Pakolaisissa lukeneita

sanonvaan

Suonsaareen tulleissa kuulemma paljon hyvin koulutettua porukkaa. Muutama vuosi ja heitä on esim. lääkäreinä ja muissa johtotehtävissä. Oppivat kielen äkkiä, kun on luontainen älykkyys sekä oppimistekniikat hallussa. Näistä kaupunki saa hyviä veronmaksajia.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenuskoo

      Kaikki varmasti uskoo, käytös ei ainakaan ole sivistyneen ihmisen käytöstä.

    • Älä_Pia_viitsi

      Hetihän sinut tuosta tunnisti. Et ole saanut töitä vaikka sinulla on muzakin maisterin paperit. No, syy työttömyyteesihän on kaikilla tiedossa eli skitsofrenia. Monilla sairastuneilla vaan tuppaa elinikä jäämään lyhyeksi. Ne kuuluvat siihen joukkoon jota kutsutaan Lapinlahden linnuiksi tai joskus myös Junansuorittajiksi koska pysäyttävät junan ajatuksen voimalla.

    • paskanjauhajiaon

      Eihän ne pakolaiset osaa edes lukea joten aloittaja voi lopettaa trolli kirjoituksensa.

      • Välimerkkierkki

        onneksi meillä suomalaisilla on äidinkieli hallussa osaako sinä lukeaja kirjoittaa monella kielellä


    • rtgertertqt

      Aloittajan kannattaisi ottaa huomioon, että hänen trollauksensa aiheuttaa lähinnä yleistä vitutusta ja lisää maahanmuuttokriittisten ärtymystä.

      • Sehän_se_on

        kulttuurimarxistin tarkoituskin, epäjärjestyksen ja kaaoksen luominen siinä toivossa että kommunismi saisi edes vähän sijaa muuallakin kuin kulttuurimarxistin päässä. Tiedätte, kenestä tässä taas kerran puhutaan. Jos ette niin katsokaa nettivideo "Suomalaisen lapsiperheen elämä Pietarissa" Sylttytehdas löytyy Savonlinnan Laitaatsillasta Kirkkoniemenkadulta.


    • onlukeneitaononon
    • dfdfsdewrerf

      On siellä jokunen oppinutkin ja parasta tässä onkin kulttuurimme rikastuminen.

      Minä rikastutin perhekulttuuriamme ja lopetin kotona ns. naistentyöt. Nyt on paljon enemmän aikaa hengailla kavereiden kanssa ja parantaa mailmaa. Vaimon kälätys on loppunut kun kerroin uudet säännöt. Hänellä on nyt hyvin tekemistä iltaisin kotitöissä ja lasten kanssa, ei käy aika pitkäksi kuten aikaisemmin.

    • Todellakorkeakoulutus

      Jos kerta näissä turvapaikanhakijoissa on niin paljon korkeasti koulutettuja, niin miksi niille pitää silti kertoa että:

      "Seksistä ja koskettamisesta on Suomessa aina pyydettävä lupa ja saatava hyväksyntä. Luvaton koskettaminen, sopimattomien kuvien ja viestien levittäminen sekä seksistä, kehosta tai vaatteista huutelu ovat kiellettyjä Suomessa."

      Tuon ylläolevan nyt luulisi tietävän ihan ammattikoululaisenkin, puhumattakaan sitten koneinsinööristä.
      http://www.hs.fi/kotimaa/a1448434853299

      • tuskinpa

        Eiköhän jokainen tajua , ettei näillä 17- 30 pojankolleilla mitään koulutusta ole , tuskin koulutettu hyvin toimeen tuleva lähtis, seikkailemaan, kun tietää että suuri osa näistä jää elämään köyhyys rajan alapuolelle ja asuntona on parakit tai syntyy lummi alueita. Eihän kukaan valtio pysty kauan elättämään tälläistä ihmismäärää. Tuskinpa nämä partalapset mitään järjenjättiläisiä on .


    • jäämmejalkoihin

      Eivät täällä viisi- kuusivuottakaan asuneet ole vielä oppineet suomenkieltä niin hyvin, että olisivat voineet työllistyä. Aika utopistisia odotuksia tuntuu tämän ns. kotouttamisen suhteen olevan. Kaiken huippu on se, kun nyt vaaditaan rakennettavaksi uusia asuntoja näille maahantunkeutujille. Vanhat asunnot eivät ilmeisesti heille kelpaa. Omien kansalaisten vuokra-asuntojen tarve, joka on paikoittain melko suurta, ei ole vuodesta toiseen ketään hetkauttanut.

    • En_ole_lukenut

      On lukeneita on, en vaan tiedä minkä maan liikennesäännöt kun on tuo kävely liikennesääntöjen mukaan niin vaikeaa (rivissä osataan kadulla mennä mutta ei jonossa) ja heijastimen käyttö ei onnistu ohjeista huolimatta ja vaikka Mikkelin kaupunki on ostanut turvapaikanhakijoille heijastimet.

      Mutta eihän sitä lääkärin ja insinöörin pidä liikennesääntöjä osatakaan. Eikös sitä YK-rauhanturvaajillekin neuvota että Afrikassa jos joutuu liikenneonnettomuuteen niin silloin pitää paeta koska paikallisten mielestä valkoihoinen on syyllinen (Namibiassa tänä vuonna suomalainen tapettiin onnettomuuspaikalla juuri tästä syystä)

    • Terroristilapset

      Usealla on terroristin koulutus. Osaavat valmistaa pommeja, suunnitella terrori-iskuja, käsitellä aseita ja tappaa ihmisiä ammattimaisesti. Näitä lapsokaisia Suomessa hyyssätään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe