Älkää riidelkö synnistä ja synnittömyydestä!

jaikaliii

Älkää hyvät ihmiset riidelkö täällä uskosta osattomien ja vastakääntyneiden ja heikkojen uskovien edessä synnistä ja synnittömyydestä. Keskustelu pyhistä asioista tulee tapahtua rakkaudessa ja armossa ja laupeuden Hengessä toisen, heikonkin uskovan, kunnioituksessa.


Tätä palstaa voi lukea vasta kääntyneitä oman syntisyytensä huomanneita vilpittömiä uskovia. Voi myös olla vanhempia uskovia jotka taistelevat syntiensä kanssa heikkoina mutta Herraan luottavina ja uskovina. He ovat sellaisenaan Jumala lapsia. Heidän tuomitsemisensa ja heidän uskonsa kyseenalaistaminen ei ole Jumalasta. He kun voivat ymmärtää niin että he eivät olekaan oikeita uskovia eikä edes pelastu koska eivät ole vielä päässeet synnittömyyteen. Näin heidän uskoaan horjutetaan ja kyseenalaistetaan. Heitä ollaan pahimmassa tapauksessa johdattamassa pyhityksen sijasta ulko-ovelle. Ja sellainen vaikutus ei tietenkään ole Jumalasta.


Jos koet että olet itse kasvanut uskossa niin pitkälle että olet päässyt synnittömyyden tilaan, iloitse siitä Herrasi edessä. Jubileeraa Hänen edessään vapaudestasi ja Hän iloitsee sinusta. Mutta jos tulet tänne kopsauttamaan toista uskovaa Sanalla päähän ja vaatimaan häneltä samaa korkeaa hengellisyyden tasoa johon Jumala on sinut johdattanut ja vienyt, Jumala ei enää iloitse sinusta. Ei ole sinun asiasi viedä kanssamatkaajaasi sinun saavuttamalle korkealle hengellisyyden tasolle. Jumala vei sinut sinne missä olet, ei ihminen. Eikä se tapahtunut käden käänteessä yhdessä hetkessä. Eikä se myöskään onnistu anonyymina keskustelupalstalla toisen opettamisella. Se tulee tapahtua seurakunnassa ja kahdenkeskisissä keskusteluissa rukoillen toisen puolesta.


Keskustelupalstoilla toisen uskovan vaativat pyhittämisyritykset koetaan loukkaavina ja uskovaa halventavina, lyömisenä ja kyseenalaistamisena. Opettaja koetaan itsensä ja erinomaisuutensa, synnittömyytensä, korottajana. Silloin se menee niin väärin, niin väärin. Hänen opetustaan ei kukaan ota vastaan. Seurakunnassa annettava opetus otetaan vastaan paljon paremmin koska se ei osoita sormella ketään yksityistä uskovaa. Se opetus on enemmän kollektiivista ja kuulija voi ottaa vastaan sanan anonyymina. Et silloin osoita sormella että SINULLE minä nyt puhun ja ojennan sinua ja kehotan sinua heikkoa syntisraukkaa ja synnin suosijaa pyhittymään.


Kirjoitan tätä sen mukaan kuin koen oikeaksi. Meidän ei tule riidellä näistä asioista julkisilla palstoilla. Jos ja kun riitaa on havaittavissa, lopettakaamme keskustelu siihen paikkaan. Jos kuitenkin jankkaamme itsepintaisesti omaa oppiamme voimme syyllistyä toisen ihmisen vahingoittamiseen. Silloin teemme syntiä. Herrääkin kysymys - voiko tällaisella keskustelupalstalla ylipäätään keskustella toista ihmistä kunnioittavalla tavalla? Minä olen todennut että hyvin harva keskustelija keskustelee toista kunnioittavasti rakkaudessa. Hyvin usein lyödään lyötyä jopa Jumalan Sanalla kun pitäisi sitoa hänen haavojaan ja niin auttaa häntä nousemaan. Pelkään että olen joskus itsekin syyllistynyt Sanan käyttämiseen lyömäaseena. Jumalan Sana ei ole annettu lyömistä varten.

1 Tess 4:6 "ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet."

9

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samanmieliset_KÖH

      Pysytään Jumalan Sanassa, eikä eksytä ihmistekoisiin katekismuksiin, niin voidaan Rauhassa keskustella ja nauttia yhdessä leivän ja rypälemehun Jeshuan muistoksi, eikö Totta?

      1.Johanneksen kirje: 3:1 Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin. Sentähden ei maailma tunne meitä, sillä se ei tunne häntä.

      3:2 Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on.

      3:3 Ja jokainen, joka panee häneen tämän toivon, puhdistaa itsensä, niinkuin hän on puhdas.

      3:4 Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus.

      3:5 Ja te tiedätte hänen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja hänessä ei ole syntiä.
      3:6 Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei( TAHALLAAN JATKUVASTI )tee syntiä;
      kuka ikinä( TAHALLAAN JATKUVASTI )syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut.

      3:7 Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden TEKEE, on vanhurskas, niinkuin hän on vanhurskas.

      3:8 Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti.

      Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.

      3:9 Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee( TAHALLAAN JATKUVASTI )syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata( EI TAHDO )syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt. 3:10 Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia.

      Kuka ikinä EI TEE VANHURSKAUTTA, hän ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei veljeänsä rakasta. 3:11 Sillä tämä on se sanoma, jonka te olette alusta asti kuulleet, että meidän tulee rakastaa toinen toistamme

      3:12 eikä olla Kainin kaltaisia, joka oli pahasta ja tappoi veljensä. Ja minkätähden hän tappoi hänet? Sentähden, että hänen tekonsa olivat pahat, mutta hänen veljensä teot vanhurskaat. 3:13 Älkää ihmetelkö, veljeni, jos maailma teitä vihaa.

      3:14 Me tiedämme siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me rakastamme veljiä.

      Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa. 3:15 Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja; ja te tiedätte, ettei kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää, joka hänessä pysyisi.

      3:16 Siitä me olemme oppineet tuntemaan rakkauden, että hän antoi henkensä meidän edestämme; meidänkin tulee antaa henkemme veljiemme edestä.

      3:17 Jos nyt jollakin on tämän maailman hyvyyttä ja hän näkee veljensä olevan puutteessa, mutta sulkee häneltä sydämensä, kuinka Jumalan rakkaus saattaa pysyä hänessä?

      3:18 Lapsukaiset, älkäämme rakastako sanalla tai kielellä, vaan TEOSSA JA Totuudessa.

      3:19 Siitä me tiedämme, että olemme Totuudesta, ja me saatamme hänen edessään rauhoittaa sydämemme sillä, 3:20 että jos sydämemme syyttää meitä, niin Jumala on suurempi kuin meidän sydämemme ja tietää kaikki.

      3:21 Rakkaani, jos sydämemme ei syytä meitä, niin meillä on uskallus Jumalaan, 3:22 ja mitä ikinä anomme, sen me häneltä saamme, koska PIDÄMME HÄNEN KÄSKYNSÄ JA TEEMME sitä, mikä on hänelle otollista.

      3:23 Ja tämä on hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa hänen Poikansa Jeesuksen( Jeshua HaMashiach )Kristuksen nimeen( JESHUA, HerraJHVH Pelastaa )

      ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin hän on meille( 10 KÄSKYÄ )käskyn antanut.

      3:24 Ja joka pitää hänen käskynsä, se pysyy Jumalassa ja Jumala hänessä.
      Ja siitä me tiedämme hänen meissä pysyvän, siitä Hengestä, jonka hän on meille antanut.( PYHÄ HENKI ON TOTUUDEN HENKI, VAIKUTTAEN RAKKAUDEN TEKOJA. )

      • jaikaliii

        Toisen ihmisen väkisin vääntäminen, tai sen yrittäminen, siihen, mihin Pyhä Henki vie uskovan Pyhä Hengen täyteydessä, on väärin. Antakaamme Herralle tilaa ja opettakaamme ja rohkaiskaamme toinen toisiamme ottamaan vastaan Pyhä Henki ja täyttymään Hengellä. Silloin saamme heitää omat rautakankemme tarpeettomina museon nurkkaan.

        Täyttykää Hengellä niin ette lihan himoa täytä; Ef 5:18 ja Gal 5:16


      • SanaaEIKÄoppeja

        ( APOSTOLI PAAVALI )Roomalaiskirje: 8:9 Mutta te ette ole lihan vallassa, vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa.

        ( APOSTOLI PIETARI )Apostolien teot: 5:32 Ja me olemme kaiken tämän todistajat, niin myös Pyhä Henki, jonka Jumala on antanut niille, jotka häntä tottelevat."

        ( HERRAN JHWH JESHUAN LÄHEISIN OPETUSLAPSI )1.Jh.2:29 Jos tiedätte, että hän on vanhurskas, niin te ymmärrätte, että myös jokainen, joka vanhurskauden tekee, on hänestä syntynyt. 3:7 Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niinkuin hän on vanhurskas.

        ( HERRA JHWH ISRAELIN JUMALA, JESHUA )Jeshajahu: 58:2 Minua he muka etsivät joka päivä ja haluavat tietoa minun teistäni niinkuin kansa, joka tekee vanhurskautta eikä hylkää Jumalansa oikeutta. He vaativat minulta vanhurskaita tuomioita, haluavat, että Jumala heitä lähestyisi:

        JAAKOB(, HERRAN JHWH JESHUAN VELI, HÄNEN ÄIDISTÄÄN MIRJAMISTA)2:1 Veljeni, älköön teidän uskonne meidän kirkastettuun Herraamme, Jeesukseen Kristukseen, olko sellainen, joka katsoo henkilöön.

        2:2 Sillä jos kokoukseenne tulee mies, kultasormus sormessa ja loistavassa puvussa, ja tulee myös köyhä ryysyissä, 2:3 ja te katsotte loistavapukuisen puoleen ja sanotte: "Istu sinä tähän mukavasti", ja köyhälle sanotte: "Seiso sinä tuossa", tahi: "Istu tähän jalkajakkarani viereen", 2:4 niin ettekö ole joutuneet ristiriitaan itsenne kanssa, ja eikö teistä ole tullut väärämielisiä tuomareita?

        2:5 Kuulkaa, rakkaat veljeni. Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat?

        2:6 Mutta te olette häväisseet köyhän. Eivätkö juuri rikkaat teitä sorra, ja eivätkö juuri he vedä teitä tuomioistuimien eteen? 2:7 Eivätkö juuri he pilkkaa sitä jaloa nimeä, joka on lausuttu teidän ylitsenne?

        2:8 Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi", niin te hyvin teette; 2:9 mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainrikkojia.

        2:10 Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin. 2:11 Sillä hän, joka on sanonut: "Älä tee huorin", on myös sanonut: "Älä tapa"; jos et teekään huorin, mutta tapat, olet lainrikkoja.

        2:12 Puhukaa niin ja tehkää niin kuin ne, jotka vapauden laki on tuomitseva.
        2:13 Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.

        2:14 Mitä hyötyä, veljeni, siitä on, jos joku sanoo itsellään olevan uskon, mutta hänellä ei ole tekoja? Ei kaiketi usko voi häntä pelastaa?

        2:15 Jos veli tai sisar on alaston ja jokapäiväistä ravintoa vailla 2:16 ja joku teistä sanoo heille: "Menkää rauhassa, lämmitelkää ja ravitkaa itsenne", mutta ette anna heille ruumiin tarpeita, niin mitä hyötyä siitä on?

        2:17 Samoin uskokin, jos sillä ei ole tekoja, on itsessään kuollut.

        2:18 Joku ehkä sanoo: "Sinulla on usko, ja minulla on teot"; näytä sinä minulle uskosi ilman tekoja, niin minä teoistani näytän sinulle uskon.

        2:19 Sinä uskot, että Jumala on yksi. Siinä teet oikein; riivaajatkin sen uskovat ja vapisevat. 2:20 Mutta tahdotko tietää, sinä turha ihminen, että usko ilman tekoja on voimaton?

        2:21 Eikö Aabraham, meidän isämme, tullut vanhurskaaksi teoista, kun vei poikansa Iisakin uhrialttarille? 2:22 Sinä näet, että usko vaikutti hänen tekojensa mukana, ja teoista usko tuli täydelliseksi; 2:23 ja niin toteutui Raamatun sana: "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi", ja häntä sanottiin Jumalan ystäväksi.

        2:24 Te näette, että ihminen tulee vanhurskaaksi teoista eikä ainoastaan uskosta. 2:25 Eikö samoin myös portto Raahab tullut vanhurskaaksi teoista, kun hän otti lähettiläät luokseen ja päästi heidät toista tietä pois?

        2:26 Sillä niinkuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin myös usko ilman tekoja on kuollut.( KIRJOITTAA "IKUISESTA NEITSYESTÄ" SYNTYNYT APOSTOLI JAAKOB, JESHUA HaMASHIACHn VELI LIHANKIN PUOLESTA, JA PyhänHengen.

        ( APOSTOLI PIETARI )Apostolien teot: 10:35 vaan että jokaisessa kansassa se, joka häntä pelkää ja tekee vanhurskautta, on hänelle otollinen.

        ( APOSTOLI PAAVALI )Roomalaiskirje: 2:8 mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus.


    • Kristinuskon.herjaajat

      Jaaha. Hellarit hätääntyivät. Otetaan välikappaleiksi meidät, luterilaiset jotka tiedämme olevamme edelleen syntisiä ja joita vastaan synnittömyysoppia opettavat helluntailaiset jatkuvasti hyökkäävät.

      Ev.lut.kirkon katekismuskin saa kyytiä. Se mainitaan "ihmistekoiseksi".

      Tämä on hyvä ketju, sillä tämä käy todisteena helluntaiuskonnon saatanallisesta olemuksesta. He edellyttävät, että toisenuskoisten on ensin luovuttava omasta uskostaan, vasta sitten "nautitaan" yhdessä mehua ja pullaa, joka ei ole millään mittapuulla Herran Pyhä Ehtoollinen, vaan pilkkaajien muistoateria. Helluntailainen muistoateria ei ole opiltaan sama ehtoollinen kuin on kristillisillä kirkoilla. Lut.pappi saa evätä HPE:n henkilöltä joka käy myös helluntailaisten muistoaterialla ja kehoittaa tätä uskossaan kevytmielisen kaksijakoista henkilöä valitsemaan näiden kahden välillä.

      "Pysytään Jumalan Sanassa, eikä eksytä ihmistekoisiin katekismuksiin, niin voidaan Rauhassa keskustella ja nauttia yhdessä leivän ja rypälemehun Jeshuan muistoksi, eikö Totta?"

      Kristillisillä kirkoilla ei ole ehtoollisyhteyttä ei-kristinuskoisten helluntailaisten, kuten jehovantodistajien, tai mormoonienkaan kanssa. Kristilliset kirkot myös kunnioittavat toistensa ehtoollista eivätkä houkuttele toisenuskoisia omalle, kuten helluntailaiset tekevät, rikkoen sopimuksia ehtoollisyhteyden puuttumisesta. Eri kirkkokunnilla ei ole ehtoollisyhteyttä. Tästä on nimittäin kirkkokuntien yhteinen päätös, jota myös helluntailaiset ovat sitoutuneet kunnioittamaan. Itse kävin jokunen viikko sitten ortodoksisessa liturgiassa. Kaikkeen muuhun osallistuin, mutten eukaristialle, sillä en itse ole ortodoksisen kirkon jäsen.

      Ed. kirjoittaja siis jopa pilkkaa HPE:ta, vastoin sopimuksia houkutellen kristittyjä heidän omalle "ehjtoolliselleen". Tuomiokapitulin olisi hyvä tietää tämä asia, että helluntailaiset kyllä maireasti istuutuvat kristittyjen pappien pöytään ja esiintyvät muka kunnioittavina, mutta selän takana ovat aina olleet muuta.

      Meillä on eri herra ja meissä on eri henki. Ymmärtäkää, että toisin kuin helluntailaiset esiintyvät, he eivät ole kristittyjä, vaan kristinuskon pilkkaajia. Kristityllä ei saa olla mitään yhteistä osaa tällaisten kanssa.

      • IsonKirjanKOMMANDO

        UT:n mukaan veren ja lihan verinensä syönti on kielletty myös pakanauskovilta, sen käskyn Paavali vastaanotti Jerusalemin Seurakunnan vanhimmilta, eikö Totta?

        RKK mainostaa katekismuksessaan, että sen tarjoilema eukaristia on oikeasti Jeesuksen lihaa ja verta, ja onpa jopa nähty niillä alttareilla ihmeitä, veristä lihaa
        ilmestyvän kiRRKouskovaisten eteen ja sitä ovat sitten nautiskelleet. Eikö RKK
        ota Jumalan Sanaa VT:ssa ja alkuseurakunnan apostolien käskyjä vakavasti?

        LAINAUS: "Meillä on eri herra ja meissä on eri henki. Ymmärtäkää, että toisin kuin helluntailaiset esiintyvät, he eivät ole kristittyjä, vaan kristinuskon pilkkaajia. Kristityllä ei saa olla mitään yhteistä osaa tällaisten kanssa." KIINNI ON, JA PYSYY.

        Helluntaiherätyksellä ei ole mitään yhteistä paavin RKK:n katekismuksien kanssa .


      • Sirola.huijari.helarille
        IsonKirjanKOMMANDO kirjoitti:

        UT:n mukaan veren ja lihan verinensä syönti on kielletty myös pakanauskovilta, sen käskyn Paavali vastaanotti Jerusalemin Seurakunnan vanhimmilta, eikö Totta?

        RKK mainostaa katekismuksessaan, että sen tarjoilema eukaristia on oikeasti Jeesuksen lihaa ja verta, ja onpa jopa nähty niillä alttareilla ihmeitä, veristä lihaa
        ilmestyvän kiRRKouskovaisten eteen ja sitä ovat sitten nautiskelleet. Eikö RKK
        ota Jumalan Sanaa VT:ssa ja alkuseurakunnan apostolien käskyjä vakavasti?

        LAINAUS: "Meillä on eri herra ja meissä on eri henki. Ymmärtäkää, että toisin kuin helluntailaiset esiintyvät, he eivät ole kristittyjä, vaan kristinuskon pilkkaajia. Kristityllä ei saa olla mitään yhteistä osaa tällaisten kanssa." KIINNI ON, JA PYSYY.

        Helluntaiherätyksellä ei ole mitään yhteistä paavin RKK:n katekismuksien kanssa .

        Kirjoitat siis Helluntaiherätyksen nimissä. Oletko varma, että sinulla on siihen edes oman puljusi lupaa?

        Älkää sitten kuitenkaan seuraavassa hetkessä ilmoittako muuta.

        En muuten kuulu Roomalaiskatoliseen kirkkoon, vaan aivan selkeästi ilmaisen olevani evankelisluterilainen. Tuollaisena meuhkaajana täytyy edes sinunkin ymmärtää, että nämä ovat jo uskonpuhdistuksesta asti olleet kaksi, toinen toisensa poissulkevaa kirkkokuntaa. Tiedät tämän, mutta valheapostolina jatkuvasti pyrit luomaan ja levittämään selviä fakta-asioiden vastaisia mielikuvia.

        Oletko ( / ent.) kommunisti, tai muu sossu? Saanut koulutuksesi DDR:ssä, tai Sirola-opistossa? Kiljavalla? Oletko Ylen toimittaja?

        Jos teillä hellareilla ei edes opillisesti hyvin lähellä olevan room.kat.kirkon kanssa ole mitään tekemistä, vielä vähemmän luterilaisten kanssa, joiden oppiin nähden teidän oppinne on just ja tasan päinvastainen.

        Yritätte hämmentää ja huijata teologiasta ja ihan kirkkokuntien välisistä sopimuksista tietämättömiä seurakuntalaisia. Kyllä te tiedätte johtajienne ja kirkkojen välisistä sopimuksista kunnioittaa kunkin kirkon ja sen jäsenten omaa uskoa ja oppia, yrittämättä houkutella ja väärällä tiedolla vetää kristittyjä lankeemukseen. Vain helluntailaiset toimivat näin.

        Olette aina olleet piittaamattomia selvistä säännöistä; te uskotte olevanne Suomen lain ja kristittyjen kanssa tekemienne sopimusten yläpuolella. Muut noudattavat niitä, te ette koskaan.


      • Konsubstantiaatio
        IsonKirjanKOMMANDO kirjoitti:

        UT:n mukaan veren ja lihan verinensä syönti on kielletty myös pakanauskovilta, sen käskyn Paavali vastaanotti Jerusalemin Seurakunnan vanhimmilta, eikö Totta?

        RKK mainostaa katekismuksessaan, että sen tarjoilema eukaristia on oikeasti Jeesuksen lihaa ja verta, ja onpa jopa nähty niillä alttareilla ihmeitä, veristä lihaa
        ilmestyvän kiRRKouskovaisten eteen ja sitä ovat sitten nautiskelleet. Eikö RKK
        ota Jumalan Sanaa VT:ssa ja alkuseurakunnan apostolien käskyjä vakavasti?

        LAINAUS: "Meillä on eri herra ja meissä on eri henki. Ymmärtäkää, että toisin kuin helluntailaiset esiintyvät, he eivät ole kristittyjä, vaan kristinuskon pilkkaajia. Kristityllä ei saa olla mitään yhteistä osaa tällaisten kanssa." KIINNI ON, JA PYSYY.

        Helluntaiherätyksellä ei ole mitään yhteistä paavin RKK:n katekismuksien kanssa .

        "UT:n mukaan veren ja lihan verinensä syönti on kielletty myös pakanauskovilta, sen käskyn Paavali vastaanotti Jerusalemin Seurakunnan vanhimmilta, eikö Totta?

        RKK mainostaa katekismuksessaan, että sen tarjoilema eukaristia on oikeasti Jeesuksen lihaa ja verta, ja onpa jopa nähty niillä alttareilla ihmeitä, veristä lihaa

        ilmestyvän kiRRKouskovaisten eteen ja sitä ovat sitten nautiskelleet. Eikö RKK

        ota Jumalan Sanaa VT:ssa ja alkuseurakunnan apostolien käskyjä vakavasti?"

        Edellä siis helluntaipilkkaaja herjaa Kristuksen pyhää ruumista ja verta. Hän vetoaa VT:iin, jossa kielletään eläimen veren syöminen. Miksi: koska veressä on sielu. Hän vertaa Kristuksen veren eläimen vereen. Kristuksen vereen, jossa myös on Kristuksen sielu ja henki ja jonka Jeesus itse kehoittaa juomaan, syömään Hänen lihansa.

        Matt. 26:28 sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.

        Mark. 14:24 Ja hän sanoi heille: "Tämä on minun vereni, liiton veri, joka vuodatetaan monen edestä.

        Joh. 6:54 Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, sillä on iankaikkinen elämä, ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.

        Joh. 6:55 Sillä minun lihani on totinen ruoka, ja minun vereni on totinen juoma.

        Joh. 6:56 Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, se pysyy minussa, ja minä hänessä.

        Nestoriolainen, helluntailainen järkeisoppi kiistää konsentraation ja selittää kyseessä olevan "vertauskuvan". Jeesus Itse ei sano kyseessä olevan vertauskuvan, vaan "minun lihani on totinen ruoka ja minun vereni on totinen juoma. "Totinen" = todellinen, todellinen olemus.

        Tätä, eukaristiaa helluntailaiset, kaiken muun ohella jaksavat aina ja joka paikassa rienata.

        Netmissiossa minua pilkattiin, kun kerroin kantavani pientä ristiä kaulallani. He kysyivät, että jos Jeesus olisi tapettu giljotiinilla, kantaisinko silloin giljotiinia kaulallani. Samassa syssyssä he nauroivat ja nimittelivät minua "jumalansyöjäksi" (eukaristia).

        He itse kaikessa todistavat olevansa todellisia Jumalan, Kristuksen sovitustyön, lahjavanhurskautuksen ja Pyhän Hengen pilkkaajia.

        Älkää antako heidän ulkokuorensa pettää itseänne. Heidän hedelmistään, sanoistaan, te heidät tunnette.

        Jeesus:

        Matt. 12:37 Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi.


      • Tosi.ruumis.ja.veri
        Konsubstantiaatio kirjoitti:

        "UT:n mukaan veren ja lihan verinensä syönti on kielletty myös pakanauskovilta, sen käskyn Paavali vastaanotti Jerusalemin Seurakunnan vanhimmilta, eikö Totta?

        RKK mainostaa katekismuksessaan, että sen tarjoilema eukaristia on oikeasti Jeesuksen lihaa ja verta, ja onpa jopa nähty niillä alttareilla ihmeitä, veristä lihaa

        ilmestyvän kiRRKouskovaisten eteen ja sitä ovat sitten nautiskelleet. Eikö RKK

        ota Jumalan Sanaa VT:ssa ja alkuseurakunnan apostolien käskyjä vakavasti?"

        Edellä siis helluntaipilkkaaja herjaa Kristuksen pyhää ruumista ja verta. Hän vetoaa VT:iin, jossa kielletään eläimen veren syöminen. Miksi: koska veressä on sielu. Hän vertaa Kristuksen veren eläimen vereen. Kristuksen vereen, jossa myös on Kristuksen sielu ja henki ja jonka Jeesus itse kehoittaa juomaan, syömään Hänen lihansa.

        Matt. 26:28 sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.

        Mark. 14:24 Ja hän sanoi heille: "Tämä on minun vereni, liiton veri, joka vuodatetaan monen edestä.

        Joh. 6:54 Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, sillä on iankaikkinen elämä, ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.

        Joh. 6:55 Sillä minun lihani on totinen ruoka, ja minun vereni on totinen juoma.

        Joh. 6:56 Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, se pysyy minussa, ja minä hänessä.

        Nestoriolainen, helluntailainen järkeisoppi kiistää konsentraation ja selittää kyseessä olevan "vertauskuvan". Jeesus Itse ei sano kyseessä olevan vertauskuvan, vaan "minun lihani on totinen ruoka ja minun vereni on totinen juoma. "Totinen" = todellinen, todellinen olemus.

        Tätä, eukaristiaa helluntailaiset, kaiken muun ohella jaksavat aina ja joka paikassa rienata.

        Netmissiossa minua pilkattiin, kun kerroin kantavani pientä ristiä kaulallani. He kysyivät, että jos Jeesus olisi tapettu giljotiinilla, kantaisinko silloin giljotiinia kaulallani. Samassa syssyssä he nauroivat ja nimittelivät minua "jumalansyöjäksi" (eukaristia).

        He itse kaikessa todistavat olevansa todellisia Jumalan, Kristuksen sovitustyön, lahjavanhurskautuksen ja Pyhän Hengen pilkkaajia.

        Älkää antako heidän ulkokuorensa pettää itseänne. Heidän hedelmistään, sanoistaan, te heidät tunnette.

        Jeesus:

        Matt. 12:37 Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi.

        "Nestoriolainen, helluntailainen järkeisoppi kiistää konsentraation..."

        Tarkoitan konsupstantiaatiota, myös transsubstantiaatiota. Suomeksi: ehtoollisen olevan Kristuksen tosi ruumis ja veri.


    • södp

      Ihminen ei ole hyvä, vain Jumala on hyvä.

      Minä en riitele, minä keskustelen.

      Toivoisin Jaikali sinulta vielä näihin kysymyksiin vastauksen.

      Onko synti pahaa hedelmää? Jos se ei ole niin mikä on pahaa hedelmää?

      Sanoit, että olet koko uskosi ajan yrittänyt päästä synnittömyyteen sitä saavuttamatta. Niin miksi olet yrittänyt koko uskosi ajan saavuttaa sitä minkä sanot samalla olevan mahdotonta?

      Jumalan Profeetta Hesekiel profetoi näin:

      "Vanhurskasta ei pelasta hänen vanhurskautensa sinä päivänä, jona hän rikkoo, ja jumalaton pääsee suistumasta turmioon jumalattomuutensa tähden sinä päivänä, jona hän kääntyy pois jumalattomuudestaan, ja vanhurskas ei voi elää vanhurskautensa turvin sinä päivänä, jona hän syntiä tekee."

      Kumosiko Jeesus Kristus tämän Profeetta Hesekielin Jumalalta saaman sanoman?

      Olen huomannut miten opetat siitä, miten Kristus on sovittanut vielä tekemättömätkin synnit, niin kertoisitko miksi sinä ylipäänsä pyrit edes osittain vastustamaan syntiä?

      Lisäksi kirjoituksistasi kävi ilmi, että lankeat säännöllisesti, mutta se ei haittaa koska kuitenkin uskot Jeesukseen Kristukseen.
      Niin kertoisitko mikä on sellaista syntiä minkä Kristuksen veri sitten kattaa ja mikä sellaista mitä se ei kata?

      Ja vielä viimeiseksi kysyisin tätä, Jeesus ei sovittanut vain minun tai sinun syntejäsi vaan Hän tuli sovittamaan koko maailman synnin, pelastuuko siis koko maailma?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      226
      1988
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      69
      1728
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1120
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      6
      1006
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe