On aika taas rukoilla maamme puolesta!!!

KallionRukous

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä.

Sinä näet että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua.

Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden tieltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulivat kansamme yli ja myrkyttävät sen.

Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkiolentoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivän sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjalle ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti.

Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapauttavasta armostasi.

Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voitaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme sinun kauttasi, siihen me uskomme.

Armahda meitä.

Amen.

53

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisääjalisää

      Rukoilkaamme.

      • PrayForIsrael

        Tämä oli kaunis ja ajankohtainen rukous. Sydämessäni on suuri suru koskien Suomea ja sen tulevia päiviä. Isä kuulee jokaisen rukouksemme joten muistetaan päivittäin pyytää varjelusta Suomelle <3 ja erityisesti kristinuskon aseman vahvistumista ja pysyvyyttä, etenkin kun Islam ja pakanuus on ottamassa jalansijaa täällä arvokkaassa kotimaassa.


      • amenamen

        Amen.


      • ertertterter

        terter


      • 576567

        ytrtryyt


      • 765675
        amenamen kirjoitti:

        Amen.

        675657


      • ewqwqe

        ewqwqe


      • 654546
        ertertterter kirjoitti:

        terter

        546546


      • 546654
        PrayForIsrael kirjoitti:

        Tämä oli kaunis ja ajankohtainen rukous. Sydämessäni on suuri suru koskien Suomea ja sen tulevia päiviä. Isä kuulee jokaisen rukouksemme joten muistetaan päivittäin pyytää varjelusta Suomelle <3 ja erityisesti kristinuskon aseman vahvistumista ja pysyvyyttä, etenkin kun Islam ja pakanuus on ottamassa jalansijaa täällä arvokkaassa kotimaassa.

        564546


      • KristusjaMuhammad
        PrayForIsrael kirjoitti:

        Tämä oli kaunis ja ajankohtainen rukous. Sydämessäni on suuri suru koskien Suomea ja sen tulevia päiviä. Isä kuulee jokaisen rukouksemme joten muistetaan päivittäin pyytää varjelusta Suomelle <3 ja erityisesti kristinuskon aseman vahvistumista ja pysyvyyttä, etenkin kun Islam ja pakanuus on ottamassa jalansijaa täällä arvokkaassa kotimaassa.

        Vastaus nimimerkille "PrayForIsrael" ja muillekin Kaikkivaltiaan kaikille kansoille ja heimoille säätämän oikean elämänjärjestelmän, Aabrahamin uskon, oikean Islamin vihollisille:

        Teidän kristinuskonne on todellisuudessa läpikotaista henkistä ja fyysistäkin huoraamista ja sen sallimista, portto-Babylonin elämää (kts. Ilm.18-luku) eikä sillä ole mitään osaa Kristuksen Opetuslapseuteen, ja tuota saastaista porttokristillisyyttä te teeskentelyllänne vielä ylläpidätte uloslähtemisen sijasta.

        Sensijaan Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittama oikea Islam, joka tunnustaa Kaikkivaltiaan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton profeettojen Ilmoitukset, Psalmit ja Evankeliumin, on sitä oikeata Kristuksen Opetuslapseutta.
        Oikeat Aabrahamin jälkeläiset kuten muutkin seemiläiset ovat Islamin ydinjoukkoa.

        Sitäpaitsi tehän olette sen oikean Kristuksen verivihollisia, jos olette hylänneet Kristuksen Uuden Liiton Israelin, ainoan oikean Israelin Kristuksen Uuden Liiton aikana ja vaihtaneet sen Kristusta vihaavaan väärään, mutta samannimiseen yhteiskuntajärjestelmään.

        Koraanin todistuksia teeskentelijöistä ja ulkokullatuista:

        4: 145 Teeskentelijät totisesti joutuvat Tulen pohjimmaiseen kuiluun, etkä sinä löydä heille ketään auttajaa,
        4: 146 paitsi, jos he katuvat ja tekevät parannuksen, pitävät kiinni ALJAHusta (Jumalasta) ja ALJAHulle (Jumalalle) näyttävät uskonsa vilpittömyyden. Nämä tulevat olemaan uskovaisten kanssa, ja uskovaisille ALJAH (Jumala) on antava suuren palkinnon.
        4: 147 Mitä syytä olisi ALJAHulla (Jumalalla) rangaista teitä, jos te olette kiitollisia ja uskotte (Häneen)? ALJAH (Jumala) siunaa ja palkitsee vähäiset teot ja tietää kaiken.

        4: 150 Ne, jotka kieltävät ALJAHun (Jumalan) ja hänen profeettansa ja tekevät eron ALJAHun (Jumalan) lähettämien profeettain välillä sanoen: »Me uskomme eräisiin, mutta emme usko toisiin heistä» ja koettavat löytää keskitien,
        4: 151 ne ovat todella uskottomia, ja uskottomille Me olemme valmistanut häpeällisen rangaistuksen.
        4: 152 Mutta niille, jotka uskovat ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen lähettiläihinsä tekemättä mitään erotusta heidän välillään, Me olemme antava heidän palkkansa; niin, ALJAH (Jumala) on armollinen ja laupias.

        6:112 Niinmuodoin olemme Me jokaiselle profeetalle asettanut vastustajia, nimittäin riivaajia ihmisten ja dzinnien joukosta, toinen toistaan ne innoittavat ulkokultaisiin valheisiin johtaakseen ihmisiä harhaan, mutta jos Herrasi olisi tahtonut, eivät he olisi (kyenneet) sitä tekemään. Jätä heidät siis kaikkine keksintöineen!

        9:67 Ulkokullatut, sekä miehet että naiset, ovat kaikki samankaltaisia. He rohkaisevat tekemään pahaa ja ehkäisevät hyvän tekemisen sekä kieltävät köyhältä almun. He eivät välittäneet ALJAHusta (Jumalasta), ja siksi Hän ei välitä heistä. Totisesti ulkokullatut ovat tottelemattomia.
        9:68 ALJAH (Jumala) on varannut ulkokullatuille, sekä miehille että naisille, samoin kuin uskottomille helvetin tulen olinpaikaksi. Siinä on heille kylliksi. ALJAHun (Jumalan) tuomio on heidän päällään, ja heille kuuluu ikuinen tuska,

        9:73 Oi, profeetta, taistele uskottomia ja ulkokullattuja vastaan, ole ankara heitä kohtaan. Heidän viimeinen asuntonsa on oleva helvetti, onneton määränpää.

        33:1 Oi Profeetta, täytä tarkoin velvollisuutesi ALJAHua (Jumalaa) kohtaan äläkä mukaudu uskottomien ja tekopyhien toivomuksiin; onhan ALJAH (Jumala) totisesti tietävä, viisas;
        33:2 ja noudata Herralta saamiasi ilmoituksia; ALJAH (Jumala) totisesti tietää tekosi;
        33:3 sekä luota ALJAHuun (Jumalaan), ALJAHun (Jumalan) suojelus on täysin riittävä.

        33:23 Oikeauskoisia ovat ne, jotka ovat uskollisia liitolleen ALJAHun (Jumalan) kanssa; samoin ne, jotka pitävät lupauksensa, ja ne, jotka odottavat ALJAHun (Jumalan) lupausten täyttymistä; nämä eivät ole muuttuneet;
        33:24 ALJAH (Jumala) voi palkita totuudellisia heidän totuudestaan ja kurittaa teeskentelijöitä mielensä mukaan tahi kääntyä heidän puoleensa laupeudessaan; sillä ALJAH (Jumala) on anteeksiantava, laupias.

        33:48 Älä sopeudu uskottomien ja tekopyhien kanssa, jätä huomiotta heidän väärämielisyytensä, luota yksin ALJAHuun (Jumalaan), jonka voima riittää suojelemaan sinua.


      • Älä vaivu KM. Herra Jeesus tulee yhdistämään Aabrahamin pojat ja Lähi-Itään tulee RAUHA.

        > Abraham’s Territory…but not yet! Egypt, Assyria, Israel

        Isaiah 19:25 prophesies of this trio saying, “Whom the LORD of hosts shall bless, saying, Blessed be Egypt my people, and Assyria the work of my hands, and Israel mine inheritance.” Here we see the descendants of the 3 wives of Abraham linked together. Assyria is located in the north by the Euphrates, Egypt is located in the south by the Nile and Israel lies smack dab between them, with a road that will connect the three in the future. This alliance of Abraham’s descendents does not exist yet, but will be established in the Kingdom of God, as shown by Isaiah 19:23.

        “In that day there will be a highway from Egypt to Assyria. The Assyrians will go to Egypt and the Egyptians to Assyria. The Egyptians and Assyrians will worship together. In that day Israel will be the third, along with Egypt and Assyria, a blessing on the earth. <

        http://www.thechurchesofgod.com/ABRAHAM FATHER OF MANY NATIONS.htm

        Sillä välin luemme Pyhiä Kirjoituksia:)

        4Moos:

        24:1 Kun Bileam näki, että Israelin siunaaminen oli Herralle otollista, ei hän enää mennyt niinkuin aina ennen ennusmerkkejä etsimään, vaan käänsi kasvonsa erämaahan.
        24:2 Ja kun Bileam nosti silmänsä ja näki Israelin leiriytyneenä heimokunnittain, niin Jumalan Henki tuli häneen.
        24:3 Ja hän puhkesi lausumaan ja sanoi: "Näin puhuu Bileam, Beorin poika, näin puhuu mies, jonka silmä on avattu.
        24:4 Näin puhuu hän, joka kuulee Jumalan puheen, joka näkee Kaikkivaltiaan näkyjä, joka lankeaa loveen ja jonka silmät avataan.
        24:5 Kuinka ihanat ovat sinun majasi, Jaakob, sinun asuinsijasi, Israel!
        24:6 Niinkuin laajat purolaaksot, niinkuin puutarhat virran varrella, niinkuin aloepuut, Herran istuttamat, niinkuin setripuut vesien vierillä!
        24:7 Vettä läikkyy sen vesisangoista, ja sen laihot saavat runsaasti vettä. Agagia mahtavampi on sen kuningas, ylhäinen sen kuningasvalta.
        24:8 Jumala vei sen pois Egyptistä; sen sarvet ovat kuin villihärän. Se syö suuhunsa viholliskansat, heidän luunsa se murskaa ja lävistää heidät nuolillansa.
        24:9 Se on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"


      • JeesusKristusHerramme
        KristusjaMuhammad kirjoitti:

        Vastaus nimimerkille "PrayForIsrael" ja muillekin Kaikkivaltiaan kaikille kansoille ja heimoille säätämän oikean elämänjärjestelmän, Aabrahamin uskon, oikean Islamin vihollisille:

        Teidän kristinuskonne on todellisuudessa läpikotaista henkistä ja fyysistäkin huoraamista ja sen sallimista, portto-Babylonin elämää (kts. Ilm.18-luku) eikä sillä ole mitään osaa Kristuksen Opetuslapseuteen, ja tuota saastaista porttokristillisyyttä te teeskentelyllänne vielä ylläpidätte uloslähtemisen sijasta.

        Sensijaan Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittama oikea Islam, joka tunnustaa Kaikkivaltiaan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton profeettojen Ilmoitukset, Psalmit ja Evankeliumin, on sitä oikeata Kristuksen Opetuslapseutta.
        Oikeat Aabrahamin jälkeläiset kuten muutkin seemiläiset ovat Islamin ydinjoukkoa.

        Sitäpaitsi tehän olette sen oikean Kristuksen verivihollisia, jos olette hylänneet Kristuksen Uuden Liiton Israelin, ainoan oikean Israelin Kristuksen Uuden Liiton aikana ja vaihtaneet sen Kristusta vihaavaan väärään, mutta samannimiseen yhteiskuntajärjestelmään.

        Koraanin todistuksia teeskentelijöistä ja ulkokullatuista:

        4: 145 Teeskentelijät totisesti joutuvat Tulen pohjimmaiseen kuiluun, etkä sinä löydä heille ketään auttajaa,
        4: 146 paitsi, jos he katuvat ja tekevät parannuksen, pitävät kiinni ALJAHusta (Jumalasta) ja ALJAHulle (Jumalalle) näyttävät uskonsa vilpittömyyden. Nämä tulevat olemaan uskovaisten kanssa, ja uskovaisille ALJAH (Jumala) on antava suuren palkinnon.
        4: 147 Mitä syytä olisi ALJAHulla (Jumalalla) rangaista teitä, jos te olette kiitollisia ja uskotte (Häneen)? ALJAH (Jumala) siunaa ja palkitsee vähäiset teot ja tietää kaiken.

        4: 150 Ne, jotka kieltävät ALJAHun (Jumalan) ja hänen profeettansa ja tekevät eron ALJAHun (Jumalan) lähettämien profeettain välillä sanoen: »Me uskomme eräisiin, mutta emme usko toisiin heistä» ja koettavat löytää keskitien,
        4: 151 ne ovat todella uskottomia, ja uskottomille Me olemme valmistanut häpeällisen rangaistuksen.
        4: 152 Mutta niille, jotka uskovat ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen lähettiläihinsä tekemättä mitään erotusta heidän välillään, Me olemme antava heidän palkkansa; niin, ALJAH (Jumala) on armollinen ja laupias.

        6:112 Niinmuodoin olemme Me jokaiselle profeetalle asettanut vastustajia, nimittäin riivaajia ihmisten ja dzinnien joukosta, toinen toistaan ne innoittavat ulkokultaisiin valheisiin johtaakseen ihmisiä harhaan, mutta jos Herrasi olisi tahtonut, eivät he olisi (kyenneet) sitä tekemään. Jätä heidät siis kaikkine keksintöineen!

        9:67 Ulkokullatut, sekä miehet että naiset, ovat kaikki samankaltaisia. He rohkaisevat tekemään pahaa ja ehkäisevät hyvän tekemisen sekä kieltävät köyhältä almun. He eivät välittäneet ALJAHusta (Jumalasta), ja siksi Hän ei välitä heistä. Totisesti ulkokullatut ovat tottelemattomia.
        9:68 ALJAH (Jumala) on varannut ulkokullatuille, sekä miehille että naisille, samoin kuin uskottomille helvetin tulen olinpaikaksi. Siinä on heille kylliksi. ALJAHun (Jumalan) tuomio on heidän päällään, ja heille kuuluu ikuinen tuska,

        9:73 Oi, profeetta, taistele uskottomia ja ulkokullattuja vastaan, ole ankara heitä kohtaan. Heidän viimeinen asuntonsa on oleva helvetti, onneton määränpää.

        33:1 Oi Profeetta, täytä tarkoin velvollisuutesi ALJAHua (Jumalaa) kohtaan äläkä mukaudu uskottomien ja tekopyhien toivomuksiin; onhan ALJAH (Jumala) totisesti tietävä, viisas;
        33:2 ja noudata Herralta saamiasi ilmoituksia; ALJAH (Jumala) totisesti tietää tekosi;
        33:3 sekä luota ALJAHuun (Jumalaan), ALJAHun (Jumalan) suojelus on täysin riittävä.

        33:23 Oikeauskoisia ovat ne, jotka ovat uskollisia liitolleen ALJAHun (Jumalan) kanssa; samoin ne, jotka pitävät lupauksensa, ja ne, jotka odottavat ALJAHun (Jumalan) lupausten täyttymistä; nämä eivät ole muuttuneet;
        33:24 ALJAH (Jumala) voi palkita totuudellisia heidän totuudestaan ja kurittaa teeskentelijöitä mielensä mukaan tahi kääntyä heidän puoleensa laupeudessaan; sillä ALJAH (Jumala) on anteeksiantava, laupias.

        33:48 Älä sopeudu uskottomien ja tekopyhien kanssa, jätä huomiotta heidän väärämielisyytensä, luota yksin ALJAHuun (Jumalaan), jonka voima riittää suojelemaan sinua.

        KristusjaMuhammad
        Hyi hitto.
        Jo on epäjumalanpalvoja ja eksyttäjä tässäkin ketjussa.


      • Antimuhamed
        KristusjaMuhammad kirjoitti:

        Vastaus nimimerkille "PrayForIsrael" ja muillekin Kaikkivaltiaan kaikille kansoille ja heimoille säätämän oikean elämänjärjestelmän, Aabrahamin uskon, oikean Islamin vihollisille:

        Teidän kristinuskonne on todellisuudessa läpikotaista henkistä ja fyysistäkin huoraamista ja sen sallimista, portto-Babylonin elämää (kts. Ilm.18-luku) eikä sillä ole mitään osaa Kristuksen Opetuslapseuteen, ja tuota saastaista porttokristillisyyttä te teeskentelyllänne vielä ylläpidätte uloslähtemisen sijasta.

        Sensijaan Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittama oikea Islam, joka tunnustaa Kaikkivaltiaan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton profeettojen Ilmoitukset, Psalmit ja Evankeliumin, on sitä oikeata Kristuksen Opetuslapseutta.
        Oikeat Aabrahamin jälkeläiset kuten muutkin seemiläiset ovat Islamin ydinjoukkoa.

        Sitäpaitsi tehän olette sen oikean Kristuksen verivihollisia, jos olette hylänneet Kristuksen Uuden Liiton Israelin, ainoan oikean Israelin Kristuksen Uuden Liiton aikana ja vaihtaneet sen Kristusta vihaavaan väärään, mutta samannimiseen yhteiskuntajärjestelmään.

        Koraanin todistuksia teeskentelijöistä ja ulkokullatuista:

        4: 145 Teeskentelijät totisesti joutuvat Tulen pohjimmaiseen kuiluun, etkä sinä löydä heille ketään auttajaa,
        4: 146 paitsi, jos he katuvat ja tekevät parannuksen, pitävät kiinni ALJAHusta (Jumalasta) ja ALJAHulle (Jumalalle) näyttävät uskonsa vilpittömyyden. Nämä tulevat olemaan uskovaisten kanssa, ja uskovaisille ALJAH (Jumala) on antava suuren palkinnon.
        4: 147 Mitä syytä olisi ALJAHulla (Jumalalla) rangaista teitä, jos te olette kiitollisia ja uskotte (Häneen)? ALJAH (Jumala) siunaa ja palkitsee vähäiset teot ja tietää kaiken.

        4: 150 Ne, jotka kieltävät ALJAHun (Jumalan) ja hänen profeettansa ja tekevät eron ALJAHun (Jumalan) lähettämien profeettain välillä sanoen: »Me uskomme eräisiin, mutta emme usko toisiin heistä» ja koettavat löytää keskitien,
        4: 151 ne ovat todella uskottomia, ja uskottomille Me olemme valmistanut häpeällisen rangaistuksen.
        4: 152 Mutta niille, jotka uskovat ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen lähettiläihinsä tekemättä mitään erotusta heidän välillään, Me olemme antava heidän palkkansa; niin, ALJAH (Jumala) on armollinen ja laupias.

        6:112 Niinmuodoin olemme Me jokaiselle profeetalle asettanut vastustajia, nimittäin riivaajia ihmisten ja dzinnien joukosta, toinen toistaan ne innoittavat ulkokultaisiin valheisiin johtaakseen ihmisiä harhaan, mutta jos Herrasi olisi tahtonut, eivät he olisi (kyenneet) sitä tekemään. Jätä heidät siis kaikkine keksintöineen!

        9:67 Ulkokullatut, sekä miehet että naiset, ovat kaikki samankaltaisia. He rohkaisevat tekemään pahaa ja ehkäisevät hyvän tekemisen sekä kieltävät köyhältä almun. He eivät välittäneet ALJAHusta (Jumalasta), ja siksi Hän ei välitä heistä. Totisesti ulkokullatut ovat tottelemattomia.
        9:68 ALJAH (Jumala) on varannut ulkokullatuille, sekä miehille että naisille, samoin kuin uskottomille helvetin tulen olinpaikaksi. Siinä on heille kylliksi. ALJAHun (Jumalan) tuomio on heidän päällään, ja heille kuuluu ikuinen tuska,

        9:73 Oi, profeetta, taistele uskottomia ja ulkokullattuja vastaan, ole ankara heitä kohtaan. Heidän viimeinen asuntonsa on oleva helvetti, onneton määränpää.

        33:1 Oi Profeetta, täytä tarkoin velvollisuutesi ALJAHua (Jumalaa) kohtaan äläkä mukaudu uskottomien ja tekopyhien toivomuksiin; onhan ALJAH (Jumala) totisesti tietävä, viisas;
        33:2 ja noudata Herralta saamiasi ilmoituksia; ALJAH (Jumala) totisesti tietää tekosi;
        33:3 sekä luota ALJAHuun (Jumalaan), ALJAHun (Jumalan) suojelus on täysin riittävä.

        33:23 Oikeauskoisia ovat ne, jotka ovat uskollisia liitolleen ALJAHun (Jumalan) kanssa; samoin ne, jotka pitävät lupauksensa, ja ne, jotka odottavat ALJAHun (Jumalan) lupausten täyttymistä; nämä eivät ole muuttuneet;
        33:24 ALJAH (Jumala) voi palkita totuudellisia heidän totuudestaan ja kurittaa teeskentelijöitä mielensä mukaan tahi kääntyä heidän puoleensa laupeudessaan; sillä ALJAH (Jumala) on anteeksiantava, laupias.

        33:48 Älä sopeudu uskottomien ja tekopyhien kanssa, jätä huomiotta heidän väärämielisyytensä, luota yksin ALJAHuun (Jumalaan), jonka voima riittää suojelemaan sinua.

        Voi te kajahtaneet Islamistit.Ette itsekään usko moiseen hölynpölyyn


      • trtyr
        765675 kirjoitti:

        675657

        tyr


      • 3244
        576567 kirjoitti:

        ytrtryyt

        432432


      • 5243
        JeesusKristusHerramme kirjoitti:

        KristusjaMuhammad
        Hyi hitto.
        Jo on epäjumalanpalvoja ja eksyttäjä tässäkin ketjussa.

        5423


    • sinettisormus7

      Herramme, Jeesus Kristus, kiitos että olet kuulolla ja kuulet rukouksemme.
      Herra, todella missä me kuljemmekaan ja mitä teemmekään, niin suojele ja hoidameitä.

      Herra, suojaa meidän Suomalaisten koteja, älä anna niiden rikkoutua, tämän kurimuksen keskellä, joka tulee vielä ehkä syvenemään. Anna koteihimme rakkautta, vaikka maallista turvaa puuttuisikin, että oppisimme luottamaan toisiimme, vaikka kurjuuskin koettelee.

      Herra, ole armollinen tälle Suomen kansalle ja turvaa meitä, anna meille siipiesi suoja koko Isänmaalle ja auta meitä ymmärtämään että kaikki tämä on sinulta lahjaa, rakkaudessasi meitä kohtaan. Opeta tämä kansa taas tuntemaan sinut, Isämme, niin, että voit johdattaa meidät sinne taivaan kotiin.

      Herra tätä me odotamme - TULE PIAN!

      Aamen.

      • sinettisormus7

        492Ystävä sä lapsien

        Ivar Widéen 1919

        1.

        Ystävä sä lapsien,

        katso minuun pienehen.

        Minne käynkin maailmassa,

        sinä olet hoitamassa.

        Onni täällä vaihtelee,

        taivaan Isä suojelee.

        2.

        Ota, Jeesus rakkahin,

        suojaas koti kallehin.

        Siunaa äitiä ja isää,

        heille elinpäivää lisää.

        Ystävä sä lapsien,

        pientäs auta holhoten.

        3.

        Pidä meitä turvissas,

        Jeesus, armohelmassas.

        Suojaas sulje isänmaamme,

        sulta kaiken lahjaks saamme.

        Johda, Jeesus rakkahin,

        meidät taivaan kotihin.


      • Aammeenn

        Amen.


      • 453345

        543534


      • erwewrwer
        sinettisormus7 kirjoitti:

        492Ystävä sä lapsien

        Ivar Widéen 1919

        1.

        Ystävä sä lapsien,

        katso minuun pienehen.

        Minne käynkin maailmassa,

        sinä olet hoitamassa.

        Onni täällä vaihtelee,

        taivaan Isä suojelee.

        2.

        Ota, Jeesus rakkahin,

        suojaas koti kallehin.

        Siunaa äitiä ja isää,

        heille elinpäivää lisää.

        Ystävä sä lapsien,

        pientäs auta holhoten.

        3.

        Pidä meitä turvissas,

        Jeesus, armohelmassas.

        Suojaas sulje isänmaamme,

        sulta kaiken lahjaks saamme.

        Johda, Jeesus rakkahin,

        meidät taivaan kotihin.

        wrewerwe


      • ewerweewr

        rwerewr


      • rwewer
        Aammeenn kirjoitti:

        Amen.

        ewrerwewr


      • 432432

        432324


    • näkyilijä

      Olen miettinyt pitkään tätä miksi näin tapahtuu.Jumala sallii kaiken,mitään ei tapahdu ilman hänen sallimustaan ja suunnitelmaansa.Näitä ajatuksia sain ja Jumala on puhunut minulle orvoista ja leskistä.Hallituksemme ja maamme ei ole auttanut orpoja ja leskiä ja niihin verrattavia "köyhiä".Ja nyt kiristetään vielä lisää.Miksi koska emme ole antaneet emme nähneet lähimmäisen hätää,jopa seuakunnat ovat sulkeneet sydämmensä köyhiltä vaikka Herra on puhunut heille seurakuntana ja yksittäisenä ihmisenä.Isät eivät ole tukeneet lapsiaan eivätkä vaimojaan. He ovat itseänsä syötelleet...Nyt meidät pakotetaan se näkemään ja antamaan pakkolain kautta.Tällä ihmismäärällä joka tulee tehdään tyhjäksi kaikki budjetit se ei tule riittämään.Maamme köyhät nousevat kapinaan eivätkä voi ymmärtää eriarvoisuutta.Epäoikeudenmukaisuutta omaa kansaansa kohtaan. Haavat repivät kansaamme sisältä päin. Aina, on se mikä hajoaa tullut sisältäpäin ja on riitautunut itseään vastaan.Myös perheissä.Sielunvihollinen pääseee sisälle perheisiin,seurakuntiin ja kansakuntiin ja maahamme. Nyt on aika rukoilla sillä nämä kaksi kansaa jotka ovat nyt maamme sisällä on. Irakilaisista osa on Seemiläistä perimää ja kansa tulee kaksoisvirran maasta.Tämä ei ole sattumaa.Jumala haluaa yhdistää Nooan pojat.Seem ja Haam ja Jaffet löytyvät 1.moos.kirjasta. Ja myös Abrahamin sukutaulusta jossa Iisak ja Ismael ovat veljeksiä. Nyt meillä on mahdollisuus tuoda evankeljumi ja Jeesuksen rakkaus ja isän rakkaus heille.
      Koska Jumala tahtoo yhdistää kaksi sauvaa jotka hän aikanaan katkaisi,hän haluaa pelastaa ennen tulemistaan myös Arabeja.Ja miksi hän valitsi kansamme nimenomaan kaksoisvirran maasta tulevat ihmiset?

      Rukoillaan heille Jeeuksen ja Isän sekä Pyhänhengen kosketusta ja että Herra tutkii heidän sydämmensä ja vikuttaa heissä.Sillä kun ihmisestä on revitty pois osa omaa kansaansa siellä on tilaa uudelle ja nyt jos koskaan on aika rukoilla ettei mikään viha ja katkeruus pääsee heidän sydämmeensä vaan Jumalan Henki. Meillä uskovilla on nyt tahdon paikka,tahdommeko rukoilla Jumalan mielen mukaan heille pelastusta ja Kristuksen pelastavaa voimaa ja läsnäoloa.

      Nyt on Seemin poikien aika pelastua!

      • LOHTU
        Uskon Lähi-Idän rauhan alkavan viimeistään vuonna 2028. Herra on luvannut yhdistää Aabrahamin pojat. Sivustolla on KIINTOISAA asiaa mm. Israelin heimojen liikkeistä:)

        > Abraham’s Territory…but not yet! Egypt, Assyria, Israel

        Isaiah 19:25 prophesies of this trio saying, “Whom the LORD of hosts shall bless, saying, Blessed be Egypt my people, and Assyria the work of my hands, and Israel mine inheritance.” Here we see the descendants of the 3 wives of Abraham linked together. Assyria is located in the north by the Euphrates, Egypt is located in the south by the Nile and Israel lies smack dab between them, with a road that will connect the three in the future. This alliance of Abraham’s descendents does not exist yet, but will be established in the Kingdom of God, as shown by Isaiah 19:23.

        “In that day there will be a highway from Egypt to Assyria. The Assyrians will go to Egypt and the Egyptians to Assyria. The Egyptians and Assyrians will worship together. In that day Israel will be the third, along with Egypt and Assyria, a blessing on the earth. <

        http://www.thechurchesofgod.com/ABRAHAM FATHER OF MANY NATIONS.htm


    • lähimmäinen
    • Ottakaamme mallia ruotsalaisten todella tehokkaista rukouksista. He ovat saaneet elää rauhassa 200 vuotta, kun taas meitä on samana aikana ankarasti koeteltu. Ruotsi hyväksyi homoliitotkin jo aika päiviä, ja aina vaan siellä menee paremmin kuin täällä. Yksillä on siis enemmän siunausta ja toisilla sitten taas vähemmän.

    • Sanoisit vain suoraan että rajat kiinni, vaatii kansa.

      • 6453

        4653


      • SEpalusX

        Muistakaa vetää vetskari kiinni


    • lähimmäinen

      Kuule,mitä enemmän rukoillaan ja totellaan Raamatun sanaa sitä enemmän Saat*** vastustaa.Ruotsissa sallitaan homolait ja kaikki muukin mikä se sellainen on?

      Haaleata kristillisyyttä.Silloin Saat*** ei ole mitään intressiä puuttua asioiden kulkuun.

      Saat*** kiusasi erämaassa Jeesusta sanoin:

      "Jos kerran olet Jumalan Poika, niin käske näiden kivien muuttua leiviksi." Mutta Jeesus vastasi: "On kirjoitettu: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka lähtee Jumalan suusta. Sitten Saatana vei Jeesuksen pyhään kaupunkiin ja asetti hänet temppelimuurin harjalle. Hän sanoi Jeesukselle: "Jos kerran olet Jumalan Poika, niin heittäydy alas. Onhan kirjoitettu: 'Hän antaa enkeleilleen käskyn. He kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen.Jeesus vastasi hänelle: "On myös kirjoitettu: 'Älä kiusaa Herraa, Jumalaasi.

      Vielä Paholainen vei Jeesuksen hyvin korkealle vuorelle, näytti hänelle maailman kaikki valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi: "Kaiken tämän minä annan sinulle, jos polvistut eteeni ja kumarrat minua." Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, Saatana! On kirjoitettu: 'Herraa, Jumalaasi, sinun tulee kunnioittaa ja ainoastaan häntä palvella. Silloin Saatana jätti Jeesuksen rauhaan, ja hänen luokseen tuli enkeleitä, jotka palvelivat häntä.

      NIIMPÄ jos annat elämäsi saat*** niin saat puoli valtakuntaa ja saatana jättää sinut rauhaan.
      Mitä enemmän rukoillaan sitä enemmän taivaassa tapahtuu.Rukoilijat ja Profeetat jatketaan taistelua Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Veressä.

    • Aammeen

      Aamen,aamen.

    • sinettisormus7

      Toinen kirje korinttilaisille 12
      1. Minun täytyy kerskata; se tosin ei ole hyödyllistä, mutta minä siirryn nyt näkyihin ja Herran ilmestyksiin.
      2. Tunnen miehen, joka on Kristuksessa: neljätoista vuotta sitten hänet temmattiin kolmanteen taivaaseen - oliko hän ruumiissaan, en tiedä, vai poissa ruumiista, en tiedä, Jumala sen tietää.
      3. Ja minä tiedän, että tämä mies - oliko hän ruumiissaan vai poissa ruumiista, en tiedä, Jumala sen tietää -
      4. temmattiin paratiisiin ja kuuli sanomattomia sanoja, joita ihmisen ei ole lupa puhua.
      5. Tästä miehestä minä kerskaan, mutta itsestäni en kerskaa, paitsi heikkoudestani.
      6. Sillä jos tahtoisinkin kerskata, en olisi mieletön, sillä minä puhuisin totta; mutta minä pidättäydyn siitä, ettei kukaan ajattelisi minusta enempää, kuin mitä näkee minun olevan tai mitä hän minusta kuulee.
      7. Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
      8. Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.
      9. Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa". Sentähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan.
      10. Sentähden minä olen mielistynyt heikkouteen, pahoinpitelyihin, hätään, vainoihin, ahdistuksiin, Kristuksen tähden; sillä kun olen heikko, silloin minä olen väkevä.
      11. Olen joutunut mielettömyyksiin; te olette minut siihen pakottaneet. Minunhan olisi pitänyt saada suositusta teiltä, sillä en ole missään ollut noita isoisia apostoleja huonompi, vaikka en olekaan mitään.
      12. Onhan apostolin tunnusteot teidän keskuudessanne tehty kaikella kestävyydellä, tunnusmerkeillä ja ihmeillä ja voimateoilla.
      13. Sillä missä muussa te olette jääneet muita seurakuntia vähemmälle kuin siinä, etten minä puolestani ole rasittanut teitä? Antakaa minulle anteeksi tämä vääryys.
      14. Katso, kolmannen kerran minä nyt olen valmis tulemaan teidän tykönne, enkä ole oleva teille rasitukseksi; sillä minä en etsi teidän omaanne, vaan teitä itseänne. Eiväthän lapset ole velvolliset kokoamaan tavaraa vanhemmilleen, vaan vanhemmat lapsilleen.
      15. Ja minä olen mielelläni uhraava kaikki, uhraava itsenikin, teidän sielujenne hyväksi. Senkötähden, että teitä näin suuresti rakastan, minä saan teiltä vähemmän vastarakkautta?
      16. Olkoonpa niin, etten minä ole teitä rasittanut; mutta entä jos olen viekas ja olen kavaluudella kietonut teidät pauloihini!
      17. Olenkohan minä kenenkään kautta, joita olen luoksenne lähettänyt, pyrkinyt teistä hyötymään?
      18. Kehoitin Tiitusta menemään ja lähetin veljen hänen kanssaan; ei kai Tiitus ole pyrkinyt teistä hyötymään? Emmekö ole vaeltaneet samassa hengessä? Emmekö samoja jälkiä?
      19. Olette kai jo kauan sitten luulleet, että me puolustaudumme teidän edessänne. Jumalan edessä, Kristuksessa me puhumme; mutta kaikki teille rakennukseksi, rakkaani.
      20. Sillä minä pelkään, että tullessani ehkä en tapaa teitä semmoisina, kuin tahdon, ja että te tapaatte minut semmoisena, kuin te ette tahdo. Minä pelkään, että teidän keskuudessanne ehkä on riitaa, kateutta, vihaa, juonia, panetteluja, juoruja, pöyhkeilyä, epäjärjestyksiä;
      21. ja että, kun tulen, Jumalani on taas nöyryyttävä minua teidän tykönänne, ja että joudun suremaan monen tähden, jotka ennen ovat synnissä eläneet eivätkä ole katuneet sitä saastaisuutta ja haureutta ja irstautta, jota ovat harjoittaneet.

      SIIS; KÄRSIMYKSEN KAUTTA SAAMME OLLA VAHVAT JA MITÄ ENEMMÄN KÄRSIMYSTÄ; SEN ENEMPI KIRKKAUTTA! Kun ymmärrämme tämän oikein, tulevien kärsimyksien kautta meidät siunataan, olkaa siis lujat!
      AAMEN!

      • Lisäälisää

        Rukousta tarvitaan.


    • rauhasaatulla

      Amen. Tapahtukoon Jumalan tahto maan päällä, niinkuin taivaassa.

      • Amen. Rauha on luvattu. Rauha tulee. Ymmärrykseni mukainen lähitulevaisuus: Tempaus, vaivanaika, 1000-vuotinen rauha.

        - Rapture
        1 Thess 4:17 Then we which are alive and remain shall be caught up together with them in the clouds, to meet the Lord in the air: and so shall we ever be with the Lord.

        https://www.google.fi/#q=rapture of the church

        - Tribulation
        Mark 13:19 For there will be worse trouble at that time than there has ever been from the very beginning, when God created the universe, until now; and there will be nothing like it again.

        https://www.google.fi/#q=great tribulation

        - Peace
        Revelation 20:1-3 And I saw an angel come down from heaven, having the key of the bottomless pit and a great chain in his hand. And he laid hold on the dragon, that old serpent, which is the Devil, and Satan, and bound him a thousand years, And cast him into the bottomless pit, and shut him up, and set a seal upon him, that he should deceive the nations no more, till the thousand years should be fulfilled: and after that he must be loosed a little season.

        https://www.google.fi/#q=god's kingdom


      • Lopuksi

        suomennos...



      • TuplaSuomalainen1
        yurki1000js kirjoitti:

        Laiskottaako?

        Tarviitko netinkäyttökoulutusta?

        Kouluun :D

        https://www.youtube.com/watch?v=50Wp-A1lmv0

        Ei minnekään kouluun, riittää kun osaa lukea vain suomalaista sivustoa Suomessa.
        Ei tänne Timbuktustakaan tule kukaan keskustelemaan. Ei ainakaan timbuktunkielellä.
        Kyllä google varmaan kääntäisi senkin kieltä , mutta silloin olisi väärä palsta kysymyksessä.


      • Täsmennän. Kommentissani on viittaukset Raamattuun. Ne pätevät Suomi-Raamattuun.
        1 Thess 4:17
        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1te 4&kirjat=kr
        Mark 13:19

        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=mar 13&kirjat=kr


        Revelation 20:1-3
        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=ilm 20&kirjat=kr

        Lisäksi Googleen voi syöttää SUOMALAISIA hakusanoja. Itse olen tottunut etsimään englanniksi, koska sillä kielellä saa parhaat/runsaimmat osumat.

        https://www.google.fi/#q=seurakunnan tempaus

        https://www.google.fi/#q=vaivanaika

        https://www.google.fi/#q=jumalan valtakunta

        Blessings & let's keep on searching:)


    • KTS-

      Suomen tulee tunnustaa Palestiina pikimmiten. Se takaa siunaukset kuten on taannut minullekin jo vuoskymmenet!

      HYVÄ!

    • Lähimmäinen1

      Nyt puhutaan rukouksesta ei hyväksymisestä, kukaan voi hyväksyä ei myöskään Raamatussa sanota että Palestiina tulisi hyväksyä.Nimenomaan siellä puhutan Googin viimeisestä sodasta ja tuomiolle vedetään kaikki ne jotka ovat israelin hylänneet.Jumalan silmäterän,ensin tulee tehdä parannus myös nuo Seemin pojat ym.kaikki ne mitkä ovat Noasta ja Abrahamista lähtöisin.Vain Jeesus ja Isä voi tuoda rauhan,mutta mitä sanoo sana.SE rauha tulee vasta Jeesuksen tuotua sen.Jeesus tuli tuomaan tulta ja snaoi kumpa se olisikin syttynyt.Se tuli on Pyhänhengen uudistava tuli.Jeesus vain ja ainoastaan pelastaa senhän me jo kaikki tiedämme eikö?

      • SANA

        > "Ja sinä, ihmislapsi, ennusta Googia vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä tulen sinun tykösi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, talutan sinua, nostatan sinut pohjan periltä ja annan sinun hyökätä Israelin vuorille. Mutta minä lyön pois jousesi sinun vasemmasta kädestäsi ja pudotan nuolesi sinun oikeasta kädestäsi. Israelin vuorille sinä olet kaatuva, samoin kaikki sinun sotalaumasi ja kansat, jotka sinun kanssasi ovat: minä annan sinut petolinnuille, kaikille siivekkäille ja metsän eläimille ruuaksi. Kentälle sinä kaadut. Sillä minä olen puhunut, sanoo Herra, Herra. <

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Hes.39.html


    • SiunaaKansaamme

      • SiunaaKansaamme

      • Pari hyvää:)

        > Amen, Amen, Amen. <

        https://www.youtube.com/watch?v=NLjXt7KxD4c

        > His Name Is JESUS! <

        https://www.youtube.com/watch?v=OyP_vf6oHho

        > Jesus Christ : The Bridge To GOD <

        https://www.youtube.com/watch?v=c-c1E5j3xD0

        > Worthy is the Lamb <

        https://www.youtube.com/watch?v=LAplJ0_jDFc

        > Bible Story Series: Genesis The Creation of World <

        https://www.youtube.com/watch?v=bLHB_hNk42g

        > Are You A Good Person? <

        https://www.youtube.com/watch?v=pYZw0dfLmLk

        > Learn the 10 Commandments <

        https://www.youtube.com/watch?v=9K4q22kMzm4

        > WHO GOES TO HEAVEN? <

        https://www.youtube.com/watch?v=1ULcID6FYAY

        Biblia (1776) Ajan rahdussa, silmänräpäyksessä, viimeisellä basunalla; sillä basuna soi, ja kuolleet pitää turmelematoinna nouseman ylös ja me tulemme muutetuksi.

        > The 2nd Best RAPTURE Video <

        https://www.youtube.com/watch?v=1tXafvMDoWg


    • ristiinnaulitussa

      Sana rististä on hullutus niille jotka kadotukseen menevät . Raamattu.

    • HerranARMOSSA

      Kyösti kallion rukous on ajankohtainen ja Herramme Jeesus Kristus armahda kansaamme nimesi kirkkaudeksi ja kunniaksi. Johdata totuuteen kaikessa ja etsimään elävän Jumalan johdatusta.

    • PS91

      Siunaa Herra kotini, anna sille armosi.
      Anna olla enkelein vartiana kodillein.

      Rukoillaan rajojemme puolesta,
      ettei vihollinen tule lännestä
      vääräuskoinen hirvityksineen.
      Kaikki rofeetat toitotti aikoinaan venäjänn miehitystä peloitellen. Nyt uhkaa islamismi. Joten rukoillaan rajojen säilyvyyden puolesta, että ne pitää karkoittaen vihollisen huitsin nevadaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe