Lääketutkimukset

IHMISKOKEET

Varokaa! Välttäkää!

Metro-lehti tänään 27.8. sivu 06.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mistä_kyse

      Oliko vaikeaa referoida sitä tänne. Kaikilla ei ole mahdollisuutta saada Metro-lehteä käsiinsä koska sitä ei jaeta koko Suomeen.

    • etsivä_löytää

      Eikö tietokoneen käyttö ole hallussa? Etsi netistä, sieltä löytyy.

      • Mistä_kyse

        Antaa olla kun et viitsinyt laittaa linkkiä vai etkö osannut. Jos on netissä olisit itse voinut kopioida pätkän että olisi nähnyt heti kannattaako edes lukea juttua.


      • toinenlukija

        Kaivelin sieltä ehdottamastasi netistä tuon lehden ja kyseisellä sivulla ei ollut mitään uutista asiasta. Mutta sivulla oli kyllä pari lääketutkimusilmoitusta. Mitä ihmiskokeisiin viittaavaa noissa oli? Aivan tavanomaisia ilmoituksia joissa etsitään vapaaehtoisia tutkimuksiin. Olen itsekin osallistunut joskus toisentyyppisen lääkkeen tutkimuksiin ja sain pari vuotta erittäin tarkkoja tietoja terveydestäni eikä tutkimuksesta ollut minulle mitään haittoja.


    • etsi_aivot_paistettavaks

      Taitaa ap viitata lääketutkimusilmoituksiin. Henkilökohtaisesti suosittelen kiertämään vortioksetiinin kaukaa. Potentiaalisesti erittäin myrkyllinen. Toisaalta tutkimuksessa etsitään ihmisiä, jotka ovat jo aikaisemmin 'masennuslääkeillä' rikkoneet, joten lähinnä vaurioiden laajentumisriski kyseessä. Huvittavaa on, että tutkimusesittely vihjaa luettelemansa oireiston olevan psyykkisperäistä vaikka todellisuudessa on syytä olettaa, että hakukohteena olevien oireisto on aivovauriosta johtuvaa eli fyysistä alkuperää.

    • samaHuomio

      kun luin lehdestä tuosta tutkimukseen etsittävistä henkilöistä. Ne oireet jotka siinä kerrottiin masennuksen oireiksi ovat aivan selvästi jo käytettävien masennuslääkkeiden haittavaikutuksia. Siinä sanottiinkin, että jos käytössä oleva masennuslääke ei ole auttanut kokeillaan tätä uutta.

      Näinkö tämä ilmoitus paljastaa sen, että tutkijat ja lääketeollisuus eivät oikeasti ymmärrä ja tiedä lääkkeiden sivuvaikutuksia. KAuheaa!! Ainakin he syyllistyvät väärään tiedonantoon jos tietävät.

      Varokaa muuten sairaalassa olevat ja heidän omaisensa, siellä näitä tutkimuksia tehdään hoidon nimissä. Kannattaa olla valppaana.

      • Edistystä_tarvitaan

        Lääketutkimukseen osallistumisesta joudutaan raportoimaan hyvin tarkasti viranomaisille. Kukaan ei joudu vahingossa lääketestin koekaniiniksi, niin monet paperit joutuu lukemaan ja allekirjoittamaan useaan kertaan.
        Eri asia on jo hyväksyttyjen lääkkeiden kokeileminen potilaalle. Lääkäri voi vaihtaa lääkettä saadakseen paremman hoitovasteen.
        Jos ihmisellä on jo nuo kaikki ilmoituksissa luetellut sivuvaikutukset vanhoja lääkkeitä käytettäessä, hän on todennäköisesti halukas kokeilemaan uusia lääkkeitä joilla ei olisi noita sivuvaikutuksia. Pitäisikö siis käyttää vain vanhoja lääkkeitä ja kärsiä sivarit.


    • myrkkyjäovat

      Kuka on parantunut lääkkeillä?

      Ei kukaan.

      • Bentsot.pehmentää.aivot

        Entäs psykoosipotilaat jotka ovat koko ajan ppsykoosissa ja toimintakyvyttömiä, kuulevat herjaavia ääniä ja ovat harhoissaan? Kyllä siihen lääke auttaa. Ei kaikki sairaudet parane mutta niiden oireita voi vähentää ja jopa poistaa.
        Ärsyttää ihmiset jotka jankuttavat jatkuvasti kuinka kaikki psykoosilääkkeet ovat myrkkyä. Tiedän tällaisen jankuttajan joka kuitenkin hyväksyy jatkuvan bentsojen syönnin eikä usko että bentsot tyhmentävät pysyvästi.


      • kynnys15
        Bentsot.pehmentää.aivot kirjoitti:

        Entäs psykoosipotilaat jotka ovat koko ajan ppsykoosissa ja toimintakyvyttömiä, kuulevat herjaavia ääniä ja ovat harhoissaan? Kyllä siihen lääke auttaa. Ei kaikki sairaudet parane mutta niiden oireita voi vähentää ja jopa poistaa.
        Ärsyttää ihmiset jotka jankuttavat jatkuvasti kuinka kaikki psykoosilääkkeet ovat myrkkyä. Tiedän tällaisen jankuttajan joka kuitenkin hyväksyy jatkuvan bentsojen syönnin eikä usko että bentsot tyhmentävät pysyvästi.

        Neuroleptit eli "psykoosilääkkeet" ovat sekä hermosto- että solumyrkyllisiä. Tämä on ihan labratutkimusfaktaa, ei mielipide.

        Kukaan ei tarvitse mitään huumausaineita elääkseen. Huumeet voivat joskus olla hyvä vaihtoehto, ainakin akuutista, mutta kaikkien vahvasti psykoaktiivisten aineiden käyttöön liittyy merkittäviä terveysriskejä. Neuroleptit ja bentsodiatsepiinit eivät ole poikkeus. Tosin bentsodiatsepiinit eivät ole ihan niin myrkyllisiä kuin neuroleptit. Bentsojenkin pitkäaikaiskäyttöön liittyy pysyvien aivovaurioiden riski. Aivovaurio näyttäytyy usein ensimmäisenä muisti- ja muina kognition ongelmina.

        Se mikä auttaa mihinkin psyykkiseen reaktioon on kokonaan kiinni henkilöstä ja hänen mieltymyksistään. Jotkut eivät pidä neuroleptien vaikutuksista, joten heidän olonsa vain pahenee niistä. Jotkut pitävät vaikutuksista jolloin kokevat aineen auttavaksi.


      • sivuhuomautus

        Tässä tutkimuksessa puhutaan masennukseen käytettävästä lääkkeestä, mikä tosin ei tee ihmiskokeista yhtään sen hyväksyttävämpää. Aivan yleisessä tiedossa useiden eri tutkimusten mukaan, psyykenlääkkeet aiheuttavat ennenaikaista dementiaa.


    • ei_kiitos

      http://areena.yle.fi/1-2152169

      Näin ennen. Dokumentin lopussa kerrotaan oikeastaan koko totuus lääketutkimuksista ja niiden tekijöistä. Nykyaikana keinot ovat hieman toisenlaiset, mutta lopputulos sama.

      • Vielä_löytyy

        Onneksi vielä löytyy halukkaista testeihin jotta saadaan uusia ja parempia lääkkeitä markkinoille joissa sivuvaikutukset ovat vähäisempiä ja teho parempi kuin vanhoissa lääkkeissä.


    • ikuisuus.projekti

      Onkohan varmaa että jos kärsii lääkkeiden sivuvaikutuksista, on lainkaan masentunut? Useaa henkilöä seuranneena olen huomannut, että kun saa masennusdiagnoosin joutuu lääkekierteeseen josta ei tunnu loppua tulevan. Vuosien päästä ihmisiä hoidetaan lääkkeiden haittavaikuksien tuomien oireiden perusteella, ei takuulla enää sen alkuperäisen oireen, jonka mukaan hän alunperin meni lääkäriin.

      Mielestäni tämä olisi hyvä tiedostaa kaikkien jotka laitetaan tähän kierteeseen.

      Ihmiset jotka eivät tätä tiedosta voivat olla hyvinkin halukkaita tarttumaan johonkin uuteen helpottaakseen oloaan. Olo muuttuu lääkkeiden käytön myötä vain pahemmaksi, tai pysyy paikallaan, tiedossani ei ole että paremmaksi tai paranisi. Toki poikkeuksiakin on, mutta itse en ole törmännyt niihin. Sensijaan kun on lopettanut lääkkeiden käytön olo on palautunut paremmaksi. Alunperin mitään lääkitystä tarvitsevaa masennusta ei ole ollutkaan.

      Olen alkanut epäillä myös sitä, että tämä nykyinen masennustouhu taitaakin olla aikamoinen kupla. Kukahan lääkäri tällaisen on laittanut alkuun? Onkohan kellään tietoa?

    • kokeiluille_jyrkkä_EI

      Metro-lehdessä edelleen tänään, sivu 06. - Samat ilmoitukset ovat toistuneet tuolla ja muualla yli kahden vuoden ajan. Olisikohan niin, ettei halukkaita ole enää kovin helppoa löytää koekaniineiksi tietyistä syistä? Kuka oikeasti on niin tyhmä, että osallistuu uusia lääkeaineita kokeilevien lääkärien uhreiksi? Aika suuri hinta oman elämän/terveyden menettämisestä lopullisesti. Ei sellaista kemiallista yhdistettä tulla koskaan löytämään, jonka avulla joku parantuisi yhteiskunnan aiheuttamasta elämänhalun menetyksestä.

      Kuka on antanut luvan tällaisille lääkekokeiluille, jotka sairastuttavat ihmisiä lisää? Onko ihmisestä tulevaisuudessa tarkoitus tehdä robotti, joka erilaisin kemiallisin yhdistein ohjelmoituna on kykenevä suorittamaan yli-inhimillisiä tehtäviä toisten käskystä?

    • Lääkeyhtiöt_takana

      Alkuun ovat laittaneet tietysti lääkeyhtiöt. Masennuslääkkeet ovat aivan VALTAVA business. Miljardeja ja taas miljardeja. Lääkäreitä viedään koulutuksiin, lääkäreille maksetaan osallistumisia, heille jaetaan muka-tutkimuksia. Lääkäreiden lehti Suomen Lääkärilehti on tulvillaan isoja ja värikkäitä mainoksia, paljon masennuslääkemainoksia. Lääkärit lähes aivopestään tällä propagandalla. Lääkärit uskovat masinoinnin todeksi.

    • Bjbkkn

      Masennuslääkkeet auttavat 60 prosenttia ihmisistä ja lumelääke auttaa 50 prosenttia ihmisistä. Joillakin ahdistus lievenee itsestään kun aikaa kuluu ja sen luullaan johtuvan lääkkeestä. Noilla kymmenellä prosentilla sitten lienee ihan oikeasti joku vaiva johon serotoniinin lisääminen auttaa. Kipulääkkeillä tuota lumevaikutusta ei juuri ole. Potilas tajuaa heti onko hän saanut oikeaa ainetta vai lumetta.

      • Turhia_nappeja

        Masennus on muotia ja suurin osa vain luulee olevansa masentuneita. Kaikesta selviää ilman lääkkeitä, mutta kun asiakas tulee lääkäriin ja vaatii lääkettä masennukseen, kirjoitetaan resepti.


      • jahahargp

        "Masennuslääkkeet" romauttavat serotoniinitasot hyvin nopeasti käytön aloittamisen jälkeen. Kaikilla lääkkeillä on lumevaikutusosuus, myös kipulääkkeillä. Kellään ei ole vikaa serotoniinin määrissä vaan vaikutuksen mielekkyys perustuu eri tekijöihin.


    • Psyykenlääkkeillä

      EI masennusta paranneta - ei edes helpoteta oireita, silmänlumetta kunnes annostusta pitää nostaa, nostaa, nostaa, kunnes lääkkeen varsinaiset sivuvaikutukset ovat suuremmat kuin lääkkeen uskoteltu parantava vaikutus. Sellaista lääkettä ei masennukseen ole olemassa jolla PARANTUISI. Eikä tule olemaan, ilman vakavia seurannaisvaikutuksia pitkään käytettynä.

      Metro-lehti TAAS tänään, sivu 06. FONTTIKOKOA on suurennettu ilmoituksessa. Heh. Taitaa osallistua moni noihin testauksiin! Itseään saa syyttää jos aivokemiat sekoavat loppuelämäksi. Sitä paitsi ihminen on yksilö, ei kukaan voi pystyä kehittelemään mitään sellaista kemiallista yhdistettä koskaan, joka sopisi kaikille tiettyä sairautta tai häiriötä sairastavalle.

      • Niin_se_on

        Lääketesteissä on loppujen lopuksi aika tiukka seula. Kaikki ei kelpaa testihenkilöksi esimerkiksi terveydellisistä syistä ja siksi haetaan lisää jotta haluttu ryhmä saadaan määräaikaan mennessä täyttymään.


    • näin_tulevaisuudessa

      Niin. Loppujenlopuksi lääkärit itse jäävät testailemaan toisiaan, kun maailmanlaajuisesti on tunnustettu faktat siitä, mihin ihmisiä (jotka sairastavat masennusta) edes lääkekokeiluissa (=lue ihmiskokeet) tarvitaan.

    • lehdistön_edustaja

      Metro-lehti eilen keskiviikkona 2.9-15. Ilmoitus toistuu. - Ilmoituksen sisältö on hieman outo; miksi henkilö, joka on parantunut masennuksesta käyttäisi enää mitään masennuslääkitystä, joka on yhtenä edellytyksenä tutkimukseen valitsemiselle. Entä kuka vastaa siitä, jos tutkimuslääke aiheuttaa sairauden pahenemisen? Haetaanko tutkimukseen siis idiootteja, jotka eivät osaa kyseenalaistaa mihin ovat joutumassa vaiko henkilöitä, joille ei ole enää mitään väliä kuinka heidän käy erinäisten lääkitysten sotkiessa aivokemiat vuosiksi eteenpäin? Turha luulo, että testattaviksi valittavat muka saisivat kattavaa tietoa siitä kuinka voi käydä jos tutkimuslääke ei heille sovellu.

    • he_jotka_leikkiin_ryhtyy

      Ottamatta kantaa tähän kyseiseen ilmoitukseen, useissa lääketutkimuksissa ympäri maailmaa puijataan pahaa-aavistamattomia kohderyhmiä mukaan mitä vaarallisempiin kokeisiin. Yleensä tutkimuksen kohteena oleviin aineisiin liittyvät riskit jäävät kertomatta tai niitä vähätellään. Samoin oikeusturva vahinkojen sattuessa on heikko tai olematon ja niin edelleen.

      Nythän Yhdysvalloissa on hyväksytty markkinoille "masennuslääke", flibanseriini, naisten seksuaaliseen haluttomuuteen. Flibanseriinia yritettiin saada ensin läpi masennukseen, mutta ei mennyt läpi, joten yritettiin uudelleen eri indikaatioon. Aamu-TV:ssä 3.9.2015 haastateltu naistentautien lääkäri sanoi, että flibanseriinin toimintaperiaate on tuntematon. Haistan katastrofin ainekset lukuisten naisten seksuaalisuudelle ja elämälle. Olen pahoillani jo nyt monien heidän puolestaan.

      • Osallistunut

        Oletko koskaan osallistunut lääketesteihin? Osallistujalle kerrotaan kaikki mahdolliset sivuvaikutukset ja on myönnettävä että joskus on niskakarvat nousseet pystyyn kun on niitä kuunnellut ja pistää miettimään kannattaako sittenkään riskeerata terveyttään. Mutta tarkkojen labrakokeiden vuoksi minut on kerran lempattu testistä ulos ennen kuin munuaiset olisi vaurioituneet.


      • osallistujakuole

        Noniin, Eli kyseessä ovat IHMISILLÄ TEHTÄVÄT KOKEET. Osa jää henkiin, osa ei.

        Satun tietämään henkilöitä, jotka ovat menehtyneet noihin kokeiluihin osallistumisen jälkeen suht lyhyessä ajassa. Mitä sanoo lääkärinetiikka tällaisten tutkimusten tekemisestä?


    • HS-toimitus

      Katsotaanpa, mitä muut toimittajat ovat valmiita henkiävaarantavien lääketutkimusten loppuunsaattamiseksi tekemään. Asia on jo saanut julkisuutta kohtuu kauan.

    • mielenosoitus_tulossa

      Tästä on tehtävä loppu. Mainos toistuu jatkuvasti, kokeilujen tekijöinä on joukko "ammattilaisia", joille lääketehdas maksaa tästäKIN ihmiskokeesta, mikä ei johda mihinkään hyödylliseen kohderyhmän kannalta - vaikuttimena on pelkästään RAHA!

      • Turhaa_haukkumista

        Jätä lainausmerkit pois sanasta ammattilainen. Lääketehtaat vaativat että lääketestejä johtaa kokeneet ja pätevät lääkärit. Mikään lääketehdas ei uskalla satsata miljoonia lääketesteihin jonka tuloksiin vaikuttaisi ammattitaidottomuus.
        Ehkäpä mainos toistuu siksi että saataisiin riittävän suuri otanta jotta kesken testin lopettavat ja myöhemmin sopimattomat testattavat eivät kaada koko testiä jos ryhmä kutistuisi liian pieneksi. Itsekin olen hakenut kolmeen (muun lääkkeen) testiin joihin en kelvannutkaan kun saatiin laboratoriokokeiden tulokset (yksi labratesti paljasti sattumalta muun lääkityksen aiheuttamat vaaralliset oireet).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe