää.

        Aivan kuten sinä himoitset abortin suosijoiden tai sen tehneiden henkiä? Kuinka voit puhua murhaa vastaan samalla kun oksennat suustasi tuo törkyä itsensä tappamisesta?

        Jestas että olet KUVOTTAVA.

        No mutta onneksi olet vain yksi räyhäämässä tällä palstalla, loput ovatkit niitä jotka osaavat olla asiallisia.

        Voitkin siis nyt sulkeutua siihen, sinun sanojasi lainaten, "mutumussuiseen törkytraumafantasiaasi jossa himoitset muiden murhan perään".


      • sitäsaamitätilaa_

        "Aivan kuten sinä himoitset abortin suosijoiden tai sen tehneiden henkiä?"

        Suosijakiihkot saa täällä vaan takasin sen minkä itse alottaa, mutta siinä vaiheessa itketäänkin niitä krokotiilinkyyneliä kun se oma tekopyhä nahka oiskin vaarassa....Jestas että olet KUVOTTAVA.
        Sumea sekopolla ei edes huomaa kuka se tässä jatkuvasti räyhää ja miks sulle annetaan takasin näitä oman tasosia vastauksia.

        Kumpi muuten sun mukaan ansaitsee ennemmin kuolemanrangaistuksen, lapsen huvikseen murhannu vai se joka yritti suojella uhria? Ja ihan turha kiemurrella taas sinne "mutku ne on vaa solumöykkyjä" -hätämussutuksiin :DDDD Taitaa olla ihan liian kiperä kysymys taas joten vastausta on turha edes odottaa.


    • järkeäää

      " on olleet vaan joitakin viikkoja tai kuukausia aiemmin niitä "solukasoja" joiden murhien perään täällä rääyt."

      Olet laput silmillä kulkeva riehuja.
      Joo nekin lapset ja aikuiset jotka hukkuu Välimereen kärsittyään uskomattomasti olivat solukasoja jossain vaiheessa. Mielestäsi on kärsittävä ennen kuolemaansa. Täällä kotimaassakin mikäli mielipide poikkeaa omastasi.

    • jatkariehumista

      "nekin lapset ja aikuiset jotka hukkuu Välimereen kärsittyään uskomattomasti olivat solukasoja jossain vaiheessa. Mielestäsi on kärsittävä ennen kuolemaansa."

      Sunkaltasta lapsivihaajaa vaan ei vois hetkauttaa kikkareen vertaa minkään ikästen lasten kohtalo, josta on turha tekopyhistellä. Oot tietysti salaa hekumoissas vaan mitä enemmän lapsia kärsii ja kuolee. Tappaminen vasta gutaa tekee. Kukaan muuhan ei lasten kuolemaa toivo ja himoitse kuin sinä ja kaltases umpisairaat sivupersoonas. Yrität hädissäs vääntää taas huomioo muualle jossa lapsia suojelevat toivois mielipuolisella logiikallas samaa kuin sinä.

      "kaikkien solumöykkyjen on saatava syntyä että pääsevät kuolemaan ensin kärsittyään."

      Näinhän sinä juurikin haluaisit, jollei jo tapettais kohtuun.

      • kyllästynytjuttuihisi

        Minua hetkauttaa nimenomaan syntyneet, jo olemassa olevat ihmiset. Sinua hetkauttaa vain solumöykyt, kun taas jo syntyneitä tuomitset kuolemaan välittämättä paskaakaan heistä.


      • päivänvitsiXD

        Sunkaltasta lapsivihaajaa ei hetkuta minkään ikäset lapset, kunhan tekopyhistelet taas kuten tapoihis kuuluu. Edes naisen oikeudet ja kohtalo aborttiin viekottelus jälkeen ei sinua hetkauta. Sinua hetkauttaa vaan se minäminäminä-traumojen valtaama omanapas jonka kirveltäviä lapsenmurhatraumoja olet täällä hoidattamassa. Mistään muusta et väitä paskaakaan.
        Sen sijaan lapsia suojelevia hetkauttaa kaiken ikäset lapset, myös ne joita sinä hinkuat sortaa kuolettavasti, mikä sulle on äärimmäisen kivulias pala ja siksi yrität paniikinomasella raivolla sitä joka välissä vääristellen muuksi valehdella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1990
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1549
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      141
      1408
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1250
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      273
      1077
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      121
      970
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      967
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      50
      792
    Aihe