Pitäisikö meidän vihdoin

patsasnousuun

Kantaa vastuuta ja ottaa näitä pakolaisia meille eikös Teppanalan koulu ole tyhjänä sinne mahtus muutama pakolainen Eikös siinä ole lähellä joku rukoushuoneen tekele lähellä mistä voisi Majakan poikien avulla sorvata moiskeijan tynkää Vilkastuisi Rajapatsaan elämä ja häviäisi slummin ja luusereiden asuinpaikan maine

47

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Virasoja

      Minä en ainakaan tykkää että minun verorahojani käytetään pakolaisiin. Jos haluat auttaa pakolaisia niin pääkaupunki seudulla on paljon somaleita joita voit auttaa, mutta muistakkin auttaa heitä vain omalla rahallasi ja autetaan verorahoilla Suomalaisia

      • omiakuuluuauttaa

        Pitäisi auttaa omia vanhuksia,
        joita lähetetään sairaalasta kotiin vaikka asuvat yksin ja vaikka ikää on jo 93 ja ylikin


      • kummallistaon

        tuntuuhan se ihmeelliseltä
        politiikalta että että ulkomaalaisille työnnetään rahaa ja omat heikot saa pärjätä tai olla pärjäämättä.


      • iskote

        Tällä hetkellä tulee etupäässä Syyrialaisia nuoria miehiä eniten. Miksi he eivät ole puolustamassa maataan, kuten Suomalaiset tekivät sodan aikana. Nämä ns. pakolaiset näköjään jättävät hukkuvan laivan. ISIS tekee pahaa jälkeä, mutta kyllähän näillekin ajaja löytyy . Eipäs maailman poliisit jenkit lähde kilpasille tähän kisaan. Asevarustus taitaa mennä johonkin muualle


      • Ajatuksia
        iskote kirjoitti:

        Tällä hetkellä tulee etupäässä Syyrialaisia nuoria miehiä eniten. Miksi he eivät ole puolustamassa maataan, kuten Suomalaiset tekivät sodan aikana. Nämä ns. pakolaiset näköjään jättävät hukkuvan laivan. ISIS tekee pahaa jälkeä, mutta kyllähän näillekin ajaja löytyy . Eipäs maailman poliisit jenkit lähde kilpasille tähän kisaan. Asevarustus taitaa mennä johonkin muualle

        Pelkkää asiaa .Tämän tason keskusteluun ei nämä ihmiset näköjään pysty- ei älliä


    • Otaitellesorjaksi

      Ota kuule ihan omaa asuntoos niitä epäihmisiä!
      Minä en niitte elämistä ala maksaa!

    • maksumiesolet

      Sinä maksat jo nyt näiden elämisestä jos kerran maksat veroja

      • Pimeässätyöskentelen

        En maksa ! Pimeä työ on parasta!


    • rahantuhlausta

      hyysäys vimma on sairaus .. -kuten esim. kulkukoirien haaliminen ulkomailta asti, jne..
      - ja hauskinta on, että nämä idealisti aktiivit huuhaa ideoi yhteisillä verovaroilla - ei siis omilla varoilla....-itsekästä idealismia se...

    • Eitännekiitos

      Ottakaamme vastuu ihan aluksi omista kuntalaisista ja kansalaisista. Sitten kun omat asiat on kohdallaan, voidaan miettiä mitä teemme tuolle pakolaissakille. Toivottavasti Imatralle ei lähitulevaisuudessa ole tulossa "näitä nuoria reippaita miehiä uusine vaatteine ja kännyköineen".

    • mielipidee

      Ei pitäisi.

    • richmkm

      teppanalaan joutaakin ihmisjätökset oikein hyvin.siellähän asuu muutenkin vain alimman kastin ihmisiä.

    • mulipiä

      Pakolaiset ihan ekaks saunaan. Noin 110astetta ja vihdalla enimmät
      sonnat ja hiet irti.
      Sen jälkeen tarjotaan suomalaista pääsiäisherkkua mämmiä. Lautaseet tyhjäks.
      Sit aletaa juopottelee. Aamukuuteen asti jonka jälkee pakoloisista ei oo enää tietookaa...

    • SPR-on-mamuttaja

      Eilen uutisissa sanottiin, että Imatralle suunnitellaan vastaanottokeskusta. Toimikaa pian ja alkakaa vastustaa sitä vaikka mielenosoituksilla. Tämä suomen tuhoaminen on lopetettava ja pian. Älkää enää missään nimessä antako rahaa SPR:lle, koska se perustaa vastaanottokeskuksia ja auttaa rahoilla mamuja. SPR on tuonut suomeen tuhansia mamuja ja järjestänyt niille paremmat olot kuin monella kantasuomalaisella on ollut koskaan.

      Itse lopetin myös verenluovuttamisen, koska siitäkin SPR tekee rahaa eikä luovuttaja saa mitään muuta kuin kahvia ja leipää palkaksi.

    • Lähimmäinen

      Minusta hädässä olevia pitää auttaa. Tavallisten kansalaisten tehtävänä ei ole erotella, kun ei siihen rahkeita olisikaan, sitä, kuka on hädässä ja kuka ei.

      Tällä hetkellä yhä suurempi osa turvapaikkaa hakevista on sellaisia, jotka tutkinnassa todetaan turvapaikkaa todella tarvitsevaksi.

      Pakolaisilla, joille nyt etsitään väliaikaista sijoituspaikkaa, on siis turvapaikanhakuprosessi kesken. He eivät voi hakea työtä, ennenkuin prosessi on tarpeeksi pitkällä. Tämän määrää Suomen lait.

      Sinä aikana, kun hakuprosessi on kesken, yksikään pakolainen ei saa enempää tukia kuin vastaavassa tilanteessa oleva suomalainen. Paljon erilaisia huhupuheita on liikkeellä, mutta on hyvä, että jokainen sen verran selvittää asioita, ettei turhalla paskanjauhannalla lietso vihamielisyyttä ja katkeruutta.

      Tänne tulevat pakolaiset ovat nuoria miehiä, koska pakomatka on äärimmäisen raskas fyysisesti ja henkisesti. Nuorten miesten uskotaan selviytyvän matkasta paremmin kuin nuorten naisten. Perheillä ei ole varaa lähettää pakomatkalle usein kuin yksittäisiä perheenjäseniä. Pieniä lapsia ei voi yksin lähettää ja äidit ja isät eivät halua jättää perhettään. Isiä toki on kuollutkin paljon sodissa.

      Matkapuhelin, rahapussi ja passi lienevät ne esineet, jotka itsekin ottaisimme pakomatkalle mukaan. Älypuhelimet ovat hätätilassa olevissa maissa yhtälailla yleisiä kuin täällä Suomessakin. Monista maista tulee koulutettuja nuoria, joilla on ollut kotimaassaan ennen hätätilaa kenties hyväkin työpaikka. Puhelin on se, jonka avulla yritetään pitää yhteyttä ja saada asioita järjestettyä, ihan kuin itsellämmekin vastaavassa tilanteessa olisi.

      Kun katsoo esim. telkkaridokumentteja Syyriasta tai perehtyy Somalian tilanteeseen, ymmärtää, miksi sieltä lähtee ihmisiä pois. Tilanne on hyvin erilainen kuin Suomen sodissa aiemmin. Samalla tavalla toki jokaisessa maassa ihmiset yrittävät puolustaa kotejaan, perheitään ja isänmaitaan, mutta näistä maista, mistä turvapaikanhakijoita nyt tulee, on maiden sisäinen tilanne hirveä. Armeijan joukot tulittavat omia kansalaisiaan ja sekasorto on toivotonta.

      Itse peräänkuulutan itsekkyyden sijaan inhimillisyyttä. Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

      • DumbAss

        Oikeesti kohta ei oo varaa... olla suomalialainen.
        Tuo sinisilmäisyys tulee kostautumaan sinulle.
        Otappa muutama muslimi kotias... turha tulla sit nillittämään
        kun pää on poikki..
        HERÄÄ! Ennenkuin on liian myöhäistä! Invaasio on jo alkanut!!!


    • oonsaatanapersereikä

      Joo Joo. Kyllä Kyllä. Teppanala täyteen. Savikanta täyteen (tosin eka menee muutama miltsi remppoihin) vuoksen hovi oujee tupaten täytee.. Miksei myös päättäjien naapureihin. Siis kyllä tänne mahtuu oikein kiva. Joku Raja haloo. Pitäskö kenties tehdä enemmän yrittää auttaa sieltä missä se ongelma on??? Jos nyt positiiviseksi pitää ruveta.

    • helevettihintäältä

      Heh! tätä menoo imatran kaupungin johtaja on Muna Hanim Abdul Samad. Yhtä kyrpä ku entinenkin.

    • kaikkieionnistuaina

      Mutta mitä ne täällä tekee??? Kertokaa joku! On muutaman vuoden täällä, joko lähtee kotia tai menee isoinmille paikkakunnille. Mitäs ne tiurun aikaan täällä tekivät? Mää ja tiiä, en ainaka itse nähnyt missään ammatissa ketään. Turkista tulleet ovat kyllä ahkeria ja laittaneet monta ruokaravintolaa pystyyn ja ovat vielä ahkeria.

      • Sosiaalipummit-pois

        Ei lähi-idästä ja afrikasta tulleet tee täällä koskaan töitä, koska he eivät pysty oppimaan juurikaan mitään. Heistä suurin osa on luku-ja kirjoitustaidottomia. Ruotsissa tehtiin tutkimus siitä ja huomattiin, että töistä ainoastaan 1-2 prosenttia on sellaisia, mihin maahanmuuttajat pystyvät. Ne työt ovat lähinnä helppoja siivous- ja varastohommia. Ei ole mitään järkeä päästää tuhansittain maahan väkeä, joka elää koko ikänsä sosiaaliavustuksilla. He tulevat maksamaan miljardeja suomelle joka vuosi. Ja se raha on pois omilta ihmisiltämme. Päättäjien on tehtävä äkkiä päätös laittaa rajat kiinni tai ihmisten on otettava valta omiin käsiinsä.


      • miksikukaaneipuutu

        ja montas vero-euroa kebab&pizzerioista napsahtaa Suomeen, pesevät rahaa. Firman omistus: Turkki 90% ja Suomi 10% eli Turkissa asuva kaveri omistaa 90% ja Suomessa asuva Turkkilainen ravintolan pyörittäjä 10%, eli 10%:sta maksetaan verot "laillisesti" tänne ja 90% menee Turkissa asuvalle kaverille joka vetää drinksuja uima-altaalla. Että sillätavalla ja taas Suomen valtiota koijataan. Ymmärrän yrittämisen mutta kaikille samat ehdot eikä kusettamista.


    • Puolikielinen

      Pitää. Autettiinhan meitäkin Ruotsista käsin, ottamalla 70000 lasta sotaa pakoon. Älkää unohtako tätä.

      • pirunpoika

        Idiootti, mihin unohtui evakot ja mentiihän me Amerikkoihinkin.


    • Välimerionvastaus

      Mikä erottaa ihmisen ja eläimen?

      • matikka11

        eläimellä on 4 jalkaa


    • sotalapsia

      ruotsista käsin ,ottamalla 70000 lasta.nimen omaa lasta,ei rintamalle kelpaavia miehiä.

    • realismiatarvitaan

      suomi on idealistien käsissä..... siksi tämäkin hallitus tulee epäonnistumaan kaikessa......... harmi....

      Idealismi on suurta satua.
      - täytyis olla rezlismiin pyrkiviä, laajasti maailmaa ja politiikka talous peliä ymmärtäviä ihmisä johdossa.
      ( ei ole ollut paasikiven ja kekkosen jälkeen... --ja tulos näkyy )

    • minämaksan

      Nyt vaan kaikki ottamaan mallia Sipilästä kyllä tänne mahtuu

      • joulpukkiköyhdyttää

        idealistit kohtaa varmasti aidon vilun ja nälän ....... maan johto on nyt heinäsirkoilla....... suomi uppoaaaa... velkaantuu vaikka uskoisi joulupukkiin !


    • käytettynimimerkki

      Sama (elakelaisporukka) mikä pitää suomalaisia kauppaketjuja pystyssä, äänestää varmuuden vuoks samoja puolueta kun ennenkin on äänestetty. Jos nukkuvienpuolue krapulastaan huolimatta menisjoskus äänestämään.

    • idiootit

      Ja ihmissalakuljettajat käärii voitot.. Typerä pääministerimme antamassa jopa oman kotinsa partasuisille nuorukaisille. Niin pitkään kun niitä otetaan vastaan niin enemmän ja enemmän salakuljettajat ostavat isompia veneitä ja kohta homma räjähtää totaalisesti käsiin..

    • puolestapuhuja

      En ymmärrä puhettasi. ääestän edeleen vihreitä. onneks on miljoonato ettei manut huuhtoudu rantaan

    • vuoksenniskalainen

      Minun mielestä ihan hyvin voisimme vuoksenniskankoulun lopettaa ja siirtää oppilaat mansikkalaan? Siitä saisimme hyvän tilan apuatarvitsiville.. Ja myös tulisi rahaa vuoksenniskalle ja sitä kautta saisimme paikan uuteen nousuun! Ajatelkaa apua tarvitsivia rasistit!

      • Otaiteölesprkl

        Ota vaa omaan kotiis ne mamut!
        Vuoksenniska on jo kuollu! Ei tänne mitää mutiaisia haluta varastelemaan ja puukottamaan ihmisiä!


    • rytmimunatheiluu

      Ja sitten voitaisiin säätää laki että kaikki hyvännäköiset alle 30-v naiset joutuisivat huolehtimaan pakolaismiesten seksuaalisista tarpeista. Jos ei suostu niin eikun linnaan.

    • roturealisti

      Miksi pakolaisen silmiä kirvelee kun se nussii??

      Se johtuu pippurisumutteesta.

    • suuretyksiköt

      Pakolaisten sijoittamisesta vastaavat ilmoittavat että esim.tyhjllään olevat koulut eivät ole kelvollisia sijoituspaikkoja vaan tarvitaan isoja yksiköitä joihin mahtuu vähintään kaksisataa pakolaista joten mm.Tiuru olisi riittävä tila kahdellesadalle pakolaiselle.

    • kaksikyttyrää

      Nyt loppuu työvoimapula kameli kuskeja pukkaa yli rajan jatkuvasti

      • Näinimatralla

        Sitähän valtio ja yritykset haluaa työvoimaa reserviä on sitte mistä ottaa ku tää työvoimapulaa alkaa tosin tätä pulaa on jauhettu viimeset 10 vuotta.Tuossa eräs siivousyrittäjä ihmetteli kun ei meinaa saada suomalaisia töihin kun kysyin mitäs maksasit jos tyttäreni tulis vaikka hälle töihin lupas ihan ruhtinaallise 7.29 e/h 15h/vko.Pitäs kuulemma olla vielä oma auto et pääsee kulkemaan kohteiden välillä.Totesin sille että vittu hae työntekijäs taatelitarhasta sieltä saa ilmasta ja orja työvoimaa.


      • suhteellisuudentaju

        Mikähän sun mielestä olis sopiva liksa pissisprinsessalles? Varmaan 30 e/h ja ilmainen työsuhdeauto. Kukahan asiakas ottais sellasen siivousyrittäjän töihin?


    • niiinpää

      tekis 437,40 kuukaudessa ei tolla summalla autoa saa millä välit kulkisi.

    • ihanamaa

      Sen takia mamut onkin sopivia noihin hommiin kun ne saa palkan päälle täydet tuet. Suomalaiselta otetaan heti tuet pois jos menee töihin.

    • Silloinolikaikkiparemmin

      Rupee olee Hitlerin aatua jo vähä ikävä

    • levisfarkut

      Nyt kaikki antamaan partasuu lapsukaisille talvivaatteita etteivät palele pikku piltit Spr auttaa

    • Pkalle

      näin just luultavasti maahainmuuttoviraston autoja koulun pihalla.
      se pannaan vanha opinahjo ny kuntoon!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe