Skodistilta rahat pois kuin pikkulapselta

tyhmyydestä.sakotetaan

Esimerkki: "Auto", joka tuotetaan hinnalla 11260 €.
Saksassa loppukäyttäjä maksaa tuosta "autosta" uutena 26.790 €
Suomessa taas vaatimattomat 38 820 €

Kyseessä uusi Superb 1.8 tsi koneella, manuaali Ambiente .

Kyllä itäauton hinnaksi tuo on aika suolainen. Politrukki kusettaa ja ottaa rahat pois tyhmiltä kuin karkin pikkulapselta. Kyllähän noilla katteilla on taas skodaorganisaation hyvä ostaa "testivoittoja" :D LOL

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JokosPähkinöidenAika

      Arvaan hyvin että puuttuva saksan kielen taito estää ottamasta asioista selvää.
      Muutaman euron vaille 30 donaa on alkaen-hinta tuolle mallille Saksassa.
      Eikä malli ole mikään "Ambiente" vaan Ambition.
      Suomessa hinta sitten 34 keuroa.
      Referenssinä autojen viralliset hinnastot kummassakin maassa.
      Tehdashinta löytyy Euroopan Unioinin virallisilta sivuilta maittain, samoin verot ja myyntiorganisaation välistäveto. (Suomen autoveroton hinta on 27 tonnia joten siitä muutama tonni alaspäin on tehdashinta). Enpä viitsi etsiä. Arvaan jotain 20...25 tonnia; maakohtaiset tehdashintaerothan ovat jo poistuneet aikoja sitten.

      • näin_se_vaan_menee

        Turhaa sinä sille pösilölle selostat. Ei se ymmärrä sellaista, että autoista peritään vero, kuljetuskustannukset ym. ym. Kyllä siinä on välistävetäjää ennen kuin auto on tehtaalta kuluttajalla.
        Samoin voitaisiin verrata vaikkapa maidosta maksettavaan hintaan. Tuottaja taitaa saada jotain 20 snt ja litran pänikkä maitoa taitaa olla kaupassa eken luokkaa. Välistävetäjiä on tuossakin.


    • Vuotavat_sämpylät

      Täytyy olla vaan yksinkertaisesti pöljä, jos maksaa itäkiposta kymmeniä tuhansia euroja. Paskaahan saa ilmaiseksikin.

    • miten-vaan-haluatte

      Aivan, tuota se suunnilleen on. Skoda ihmiset kuitenkin alistuvat tuohon ja hintoja jopa nostetaan. Sitten niitä jonotetaan pitkiä aikoja. Kovin alistuvaisia skoda-ihannoijat ovat, kun ottaa huomioon, että alle 12keuron pötkilästä revitään hurjasti pötkilälisää. Olen törmäänyt samaan asiaan toista kautta jossain vaiheessa. Kohtahan ne hinnat paukkaa alas, jos kaupankäynti pysähtyy erilaisten huijausten takia. Siihen asti skoda-ostajat maksavat sen, mitä milloinkin satutaan pyytämään. Onhan se ollut iso tulolähde ja ei siitä olla turhaan huolissa, että vaikuttaa talouteen merkittävästi. Myös se, että autoliikkeet rakentavat ja ovat rakentaneet hienoja taloja myyntipaikoiksi pitäisi kertoa jo aika paljon katteistakin.

    • mersustavoismaksaa

      Kolmekymmentätuhatta on aika summa tuollaisesta mopedin koneella olevasta folkkarista?

      • Jälkiviisas

        Minä taisin olla aika pöljä maksaessani reilusti yli 50 tmk Mersusta, kun olisin saanut tuollaisen tilavamman sekä isommalla ja tehokkaammalla koneella varustetun, nopeamman auton alle 40 tmk:lla. Objektiivisesti ajatellen ei tuolle hintaerolle löydy tarpeeksi katetta. Mersu on toki nautittava ajopeli, mutta niin olisi epäilemättä ollut Škodakin!


      • ruplat-ei-käy-myöskään
        Jälkiviisas kirjoitti:

        Minä taisin olla aika pöljä maksaessani reilusti yli 50 tmk Mersusta, kun olisin saanut tuollaisen tilavamman sekä isommalla ja tehokkaammalla koneella varustetun, nopeamman auton alle 40 tmk:lla. Objektiivisesti ajatellen ei tuolle hintaerolle löydy tarpeeksi katetta. Mersu on toki nautittava ajopeli, mutta niin olisi epäilemättä ollut Škodakin!

        Ei pahalla, mutta nyt mennään kyllä euro rahassa. Siitä on jo aikaa kun markkoja käytettiin. Euro on nykyvaluuttaa. Markkaa ei ole enää, jollei siihen sitten palata taas joskus eurokokeilun jälkeen.


    • Syrjäytyneen_Elättäjä

      Veikeitä nämä työttömän, syrjäytyneen trollin jutut ;-) Kun ei ole käteistä tai luottokelpoisuutta edes mopon vertaa niin kadehditaan meitä skodisteja, joiden ei tarvitse paljon miettiä Superbin varustelutasoa ostohetkellä. Tuollainen 30...40 tonnin auto kun lähinnä marginaalinen kuluerä, jonka helposti voi irroittaa sijoitusten tuotoista. Ja mikä mukavinta, aina voi pitää uudenkarheaa alla.

      • makunsa-kullakin

        Kyllä sitten kannattaa ostaa tyyliin sopiva sian vatsakarvahattukin, koska sekin haisee pahalle ja on myös ruma. Toki naurua silläkin saa aikaiseksi.


    • Rosvot_kiinni

      Mistä tiedät miten pikkulapselta viedään rahat?
      Alhainen rosvo. Pikkulapselta varastaa.

    • Mautoinssit

      Skoda on diplomi-insinöörin valinta. Voi hellanlettas.

      • pakkoskeidaa

        Yhtä suurella varmuudella dippainssi valkkaa skeidan autokseen kuin pultsareitten yömajan asuinpaikakseen. Eli kyllä joku dippainssi voi valita, jos asiat on menneet riittävän huonoon jamaan. Ei vikaantuva ja vuotava&pompottava itäauto skoda kyllä mikään valinta ole vaan hiljainen avunhuuto!


      • pitäänauraa

        Mutta itsepä nämä järjen jättiläiset näin kehuvat. Saa nauraa.


      • olette-huippuja
        pakkoskeidaa kirjoitti:

        Yhtä suurella varmuudella dippainssi valkkaa skeidan autokseen kuin pultsareitten yömajan asuinpaikakseen. Eli kyllä joku dippainssi voi valita, jos asiat on menneet riittävän huonoon jamaan. Ei vikaantuva ja vuotava&pompottava itäauto skoda kyllä mikään valinta ole vaan hiljainen avunhuuto!

        Skoda= hiljainen avunhuuto :D
        Tykkään ilmaisun rikkaudesta! Aivan loistavaa!!


    • fiksaation.purku

      Aloittaja jankuttaa vain Skodan hinnasta. Näkisin mielelläni esimerkin jonkun muun merkkisen auton hinnanmuodostuksesta. Noin niinkuin ihan vertailun vuoksi. Vaikka esimerkiksi Opel Insignia?

      • jormazzzz

        Sääntö nro 1: Trolli ei koskaan vastaa kysymyksiin
        Sääntö nro 2: Ei saa vaihtaa puheenaihetta, nyt keskustellaan vain itäauto-Skodasta, koska Skoda-palsta. Tämän tietää trolli.
        Sääntö nro 3: Trolli kirjoittaa rinnakkaistodellisuutta
        Sääntö nro 4: Trollia evvvk


    • EiOikeaTrolli

      Ainoa asia mikä Skodistilla on oikeasti huonosti on se että Skoda-palstan trollitkaan eivät ole oikeita trolleja vaan ainoastaan syrjäytyneitä häiriköitä. Trolli pyrkii herättämään keskustelua fleimaamalla tai esittämällä normaalia kirjoittajaa jolla on hieman erkoisia mielipiteitä. Skoda-häiriköt vain suoltavat älämölöä eivätkä varmaan edes lue mitään postauksia. Pelkkää maanista purkautumista ja epämääräistä mölinää jonka tyhminkin tunnistaa pelkäksi häiriköinniksi. Ei mitään tavotteita kai kunnianhimoa.

      • nauraminen.sallittua

        Hahhahhahhaa.. vai on skodisteilla niin huonosti asiat, että trollitkaan ei ole kunnon trolleja tällä palstalla. Ei voi tosiaan kehua itäkiikun omistajien elämää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe