PERSUIHIN PETTYNEET PUUHAAVAT UUTTA PUOLUETTA !!

HyvältäNäyttää

Paavo Väyrynen pisti lusikkansa soppaan ja pisti oman puolueensa pystyyn, molemmat hankkeet otetaan Demareissa ilolla vastaan, porvarikenttä on mukavasti repeämässä!

40

109

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PaavoRules

      Väyrys Paavo on jo vuosia ollut tehokkain vasemmiston kannatuksen nostaja!

      • GG-Man

        Paavo on kivi demareiden kengässä.


      • Tgvcmölö
        GG-Man kirjoitti:

        Paavo on kivi demareiden kengässä.

        Kiva kivi kun kannatusta sataa demujen laarin!


    • Heheheheheheheeeeee

      Kyllä Suomeen puolueita mahtuu, persujen takiaissakissa on vielä tilaa kahdelle!

    • nsais

      Paavon puoluehan on tietysti IS eli itsenäinen suomi.
      Se pääseekin heti NSA:n tarkkailulistalle.

      • Peqw.www.fi

        Väyrynen on suurin pyrkyri mitä suomessa on koskaan nähty, veti herneen nenäänsä kun Sipilä ei huolinut äijää ministeriksi!


      • 68eds

        "Paavon puoluehan on tietysti IS eli itsenäinen suomi.
        Se pääseekin heti NSA:n tarkkailulistalle."

        "Väyrynen on suurin pyrkyri mitä suomessa on koskaan nähty, veti herneen nenäänsä kun Sipilä ei huolinut äijää ministeriksi!"

        Kunpa sitä olisi itsekin ollut? Nyt ei ole jäänyt mitään jäljelle. Pyrkyrille on sentään voinut jäädä rahaa kovasta kokeilemisesta. Saa näkyä tosin, alkaako sitten NSA ihmisiä entistä enemmän vakoilla? Onko tästä jotain tietoa? Kävikö persuille jotenkin näin? Mistä tieto tuli mieleesi?

        Aika turhauttava kokemus on mahtanut olla yritys puhua eurosta eroamisesta, kun vatuloija ei ole reagoinut.


    • PatuKunkuksi

      Paavo on paras!

      • Rfcytygh

        Patussa on keisari ainesta! Puolihullu jänkkäri!


    • hykkkl

      Demarit on kussut touhunsa jo ajat sitten. Kukaan demari, jolla on jonkinnäköiset aivot korvien välissä ei äänestä Sdp:tä.
      Kannatus on nyt oppositiossa noussut, kun kansa on vttuuntunut, mutta ei, sdp on jäänne.

      • ilmiöiden.ilmiöt

        Ja liberaali kepu on myös tympeä valinta, jos vaaleissa ei oikein pysty valitsemaan muita kuin puoluekenttien keskeltä. Oletteko kiinnittäneet huomioita myös siihen ilmiöön, että kepu on nykyään aika uskonnollinen. Omien vanhempien aikaan kannatettiin maalla paljon kepua, mutta ei se ollut erityisen uskonnollinen. Puoluesihteeri, vatuloija, sitten tää agenda, että pitää olla mukamas teeskentelijöillekin "lämmin sydän", vaikka ei kykene sietämään tai elättämään ketään enempää.


      • uus-lipiraali-pellet

        EU-parlamentissa Kepu-maajussit laitettiin uuslipiraali-ryhmään.
        Huuli pyöreänä nämä heinähatut ihmettelivät, että aijaa me ollaankin uuslipiraaleja...
        Paska-Paulan johdolla käännettiin kunnolla takkia, kun ollaankin lipiraalien EU:ssa eikä Suomessa.


      • yiafyiy
        ilmiöiden.ilmiöt kirjoitti:

        Ja liberaali kepu on myös tympeä valinta, jos vaaleissa ei oikein pysty valitsemaan muita kuin puoluekenttien keskeltä. Oletteko kiinnittäneet huomioita myös siihen ilmiöön, että kepu on nykyään aika uskonnollinen. Omien vanhempien aikaan kannatettiin maalla paljon kepua, mutta ei se ollut erityisen uskonnollinen. Puoluesihteeri, vatuloija, sitten tää agenda, että pitää olla mukamas teeskentelijöillekin "lämmin sydän", vaikka ei kykene sietämään tai elättämään ketään enempää.

        Poliittinen meno valtion omaisuuksien jaoessa on vasemmistolainen, vaikka nyt tuloverotettavilta aikovatkin liiat "löysät" poistaa. Jotkut osat ovat äärikapitalistisia, mutta etupäässä tämä kirkollisuus ja suurhyysäyksen aloittaminen kertovat vasemmistoagendasta.

        Euroopan unionin jumalana pitäminen on myös täysin vasemmistolainen aate. Jos olisin vaikka itse kuningas, en tietenkään jakaisi millekään Euroopan unionille edes nuppineulaa. Ainut mitä tarjoaisin olisi lämmintä kättä ja siinä kaikki.

        Tätä jengiä edustavat: Vanhanen, Sipilä, libilaarit, Kiviniemi, Saarnio, mepit, Rehn ilman muuta, sitten keitäs muita siellä olikaan, loput ihan varmasti. Huvittaa, että Vanhanen, joka voisi kyllä sopiakin pressaksi hakeutuu ehdokkaaksi, mutta itse oli niin järkyttävä Euroopan unionin nuoleskelija, jumaloija, että nosti oikein suurtappelun, kuvien ja mediajuttujen kera Halosen lautasesta EU-kokouksissa. On mieletöntä, ettei pääministerin ylivallalle mahdeta paljon mitään tässä maassa, koska mentiin jonnin joutavaan poliitikkojen "jatko-aatelointi-liittoon", EU:hun. Varsinainen kusipäiden lauma ja sitten kun Vanhanen tulisi valituksi nöyränä EU:n kannattajana, eilinen pressan puhe olisi vain hailea muisto, niin kauheaa se omasta luopuminen mukamas "modernisointi" olisi.

        Katsokaan miltä näyttää proffan tulkinta, Katais-menosta nyt.

        Professori äimänä: Suomi teki taas ”digitat” – Miksi poliitikot myivät varman rahakoneen?
        Luotu: 4.2.2016 19:43
        Päivitetty: 4.2.2016 20:13
        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/170832-professori-markku-kuisma-aimana-suomi-teki-taas-digitat-miksi-poliitikot-myivat

        "Kuisman mielestä myynnin sallineiden poliitikkojen motiiviksi on vain kaksi vaihtoehtoista selitystä. Toinen on ”ideologinen fantasia” kapitalismin edistämisestä sekä ”täydellinen ymmärtämättömyys siitä, miten talous ja markkinatalousyritykset toimivat”. Toinen vaihtoehto on synkempi.

        – En usko korruptioon, mutta tämä on todella ymmärtämätöntä ja huonoa [politiikkaa]. En viitsisi käyttää sellaista vanhahtavaa sanontaa kuin epäisänmaallista, mutta sitä se on myös, Kuisma puuskahtaa.

        – Nämä tunarit puhuvat suureen ääneen markkinataloudesta ja kilpailusta, mutta eivät ymmärrä siitä yhtään mitään. Mitä hollantilaisella pääomasijoittajalla on intressinä muuta kuin ottaa rahaa pois niin paljon kuin saa? Ja se on ihan loogista, ei siinä ole mitään pahaa, vaan se kuuluu kapitalismiin ja markkinatalouteen. Mutta poliitikkojen pitäisi ymmärtää, mitä se markkinatalous on."

        Sitä olen ajatellut koko ajan nämä vuodet, ettei tyypit tunne omaisuuden kertymistä tai yrittäjyyttä ollenkaan. Kokoomuslaiset (=uusliberalistit) vaan huuteli kovana muita impivaaralaisiksi. Minusta se oli täysin pöljää, jos haluaa itse olla varakas ei voi luopua ja myydä "leivinuuniaan", jolla leipää myyntiin tekee.

        Kuisma laittoi kaksi vaihtoehtoa, mutta luulen, että on myös kolmas, Katainen & Co. aikoi ehkä itse rikastua kiskurihinnoilla sähkömyynnissä, siis veikkaan, että tarkoitus oli hankkia osakkeita itselle.


      • TolloViisastelee

        Hehehe


      • TotuusEsiin_

        Demarit on Suomen suosituin puolue, nyt ja jatkossa!


      • SaatananSipilä52
        uus-lipiraali-pellet kirjoitti:

        EU-parlamentissa Kepu-maajussit laitettiin uuslipiraali-ryhmään.
        Huuli pyöreänä nämä heinähatut ihmettelivät, että aijaa me ollaankin uuslipiraaleja...
        Paska-Paulan johdolla käännettiin kunnolla takkia, kun ollaankin lipiraalien EU:ssa eikä Suomessa.

        Kepu on tuhon tiellä, uus-lipiraali-pelleily- tuhon tiellä. Lisäksi....
        --Vanhis on täysi pelle, RKP:n sätkyukko, RKP-perheyritysten liitossa suojatyöpaikka,
        --Timo Laaninen vastenmielinen valehtelija ja
        --uus-lipiraali-johtana häärivä Paska-Paula Lehtomäki vain rahastaa Sipilän kanssa mummojen paskakaivoilla ja keinottelee Talvivaaralla.
        ----> tällaiset sekopää-uus-lipiraalit tuhoavat Kepun.


    • rtrytr

      Nyt on Suomen mahdollisuus. Ja vetäjänä on järkevä, viisas, kokenut, rohkea, periksiantamaton tyyppi. Suurin osa suoamalaisista on uskoakseni pettynyt nykypuolueisiin ja nykymenoon EU:n vankina.

      • Pohtii.pohtii.123

        Paavon puolue olisi ihan ok, mutta aika periksiantamaton on eikä tiedä, miten kovasti sitoo kepuun tai EU:hun jäsenet. Lisäksi tuli mieleen, että liikaa avoimia kysymyksiä, suhaa liian monella rintamalla, aate rikkoutuu eikä tule intesiivisyyttä hommaan. Olisin todella kiinnostunut pohtimaan tätä ja osallistumaan, mutta tuntuu, että poliikassa pyörii löysää sossuporukkaa, Razimyar yms. niiden kanssa värkkäämään, hyi hlv. Ei siinä saa kunnan businesstä aikaan ja puolue on aina kiinni sitten valtiojärjestelmässä.

        Toisaalta Suomessa on pienyrittäminen tosi kallista, siitä tulee hurjan kallis tikki, jos perustaa yrityksen, maksaa kaikki velvoitemaksut, hoitaa tunnollisesti vastuun yhteiskuntaa ja yritystä silmällä pitäen ja sitten maan asukkailla ei ole työtä, rahaa, ei ostovoimaa. Ei siinä auta muu kuin ottaa yhä suurempi velka ja jalkautua myymään toisille mantereille. Marimekko on tästä esimerkki, se on niin kallis suomalaisille, ettei nykytuotanto myy tarpeeksi ja on ollut pakko lähteä perustamaan yrityksiä kymmeniin kohteisiin maailmalle. Tiedä sitten, kannattaako sekään, muuallakin on työttömyyttä ja miellyttääkö mallit rikkaita ökyjä, joilla olisi rahaa.


    • onneapaavolle

      Paavon puolue saattaa hajottaa demaritkin.

      • Näistä.epäselvyyttä

        Minullekin tuli mieleen kun tätä mietin, että tällä voi tosiaan olla yllättäviä seurauksia. Kuten vaikka perusujen kohtalo, pahimmassa tapauksessa myös kepun kohtalo ja sitten jos vielä demareidenkin kohtalo, se homma olisi täyspotti nyt kaiken shitin päälle.

        Paavo vaan unohtaisi heti euro- ja eu-erot, kun saisi puolueen aikaiseksi. Hän on varmaan perillä luvuista, montako pitää olla, että saa eduskuntaa yhden kansanedustajan. Kannatusta kansalaisaloitteelle oli yli 50 000 se ehkä onnistuisi, jos näkymät olisivat lupaavat, mutta siinä vaiheessa, kun paikka eduskuntaan tulisi hän taas tekisi "soinit" eli unhotaisi heti suurrahakkaat eu-poliitiikan paikoista luopumiset ja samoin euroerot.

        Missä olosuhteissa Väyrysen saisi sitoutumaan siihen, että euroero tai eu-ero on tavoite, josta tosiaan pidetään kiinni, aikaväli vaikka 5 vuotta? Missä olosuhteissa Väyrysen saisi irtoamaan kepusta, koska on täysin fiasko lähteä kannattamaan Väyrysen yhdistystä ja päätyä Sipilän lampaaksi tai Vanhasen pressatouhuun ja Euroopan unionin jumalointiin. Alkuperäinen ajatushan olisi euroero ja ero Euroopan unionista, jonka jälkeen voisi luoda paljon itsenäisemmin ilman rajoitteita vaikkapa elinkeinoja.


      • Bommerin.sota
        Näistä.epäselvyyttä kirjoitti:

        Minullekin tuli mieleen kun tätä mietin, että tällä voi tosiaan olla yllättäviä seurauksia. Kuten vaikka perusujen kohtalo, pahimmassa tapauksessa myös kepun kohtalo ja sitten jos vielä demareidenkin kohtalo, se homma olisi täyspotti nyt kaiken shitin päälle.

        Paavo vaan unohtaisi heti euro- ja eu-erot, kun saisi puolueen aikaiseksi. Hän on varmaan perillä luvuista, montako pitää olla, että saa eduskuntaa yhden kansanedustajan. Kannatusta kansalaisaloitteelle oli yli 50 000 se ehkä onnistuisi, jos näkymät olisivat lupaavat, mutta siinä vaiheessa, kun paikka eduskuntaan tulisi hän taas tekisi "soinit" eli unhotaisi heti suurrahakkaat eu-poliitiikan paikoista luopumiset ja samoin euroerot.

        Missä olosuhteissa Väyrysen saisi sitoutumaan siihen, että euroero tai eu-ero on tavoite, josta tosiaan pidetään kiinni, aikaväli vaikka 5 vuotta? Missä olosuhteissa Väyrysen saisi irtoamaan kepusta, koska on täysin fiasko lähteä kannattamaan Väyrysen yhdistystä ja päätyä Sipilän lampaaksi tai Vanhasen pressatouhuun ja Euroopan unionin jumalointiin. Alkuperäinen ajatushan olisi euroero ja ero Euroopan unionista, jonka jälkeen voisi luoda paljon itsenäisemmin ilman rajoitteita vaikkapa elinkeinoja.

        Kun valtio on EU:ssa kiinni, se on sellainen "korporaatio" tai en tiedä, mikä on oikea sana, mutta valtio on silloin enemmän laitostunut, institutionalisoitunut tms. Siinä on tiukat säännöt, pitää olla linjassa 27 tai 28 valtion kanssa. Nyt Saksan Welt-lehdessä tai Focus:ssä oli juttu, jossa mietittiin Euroopan unionin armeijaa.

        Voisihan sitä jossain osasissa olla kiinni, mutta nyt on nähty, että käytännössä EU:n byrokratiassa tulee kalliiksi valtiot, joilla on omia vapauksia. EU:ssa ei voi pitkään olla osasopimuksilla, aletaan painostaa ja rahaa vaaditaan enemmän. Mukana seuraa seurannaisvaikutukset, kuten mm. pakolaisten vastaanotto, kenties yhteiset sotatoimet jossain Syyriassa tms.

        Valtiolla on vääriä toimintoja, että se voisi olla taloudellisesti järkevä tai kannattava, puhumattakaan ihan hulluista aateveljeyksistä ja niille täyden kustannustuen takaamisesta, kun päätoimenaan aiheutetaan "taloudellista ja kulttuurellista vahinkoa".


    • Pitiminuntämäkinnähdä

      Väykkä on Suomen Donald Trump. Ainakin mitä tulee narsismiin.

      • 7535353

        Keitä siinä kansalaisaloitteessa oli mukana? Väyrysellä on jotain avustajia, joten siellä sisäpiirissä tuskin uusia aatteita huolittaisiin muilta. Muistatteko yhden kepun ex-mepin, jonka ura alkoi Väyrysen avustajana. En muista, oliko kyse ministeriydestä vai meppiydestä, mutta Manner oli joskus tyytyväinen saamaansa työkokemukseen, kun pääsi politiikan sisäpiiriin sivusta seuraamaan ja sai ohjeita miten hoitaa asioita.


    • Jokapaikassa

      Ei kukaan empaatikko ole politiikan kärjessä puolta vuosisataa. Kyllä ne on psykopaatteja kaikki.

    • fd.g
    • gff5665

      Soini sössi puolueensa kannatuksen ja demarit pääsi loistamaan väliaikaisesti. Nyt Pate pistää puolueen pystyyn ja saa Soinin karkoittamat isänmaalliset taakseen ja demarien kannatus laskee taas kuin lehmän häntä. Seuraavissa vaaleissa Pate tekee jytkyn ja demarit kitisee laulukuorossa kepun kanssa. Kokkareet tietysti pärjää aina, koska Suomessa vatipäisten äänestäjien määrä on vakio ja wannabe rikkaat luulee saavansa jotain kokkareita äänestämällä.

      • hg-jh

        Soini näyttäisi ajattelevan, ettei Väyrysen asia ole todellinen, siis aito. Siihen viittää rinnakkaiset kytkökset. Niitä ei saa olla, jos mieli menestyä. Ensimmäisen aloituksen on syytä olla selkeä. Voihan se olla, että Väyrynen tykkää vain ns. "blogata". Netissä saa näyttäviä juttuja helpolla verrattuna paperiseen kirjaan.

        Soini Väyrysen uudesta puolueesta: "On aito asia ja sitten on Coca Cola Light"
        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soini-vayrysen-uudesta-puolueesta-on-aito-asia-ja-sitten-on-coca-cola-light/5723148

        Silti tässä on järkeä, joskin kova taistelu tuulimyllyjä vastaan. No, jos itsehallintoalueille sitten omat läntit, mutta meneekö niiden hallitseminen suoraan Brysseliin? Se kai menee, jos se on Kataisen kädenjälkiä?

        Kannatan Väyrysen hanketta, hän voisi olla "isoisä" ja joku nuori kaveri vetämään. Tai oikeastaan nykään on enemmä joukkuetyötä, ellei ole joku konkarivetäjä. Sipiläkin vetää hallitusta antamalla asiantuntijoiden tehdä työtä ja delegoimalla ne sitten muille miten toteutetaan. Tietenkin ministerit ovat itsekin monessa mukana, mutta on julkista esiintymistä päivittäin, ei ehdi, joku muu ne suunnitelmat tekee. Paavo voisi olla ideoijana ja esiintyjänä, muut tiimissä tekisvät "luovan työn", jonka käsittelisivät Väyrysen ja muiden kanssa ja muotoilisivat paremmaksi.

        Pave voisi olla aktiivinen esiintyjä, päällekatsoja, toimeksipanija ja muutakin, mutta yksin sen ei kannattaisi liikaa tehdä sitä ohjelmaa, vaan tiimin ajatukset ehkä paremminkin. Joskus joku on perehtynyt enemmän ja siten on paljon ajatuksia, mistä ammentaa.


      • 6tre

      • dfgdf565665
        hg-jh kirjoitti:

        Soini näyttäisi ajattelevan, ettei Väyrysen asia ole todellinen, siis aito. Siihen viittää rinnakkaiset kytkökset. Niitä ei saa olla, jos mieli menestyä. Ensimmäisen aloituksen on syytä olla selkeä. Voihan se olla, että Väyrynen tykkää vain ns. "blogata". Netissä saa näyttäviä juttuja helpolla verrattuna paperiseen kirjaan.

        Soini Väyrysen uudesta puolueesta: "On aito asia ja sitten on Coca Cola Light"
        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soini-vayrysen-uudesta-puolueesta-on-aito-asia-ja-sitten-on-coca-cola-light/5723148

        Silti tässä on järkeä, joskin kova taistelu tuulimyllyjä vastaan. No, jos itsehallintoalueille sitten omat läntit, mutta meneekö niiden hallitseminen suoraan Brysseliin? Se kai menee, jos se on Kataisen kädenjälkiä?

        Kannatan Väyrysen hanketta, hän voisi olla "isoisä" ja joku nuori kaveri vetämään. Tai oikeastaan nykään on enemmä joukkuetyötä, ellei ole joku konkarivetäjä. Sipiläkin vetää hallitusta antamalla asiantuntijoiden tehdä työtä ja delegoimalla ne sitten muille miten toteutetaan. Tietenkin ministerit ovat itsekin monessa mukana, mutta on julkista esiintymistä päivittäin, ei ehdi, joku muu ne suunnitelmat tekee. Paavo voisi olla ideoijana ja esiintyjänä, muut tiimissä tekisvät "luovan työn", jonka käsittelisivät Väyrysen ja muiden kanssa ja muotoilisivat paremmaksi.

        Pave voisi olla aktiivinen esiintyjä, päällekatsoja, toimeksipanija ja muutakin, mutta yksin sen ei kannattaisi liikaa tehdä sitä ohjelmaa, vaan tiimin ajatukset ehkä paremminkin. Joskus joku on perehtynyt enemmän ja siten on paljon ajatuksia, mistä ammentaa.

        Tyypillistä Soinia nuo cola lightit. Pelkkää puhetta koko Soini!


      • TollotHiljaa
        dfgdf565665 kirjoitti:

        Tyypillistä Soinia nuo cola lightit. Pelkkää puhetta koko Soini!

        Takinkääntäjä Soini voisi jo pitää turpansa kiinni!


    • dsa764

      Ettei soini ja kumppanit kovin pettyisi, sanottakoon vaikka, että: voi persujakin vielä äänestää, mutta kuka haluaa sen tehdä. Eduskunnassa ei yksilö voi tehdä mitään, se näkyy ainakin persujen varovaisuutena, niitä syrjittiin tahallaan pitkään. En kuitenkaan ole varma, haluanko itse jatkaa äänestämistä näille entisille puolueille.

      Scäuble leventelee nyt Kreikassa. Yöök noita "natsi-fasisti-euro-lobbareita".

      Schäuble claims a Grexit would only have hurt the Greek people ‘once’
      Thursday, February 04, 2016
      http://www.tovima.gr/en/article/?aid=773969

      "Venizelos explains why he rejected the offer for a temporary departure from the Eurozone in 2011"

    • VäyrynenVarastaa

      Persuilta ja Keskustalta ainakin 15 kansanedustajaa heti kun puolue on perustettu. Kokoomuksesta ja demareiltakin voi muutama loikata Väyrysen uutteen puolueeseen.

      • VasemmistoHyötyy

        Ehkä ei ihan noin paljon mutta repeäminen porvarileirissä on tosiasia!


      • KokoomusJa
        VasemmistoHyötyy kirjoitti:

        Ehkä ei ihan noin paljon mutta repeäminen porvarileirissä on tosiasia!

        tynkä-Keskusta voivat yhdistyä ja siitä tulisi ylivoimaisesti suurin puolue.


      • Vaarallinen.puolue
        KokoomusJa kirjoitti:

        tynkä-Keskusta voivat yhdistyä ja siitä tulisi ylivoimaisesti suurin puolue.

        Nimenomaan kokoomuksen kanssa, koska se on niin vastenmielinen kirkollisine ohjelmajulistuksineen.


      • isämaalliset

        Yhdistykseen voi liittyä vaikka kuuluu muuhun puolueeseen ja näin edustaja voi ottaa eduskunnassa kantaa esim, euroeroon,
        eikä ole pakko tiedottaa mihin yhdistyksiin kuuluu.

        Kahteen puolueeseen ei kai voi kuulua yhtäaikaa.

        Vasuritkin haluaa kansanäänestyksen eurosta ja varmaan moni edustaja vaikka puolue ei halua.


    • PersutKusettiKansaa

      Persuihin pettyneitä on helvetin runsaasti!

    • Hyvä-on-paras

      LIITY REALISTEIHIN. REHELLISTÄ JA VASTUULLISTA POLITIIKKAA.

    • 16-20

      Uusi puolue on nimeltäänn "PERCE" jota tullaan näyttämään kaikille!

    • persuihin-pettynyt

      HYVÄ PATE ! Laitoit kakat persupuolueen- kepupuolueen- ja osittain myös muidenkin puolueiden housuun! Kiitos että rohkeasti vastustat "kokoomuspolitiikaa ja ylikansallista EUta.
      Perustamasi puolueen nimi voisi olla vaikka "Suomen kansanpuolue" .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6286
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      30
      2130
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1641
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1347
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe