Lohduton olen

uusiminen_mielessä

Miten minulla on edes varaa kuolla. Maksaa hautaus arkkuineen ja kuluineen liikaa. Omaisuutta ei pitkään sairastaneena ole. Työtön/ sairaslomalla jo miltei 10 vuotta. Masennus on nyt kova ja takana pari itsemurha yritystä. Korvaako auton liikennevakuutus hautauskulut onnettomuuden sattuessa. Onko jollaki fakta tietoa. Jos vaikka ajais reilua noprutta metsään tai siltapalkkiin.

10

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinenimmeinen

      Kun on sairas ja paljon aikaa pohtia asioita mielellään, niin kaikkea sitä varmaan tulee pohdittua. Jospa tuo ongelma, miten sitten käsitellään, minne laitetaan, ei olisi vielä ihan päivänpolttavin probleemi.
      Ihmisien elämä on monitahoista ja eipä taida useimmatkaan säästyä koettelemuksilta. Sinun olemisesi täällä kerran iankaikkisuudessa on yhtä arvokas kuin kenellä tahansa yksilöllä.
      Olet masentunut ja siksi koet olemassaolosi täysin mitättömänä. Jospa voisit jutella jonkun kanssa ja keventää niin mieltäsi. No kirjoittaminen on hyvä tapa pukea sanoiksi tuntemuksia ja mietteitä.

    • Yhrääjä

      Voimia sinulle. Liikennevakuutus ei maksa hautauskuluja - muille kuin korkeintaan sille mahdolliselle vastapuolelle jonka tapat kolarissa. Älä silti huoli: halvimman mukaan kun haudataan, et sillä hinnalla eläisi edes kuukautta. Ja hautaamatta ei kukaan jää: jos olet täysin varaton niin sossu kyll hoitaa. Eipä sillä mitään komeita pitoja pidetä, mutta hautaus kilpailutetun hinnan mukaan ja sillä tavalla (arkkuhautaus/tuhkaus) joka kuolinpaikkakunnallasi on halvinta.

      • uusiminen_mielessä

        Eli sitte tulee kysymykseen tarpeeksi sakeaan metsään ajo tai muuhun kiinteään esteeseen. Muita en halua vahingoittaa. Auton saa hommattua kyllä Pikkuvikasia myydään n.200€ hintaan jolla tämän tarpeen voi hoitaa hyvinki. Joku pikku japsi lienee paras vaihtoehto. Luetaanko potilaan hoitotahto omakannasta tälläsissä tapauksissa. Toki facebookkiin sen vois myös päivittää lähdön hetkellä niin että rajoittaa sen näkyvyyden jolloin jää joku viesti jollekki miksi ja mitä on tapahtunut.


    • ÄläLuovuta

      Älä tee hätiköityjä päätöksiä. Puhu ystävillesi ja tutuillesi. Psykiatrit ja alan ammattilaiset auttavat Sinua mielellään. Älä jää yksin ongelmiesi kanssa. Tulet vielä huomaamaan että pääset lopulta ongelmistasi ja olet onnellinen kun olet vielä hengissä.

      Ja ajattele läheisiäsi. Tuottaisit heille valtavasti tuskaa jos tappaisit itsesi.

      Ja jos joku löytää toisen kuolleena, vaikka se olisi aivan tuntematon, niin se kyllä jää vaivaamaan koko loppu elämäksi.

      Kokeile hengellisiä ryhmiä. Saatat löytää niistä suuren avun.

      Älä mieti asioita liikaa. Sanon oman kokemuksen kautta.

      ÄLÄ LUOVUTA!!! Tulet vielä muuttumaan jos vain haluat ja yrität. Koskaan ei ole liian myöhäistä saavuttaa tyytyväisyyttä elämäänsä.

      Suosittelen vahvasti puhumaan psykiatrille ja läheisille ja muille. Älä jää ongelmasi kanssa yksin.

      Onnea. Tulet vielä onnistumaan elämässäsi. Minäkin muutuin. Vaikka en olisi ikinä uskonut.

      • uusiminen_mielessä

        Jos vaimo ei olisi rinnalla olisin jo aikapäiviä tehnyt tämän ratkasun Juuri eilen peruin hoitotoimenpiteitä Taloudellinen tilanteeni on niin heikko että kaikki ylimääräset kulut on nyt karsittava. Toimeentulotukea en saa terveydenhuolto menoihin. Vaimo on takuueläkkeellä ja itse kelan huonoimmalla perusrahalla vaikka sairaslomalla olenki Eläkeyhtiö elo (entinen tapiola) jarraa väliaikaista eläkepäätöstä vuodelta 2012 alkaen On nyt vakuutusoikeudessa se tapaus. Luulen vahvasti että kaikki kortit on nyt kohdaltani katsottu. Olen kanta.fi palveluun päivittänyt hoitotahtoni. Siellä on elvytyskielto ja pelkästään pyydän kivunhoitoa tilanteessa missä sairaalaan joudun. Ei tämä helppoa ole vaimollekkaan eikä kyllä minullekkaan


    • ElämäsiParaneeLopulta

      Ja mieti jos et onnistukkaan tappamaan itseäsi vaan jäät henkiin loukkaantuneena.

      Puhu ongelmistasi. Sen pitäisi helpottaa.

      Sinulla on vielä elämä edessäsi! Voit vielä tehdä siitä täydellisen!!! ÄLÄ LUOVUTA!!!!

    • KokenutMasennuksen

      Itsekin olen ollut masentunut ja pohtinut kuolemaa. Tiedän miltä se tuntuu.

      Mutta lopulta löysin ratkaisun ja pääsin masennuksesta. Nykyään olen tyytyväinen elämääni ja hyvin hyvin iloinen että olen vielä olemassa.

      Puhu ongelmistasi. Juttele psykiatrille. Älä jää yksin. Sinäkin onnistut vielä!!!

    • KokenutMasennuksen

      Muista: ihmiset haluavat auttaa sinua!! :)

    • Hei, Lohduton
      Oletkin jo saanut kannustavia kommentteja. Minä myös tahtoisin tsempata sinua. Aina kannattaa hakea ja etsiä apua, huominen voi olla parempi. Ihmisellä on niin monenlaisia elämänvaiheita, vaikeita ja hyviä. Kukin meistä kärsii vuorollaan vastoinkäymisistä ja kukin vuorollaan on apua antamassa. Nyt on sinun vuorosi ottaa vastaan apua ja tukea, luota siihen, että toisenlainen vaihe on tulossa - se voi alkaa jo huomenna. Käänny läheisten puoleen, anna itsellesi lupa olla avuton ja väsynyt, mutta älä torju ystäviä, perhettä, ammatti-ihmisiä.

      Voimia ja tsemppiä,
      Pirkko-pappi

    • uusiminen_mielessä

      En saanut aikaa terveyskeskukseen Ensiviikolla sosiaalityöntekiän tapaaminen. Otan puheeksi hautauskulut. Lähiomaisillakaan ei ole varaa pitää hautajaisia. Alkaa loppu häämöttään...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe