Abortin vaikutukset aivoissa

luotettavaa-tietoa

Monikaan ei tiedä, mitä täälläkin forumilla vilahtava sana
”mukavuusabortti” tarkoittaa. Niinpä sinnikkään etsimisen tuloksena on löytynyt varsin kattavaa tietoa aiheesta. Se tukee abortinvastustajien teorioita abortin mukavuudesta ja mielihyvää tuottavasta aikutuksesta. Aluksi en ollut uskoa, että tällaista on olemassakaan, mutta amerikkalaiset tiedemiehet ovat selvittäneet asiaa. He ovat perinteisesti olleet hyvin puolueettomia huippuammattilaisia aborttitutkimuksen saralla.

Vanha sanonta "sex, drugs and pleasure of abortion" antaa viitteitä siitä, mitä aivoissa tapahtuu. Eräät kanadalaiset ja amerikkalaiset tutkijat ovat tutkineet abortin vaikutuksia aivoissa ja käyttivät tutkimuksessaan PET-kuvantamislaitetta, jolla voidaan suoraan havainnoida aivojen toimintaa. Kun ihmisten annettiin tehdä abortti, aivojen limbisen järjestelmän aktivaatiota tapahtui samoilla mielihyväosaston tasoilla, joissa oli todettu aktivaatiota myös seksuaalisten kokemusten tai huumeiden käytön yhteydessä. Mukavuusabortti toimii täsmälleen samanlaisen mekanismin tavoin.

1960-luvulla oli havaittu, että abortin tekeminen voi viedä muuntuneille todellisuuden tasoille samalla tavalla kuin LSD ja meditaatio jota siihen aikaan myös tutkittiin. Moderni aivotutkimus on nyt siis vahvistanut tiedon. Useat tutkimukset ovat lisäksi raportoineet, että mukavuusabortilla voi saavuttaa kaikkein syvimpiä tietoisuuden tasoja, äärikokemuksia, ja muuntaa tietoisuuttaan voimakkaasti aivan samalla tavalla kuin meditaatiolla, rukouksella tai unelmoinnilla.

Abortti ei kuitenkaan vaikuta lääkeenomaisesti naps eikä orgastinen kokemus pamahda päälle ihan hetkessä. Jotta abortista voisi nauttia, tiettyjen, yksilöllisten reunaehtojen tulee täyttyä. Tilanteen ja mielentilan pitää olla otollinen ja luoda mahdollisuuksia keskittyä aborttiin ja sen tuomaan miellyttävään jälkivaikutukseen, joka voi kestää ainakin viidestä 30 vuotta ja vaikutus vahvistuu sitä mukaa mitä enemmän mukavuusabortteja tehdään. On myös hyvä olla kiinnostusta ja urheilumieltä, jotta viitsii ryhtyä mukavuusaborttiin, mutta sen vaikutukset ovat erittäin myönteisiä.

Luontaiset taipumukset eivät kuitenkaan ole este, vaan ihminen voi opetella säännölliseksi abortintekijäksi ja herkistyä abortille. Kyse on siis paljolti abortin tietoisesta käytöstä oman tietoisuuden muuntamiseksi. Tosin tiedetään myös, että jossakin tilanteissa abortti voi tuoda kenelle tahansa eritäin syviä kokemuksia, sillä ihminen on toisinaan alttiimpi ja herkempi. Osa tutkijoista katsoo, että abortin tekotavalla ei ole merkitystä, vaan sen vaikutus riippuu kulttuurista ja opituista sidonnaisuuksista ja niiden tuomista omista mieltymyksistä, joka tulee vain lukuisten aborttikokemusten myötä.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viimeinkin.selvisi

      Oikein hyvä ja tyhjentävä kirjoitus. Ei ole lisättävää ;)

    • Zxcbbnm

      Loistava uutinen, mut musta ne jotka on koukussa aborttiin, on abortinvastustajat. Muut pääsee onneks vähemmällä.

      • spämmipaskatpoistoon

        "Muut pääsee onneks vähemmällä."

        Kaikkee kanssa.... ei nyt ihan siltä vaikuta XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe