Kainuun roskaväelle terveisiä Tervolta

Sattuukohdalleen

Jari Tervon lähettää terveisiä blogissaan Suomen roskaväelle:
”Kun huuhaan linkous netissä ja rotuharhoissa onanointi rupeaa suomalaista rasistia tympäisemään, tekee mieli välillä pieksää ihmisiä, miksei myös polttaa. Suomeen on syntynyt näinä historiallisina päivinä oma valkoinen roskaväki”, Tervo kirjoitti blogissaan.
Kyllä on nasevaa tekstailua tänne peräkylään näille katkerikoille.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaikkiKaatuu2015

      Nämä jotkut on jo lopullisesti menetettyjä. Antaa nyt tosiasioiden tehdä tehtävänsä, palataan ensi syksynä. (Jos on vielä netti pystyssä...)

    • Optinisti

      Pari viikkoa on jo ollut nähtävissä, että suvakeilta on asiaperusteiset ammukset loppu, ja alkaa tulla tätä biologista sodankäyntiä (nimittelyä yms. päivähoitoikäisten shaibaa). Ehkä tämä tästä vielä asettuu...

    • sakkkl

      sossun sakkia ja muita surkeita

    • FEIssr

      Suvakit syyttää kaikkia liiallista maahanmuuttoa vastustavia rasisteiksi, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä rosun tms kanssa. Minä panisin rajat kiinni, vaikka tänne tulisi vaikka ruotsalaisia samalla lailla.

    • kuka_roskaväkeä

      Tuollainen mies ei pysty kansaa arvostelemaan, joka itse humalassa ahdisteli taksimiestä ,ilmeisesti kyseessä oli seksuaalinen häirintä.

    • Per.S.Reikä

      Aika nopsaan Tervolla unohtui nuoruus rovaniemeläisessä lähiössä, kun pääsi eiran eliitin joukkoon. Sopii sieltä huudella tuulipukukansalle, että: "Roskaväkeä, hyihyi!" samalla kun kirjoittelee apurahahakemusta, jolla veronmaksajat maksavat tervonkin sisäfileet.

      • päämedioidentulkinta

    • ddddddd

      En ole lukenut yhtään sen kirjaa ovat kuulemma täyttä paskaa ,sanovat ne jotka on niitä lukeneet.

    • sääliäköpitäisi

      Esimerkkiä "valkoiselle roskaväelle"... ja muillekin.
      POLIISI
      Oulu Heikinharju 3.10. klo 19.10. Pahoinpitely
      Heikinharjun vastaanottokeskuksessa oli viiden henkilön välinen tappelu. Poliisin mentyä paikalle selvisi, että kolme vastaanottokeskuksen asukkia oli pahoinpidellyt kahta myös vastaanottokeskuksessa asuvaa henkilöä. Pahoinpitelystä aiheutuneet vammat eivät olleet kovin vakavia, sillä uhreja ei ollut tarpeen kuljettaa sairaalaan jatkotutkimuksiin. Poliisi otti rikoksesta epäillyn kolmikon kiinni ja heidät vietiin Oulun poliisilaitokselle. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.
      Oulu Keskusta 4.10. klo 01.50. Törkeä pahoinpitely
      Poliisi sai ilmoituksen järjestyshäiriöstä Torikadulla. Paikalla todettiin, että ulkomaalaistaustaista miestä oli syytä epäillä törkeästä pahoinpitelystä. Miehen epäillään pahoinpidelleen kolmekymppistä oululaismiestä lyömällä ja potkimalla. Uhri vietiin ambulanssilla OYS:an tutkimuksiin

    • tervoisiaperseestä

      Tervolla on mennyt kusi pahasti vinttiin.

      Ai niin, Tervo kun niin nokkelasti heitti Uutisvuodossa raamatun lattialle seksuaalivähemmistöjä puolustaakseen, voisi hän ovelana vittuilijana tehdä saman myös koraanilla, mikäli oikeasti pokkaa riittää.

      Nythän näitä Tervon ymmärtäjiä tulee tuolta rajojen yli päntiönään.

      • tervoisiaperseestä

        unohtui mainita, että juuri muslimithan ne ovat suurimpia homostelun ystäviä.


    • helsingissäainakin

      Kyllä ainakin Helsingissä taas nähtiin kuka hakkasi ja ketä...niinpäniin, arhinmäkeläiset anarkomarkot paukkupäissään hyökkäsivät rauhallisten mielenosoittajien kimppuun. Ja tietysti kolme jätkää yhden naisen päälle.

      Selalisia ne vasurit ovat...

    • roskatr

      Tervon Jarin argumentointi on Kainuun valkoiselle roskasakille liian vaikeaa? Ettekö ymmärrä että Tervo on oikeassa?

    • karutotuus

      Persujen lipun alla näitä on paljon.

    • Vaarakaupunki

      Hupsista ? Täyspelle koko juoppoukko. Nähty on mitä se etelä tekee JO kusipäälle. Siihen lisäksi vielä viinaa jota tämä pelle ei kestä ollenkaan. Luulis sen suuren läskimassan kestävän vähän enemmän. Minä jo pienenä naisihmisenä kestän enemmän viinaa.
      En ole lukenut mitä se on nyt örveltänyt mutta ainahan se on ollut kännissä kompuroiva läski. Oikein ivallinen ja törkeä muita kohtaan mutta itsessään ei ole mitään vikaa. Miten joku voi nauraa sen jutuille kun tietää mitä se on tehnyt, kertois ittestään kun konttas housut kintuissa Kemissä erään kerran. Ja etelässä pidetään jonkun sortin hauskuttajana. Anna mun kaikki kestää.

    • karutotuus

      Taitaa jytky sulaa.

    • Saksa_Sipilän.mallimaa

      Seuraavaksi Tervo saa laittaa terveisiä Saksaan...
      http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/saksassa-kiehuu-jo-"avoin-kapina"-maahanmuuttopolitiikasta---merkeliä-uhataan-oikeudella/ar-AAfhlnr?li=AAaDcIL

      ...Eteläsaksalainen Baijerin maakunta uhkaa haastaa Saksan hallituksen perustuslakituomioistuimeen maahanmuuttopolitiikan vuoksi, kertoo Saksan yleisradioyhtiö Deutsche Welle. Liittokansleri Angela Merkel saa yhä enemmän kritiikkiä.
      Uhkauksen esitti Baijerin osavaltion pääministeri Horst Seehofer, Merkelin hallituskumppanin eli kristillissosialistien CSU:n puheenjohtaja, joten DW puhuu jo ”avoimesta kapinasta” liittokansleria vastaan.
      ...Lisäksi huolia ja suuttumusta herättävät levottomuudet vastaanottokeskuksissa. Muun muassa sanomalehti Spiegel on kertonut Saksan vastaanottokeskuksissa yleistyneistä joukkotappeluista ja muista väkivaltaisuuksista, joiden taustalla ovat toimettomuus sekä muun muassa turvapaikanhakijoiden etninen leiriytyminen.

      Spiegelin mukaan Saksan poliisiliiton puheenjohtaja vaati äskettäin naisten ja lasten sekä kristityn vähemmistön parempaa suojelemista vastaanottokeskuksissa. Toisaalta shiia- ja sunnimuslimien keskinäinen väkivalta on myös yleistä.

    • whitetrash

      tuon jaritervon höpäjämisen voi jättää omaan arvoonsa. Joutaisi muiluttaa tuo ns. kirjailija takas kotiseudulleen, mutta kun se ei uskalla mennä sinne johtuen siltojensa polttamisesta. On tyypillä otsaa vittuilla oman kotimaansa kansalaisille täyttä päätä. Samaa kastia kuin joku sohvioksanen(vaikka onkin virolainen). Ostin monta kirjaa tuon tervon kirjoittamia ja olivat tosi hyviä silloin vaan ylimielisyys ja kaikinpuolinen itsekeskeisyys näkyy ilmiselvästi TÄYSIN NÄHTÄVÄSTI. Tuo jaritervo on yhtäkuin synonyymi johan bäckmanille, joka on se "venäjämyönteinen dosentti". Arvelenkin, että sama häiriintynyt tyyppi taitaa olla kyseessä.

    • PäiväsiOvat

      Jali Telvo se jaksaa pitää itseänsä framilla,varmaan haluais että vain hänen sukkeluuksilleen saa nauraa.On kaveri itseään täynnä ja iltapäivälehdet kirjoittaa kun ei paljon muuta kirjoitettavaa ole.Näin pienessä maassa kuin suomi taitaa hälläkin liikkuminen tulla vaikeeksi.Siinä ei taida suulaus ja terävä kynä paljon auttaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1413
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe