ISIS JO SAKSASSA AVOIMESTI !

hhh333444

44

192

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • selvänäkijänhuoli

        On ne täälläkin. Sokeat ei nää eikä ymmärrä.
        Uudenvuoden Euroopanlaajuinen naisten ahdistelu ja ryöstö ilmiö.
        Suunnitelmallista terroria.
        Ympäri Eurooppaa samaa samaan aikaan.
        Suomessa on x määrä käskystä toimivia terroritekoon valmiita rikollisia.
        Mikä lienee seuraavan iskun aihe.
        Suomessä Terrorismin ja Daesh ilmiön olemassa olo vaietaan.
        Kuitenkin terrorinteon välilliset seuraukset rikkovat yhteiskuntaa.
        Tekijöitä ei ole poistettu yhteiskunnasta.


    • ygde-l-9tr

      Tuota asiaa on nähtävästi kynsin hampain nyt piiloteltava veronmaksajilta. Yksi lehti hehkuttaa asuntopulaa. Muutetaan nimiä, lakeja, pakotetaan joka maahan massoja. Sosialisti-Natsit ovat eri muodossa täällä jälleen kerran. Erään keskustelijan mielestä, Eurooppa pitää yllä pankkien rahoittama kommunismi, tasanjako.

      FlüchtlingeDer Kampf um Wohnungen beginnt
      14. September 2015
      http://www.zeit.de/wirtschaft/2015-09/fluechtlinge-wohnungen-wohnraum-grossstadt-ueberfuellung

      FlüchtlingeAmnesty warnt vor "lebensgefährlichem Chaos"
      14. September 2015
      http://www.zeit.de/politik/ausland/2015-09/fluechtlinge-amnesty-grenzkontrollen

    • annsoffiiia

      Iljettävää!! Milloin rajavalvonta päälle ja pikakäännytykset voimaan. Onko Eurooppa tullut hulluksi?

    • gf-jj-ui

      Tässä on juttu, jossa poliitikko-hyysäri ehdottaa puolueen nimen muutosta ja käsitteellistä muutosta ;-).

      Otan talteen tämän artikkelin, se on suuntaviivat tuleville päätöksille ja niiden jatkojalostukselle. Schäublestä on euro-liittovaltiojuttu tehty samalla tavalla.

      Einwanderungsgesetz"Wir brauchen einen begrifflichen Neustart"
      14. September 2015 06:45 Uhr
      http://www.zeit.de/politik/deutschland/2015-09/julia-kloeckner-cdu-einwanderungsgesetz

      "Ingressi: Die CDU muss klären, was sie unter einem Einwanderungsgesetz versteht, fordert Partei-Vize Klöckner. Dabei könnte auch ein neuer Namen helfen. Interview: Katharina Schuler

      Die rheinland-pfälzische CDU-Chefin und stellvertretende Bundesvorsitzende Julia Klöckner

      ZEIT ONINE: Frau Klöckner, am Montag entscheidet der CDU-Bundesvorstand über ein Papier, in dem auch ein Einwanderungsgesetz gefordert wird. Stehen Sie hinter der Formulierung?

      Julia Klöckner: Es geht im Papier der Zukunftskommission um zukünftige Politik, zum Beispiel dass die bisherigen Regelungen zur Einwanderung übersichtlicher zusammengefasst werden könnten. Das ist ein guter Gedanke. Wir werden in Zukunft sicher darüber diskutieren, wie ein solches Gesetz konkret aussehen könnte. Wir müssen vor allem klären, was wir darunter verstehen. Im Moment meinen die einen damit ein Gesetz zur Einwanderungsbegrenzung, die anderen wollen Einwanderungsgrenzen aufheben, wie zum Beispiel die Grünen. Ich glaube wir brauchen einen neuen Begriff für ein solches Gesetz, der klar macht, was wir damit erreichen wollen. Einwanderungsgesetz – dieser Begriff hat sich verselbständigt ohne dass es eine gemeinsame Definitionsgrundlage gibt, auf der man konkreter wird. Wir brauchen hier eigentlich einen begrifflichen Neustart."

      Käännös: "Rheinland-Pfalzin CDU johtaja ja varajohtaja kansallinen puheenjohtaja Julia Klöckner | © Stephanie Pilick / dpa

      "Zeit onine: Nainen Klöckner, maanantaina päätti CDU hallitukselle paperille, jossa maahanmuuttoa koskeva lainsäädäntö on tarpeen. Seistä takana muotoilua?

      Julia Klöckner: Se on paperi tulevan komission politiikan tuleviin, esimerkiksi, että aikaisemmat asetukset maahanmuuttoa voitaisiin tiivistää selvemmin. Se on hyvä ajatus. Keskustelemme tulevaisuudessa varma, miten tällainen laki voisi todella näyttää. Meidän on ennen kaikkea selvittää, mitä tarkoitamme. Tällä hetkellä keskimääräinen lailla maahanmuuttoa raja, toiset haluavat poistaa maahanmuuton rajoituksia, kuten vihreät. Mielestäni tarvitsemme uuden termi tällainen laki, joka tekee selväksi, mitä haluamme saavuttaa. Maahanmuuttoa koskeva lainsäädäntö - tämä termi on tullut itsenäinen ilman, että yhteisen määritelmän pohjalta kumpi on konkreettisempi. Tarvitsemme todella käsitteellinen uudelleenkäynnistyksen.

      ZEIT Online: Mutta vaikka mitä olis nimetty laki tekisi aiempien asetusten ainoa avoin, mutta maahanmuutto olisi näin helpotettava. Tämä lopulta on, mutta myös tunne asia?

      Klöckner: Maahanmuutto ei olisi automaattisesti helpompaa kaikille. Puhumme etuja maamme ja jotka haluaisimme olla? Mielestäni olisi siten helpompi päästä niille, jotka haluamme on meille työmarkkinoilla. Tällainen laki ei voi olla väline pehmentää turvapaikkaoikeutta. Se on jatkuvasti oltava selvä ero turvapaikkaoikeuteen, joka suojaa vainolta, ja mahdollisuus maahanmuuton, joka riippuu siitä, mitä pätevyys joku tuo.

      --
      Klöckner: Anyway vääriä signaaleja ja tarpeettomia kannustimia on vältettävä, esimerkiksi muuntamalla käteistä laatuaan, siinä määrin kuin on perustuslain mahdollinen. Ja tarvitsemme selvän tiedotuspolitiikan, jossa tehdään selväksi, että Saksassa ei asunnot ovat tyhjiä ja että Saksa ei voi absorboida (=imeä) , mutta että siellä on, esimerkiksi, jakelu maihin, joissa yksi ehkä halua."

    • Aslakkii

      Telkkarissa tulli miehet antoi maksu määryksen henkilölle joka ajeli luvatta keskellä ei mitään jossain lapin erämassa. siis moottori kelkalla ja tarkistivat hekilö paperit.no miksei jumalauta suomen tulli rajavalvonta ja tai poliisikaan tarkista ruotsista suomeen marssivien elintaso pakolaisten papereita.lain mukaanhan heitä ei tarvi päästää maahan..ovathan kulkeneet lukemattomien muiten eu-maiten läpi.

    • kohta_ne_tappaa_meidät

      nyt kaikki suomalaiset tekemään itsemurhaa, jotta ette jätä sitä iloa ISIkselle

      • Massa_bullki

        Kiristävät elatusta ja rahaa, synnyttävät. Siinä se shitti on kokonaisuudessaan. Lähinnä tarkoitus täyttää tilaa.


      • tee.itse.pöljä

        Tekisin korkeintaan laajennetun version, jossa lähtisi mahdollisimman monta tunkeutujaa samalla kerralla.

        Älä nyt hulluja puhu! Miksi yllytät ihmisiä itsemurhaan, kun jokaisen panosta tarvitaan, että saadaan asiat järjestykseen?


    • Merk_est_mamuLain

      UnionFalsches Thema, falsche Zeit
      3. September 2015

      http://www.zeit.de/politik/deutschland/2015-09/einwanderungsgesetz-kauder-cdu-csu-merkel

      "Die SPD will noch in dieser Legislaturperiode ein Einwanderungsgesetz durchsetzen. Doch es wird immer klarer, dass die Union etwas anderes im Blick hat. von Katharina Schuler"

      G-käännöstä:

      "Muutama viikko sitten se näytti hetken siltä, että Peter Tauber oli vallinnut. Tammikuussa CDU pääsihteeri oli hänen puolueensa yllättynyt vaativat, että Saksa tarvitsee maahanmuuttoa koskevan lainsäädännön. Ottaen huomioon, että CDU ja CSU oli tehnyt vuosikymmeniä hyvin vaikeaa kysymystä maahanmuutosta, joka oli hämmästyttävä askel.

      Näin suuri on muotoiltu vastarinnan, laskuri osuma nuori pääsihteeri sitten hänen oman puolueensa. Kuitenkin hyväksyi komission tulevaa CDU johdolla Nordrhein-Westfalenin puheenjohtaja Armin Laschet heinäkuussa raportin, jossa peräänkuulutetaan uusia maahanmuutto laki, vaikka sana ei tule näin. "Erikseen, on monia onnistuneita lähestymistapoja suunnitteluun maahanmuuton yhteiskunnassa. Tarvitsemme johdonmukaisia näitä hyviä toimintatapoja ja parantaa linkki yhteen ja sulautuvat laki", se sanoo.

      Tämä paperi oli hyväksynnän liittokansleri Angela Merkel, kertoo Der Spiegel. Se, että kansleri oli äskettäin vaatinut 70 syntymäpäiväjuhliin puolueen Saksan maana maahanmuuton, on myös nähty sivuraide Tauber. Nyt paperi ei ole vielä kuollut. 14. syyskuuta, se antaa puolueen johtoon ja päätetään. Sen jälkeen se on - keskusteltu jäsenten kokouksissa, ja lopuksi äänestetään juhlissa - yhdessä muiden poliittisten asiakirjojen.

      Mutta jo nyt näyttää selvältä: Enemmän kuin yksi kiinnitys kaukaisen tulevaisuuden odotetaan vaatimus maahanmuuttoa koskeva lainsäädäntö tuskin olla. Unionin parlamentaarinen johtaja Volker Kauder sanoi torstaina jälkeen suljetun kokouksen johtokunnan, vaikka hän ei halua ennakoida päätöstä kongressin.

      Hän teki myös selväksi: "tällä vaalikaudella, en näe maahanmuuttoa koskevan lainsäädännön." Niistä 800000 pakolaista, jotka olivat odotetaan tänä vuonna yksin Saksassa, jää pysyvästi Saksassa luultavasti puoli.

      Lisäksi on vuosittain 70000 80000 nuoria, jotka olivat koulunkäynnin keskeyttävien koulusta. "Nyt me huolehdimme ensimmäistä kertaa niille, jotka ovat siellä", sanoi Kauder.

      --
      Liittokansleri Angela Merkel (CDU) oli jo tehnyt selväksi alussa viikolla, että se ei näe mitään tehtävä lähitulevaisuudessa tällaisen lain. Tämä ei ole tällä hetkellä etusijalla, korosti oli hänen olemuksensa ennen liittovaltion lehdistötilaisuudessa. Ensinnäkin se menee nyt on puuttua haasteisiin paljon pakolaisia"

    • HijraEuroopassa
    • 85487

      Eihän tälläiset uutiset kiinnosta mediaa lainkaan. Suomen suurin uhka tuntuvat nytkin olevan suomalaiset itse, vaikka suhteellisen rauhassa on eletty noin 70 vuotta sodan jälkeen. Ministeriötkin varoittavat turvallisuusuhkista, mutta keskustelun keskiössä on odinin soturit.

    • PerustelutVähissäKai

      Taas tuli mieleen presidentti Niinistön aivopieru Pariisin mustan perjantain jälkeen. "Näillä maahamme tulleilla pakolaisilla / turvapaikanhakijoilla ei ole mitään tekemistä tämän iskun / isis-terrorin / jihadin kanssa."

      M i t e n n i i n e i o l e ?! Ja onko presidentti Niinistö, eduskunta ja hönöhallitus vieläkin samoilla linjoilla...

    • OmatEdutX

      Suvakkivajakit, SPR ja vokkibisnesläiset on niin kiimahöyryissään yllättäen lisääntyneestä rahan tulosta ja irtomunan saannista, että eivät muista miettiä koko jihadia ja isisterrorin uhkaa Suomessa.

      Lesta Sipilä on yllättäen pääministerinä keskellä "sodomaa ja gomorraa", että eipä varmaan tiennyt lähtiessään. Alkaa jo säälittää hänen puolesta, jos on kovastikin vakaumuksen ihminen.

    • lkjljljklklklkjk

      Merkel kutsui nämä eurooppaan ja ruotsi....

      • VASTUUTA

        JA SIPILÄ


    • Päättömät_Odinistit

      Mitä isis täällä tekis? Paskaa ruokaa ja vittumaisia vainoharhaisia ihmisiä. Eivät edes tykkää pakkasesta. Uskon sitten että ovat täällä, kun panevat muutaman Odinin soturin päättömäksi, mutta ei missän hiekka-aavikolla, vaan metrin hangessa. Youtubesta sitä olisi kiva katsella. En oikein meinaa maltta odottaa.
      Päättömät Onanistit.

      • ööööhhh

        Niinpä, mitä isis Saksassa tekee, Ranskassa tekee, Suomessa tekee, Ruotsissa tekee... Et taida paljon seurata, mitä maailmalla tapahtuu. Ja ehkä hyvä niin, sillä tieto lisää tuskaa. Katsele YouTubesta mieluummin vaikka kissavideoita.


      • oletaikanolotapaus

        ehhhehehehe....olipas hauska vitsi...ehehehhheheheh.

        Pariisissakin asuu varmaan vainoharhaisia ihmisiä. Itse asiassa aika monessa maassa tapahtuu ja vainoharhaiset ihmiset ovat huolissaan. Meidän suvakkipellet ovat vain niiin vieraan molon perässä ja siitä kiimassa sokeutuneet että ovat työntämässä maan täyteen kaikenlaista epämääräistä porukkaa.


    • Pohjoinenkalifaatti
      • pelkokasvaa

        Joo-o kyllä varmaankin noudattavat. Saahan sitä lakeja laatia ja lakia lukea.


      • laitonmaa

        Mitä noudattaa? Ai lakia? Mitä lakia?
        Ai sitäkö, mikä on laadittu kossuhumalassa heiluvalle suomipojalle?
        Kuiskaan teille salaisuuden: laki on hampaaton, yhtä tyhjän kanssa.
        Lakia ei edes ole.


    • Poistäältä

      Sinne tulevat missä suvaitaan.

    • kauhistuttavalähtö

      Ne on täällä, siinä missä ensimmäinen turvapaikanhakija on, siinä on myös isiksen alku. Ovat olleet jo aika kauan. Nyt sitten kannattaa varoa kauppakeskuksia, liikennevälineitä, liikenteen solmukohtia, asemarakennuksia, muita julkisia rakennuksia. Pirullista olla jossain vaikka malmin novassa ja kotimatkalla huomaat että olet hengittänyt myrkkykaasua. Iholle nousee pikkuhiljaa rakkuloita ja hengitys takkuilee.

      • Luin varmaankin samaa/samankaltaista juttua missä kerrottiin isisin erilaisista kaasu/ myrkkytesteistä. Hakevat tosiaan sellaisia aineita, joihin ihminen ei reagoi heti.

        Näin pystyvät kaasuttamaan paljon suuremman joukon, koska ilmoitusta vaarasta ei tietenkään heti tehdä. Ja altistunut ei edes tajua, mistä on aineet kitusiinsa saanut.

        Ne on pahuudessaan neroja.

        Me kiltit, kunnolliset länsimaiset ihmiset jäädään sen pahuuden edessä toiseksi.


      • 44458

        Ja lapset.


    • Suomessa olevista vain se yksi ilmo tällä viikolla.

      Mutta näettekö, kuinka uskottavia nämä tiedot ovat? Ympäri euta isisin taistelijoita.

      https://twitter.com/EU_MilitiaWatch

    • Ensin ajattelin että tässä on upea nainen: aloittaa yhden henkilön sodan isisiä vastaan.

      Korvauksia rouva sittenkin hakee, kuten Amerikassa yleinen tapa.

      Twitter mahdollistaa isisin kasvun ja tappamistouhujen organisoinnin. Varmasti totta, siitähän on useita tiedustelupalvelujen tutkimuksia tehty. Se että kuoliko rouvan mies twitterin vai amerikkalaisten maailmanvalloituksen vuoksi, onkin jo vaikeampi kysymys.

      http://www.telegraph.co.uk/technology/twitter/12101391/US-widow-sues-Twitter-for-giving-voice-to-Islamic-State.html

      Jutun etenemistä seurataan varmasti finanssipiirien lisäksi kiinnostuneena isisin ytimessä.

    • Karttaa katsomalla näkee isisin yhteistyökumppanit uuden islamilaisen valtion tavoittelemisessa.

      Euta on rakennettu vuodesta 56 (menikö oikein?) lähtien ja ei ole onnistunut. Talous on koko eussa saksaa lukuun ottamatta rapakunnossa. Ja matutulva vie saksankin vaikeuksiin.

      Mutta.

      Isis kasvaa kohisten. Muslimit on nyt todella löytäneet toisensa. 7 mrd ihmistä maailmassa, näistä 1.5-1.7 mrd muslimeja. Soluttautuneet vuosikymmeniä länsimaihin. Nyt invaasio. Väkivalta ja yliherrruus alkanut.

      http://i100.independent.co.uk/article/jakarta-attacks-all-the-terror-groups-around-the-world-that-have-pledged-allegiance-to-isis--Zyh7c1ZD3x

      Missä viipyy vastarinta?

      • synkkätulevaisuus

        Vastarintaa ei tule. Ennustusten mukaan eurooppa hajoaa ja katoaa, ihmiset tapetaan biologisilla aseilla eli myrkyilä. Muslimit ottavat pääpaikakseen Rooman, siellä ne on ennenkin mellastaneet. Venäjä pelastuu. Mutta se pitääkin rajansa kiinni, ei ota edes meitä vaikka polvillamme rukoilisimme pääsyä.


    • HajaantukaaTaas

      ISIS on kohta lyöty, voit vetää kuivat alle. Ne ovat menettäneet jo yli 40 % Irakissa valtaamistaan alueistaan ja useat johtohahmot ovat kuolleet. Huoltoreitit on leikattu ja uskaltavat enää liikkua vähän tai ei ollenkaan. Pommia tulee niskaan lännestä, pohjoisesta, idästä ja etelästä.

      • SotaJatkuu

        Miten niin lyöty, jos Irakissa otettu vallatut alueet takaisin. Koko Eurooppahan on kauttaaltaan mehitetty potentiaalisten jihadmielisten nuorten "pakolaismiesten" toimesta. Että enpä ihan vielä huokaisisi helpotuksesta!

        Tuskinpa ne spärrän vapaaehtoiset niitä nussimalla saa toisiin aatoksiin...


    • TaisKuivuaJoKokoon

      Mielenkiintoinen artikkeli "Looks pretty empty, huh?"

    • ovat.turvassa.täälläkin
      • totuudetalkaaavautua

        varsinkin sen päästä


    • Slerssi

      ovat jo Suomessakin, ja kohtavarmaan avoimesti. Suvakit vaan jostain kumman masokistisesta perversioistaa oikein toivoo ja hyväksyy ISIS väkivallan, isot kauopungit on jo kusessa. Ja todellset hätää kärsivät saavat kärsiä edelleen, kun näitä turvapaikkaturisteja hyysätään ja kaikki tuo velaksi

    • Laitan tähän linkkinä edellisen isis-keskustelun jossa taas on linkkejä sitä vanhempiin keskusteluihin.

      Teen tämän siksi, että itse palstoilla aloittaessani pääsin joihinkin asioihin jotenkin sisään lukemalla vanhojakin ketjuja. Perusasiat ei muutu, mutta esim. isisin kyseessä ollen mielestäni sen toiminta tulee koko ajan röyhkeämmäksi ja systemaattisemmaksi.

      Ei ole vain yksittäisiä, satunnaisia tekoja. Isis on jatkumo.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14047916/isis-valmistelee-iskuja-suomessa

      • kotisuomi

        Siellä on nyt sivulla kansalaisaloite.fi menossa adressi; Rajat kiinni. Sinne nimiä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe