Naapurin lapsi metelöi

naapurit

Lapsi saa juosta sisällä, kirkua, huutaa, pomppia kuin heikkopäinen. Tätä on joka päivä,aamusta iltaan. Metelistä on valitettu, turhaan. Nykyään äitikin huutaa siellä pää punaisena. Harmittaa, kun kotona ei ole hetken rauhaa.

27

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mammali

      Ilmoita nimettömänä lastensuojeluun lapsen huonosta voinnista ja äidin hermojen menemisistä.Saattaa olla että äiti on uupumistilassa ja ykin lapsensa kanssa,molemmat voi huonosti.Lastensuojelu laittaa kirjeen tai soittaa äidille jossa sopivat ajan tapaamiseen ja ei lasta oteta heti pois vaan kartoitetaan äidin vointia ja lapsen etua kattava kesktelua jotta äiti saisi apua.OLEN itse yh äiti ja tiedän että saattaa uupua.

      • tukea.naapurille

        No tuo nyt oli varsinaisen huono idea. Paremminkin voisit itse käydä kahvilla siellä naapurissa ja katsella vähän tilannetta. Lapsi voi olla esim. liian vilkas eli ei välttämättä ongelmainen mutta äidillä varsinkin jos on yh ja käy vielä töissä niin ehkä liikaa painetta. Ja sitten vielä naapurit valittaa niin sepä vasta rauhoittaakin äitiä.

        Lastensuojelu ei kyllä ole siihen mikään apu vaan vaikkapa esim. mukavat naapurit voisivat välillä jelpata liiallisen taakan alla olevaa äitiä. Lastensuojelu voi tehdä loppujen lopuksi hallaa esim. ottamalla lapsen huostaan ja siitä sitten kärsii niin lapsi kuin äitikin varsinkin jos joutuu vielä rakkaudettomaan huostaanottopaikkaan jossa enempi painaa lapsesta saatava rahallinen korvaus kuin se lapsen tilanne.


      • oma.potero

        Lastensuojelusta olen kanssasi samaa mieltä, sieltä ei löydy sitä oikeaa apua. Tukea tarvittaisiin monessa perheessä, mutta ei se ole oikeaa tukea, että lapset otetaan pois apua pyytävältä äidiltä.
        Naapuriapua on ehkä vaikea pyytää tai mennä tarjoamaan. Joskus aikoja sitten oli tapana, että koko kerrostalon asukkaat "kasvattivat" yhdessä lapsia tai avustivat avun tarpeessa olevaa, mutta nykymaailmassa jokainen on omassa kolossaan ja naapureista ei saisi kuulua, eikä näkyä mitään.


      • tukea.naapurille
        oma.potero kirjoitti:

        Lastensuojelusta olen kanssasi samaa mieltä, sieltä ei löydy sitä oikeaa apua. Tukea tarvittaisiin monessa perheessä, mutta ei se ole oikeaa tukea, että lapset otetaan pois apua pyytävältä äidiltä.
        Naapuriapua on ehkä vaikea pyytää tai mennä tarjoamaan. Joskus aikoja sitten oli tapana, että koko kerrostalon asukkaat "kasvattivat" yhdessä lapsia tai avustivat avun tarpeessa olevaa, mutta nykymaailmassa jokainen on omassa kolossaan ja naapureista ei saisi kuulua, eikä näkyä mitään.

        Olet niin oikeassa tuossa. Nykyään ei osata enää keskustella edes naapureiden kanssa. Se äiti voi olla ihan rajoilla jaksamisen suhteen ja naapurit vaan soittelee isännöitsijälle. Yhteisöllisyyttä kaivattaisiin. Sitähän voi sitten toisin päinkin antaa apuansa vaikka sille naapurin vanhukselle joka makaa yksinään siellä kotona ja pari kertaa päivässä hoitaja tulee vain antamaan lääkkeet ja syöttämään ja sitten makoilet siellä joka ainoa päivä kaiken muun ajan. Kammottavaa.


      • oma.potero

        Kuinka paljon turhaa kärsimystä, yksinäisyyttä, vääriä käsityksiä voitaisiin välttää sillä, että puhuisimme toistemme kanssa. Jokaiselle tulee elämässä sellaisia tilanteita jolloin jo pelkkä puhuminen auttaisi. Kuuntelijana oleminen ei maksa mitään ja pienet teot voivat pelastaa toisen päivän.

        Onko se pelkoa, että tunkeutuu toisen "reviirille", jos kysäisee avuntarvetta tai tarjoaa apua? Riippuvuussuhteen pelkoa? Leimautuuko uteliaaksi?


      • vaaria

        Mene sossutanttu sitten juttelemaan huutajien kanssa,katso voitko auttaa ja pelastaa vajakit!


    • palvele

      Säälin äitiä koska ei jaksa enää,ja lapsikin on jotenkin huonosti voiva ja yhtälö on tällänen.Mielestäni olisi asiallista ilmoittaa soskuun ja kertoa mitä kuuluu,niin äiti saisi tukea arkeensa ja ehkei hänellä ole apua kenestäkään,siltä ihan kuulostaa,ei jaksa olla hyvä äiti enää,ja lapsi aistii ja häiriintyy.Ettei pinna pian pala niin että lyö lastaan,ellei jo tee jotain kun lapsi oireilee pahasti.Sun täytyy olla se tekijä,ei se täällä auta haukkua pahoinvoivaa yh äitiä!

    • muuttoedessä

      Ja täällä samoin yläkerran lapsi häiritsee juoksemalla, huutamalla, tiputtelemalla lattioihin jotain koko ajan. Laminaattilattioista kaikki äänet kuuluvat moninkertaisina alakertaan. Ei tälläistä jaksa kuunella päivästä päivään.

      • KärpäsestäHärkänen

        Heh!

        Ei mikään lattia suurenna alakertaan kuuluvia ääniä, vain murtosa äänestä kulkeutuu alakerran naapuriin.

        Tyhjänvalittajat vain ovat taas liikkeellä, on ihan normaalia, että naapurista kuuluu ääniä. Mikäli meteli jatkuu KOVANA vielä klo 23 jälkeen, pitäisi asialle tehdä jotain.

        Tyhmimmät luulevat, että hiljaisuuden aikana ei saisi kuulua naapurista mitään, näinhän ei tietysti ole.


    • jkkklll

      Lapset on lapsia!Hankkikaa elämä!

      • elämää.ei.sen.enempää

        Näin on! Suomalaisia lapsia on ihan liian vähän tulevaisuudessa ja valittajakin voisi ryhtyä puuhaamaan itse lapsia asian parantamiseksi.
        Tupakoitsijat kehoittavat savuista valittajia hankkimaan elämä, no lapset ovat nyt se elämä! Suurella E:llä.


      • koysnsm
        elämää.ei.sen.enempää kirjoitti:

        Näin on! Suomalaisia lapsia on ihan liian vähän tulevaisuudessa ja valittajakin voisi ryhtyä puuhaamaan itse lapsia asian parantamiseksi.
        Tupakoitsijat kehoittavat savuista valittajia hankkimaan elämä, no lapset ovat nyt se elämä! Suurella E:llä.

        Eipä se tupaknsavukaan hyvästä ole. Pilata toisen elämä tupakoimalla ja jos savut sisään vielä tulee! on osattava ajatella toisia!


      • TupakkaTupakkaJaTupakka
        koysnsm kirjoitti:

        Eipä se tupaknsavukaan hyvästä ole. Pilata toisen elämä tupakoimalla ja jos savut sisään vielä tulee! on osattava ajatella toisia!

        Ei helvetti, aika heikoissa kantimissa on elämä, mikäli tupakoiva naapuri voi sen pilata.


      • kölhhhb

        se sairastuttaa tupakka. Jos tupakoija itse haluaa kuolla syöpään. Ei tartte muita sairastuttaa. Ja se on ikävää, kun savu sisään tulee. Haluaisi ikkunoitaan auki pitää, että raikasta ilmaa sisään tulee eikä myrkkyjä!


    • klöööö

      Pitäkää huoli omista asioistanne! Lapselle pitää kuri olla. Ei ne muuten tottele!

    • kyrsiise

      Kello 22 asti saa metelöidä!! sen jälkeen ehdoton hiljaisuus.

      • frefeee

        Vitut saa. Häiritsevä metelöinti on kieletty 24h. Ja sisällä ei juosta on ihan nomraali tapa kaikilla. Eikä niitävitun lattioita hakata. Kerrostalosta kantautuu asumisen ääniä, mutta kenenkään ei tarvitse sietää kaikkia muiden elämän asioita, ääniä. Ihmettelen miksi eivät vie lapsiaan ulos. Ennenvanhaan kerrstaloissa nukuttiin ja syötiin.


      • KylläVittuSaa

        "Metelöinti" on sallittu 24h, ja sisällä saa myös juosta, no tosin ääni ei saa hiljaisuuden aikana olla niin kovaa että häiritsee. Naapurista kantautuu asumisen ääniä, mutta ne vain pitää sietää. Ennen vanhaan kun, ääneneristykselle ei ollut mitään normeja ymmärettiin paremmin ne normaaliksi elämisen ääneksi. Ehkä idiootit valittaa nykyään herkemmin, kun äänet ovat harvinaisempia.


    • sosiaalinainen

      Ei normaali äiti anna kakaransa niskotella häiriten muita ja räiskimällä!Jotain vajaavuutta täytyy olla jos ei vanhempia häiritse pentujensa älämölö.Syövät kaikkea paskaruokiaa,karkkia ,mehuja ym pitsaa niin varmaan hyppii seinille kun äiti ei osaa tai kykene ruokaa tekemään,eikä jaksa ulkoilla lapsensa kanssa niin että energiaa menisi ulkona ja lapsi rauhoittuu.Mun lapset ei hilluneet rajusti vaan normaalisti leikkivät ja kikattivat.Minä ehdotan että otat lastensuojeluun yhteyttä,ei ota lasta pois ellei aihetta! Äiti taitaa olla kohta sakoamssa,ei mitenkään normaalitilassa ja tarttee hoitoa!Kaikki soittamaan sossuun vajakkivanhemmista jos tuollasta on!

    • lökjjuui

      vitustakos sinä tiiät mitä syövät. ja vittuako se sulle kuuluu mitä syö. Tarkkaan oot kytänny!Lapsia on moneen junaan idiootti! Puhut itse itsestäsi!Mistäs vedät johtopäätökset ettei ulkona käy. Täällä ainaki idiootti naapurit käy naapureihin käsiks ja pentunsa kans. Ja anteeks ees oo osannu pyytää. Nokka pystyssä ylpeenä tekosistaan kävellään. miten ne ees kehtaa. Hävettäs jo heidän asemassa!Pieksää naapurit yks kerrallaan.

      terveisin

      pahoinpidelty ja kunnianloukattu

    • elflfkjj

      ei lastensuojelu eka paikka ole yhteyden ottoon tässä tapauksessa!

    • unimaito

      Kutsu lapsi luoksesi joskus kylään ja leiki hänen kanssaan. Paista vaikka lettuja ja lue hänelle kirja. Tuomitsemisen sijaan voit saada itsellesikin hyvän mielen ja lapsen äiti saa levätä sen aikaa.

    • soittelija

      Mitä se hetki auttaa? Kirjoittajahan kirjoitti että lapsi ja äiti tekee aamusta iltaan häiritsemistä.Minä ainakin soitan isännötsijälle ,jokaisella on kotirauhaan oikeus,olkoon koiria tai lapsia naapurissa,heitäkin koskee järjestys-säännöt.Kyllä naapurilla on oikeus olla kotonaan ilman lapsiperheen jatkuvaa häiritsemistä.Itse ilmoittaisin asiasta eteenpäin ja äiti jos osaa lukea järjestys-sääntöjä ,ehkä tajuaisi vähäsen jotain,,,veisi kakaransa päiväkotiin että saisi hermot levätä ja lapsi ruokaa ja virikettä sekä selvät rytmit elämäänsä.

    • todettu

      Vajakkiäidit ei hiljennä kakaroitaan,itsekin vammasia!

      • kköikhc

        Huomaa kyllä miten itse olet sellainen mitä sanot.


      • beethooven

        Meidän yläpuolella siis vanhassa kerrostalossa aikoinaan 1990-luvulla oli yläkerran naapurilla tapana juoksuttaa kolmea penskaa noin tunnin verran yhtä soittoa illalla ennen nukkumaan menoa n. 21.30-22.30. Kattorakenteet jytisi ja lamput heilui kirjaimellisesti. En kehannut menestyjistä noin muuten juurikaan valittaa eteenpäin. rouva oli lentoemäntä ja mies kansainvälisesti suuntautunut j jatkuvasti puljusivat lastensa ollessa ale kouluikäisiä ulkomailla kumpikin. nytovat jo aikuisia ja jopa muuttuneet hiiren hilajsieksi koko porukka. sen sijaan heidän päänsä yläpuolella on kolmen alle kouluikäisen erittäin paljon juokseva perhe. Joten sitä saa kukin lopulta mitä itse ensin tilaa. Potut pottuina ja sillä siisti.


    • tertertre

      ennen vanhaan tarjottiin nahkavyötä persposkille jos lapsi tömisteli sisätiloissa kuin heikkopäinen norsu. nykyään vanhemmatkin harjoittavat tuota kantapäiden hakkaamista lattiaan ja kaapinovien paiskomista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe