Tuotto-osuuksilla ei ole pääomaturvaa

Joten.rahat.meni

https://www.op.fi/op?cid=151778656&_pageLabel=page_sisaltoalue_levea

"Tuotto-osuuksilla ei ole pääomaturvaa, sillä pankilla on osuuskuntalain mukainen oikeus kieltäytyä osuuksien palauttamisesta esimerkiksi taloudellisesti poikkeuksellisen haastavina aikoina.
Tuotto-osuuksien takaisinmaksamiseen sisältyy tiettyjä ehtoja. Osuuspankilla tulee esimerkiksi olla riittävästi voitonjakokelpoisia varoja. Jos Tuotto-osuuksia ei voida palauttaa kokonaisuudessaan, osuuspankilla on sääntöjen mukaan mahdollisuus jälkipalautukseen vielä viiden seuraavan tilikauden tilinpäätösten perusteella viiden vuoden ajan, jonka jälkeen oikeus jälkipalautukseen päättyy.
Tuotto-osuutta ei voi vapaasti luovuttaa eteenpäin, sillä osuus voidaan siirtää vain osuuspankin toiselle omistaja-asiakkaille. Tuotto-osuuksilla ei ole jälkimarkkinoita."

Joten "mainiota kusetusta" sopisi paremmin mainos-lauseeksi koska et koskaan tule saamaan rahojasi takaisin osuuspankki nussii ne itselleen

Kun menet pankkiin 4.1.2016 kysymään missä rahasi ovat niin saat vain vittuilua osaksesi ja käskyn poistua pankista välittömästi häiritsemästä

Tiedän että omat rahani olen menettänyt mutta tahdon varoittaa muita etteivät lankea tähän kusetukseen vaikka sijoitusneuvojat kuinka soittelisivat ja pyytäisivät pankkiin käymään, jos pankkiin menet niin sijoitusneuvojat ovat kimpussasi kuin ihmispedot ja vanhemmat ihmiset sortuvat näiden silmittömään painostukseen ja uhkailuun

15

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osuuspankin.johto

      Voisi vaikka pääjohtajan suulla ilmoittaa pystyykö ja haluaako Osuuspankki palauttaa Tuotto-Osuuksiin kanta-asiakailtaan haalimat rahat niille kanta-asiakkaille jotka irtisanoivat oman tuotto-osuus sijoituksensa viimevuoden puolella

      Tuo Tuotto-Osuus pitäisi heille jotka irtisanoivat sijoituksensa viimevuonna palauttaa 4.1.2016 mutta mitään tietoa ei ole saavatko he rahansa takaisin vai joutuvatko odottamaan saataviaan vaikka 5 vuotta

      Reijo Karhinen jos sinussa on sen verran rehellisyyttä ja miestä niin kirjallinen ilmoitus rahojen palauttamisesta heille jotka kerkesivät Tuotto-Osuuden irtisanoa viime vuonna niin saavatko he rahansa takaisin 4.1.2016 vai eivätkö saa ja alkaako heillä jopa 5 vuotta kestävä odotus omien rahojensa palauttamisesta oikeille omistajille

      Reijo Karhinen odotamme vastausta sinulta

      • Mitäihmettä-

        Siis mitä ihmettä sinä nyt oikein keuhkoat???

        "Tiedän että omat rahani olen menettänyt"

        Miten niin "tiedät"?? Kuka sinulle on moista väittänyt? Takaan että ei mikään virallinen taho, vaan kyse on täysin jostain omista vainoharhoistasi ja peloistasi.

        Onko sinulla mitään faktaa siitä että pankki EI maksaisi sinulle noita rahojasi?

        Eiköhän nyt kannattaisi ihan vaan rauhassa odottaa sitä 4. tammikuuta 2016 eikä tuhlata aikaansa ja hermojaan murehtimalla asiaa jota ei edes tule tapahtumaan.

        Se olisi ihan sinun terveytesi kannaltakin hyväksi. Näiden juttujen perusteella on jo aika selvää että mielenterveytesi alkaa olla järkkynyt.


      • Oikeassa.taitaa.olla

        Tuo kirjoittaja, tulee mieleen Wincapita, taidan vaihtaa pankkia ja nostaa rahani pois tuolta jos se vielä onnistuu?


      • Mitäihmettä-
        Oikeassa.taitaa.olla kirjoitti:

        Tuo kirjoittaja, tulee mieleen Wincapita, taidan vaihtaa pankkia ja nostaa rahani pois tuolta jos se vielä onnistuu?

        Tottakai kannattaa nostaa kaikki rahansa pois jos ei pankkiinsa luota (ja takuuvarmasti se onnistuu ilman mitään ongelmia) mutta eihän tuollainen harhainen "Kun menet pankkiin 4.1.2016 kysymään missä rahasi ovat niin saat vain vittuilua osaksesi ja käskyn poistua pankista välittömästi häiritsemästä" ole terveen mielen tuotoksia, se on ilmiselvää!!

        Aloittaja (joka sitten jatkoi omaan aloitukseensa toisella nimimerkillä) on onnistunut kiihdyttämään itsensä jonkinlaiseen älyttömään pelkotilaan jonka kanssa ei ole reaalimaailmalla, tosiasioilla ja järjellä mitään tekemistä.


      • hohjaa

        "Voisi vaikka pääjohtajan suulla ilmoittaa..."

        Kenen pääjohtajan? Osuuspankit ovat itsenäisiä pankkeja, tuotto-osuudet ovat kunkin pankin "omia" tuotteita. Tuotteiden ominaisuudet on säädetty konserniohjauksella, mutta takaisinmaksu yms. on ihan täysin ko. osuuspankin taloudellisesta tilanteesta kiinni.

        Tuonkin tietäisit, jos joskus perehtyisit asioihin etkä vain touhottaisi omiasi.


      • Mene.oman.pankkisi

        Johtajan puheille anna monoo ohimoon kunnolla niin varmaan sanoo siinä vaiheessa rehellisesti saatko rahasi takaisin


    • kewadq

      Jokainen tuotto-osuuksiin sijoittanut on lukenut tuon(kin) asian tuotto-osuuksien materiaaleista, ennen sijoittamista niihin.

      Jos ei lukenut, saa syyttää ihan vaan itseään. Se vastaa suunnilleen samaa, kuin että pähkinäallergikko ostaa mitä sattuu lukematta tuoteselosteita. Ei allergikkokaan lähde jälkikäteen valittamaan kaupan kassalle, että miksi et kertonut minulle että siinä tuotteessa on pähkinää.

      • sijoitusneuvoja.kusetti

        http://www.lansi-uusimaa.fi/artikkeli/290803-osakesalkusta-lahti-500-000-euroa-hs-nordea-myi-oudon-sijoitusratkaisun-92

        Osakesalkusta lähti 500 000 euroa – HS: Nordea myi oudon sijoitusratkaisun 92-vuotiaalle

        Nordea-pankki aikoo ottaa 92-vuotiaan miehen tapauksen vielä käsittelyyn. Kuvituskuva. Päivi Tuovinen
        Nordea-pankin sijoitusneuvojan ohjeista uhkaa tulla iso tappio 92-vuotiaalle pankin asiakkaalle ja tämän perijöille, kertoo Helsingin Sanomat.

        Iäkkään miehen poika kertoo, että pankin sijoitusneuvoja onnistui houkuttelemaan isän myymään osan 1950-luvulta asti kerätystä osakesalkusta ja sijoittamaan rahat pankille tuottoisaan kapitalisaatiosopimukseen.

        Isä ehti myydä osakkeita noin puolen miljoonan euron edestä syksystä 2013 lähtien. Salkussa oli varoja noin 2 miljoonaa euroa, ja sijoitusneuvoja oli pojan mukaan neuvonut myymään kaiken.

        Poika havahtui kehnoon kauppaan, kun verottaja lähetti isälle kymmenien tuhansien eurojen mätkyt vuodelta 2014. Pojan mukaan isä kärsii lievistä muistiongelmista eikä muistanut edes myyneensä osakkeita.

        Kauppa on isälle huono muun muassa siksi, että pankki perii kapitalisaatiosopimuksesta noin 10 000 euron varainhoitokulut. Lisäksi perheen perintöverotaakka uhkaa kasvaa merkittävästi.

        Myös ajallisesti sijoitus oli huono, sillä osakkeet ovat tuottaneet vuosina 2013–2015 erittäin hyvin.

        Osakesäästäjien keskusliiton kunniapuheenjohtaja Jarmo Leppiniemi sanoo HS:lle, että pankit houkuttelevat säännönmukaisesti iäkkäitä osakesijoittajia sijoitusneuvojien pakeille. Tapaamisissa pankit kauppaavat omia sijoitustuotteitaan.

        – Sijoitusneuvojien pitäisi myydä indeksituotteita, vakuutuksia ja varainhoitoa, koska osakesalkusta pankki saa hyvin pienen palkkion, jos sitäkään. Joskus neuvojalta sitten harkintakyky pettää ja esitetään tuotetta, joka ei ole lainkaan sopiva, Leppiniemi sanoo.

        92-vuotiaan tapauksessa erikoista on, että kapitalisaatiosopimus tehdään yleensä useiden vuosien tähtäimellä toimivalle sijoittajalle, eikä elämän ehtoopuolella olevalle. Sopimuksen plussana on sijoitusten hajauttaminen sekä mahdollisuus siirtää sijoituksia salkun sisällä.

        Nordea-pankista kerrotaan, että tapaus aiotaan ottaa uudelleen esille pankissa. Pankki myöntää, että tapauksessa ei ole toimittu ”parhaalla mahdollisella tavalla”.

        Toimivatko pankit sijoitusneuvonnassaan eettisesti oikein?


    • Pankeilta.törkeä.temppu

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/95508-pankeilta-torkea-temppu-myyvat-”vakuutuksia”

      Pankeilta törkeä temppu - myyvät ”vakuutuksia”
      Jaa artikkeli:
      STT-Uusi Suomi
      Luotu: 20.6.2010 08:12
      Päivitetty: 20.6.2010 10:59
      Kuva: Petteri Paalasmaa
      Kuva
      Ikäihmisille myydään hyödyttömiä vakuutuksia.
      KOTIMAA
      Pankit kauppaavat STT:n tietojen mukaan säästövakuutuksiaan myös iäkkäille asiakkaille, joille ei todennäköisesti ehdi olla niistä juurikaan hyötyä. Pienituloiset eläkeläiset ovat ostaneet säästövakuutuksia, jotka erääntyisivät täysmääräisesti vasta heidän täyttäessään sata vuotta.
      STT:n hallussa on aineisto OP-Pohjolan kahdelle yli 80-vuotiaalle pienituloiselle eläkeläiselle myymästä säästövakuutuksesta, jotka on tarkoitettu pitkäkestoiseen sijoittamiseen. Tapaukset ajoittuvat vuosille 2006 ja 2008.

      Säästövakuutusta voi toisinaan hyödyntää perintösuunnittelussa. Kummassakaan OP-Pohjolan tapauksessa ei ole kyse siitä, koska molemmat henkilöt ovat naimattomia ja lapsettomia naisia.

      OP-Pohjolasta kerrotaan, ettei tapauksia voida kommentoida tarkemmin, koska niistä ei ole yksityiskohtaista tietoa, mutta asiakaskohtaisesti on aina tarkoitus kartoittaa paras mahdollinen vaihtoehto.

      Finanssivalvonta ja Kuluttajavirasto arvostelevat pankkien menettelyä. Finanssivalvonnan mukaan viiden vuoden aikana on tullut kymmenkunta valitusta useiden eri pankkien toiminnasta, jotka liittyvät ikäihmisten säästövakuutuksiin.

      Muut asiasanat:
      Vakuutus, Pankit, Eläkeläiset

      • Pankit.hyökkäävä.myynti

        http://www.taloussanomat.fi/raha/2014/04/04/pankit-seniorien-kimpussa-on-myyty-tuotteita-joita-ei-olisi-pitanyt/20144860/139

        Pankit seniorien kimpussa: "On myyty tuotteita, joita ei olisi pitänyt"
        Lehtikuva
        Pankit seniorien kimpussa: "On myyty tuotteita, joita ei olisi pitänyt"
        Paine tuottojen keräämiseen on saanut jotkin finanssitalot kauppaamaan tuotteitaan yksityishenkilöille epäeettisellä tavalla, Finanssivalvonta (Fiva) arvioi. Fivaan viime aikoina tulleet valitukset ovat koskeneet muun muassa turhan aggressiivista myyntityötä.
        4.4.2014 14:16Eeva EronenKommentteja 46 kpl
        Lisää suosikkeihin Lähetä kaverilleTulosta (HTML)Tallenna (PDF)


        – Joissakin tilanteissa asiakkaille on myyty tuotteita, joita heille ei olisi pitänyt myydä, johtaja Anneli Tuominen sanoi lehdistötilaisuudessa perjantaina.

        Käytännössä tämä on tarkoittanut esimerkiksi sitä, että määräaikaistiliään uusimaan tullut "senioriasiakas" on joutunut pankissa erittäin aggressiivisen myyntityön kohteeksi.

        – Näin on voinut käydä etenkin asiakkaille, jotka hoitavat asioitaan yksin eikä mukana ole ketään nuorempaa ja hänen etujaan puolustavaa henkilöä, Tuominen kuvaa.

        Tuomisen mukaan tällainen toiminta on "täysin epäeettistä", vaikka se ei lainsäädäntöä rikkoisikaan. Tuominen ei yksilöinyt tapausten määrää. Hänen mukaansa Fivan tietoon on tullut yksittäisiä tapauksia, ja jokainen niistä on liikaa.

        Fiva puuttuu
        paimenkirjeellä

        Finanssivalvonta aikoo reagoida ongelmatapauksiin lähettämällä kaikille alan toimijoille – pankeille, vakuutusyhtiöille ja sijoituspalveluyrityksille – kyselyn, jossa tiedustellaan kuinka yhtiöt aikovat varmistua siitä, ettei tällaista enää tapahdu.

        ∇ MAINOS, ARTIKKELI JATKUU ALEMPANA ∇
        ∇ ARTIKKELI JATKUU ∇
        Tuomisen mukaan ongelmat eivät ratkea pelkkään myyntityöhön puuttumalla, vaan myös tuotteiden kehitykseen täytyy kiinnittää huomiota. Tuotekehittäjien tulisi miettiä vakavasti muun muassa kohderyhmän sopivuutta, tarpeita ja asiakkaiden kykyä ymmärtää, millaisista tuotteista on kysymys.

        Fivan mukaan ongelmat johtuvat finanssitalojen paineista saada asiakkaat tarttumaan tuotteisiin, joiden palkkiot ovat korkeita tai jotka vahvistavat toimijan omaa vakavaraisuutta.

        Myös asiakkaat ovat alkaneet hakea tuottoa riskipitoisemmista tuotteista, ja tämä on tukenut yrityslainamarkkinoiden ja joukkorahoituksen kasvua. Fivan mukaan asiakkaat eivät aina ymmärrä ostamiensa tuotteiden riskitasoja.

        Kommentteja 46 kpl


    • Sijoitusneuvojaan.tehoaa

      Vain raaka väkivalta

    • fsdfaf

      Taitaa op tamppoonipankin työntekijät roikkua täällä linjoilla pankkiaan puolustamassa.

      • 17_15

        Jos joku on kanssasi erimieltä, niin automaattisesti työskentelee vastakkaiselle osapuolelle? Haehan varuilta uusi kerros sitä foliota hattuun


      • Ei.ole.kysymys

        Kenenkään mielipiteistä vaan siitä miten osuuspankin huijaamat asiakkaat saavat rahansa takaisin, pitääkö mennä osuuspankin konttoriin puukko taskussa ja keskustella kusetuksen suorittaneen sijoitusneuvojan kanssa omien rahojen palautuksesta vai kärsiä huijaus omissa nahoissaan?


      • Mitäihmettä-

        Kysyn uudelleen ja edelleen, kun mitään järkevää vastausta en ole saanut: onko sinulla minkäänlaisia TODISTEITA siitä että sinua on huijattu ja että et saa rahojasi takaisin 4. tammikuuta 2016 kuten on luvattu?? Kun mistään tuollaisesta ei ole ollut mitään luotettavaa tietoa. Näyttää siltä että kyse on vain jostain sinun omasta vainoharhastasi johon olet itsesi ajanut vailla mitään järkevää syytä, ja nyt keuhkoat täällä.

        Eiköhän nyt olisi ihan vaan järkevintä että odotat sitä 4. tammikuuta 2016, yrität saada rahasi pois, ja JOS se ei onnistu, palaat sitten asiaan.

        On täysin älytöntä spekuloida täällä asiaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe