Tämä parantaa masennuksen

ParastaMahdollista

Olen vuosikausia tapellut masennuksen kanssa. Olen miettinyt että mistä ihmeestä se johtuu ja miksi kyseinen tila ei vaan helpota kuin hetkellisesti. Mutta oon viimein tajunnut jotain. Iso syy masennukseen on seksin ja parisuhteen puute. Masennus on aina helpottanut kun on saanut. Niin se menee.

Monet selittää jotain paskaa siitä kuinka ei saa olla riippuvainen ulkoisista asioista tai että seksiin keskittyvä elämä on jotenkin huonoa, eikä ole "oikea" parannus masennukseen. Mutta he ovat väärässä. Naiminen ja hyvä seksielämä auttaa lähes kaikkeen. Kun on nainen tai mies (riippuen suuntautumisesta) vierellä ja saa seksiä, niin ei voi kuin olla onnellinen. Itsensä tunteminen halutuksi ja huomion saaminen auttaa ihmeesti. Eikä siinä ole mitään epäaitoa tai pinnallista. Ne jotka väittävät että on, ovat katkeria ja kateellisia.

Kaikille masentuneille siis neuvoksi; opetelkaa flirttailemaan ja iskemään ja painukaa sitten radalle! Se auttaa ja poistaa ongelmanne.

Seksi = onnea. Ja se mitä enemmän sitä saa, sitä parempi.

9

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitos_ei_kiitos

      Eli ihan vaan kylmää seksiä vailla mitään tunnetta? Eri partneri joka kerran? Entäpä sitten, kun vanhenet, etkä pystykään enää panemaan kuin ehkä kerran viikossa? Oman näkemyksen mukaan miehellä alkaa seisokit vähetä siinä viisissä kymmenissä. Joku panee sitten enää kerran viikossa. Otatko sitten lääkkeeksi viinan?

      Seksi voi olla ihan kivaa, mutta en halua sen enempää olla kenenkään mielenterveyslääke kuin käyttää toista sellaisena. On toki iso joukko baarista pokattavia tyttöjä ja poikia, jotka tykkäävätkin satunnaispaneskelusta. Parisuhteelle pitää kuitenkin olla muitakin motivaatioita kuin toisen ihmisen välinearvo (toisen käyttö seksileluna tai mielialapillerinä). Kun ihmisellä on hoitamattomia ongelmia, niin parisuhde ei niitä paranna. Päinvastoin, yleensä jossain vaiheessa välit kiristyvät, ja pahimmillaan kumpikin osapuolista oireilee. Parisuhteessa yleensä seksikin vähenee ajan myötä. Olisi hyvä olla muutakin yhdistävää kuin seksi.

      Olisitko kuitenkin bibo?

      • ParastaMahdollista

        Seksiä tunteella tai tunteen kanssa. Kumpikin auttaa. Ja mitä useammin sitä parempi. Useissa partnereissa on se hyvä puoli että saa vaihtelua. Usein pitkissä parisuhteissa seksi katoaa jossain vaiheessa. On vain luonnollista että ihmisellä on useita partnereita. Toki se ei ole itseisarvo, mutta hyvä idea.

        Ja valitettavasti monilla mieskunto heikkenee iän myötä. Se on surullista, koska silloin menettää yhden elämän keskeisimmistä asioista. Sen vuoksi onkin syytä nuorella iällä naida niin paljon kuin mahdollista. Ja runsas seksi vähentää eturauhassyövän riskiä ja parantaa kuntoa.

        Kaikki asiat joilla parantaa elämänlaatuaan ovat jossain mielessä "mielialapillereitä". Ihan sama onko kyseessä meditointi, rukoilu, urheilu, päihteet tai seksi. Tämän vuoksi seksi ei ole mitenkään huonompi vaihtoehto yksilön itsensä kannalta.

        Ja jos ei ole kykeneväinen pitkäaikaiseen parisuhteeseen, niin silloin ei ehkä kannata sellaista hakeakaan. Ikävä kyllä myytti siitä että parisuhde on jotenkin tärkeämpää kuin satunnaiset panot, elää vahvana.


    • huono.neuvo

      Entä vakituisessa, seksiä sisältävässä parisuhteessa elävät, jotka ovat masentuneita? Mistä heidän masennuksensa sitten johtuu? Pitäisikö heidän muuttaa uskollinen parisuhteensa, esim. avioliittonsa, ns. avoimeksi ja ruveta ottamaan satunnaisia lisäkumppaneita aviovuoteeseensa? Vai tarjoatko lääkkeeksi ihan avioeroa ja uusien kumppaneiden (monikko) kanssa rilluttelemista? Silläkö se masennus lähtee?

    • heikaikillesinulle

      Hyi. Aluksi tekstissä olin samaa mieltä että parisuhde/intiimisuhde on luotu ihmiselle hyväksi,tarpeelliseksi ja on todella hyvä jumalan palvonnan muoto kun pysyy totuudessa :). Mutta loppu harhaan johtamista. Totuus on että kukaan toinen ei voi ottaa vastuuta vääristäuskomuksistasi,peloistasiyms. Tuolla tavalla "baariin" menemällä niin mitä sillä kuvittelee että voittaa?

    • Impulsiivinen_Sonni

      Syvin masennukseni ajoittui aikaan, jolloin avioliitossani oli seksiä eniten.
      Nytkin vaimo haluaisi joka päivä, mutta haluni on tyydytetty, kun joka toinen päivä rakastelee. Ei syvästi masentunut sinkku jaksa lähteä seuraa etsimään. Saati kiinnosta ketään. Suihkuun kerran viikossa raahautuminen voi olla työn takana. Jos vaikka saisikin itsensä siistityksi ja baariin, ei synkkänä lasinpohjaa tuijottavaa keski-ikäistä ukkoa kukaan tule vonkaamaan. Ei masentunut flirttaile, pään oäällä on synkkä pilvi, joka painaa hartiat kasaan. Kyllähän seksi kivaa on, mutta ei se oikeaan masennukseen tepsi.

    • Artsi654

      Jos seksillä paranee masennus, kyse ei ole masennuksesta vaan masentelusta. Ovat kaksi eri asiaa.

      • Impulsiivinen_Sonni

        Masennukseen ainakin minulla liittyy täydellinen arvottomuuden tunne. Tunne, että on kaikkien ylenkatsoma. Parranajo voi jäädä kuukaudeksi, pesulle pakottaudun kerran, kaksi viikossa. Ei sellaisessa olotilassa lähdetä seksikumppania etsimään. Moni yksinäinen on myös jotenkin sosiaalisesti rajoittunut, seuranhaku ei onnistu, vaikka ei olisi masennus päällä. Kuulunen em. ryhmään, vaikka olenkin naimisiin päässyt. Kuljin n. 25- vuotiaana baarissa jopa 2 x viikossa 4:n vuoden ajan, ja yhdesti nainen lähestyi minua seksuaalisessa mielessä. Valokuvista päätellen en ollut mikään rumilus tuolloin.


      • viagran_vanki
        Impulsiivinen_Sonni kirjoitti:

        Masennukseen ainakin minulla liittyy täydellinen arvottomuuden tunne. Tunne, että on kaikkien ylenkatsoma. Parranajo voi jäädä kuukaudeksi, pesulle pakottaudun kerran, kaksi viikossa. Ei sellaisessa olotilassa lähdetä seksikumppania etsimään. Moni yksinäinen on myös jotenkin sosiaalisesti rajoittunut, seuranhaku ei onnistu, vaikka ei olisi masennus päällä. Kuulunen em. ryhmään, vaikka olenkin naimisiin päässyt. Kuljin n. 25- vuotiaana baarissa jopa 2 x viikossa 4:n vuoden ajan, ja yhdesti nainen lähestyi minua seksuaalisessa mielessä. Valokuvista päätellen en ollut mikään rumilus tuolloin.

        Minullakin seksiakti voi laukaista masennuksen. Haluni puuhaan voi mennä viikoiksi vaikka olen avioliitossa.
        Vaimoni ostaa minulle seksiviettiä nostavia tuotteita. Libitoni on vaan heikko, mikään ei sitä muuksi muuta.


    • kiittivinkistä

      Odotin että vastaus olisi ollut uskoon tuleminen, niin kuin se yleensä on tällaisissa yksipuolisissa ja mutkat suoriksi vetävissä kirjoituksissa on. Mutta nyt se olikin seksi. Onnistuit yllättämään ihan täysin, ap!

      Mutta en siltikään ole vakuuttunut, että flirttailemaan ja iskemään alkaminen parantaa masennustani, joka juontaa juurensa mm. kiusatuksi tulemiseen, lapsuuden perheväkivaltaan ja vakavaan pakko-oireiseen häiriöön.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe