Mistä XD-Skodatuotteita?

XD-Supreb_tilaukseen

Eräs vakiokirjoittaja on kehunut XD-Skodatuotteita. Skoda superb-XD ja XD-pölykapselit ovat kehuttu. Mistä näitä XD-tuotteita saa? Vai kuuluvatko johonkin tehdasvarustesarjaan jota ei saa jälkivarustuksena?

Olisin erittäin kiitollinen jos XD-kaveri kertoisin varusteiden saatavuudesta. Hinnalla ei ole merkitystä!

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • XDLOLkapseli

      XD ja LOL ym. ovat teinien sanastoa. Onkohan LOL-pölykapseleita saatavana.

      • XD-Supreb_tilaukseen

        Ai nuoriso on ottanut puhekieleen Skodan lisävarusteiden mallimerkinnän. Onko Skoda todellakin noin suosittu nuorison keskuudessa. Enpä olisi uskonut!

        Enpäs tiennyt tuosta LOL-varustemallista. Onko XD-varustus sporttisempi ja LOL arvokkaampi? Pystyykö näitä varusteita yhdistelemään? Esim XD-levikkeet ja LOL-spoilerit.
        Kuvat XD-varustellusta ja LOL-varustellusta Superb:stä olisivat mukava saada. Niitä voisi vertailla keskenään.
        Toivottovasti XD-kaveri tulee vielä palstalle. Tuntuu olevan tietävä kaveri. Voitaisiin vaihtaa viestejä eri varustevaihtoehdoista.


    • youthgonewild

      Skoda, simply clever.

      Nuorisolle omat mallit XD

      Hyvä bisnes :)

      • XD-Supreb_tilaukseen

        Skoda on ilmeisesti myynyt hyvin nuoremmalle väelle XD-mallillaan, kun puhekieleen moinen termi on ilmestynyt. Tienpäällä en ole tällaista mallia erottanut lukuisien Skodien joukosta. Todellakin valmistajalle on hyvä bisnes jos saavat nuorison ostamaan tuotteitaan. Siinä tulevaisuuden kuluttajat.
        LOL-malli on itselleni vielä arvoitus.
        Toivottavasti XD-kaveri selventää tilnteen.


    • XD-Supreb_tilaukseen

      Ei ole XD-kaveri ottanut yhteyttä. Sitä odotellessa tein hakuja varustevaihtoehdoista. Huomasin että on aunakin yksi varustus vielä: DDDDD. Kirjaimien määrä vaihtelee. Syytä en tiedä.
      Jään odottamaan XD-kaverin asiantuntemusta.

    • XD-Supreb_tilaukseen

      Onko XD-, LOL- ja DDDD-varusteet loppuneet tai myynti lopetettu? Olen käynyt kaikki vuorokauden aikana käydyt keskustelut lävitse, eikä yhdessäkään ole mainittu näitä varusteita.
      Mutta huomioni kiinnittyi keskustelujen määrään. Niitä on todella paljon. Skodan täytyy olla todella hyvä auto. Eihän huonoista näin paljon keskusteltaisi. Onpa innokkaimmat antaneet autoilleen lempinimiäkin. Se kertoo syvästä suhteesta. Tekisipä mieleni kysyä kirjoittajalta että pysyykö nimi samana auton vaihtuessa. Miksipä ei, onhan merkki kuitenkin sama.
      XD-, LOL- ja DDDD-varusteiden saatavuus selviäisi tietenkin Skoda-myyjältä, mutta en taida uskaltaa kysyä. Skodakuumeiselle myyvät auton, ja sitten ilmoittavat että XD-, LOL- ja DDDD-varusteiden saatavuus on suuren kysynnän vuoksi rajoitettu.
      Siksi utelen asiaa täältä vertaisten joukosta.

    • hömötinttilipertää

      :D aijaijai. Varustepaketit ovat kai saatavissa, mutta myyntiä hoitaa muistaakseni siperia c.o kattilatehtaan kattilankansi osasto. Joissain pölykapseleissa on jopa kiinnipitokahva joka pyöriessään antaa vakautta renkaiden pompotteluun. Keskipakovoima näet orjuuntuu kun sille saadaan ohi-ohjaavaa tasausvoimaa. Hiukan sama kun renkaissa käytettävät tasapainoitusnappulat.

      • XD-Supreb_tilaukseen

        Kiitos vastauksesta. En tiennytkään että Vorkutan myyntikonttorissa osataan kirjoittaa noinkin hyvää suomenkieltä. Venäjällä on siis varustepaketti :D. Onko se riisuttu malli DDDD-varustesarjasta?
        Tiedonkulku sinne Siperiaan on ilmeisesti huonoa kun et tiedä :D-varustepaketin saatavuutta, etkä muista valmistajaa. Myöskin teoriasi renkaiden tasapainoiseen pyörimiseen antaa aihetta epäillä tietämystäsi. Luottaisin renkaiden tasapainoitukseen jos renkaiden tärinää esiintyy.
        Siperiassa taitaakin olla lounasaika, ja konttoriin jätetty päivystämään asentajan apulainen muun henkilökunnan ollessa ruokailemassa.
        Mutta asiaan: Et osannut antaa tietoa XD-, LOL- ja DDDD-varusteiden saatavuudesta. Joku asian osaava voisikin antaa vinkkiä XD-, LOL- ja DDDD-varustesarjoista. Vorkutassa myytävästä :D-sarjasta en ole kiinnostunut. Jos Suomesta ei XD-, LOL- ja DDDD-varusteista tietoa löydy, Skoda tehtaalta voinee varusteista vastaava ottaa yhteyttä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe