Allahu akbar

Huolestunna

Mikä tulee olemaan SPR:n vastuu kun roudataan noita ääri-islamisteja Mikkeliin ja ne rupevat aktivoitumaan aiheuttaen uhreja kantaväestön keskuudessa?

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Somelsaine

      ala ylesa vaaraa sana

    • 11-11

      Allah on arabiaa ja tarkoittaa jumalaa. Allah ei ole jonkin tietyn jumalan nimi.

      Kristityillä ja muslimeilla on sama Abrahamin jumala.

    • Pakolaisten_ihanuus

      Mikkeliin voisi tulla 500 pakolaista. Onhan täällä Karkialampi hyvä paikka. Tilaa on. Ja varmasti rahaa löytyy noille.

    • Kolehtihaaviauki

      Aina, siis aina, kun uskonto on mukana jossain muodossa, alkaa joku kahnaus. Kurkkupoikki meininki.
      Mikään muu kuin nämä jeesukset, jumalat ja uskonnot ei ole aiheuttanut koskaan niinpaljon kuolemaa.
      Siksi en ymmärräkkään uskovaisia ja niiden höpötyksiä.
      Itse kuulun kirkkoon, mutta mitä sitte...nyt sataa vettä, se on rangaistus jostakin, mutta mistä ??? Joku uskovainen antakoon vastauksen.

      • YOIKU

        Ei se uskonto ole kuin keppihevonen. Kaiken takana on politiikka. Molemmat yhdessä, niin kyllä syntyy jälkeä.


    • Roskapostittaja

      Uskomuksiin tukeutuva ihminen on aina vaarallinen kanssaeläjilleen .

      • kapteeni_obvious

        lauseesi on uskomus.


    • allahagbarrr
    • SillälaillaHELVETTI

      Suomi on pikku hiljaa mennyttä ko näitä tulee tänä vuonna vielä 40.000

    • uloseeuusta

      https://www.youtube.com/watch?v=Kq5Ox6Zofsg

      Ajattelemisen arvoista. ruotsidemokraatit on uusimman mielipidekyselyn mukaan Ruotsin suurin puolue tänä päivänä..piiiikkasen vaan liian myöhään. Suomi on vaan valitettavasti eu.n talutusnuorassa vapaanliikkumisen ja pakolaispolitiikan suhteen. Persut nöyristelee ykköspuolueen talutusnuorassa....erotkaa hallituksesta nyt!

    • ThatIsTrue

      Islam means peace

      • freeworld

        Hehhehh..ootko elänyt tynnyrissä?


    • Suvaitsevaisuus

      Mikkeliläisille tekee hyvää tutustua uusiin kulttuureihin ja uskontoihin. Tervetuloa mikkeliin kaikki pakolaiset.

    • interrailglobalpass

      Kerro vielä missä päin kaupunkia asut niin voidaan muodostaa naapurustoosi kunnon ghetto.. Kulttuureihin ja uskontoihin olen tutustunut ihan lomareissuilla ja voin omasta puolestani sanoa että ei kiitos.. Kannattaa sinunkin joskus hypätä lentokoneeseen niin silmäsi hieman avautuvat.

    • Hallintoalamainen

      Geenipoolin rikastuttaminen parantaa populaation ominaisuuksia. Voisi jopa puhua hybridivaikutuksesta kuten puutarhan porkkanoissa. Savoon onkin korkea aika saada uutta verta ja mahdollisimman kaukaa. 1700-luvulla ei tainnut suomalaisia olla kuin 300.000 koko nykyisen Suomen alueella eli kaikki ovat periaatteessa sukua keskenään. Valitettavasti melkoinen osa lisääntymisikäisistä on jo siirtynyt muualle ja he tulevat tuskin enää näille kulmille. Siinä ei auta edes SPR:n ponnistelut. Sääli sinänsä.

    • interrailglobalpass

      Mitä jos työntäisit sen porkkana sinne minne päivä ei paista..oli sen verran iso oksennus tuo tekstisi. Nohh provot sikseen mutta joku raja.

    • Ipeet
    • kyyyyyyyyyyyyy

      Joopa joo, ja meidän pikku kiltit piltit suosmipojut ja tytöt eivät tälläistä tee.. Osataan ja tehdään suurimmalta osin ihna näin made in finland näitä asioista..

    • kanui

      Elkää olko huolissanne. Ne ketkä tänne Mikkeliin tulee, niin ei niistä monikaan tule jäämään. Kyllä tutkitusti rannikko kaupungit ovat suosittuja asuin alueita maahanmuuttajille. -90 luvun somalista ei tainut tänne jäädä kun muutama. Positiivisesti ajateltuna työllistäväthän poliiseja, hoitajia, opettajia,jne.Tietysti veronmaksajien rahoilla. Mutta kuitenkin ovat niin valveutuneita, etteivät jää unkariin, Puolaan, Latviaan, jne. Josta eivät saa ylläpitoa, mutta rauhallisemman elinympäristön kyllä. Siitä tuleekin mieleen, että miksi vaan tuodaan perheen hyvä voimaisin poika. No. Sehän on selvää...Kahden seuraavan vuoden aikana järjestetään vanhemmat, vaimo ja lapset parempiin olosuhteisiin jossa on eläminen ja rahan saanti taattu. Joten yksi maahanmuuttaja sitoo ympärilleen loppujen lopuksi enemmän kuin 3 ihmistä. Varmaan keskimäärin 3-5. Kahden vuoden aikana tämä nuoro poika yrittää järjestää itsellen tilanteen, että saisi kansalaisuuden vaikka tekemällä lapsen kantaväestön kanssa.

    • MarttiÄÄ

      Äärisuvakeille järkytys ko lähtevät viemää kerämiää naisten ja lasten vaatteita ynnä leluja vastaanottokeskuksii ni vastassa on vaan haivenpartasia hijadisti poikia.

    • savoc

      Tänne ei tarvita valtion ja myöhemmin kunnan varoilla eläviä muslimeja , jotka tuovat turvattomuutta etenkin naisille kulkea ko alueilla. Ja turha on kerätä vaateavustuksia noille , kun uskonto kieltää käyttämästä mitään toisella (etenkin "vääräuskoisella" käytössä ollutta ja vahusten hoitoonkaan ei noista ole juuri uskonnon takia. Media on vuosikausia vaiennut Ruotsia kohdanneesta katastrofaalisesta sisäisestä turvallisuusvajeesta ja mellakoista , hyökkäyksistä poliisia ja pelatusviraomaisia vastaan ym ym ... meitä huijataan ja sumutetaan näissä asioissa rankasti ...

    • EiRasisti

      Mitäpä jos mielipidekirjoituksiin käytetyn ajan käyttäisi vaikka tutustumiseen tällaisen pakolaisen kanssa? Olispa sellainen mahdollista, että sijoituspaikkakunnan kantaväestö voisi tutustua pakolaisiin ja ymmärrys toisten elämästä laajentuisi. Ehkä jopa tällainen täysin uuteen ympäristöön tuleva ja toiseen kulttuuriin joutuva ymmärtäisi tätä erilaista menoa paremmin. HUOM: osaisi sulautua joukkoon mukaan. Silloin varmaan tällaista ghettoutumista ja leiriin jakautumista ei tapahtuisi niin paljon. Annetaan mahdollisuus muiden harjoittaa omaa kulttuuriaan, mutta meidän kulttuurin sisällä. Ei sitä korvaten.

      • nbnm

        Kyllä vielä haluu säilyttää päänsä ennen kuin rupeaa niitten kanssa kanssakäymisee.


    • Ei_islamille

      Muslimeja ei pidä ottaa kristittyihin maihin levittämään islamia. Miksi pitäisi; islaminusko itsessään ei siedä muita uskontoja. Sinne vaan arabimaihin pakoon jos tarve on.

    • khhk

      Kyllä te persut jaksatte jäkättää.

      Olisiko syytä mieluummin tehdä jotain? Vaikka ottaa selvää asioista? Tai ottaa ensin edes pää pois p-seestä. Ilmakin olisi paljon raikkaampaa.

      • Hohhoijakkaaaa

        Persu persu persu. Etkö ollenkaan näe, että perussuomalaisten kritiikki on osa valtamedian propagandaa. Milloin olet nähnyt otsikoissa miten kokoomuslaisia mollataan? Niinpä. Ja ne uutiset on ihan kaivamalla kaivettu. Mikael Junker saa haukkua rasistiksi ketä tahansa, eikä nouse kohu. Mutta jos Perussuomalaisen jutussa on joku pielessä, niin lehdet on täynnä parjausta.


      • Kritiikkiä_kehiin

        Valtamedian propaganda voidaan tunnistaa siitä, että siellä:
        1) tehdään Venäjästä ja Putinista vaarallinen uhkakuva ja pelkoa lietsotaan
        2) mollataan perussuomalaisia, he ovat tyhmiä ja eivät tiedä mistään mitään... samalla ummistetaan silmät muiden puolueiden mokilta
        3) ajetaan myönteinen pakolaiskuva ihmisten mieliin, jotta saadaan kymmeniä tuhansia uusia ilmaisia työntekijöitä
        4) työttömiä syyllistetään, ne on laiskaa sakkia kun eivät ota vastaan työtarjoista, jossa luvatan 9 kk työkokeilun jälkeen kesäduunia.

        ....
        Samaa paskaa tulee tuutista ulos joka päivä, ja hölmö kansa uskoo mitä lukee. Kannattaisi hieman ajatella ja kyseenalaistaa valtamedian uutisointia.


      • pyöräteline
        Kritiikkiä_kehiin kirjoitti:

        Valtamedian propaganda voidaan tunnistaa siitä, että siellä:
        1) tehdään Venäjästä ja Putinista vaarallinen uhkakuva ja pelkoa lietsotaan
        2) mollataan perussuomalaisia, he ovat tyhmiä ja eivät tiedä mistään mitään... samalla ummistetaan silmät muiden puolueiden mokilta
        3) ajetaan myönteinen pakolaiskuva ihmisten mieliin, jotta saadaan kymmeniä tuhansia uusia ilmaisia työntekijöitä
        4) työttömiä syyllistetään, ne on laiskaa sakkia kun eivät ota vastaan työtarjoista, jossa luvatan 9 kk työkokeilun jälkeen kesäduunia.

        ....
        Samaa paskaa tulee tuutista ulos joka päivä, ja hölmö kansa uskoo mitä lukee. Kannattaisi hieman ajatella ja kyseenalaistaa valtamedian uutisointia.

        Joo ja nyt ihan yksilötapauksena mainittakoon tämä hukkuneen pikkupojan kuva. Sitä esitellään etusivuilla ja kysytään: "Jos ei tämä, niin mikä?".

        Pitäisikö meidän nyt kuvan nähtyämme lopettaa ajattelu? Katsoitteko sen dokumentin, jossa kerrottiin Irakin sodan alkamisesta ja siitä, kuinka Bush, Blair ja se tanskalaisäpärä, (joka on nykyään NATOn pääsihteeri)valehtelivat pokkana YK:lle ja media levitti valheita tavallisille ihmiselle.

        Todisteet puhuivat heidän väittämiään vastaan ja he yrittivät valehdella ihan tappiin asti YK:ssa, että pääsisivät hyökkäämään Irakiin.

        Yk ei siis koskaan myöntänyt mandaattia sodan aloittamiselle. Lisäksi Saddam Hussein oli jo ryhtynyt yhteistyöhön asetarkastajien kanssa, eikä mitään löytynyt.

        Asetarkastajille ei annettu kolmea kuukautta lisäaikaa heille annetun tarkastettavien kohteiden listan läpikäymiseen vaan sanottiin: "Kyllä siellä pakko on jotain olla." ja noin vaan hyökättiin valheellisin perustein toiseen maahan.

        Saddam piti sentään ne terroristi-rättipäät kurissa, mutta kun Irak palasi keskiajalle, nämä ääriryhmittymät saivat enemmän valtaa ja nyt soditaan jo ihan täysillä ISIStä vastaan eripuolilla maailmaa ja pakolaisia alkaa virrata vähän joka paikasta.

        Oliko irakin sota jenkkien toteuttama, pitkäaikaisesti vaikuttava terroristi-isku? Oliko kaiken tarkoituksena saada Eurooppa sekaisin?

        Katsokaa tuo dokumentti(Löytyy yle areenasta) ja voitte itsekin todeta, ettei ollut mitään järkevää syytä hyökätä irakiin.


      • pyöräteline

        Unohtui mainita, että mielestäni tekijä kantaa vastuun, eli jenkkien kuuluisi ottaa kaikki pakolaiset, jotka heidän tekojensa vuoksi ovat pakolaisiksi joutuneet(Lähes kaikki)


    • varmaatietoa

      Mikä savonkielinen sana kuvaa parhaite terroristia, joku Paakkupaavo tmv?

    • Shaaria
    • entinendemari

      SPR ja SDP- läiset ovat ne kaksi tahoa, jotka tänne HALUAVAT pakolaisia, joten kysykää myös demareilta. ottavatko he vastuuta myös ! ( Nyt viimeistään lähtee ne viimeisetkin duunaridemarien äänet... ) Onko sekään oikein, että työpaikkamme annetaan mamuille ? Siihenhän tämä johtaa, koska kaikki kritiikki on kohta rasismia. Olen nähnyt maailmaa, joten tiedän mitä on tulossa.

    • trhtrhrh

      Hyvä kysymys, demareita en jumalauta äänestä enää koskaaaa!½!!!

      • xxxxweee

        En ole äänestänyt sosialisteja ikinä, enkä varsinkaan tämän jälkeen. Demari, valtuuston puh joht, puhuu koko Mikkeliläisten äänellä : "Tervetuloa vaan pakolaiset Mikkeliin...." Enkä ole sitten persu.


    • satutätiotavastaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3730
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3002
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2920
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2778
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2714
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2465
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      268
      2241
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      212
      1944
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1927
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1877
    Aihe