Minkkitarhaaja suojelee minkit tappamalla

taivastarhuri

Minkki- ja kettutarhureilla on merkillinen suojeluinto päällä. He suojelevat minkkejä ja kettuja tappamalla ne silloin, kun ne ovat parhaassa turkissaan. Samaiset tarhaajat syyttävät sitten niin sanottuja kettutyttöjä, kun nämä käyvät kuvaamassa eläinten kauhistuttavia oloja. Miten on tarhaajien oman moraalin laita?

18

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • usdfusdf-aka-asdfasdf

      moraalia on lopettaa tuotantoeläin kun se tarkotukseen sopii mutta ei kuvailla sairasta eläintä vihernarsistimaiseti useiden kuukausien ajan vieden sitten mainipuloituja kuvia medialle kuten nyt on toimittu vain siksi että voidaan mustamaalata eläinten omistajat siksi että saataisiin kiellettyä kyseisten eläinten olemaasaolo kokonaisuudessaan elit suoejlu lopettaisi kokonaisia eläinlajeja.

      • sopivapaikkasinulle

        moraalia on toimittaa tuollaiset eläinrääkkääjät hoitoon turun kupittaalle.


      • sdasfdafasdfasfds
        sopivapaikkasinulle kirjoitti:

        moraalia on toimittaa tuollaiset eläinrääkkääjät hoitoon turun kupittaalle.

        Höpöhöpö!

        Kupittaalle kuuluvat eläimiin yli- ja kiihkotunteellisesti suhtautuvat pöljät, jotka ovat lähes täydellisesti vieraantuneet todellisuudesta.


    • samanarvoisiaovat

      Minäkin tapoin viimme kesänä varmaan satoja sääskejä. Muutamia paarmoja sekä huonekärpäsiä. Saman arvoisia ne on nuo sääsketkin jos vertaa minkkeihin tai kettuihin. Kyllä hyttysen nistiminen on tappamista jos mikä !

    • samanarvoisiaovat

      Tämä jäi vielä pois. Kun näkee vaikkapas sääsken niin heti tulee mieleen. Tapa, tapa tuo sääski pois inisemästä ?

      • Turkis-on-lämmin

        Sovellatko samaa ajatusmallia kettutyttöön?
        Minä voisin, jos sitä ei olisi laissa kielletty.


    • tosijuttu_tämä

      No juu, ihan samalla tavalla kuin minkkiemo suojelee pentujaan.

      Sen verran touhuissa on eroa, että tappamisen jälkeen minkkiemo vielä syö ne tapetut pentunsa.

      • usdfusdf-aka-asdfasdf

        nii ne villieläimetki hävittää pentunsa kun niitä häiritsee tarpeeksi,silläpä vihernarsistit eivät tästä asiasta puhukaan


    • hangessakin

      Merkkasihan eräs tarhjanomistaja haulikolla hangessa pakenevan tytön.

      • älä_taas_valehtele

        Oliko Joni Purmonen sinun mielestäsi tyttö?

        Perustelisitkos näkemystäsi hieman tarkemmin, kiitos!


      • usdfusdf-aka-asdfasdf

        tämä purmostyttö se taisi paeta maasta ettei tarvitse maksaa korvuksia elinkeinonharjoittajalle.smainen tapaus seurusteli animalian salla tuomivaaran kanssa joka on yksi oikeutta eläimille perustajajäsen ja sitten animalia väittää etteivät ole missään tekemisissä näiden kanssa.


      • sdlfkjlaöskdfjöas
        usdfusdf-aka-asdfasdf kirjoitti:

        tämä purmostyttö se taisi paeta maasta ettei tarvitse maksaa korvuksia elinkeinonharjoittajalle.smainen tapaus seurusteli animalian salla tuomivaaran kanssa joka on yksi oikeutta eläimille perustajajäsen ja sitten animalia väittää etteivät ole missään tekemisissä näiden kanssa.

        JEP!

        Ja tyyppi on yhä edelleen ja sitkeästi suomalaisen hyysärimedian erityissuojeluksessa. Lässyttäjänä tällä kertaa toimittaja Ida Roivainen.

        http://www.hs.fi/elama/a1438742692871


    • Eläimistävieraantuneet

      Kettutytön tyyppiset viksahtaneet ja puihin kietoutujat laitettiin aikoinaan pakkopaitaan ja toimitettiin hoitolaitoksiin. Yhteiskunta nykyisin tällaiset sielut avohoidossa pillereillä. Eläinperäisiä tuotteita ihminen on käyttänyt hyvin kaun ja nykyisin nämä elänperäiset nahkatuoteet, villat yms. ovat korvattu lähes kokonaan värjätyillä keinokuiduilla. Keidnokuiduista valmistettavien kankaiden ympäristövaikutuksista ei varmaankaan kaikkea tiedetä. Harraste eläimet mm. hevoset tulisi paremminkin eläinsuojelun merkeissä tutkia huomattavasti tarkemmin. Pentutehtailuun ei juurikaan kukaan ole puuttunut, koska vaivaisia eläimiä on eritäin paljon lemmikeissä. Eläintarhat tulisi lopettaa Suomesta kokonaan, koska sieltä päästetään luontoon ihmisiin tottuneita häiriintyneitä eläimiä.

      • niinpäOletkin

        Ja tämä "tieto" perustuu mihin?

        Itseasiassa kaikki mitä kirjoitit on ainoastaan Sinun mielipiteesi, joka ei perustu mihinkään muuhun kuin omiin ennakkoluuloihisi.
        Kaiken saatavissa olevan tiedon voi vääntää sopimaan henkilökohtaisiin mieltymyksiin, joita voi sitten esitellä "totuuksina" muille.

        Tuohon pentutehtailuun kyllä puututaan "kovalla kädellä" jos sellainen havaitaan, mutta lainsäädännöllisistä sekä viranomaisten epäpätevyydestä johtuvista syistä pentutehtaan olemassaolo on vaikea todentaa.
        Hevosten huonossa hoidossa kyseessä on lähes aina taitamattomuus ja tyhmyys, joihin nykyinen lainsäädäntö ei vaadi sanktioita... tosin valtion talous nousisi, jos tyhmyydestä saisi sakottaa.


    • miksi_surisin

      minua ei sureta millään lailla maalaiskissani suojeltu elämä täällä kaupungissa, vaikka se joutuu elämään koko ikänsä neljän seinän sisällä, vain kiinni olevista ikkunoista ulos katselemaan, juomaan joka päivä kylmää ja raikasta vettä ja syömään eläinlääkärien kissoille suosittelemaa kuivanappulaa. miksi surisin sen pitkää ja suojeltua elämää, josta se viettää suurimman osan nukkuen mukavasti puhtaiden ja pehmeiden huonekalujen ja vuodevaatteiden päällä. miksi surisin sen suojeltua elämää, josta se tuskin joutuu itse kärsimään mitenkään ja jonka päättymistä eläinlääkärin piikkiin se tuskin edes huomasi.
      tämä heille, jotka haluavat kissojen elävän muualla kuin kaupungissa

      • orkar-inte

        Niin, kaiketi vankilaankin hakeudutaan vapaaehtoisesti puhtaiden lakanoiden väliin katselemaan ulos lukittujen ikkunoiden takaa?


    • Epätietoinennn

      Missä kulkee eläinsuojelun raja. Lapamato, lude, punkki, torakka, rotta, kastemato, varis, sammakko, koira, hevonen, norsu. Minkä saa tappaa, mitä pitää suojella?

    • tolkun.tulkku

      Tarhaiskujen jälkeen tarhaajat ovat aina koonneet "tarhaiskun uhreja" (kuolleita poikasia) tiedotusvälineitä varten kuvattaviksi.

      Kun tälläkin palstalla on eläinaktivisteja syytetty todellisuudesta vieraantuneiksi, niin myös nämä tiedotusvälineitten edustajat ovat hyvin usein todellisuudesta vieraantuneita. He eivät tiedosta sitä, että useiden tuhansien turkiseläinten tarhalta löytyy pennutuskauden alussa aina tuon verran kuolleita poikasia. Ilman, että yhtään ulkopuolista olisi koko pennutusaikana käynyt tarhalla. Sama tilanne on broilerikasvattamoissa. Myös niissä on lupaehdoissa edellytetty raatojen poisto- ja hävityssuunnitelmat.

      Joissakin turkistarha-keisseissä kuolleiden joukossa on ollut selvästi joitakin päiviä aikaisemmin kuolleita pentuja, vaikka niiden "tehtävä" on kuvaustilanteessa esittää edellisyön tarhaiskun vuoksi kuolleita pentuja.

      Tarkastuksissa joiltakin tarhoilta löytyy kuolleita pentuja pakastimesta. Epäilyjen mukaan näille on varattu sama rooli, jos tarvetta ilmenee! Työtekijöiden tarinoissa kerrotaan, että naapuriapua on saatavilla aina kun tarhaiskun kohteeksi joutuneella tarhalla tarvitaan lisää "uhreja" kuvattaviksi.

      En kuitenkaan väitä, että näin välttämättä olisi, koska faktatietoa ei ole. Kuitenkin joissakin tapauksissa osa kuolleista pennuista on otettu kuvattaviksi omistajan auton tavaratilasta. Ketään ei kuitenkaan ole kiinnostanut, miksi ne siellä olivat?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe