Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Audi RS4 ja syväkyykyn alkeet autoamatööreille

Mätä_Audit

Testissä nelivetoinen Audi RS4 jää komeasti mutkaradalla takavetoisille kilpailijoilleen, mutta tätähän voi pitää itsestäänselvyytenä. On kuitenkin huvittavaa todeta, ettei nelivetoinen RS4 ole paikaltaan nopein edes lähtökiihdytyksessä. Lisää eroa syntyy tietenkin kovemmissa vauhdeissa kun nelivedossa on enemmän painoa ja suuremmat voimansiirron häviöt kuin ketterillä takavedoilla.

Tässä tulokset:
http://www.autobild.de/artikel/vergleich-bmw-m3-dkg-audi-rs4-mercedes-clk-63-amg-719783.html

2009 Audi RS4 420 hv:
0-50 2,1s
0-100 5,5s
0-200 18,8s

2009 BMW M3 420 hv:
0-50 2,0s
0-100 4,9s
0-200 17,6s

2008 M-B CLK 63 AMG 480hv:
0-50 2,1s
0-100 4,7s
0-200 15,5s

Ei auta Quattro edes suoralla, mutkaisella pätkällä kankea aliohjaava quattro sitten jää katselemaan kilpailijoiden perävaloja. Porukan vanhin automalli eli CLK 63 on ylivoimaisesti nopein suoralla 0-200 km/h kiihdytyksessä ja 0-100 km/h. Audi RS4 ei pääse edes 0-100 km/h samalle sekuntiluvulle kuin BMW ja Mercedes. Että sellainen kippo...

27

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kylaudionaudia

      Ei haittaa yhtään! Eikä Audia sen takia ostetakaan, että se olis oikeasti hyvä. Vaan sen takia, minkälainen imago sillä on. Ja auton imago ikään kuin "imeytyy" nopeasti auton omistajaan, ja Sinustakin tulee Menestyvä, Dynaaminen, Vauhdikas, Hauska, Suosittu.... Audilla voi jopa veneillä: Monen venelehden sivuilla Audimainos on ihan peruskauraa. Ajat vain Audin venesataman olutterassin eteen, pukeudut sini-valko-raidalliseen puseroon ja rentoihin housuihin, ja hengailet siinä, niin sinua pidetään vähintäin sataman isoimman Swanin tai HR:n omistajana.

      • Master.of.The.Art

        On aivan totta, että Audi ei ole edelleenkään päässyt ajo-ominaisuuksiltaan lähelle näitä kahta oikeaa premium-valmistajaa eli Mercedestä ja BMW:tä. Audin valintaa ajaa pinnallisuus ja auton tuore imago sekä yhteys Volkkariin, sekä tietenkin autonostajan totaalinen tietämättömyys ja ymmärtämättömyys siitä kinneristä ja sen ajo-ominaisuuksista. Useimmat myös saattavat unelmoida Audista, koska se on lähellä Volkkaria merkkinä ja samassa konsernissa eli lukemattomille Volkkari-Uunoille se tarkoittaa vain Botox-hoitoa autonvaihdon osalta, tämä fakta myös tukee sitä, että Audi on vain Volkswagenin sirompi evoluutioaste, vaikka tekniikka ja varsinkin ajettavuus eivät muutu mihinkään. Olisi hyvä ymmärtää ja nähdä sen Volkkarikakun pinnan allekin, Audit ovat surkeita ajettavia ja se on siinä.

        Tietenkin jos haet imagonkohotusta autolla, jonka pieni joukko autoalan toimijoita ja autoharrastajia tietää paskaksi yritykseksi kohottaa Volkkarikonsernin merkkiä uudelleen brändäämällä itäblokissa juurensa omaava NSU/ Autounion = Audi.

        Massoille asiat ja trendit ovat vain tietämättömyyden ja jälkeenjääneisyyden tulos, ei mikään edistysaskel vaan päinvastoin siellä todellisissa piireissä jotka ovat etujoukkoa ja tulevaisuuden muovaajia(Emerging tech: Innovation trailblazers and adapters). Markkinoilla toimivat kuluttajat ovat vain toistensa (varsinkin lähipiiri) valintojen kopioijia ja tuotteiden orjallisia käyttäjiä ymmärtämättä niistä todellisuudessa mitään. Tätä on olla cool ja trendikäs Audiorja?


    • vanha_juttu

      miksi sä jotain ikivanhoja testejä postaat?
      Asiat kehittyvät.

      Toiseksi, jospa tien pinta olisi hieman kostea tai täysin märkä
      tilanne muuttuisi hetkessä

    • E-rnesti

      Nuoko oli vilkkaasti kiihtyviä ? No joo :
      https://www.youtube.com/watch?v=qW-z__-OcOw
      0-100 6s
      0-200 12,7s
      0-300 26,0s
      Etuvetoinen ja halveksittu merkki. Rekisterinumeron alku IKF-xxx tiedoksi niille, jotka haluavat tulla "kyykytetyksi".

      En kyllä ymmärrä, miksi täällä autoja vertaillaan ja laitetaan "paremmusjärjestykseen" lähtökiihtyvyyden perusteella. Missä sitä ominaisuutta tarvitaan enemmän, kuin muita ominaisuuksia kuten esim. auton meluttomuutta.

      • Jajäät

        Feikki video


      • E-rnesti
        Jajäät kirjoitti:

        Feikki video

        Jajäät:lle
        Kyseessä oli Lappeenrannan lentokentällä pidetty vuosittainen mailin kiihdytyksen loppunopeuskilpailu. Tulokset löytyvät netistä.


      • Bemari.jättää

        Miksi takavetoinen pakettiautokin jättää tuon Saabin? Massaa jai imanvastusta on pirusti enemmän. M-B Vito 1/4 mile =8,2 sek = lopounopeus 284 km/h. Ei tarvitse edes ottaa henkilöautoja takavetokategoriasta tarkasteluun kun pakettiauto riittää, lisöksi tuo lähtee oikeasti rajusti liikkeelle. Näyttää että esimerkkisi Saabin sutii etunakkejaan sileiksi, vetelee villisti ja rätti vispaa kuin kunnan puurokauha ja parhaimmillaan tieliikenteessä jää jollekin Diesel-Bemarille lähdössä!


      • knxjx
        Bemari.jättää kirjoitti:

        Miksi takavetoinen pakettiautokin jättää tuon Saabin? Massaa jai imanvastusta on pirusti enemmän. M-B Vito 1/4 mile =8,2 sek = lopounopeus 284 km/h. Ei tarvitse edes ottaa henkilöautoja takavetokategoriasta tarkasteluun kun pakettiauto riittää, lisöksi tuo lähtee oikeasti rajusti liikkeelle. Näyttää että esimerkkisi Saabin sutii etunakkejaan sileiksi, vetelee villisti ja rätti vispaa kuin kunnan puurokauha ja parhaimmillaan tieliikenteessä jää jollekin Diesel-Bemarille lähdössä!

        Sattuikos totuus noin kovasti ?


      • Master.Of.The.Art

        Määrittele "totuus" ja onko "sattuikos" sanalla joku yhteys "totuus" sanaan? Onko "totuus" termin "sattuukos" syy tai seuraus, miten data-aineistosta saisi validin tulosjoukon? Miten selität lauseiden totuusarvot niiden yhteyden Boolen logiikalla? Eikö Audipojulta onnistu korkeampaa kognitiivista kykyä vaativat tehtävät? Onko liian vaikeaa? Sattuukos?


      • kllljds
        Master.Of.The.Art kirjoitti:

        Määrittele "totuus" ja onko "sattuikos" sanalla joku yhteys "totuus" sanaan? Onko "totuus" termin "sattuukos" syy tai seuraus, miten data-aineistosta saisi validin tulosjoukon? Miten selität lauseiden totuusarvot niiden yhteyden Boolen logiikalla? Eikö Audipojulta onnistu korkeampaa kognitiivista kykyä vaativat tehtävät? Onko liian vaikeaa? Sattuukos?

        Oletkos karannut jostain hourulasta ?


      • Master.Of.the.art

        En, vaikuttaa että sinä olet


      • hölmöjenkuningaa8

        Haistelee vittua


      • maoaoala

        Mielelläni, haistele ja maistele sinä kullinnuppeja rainbow-audisti


    • Kutentierät

      Amatööreille riittää 1995 corolla ja lippahattu, nämä testit on miljönääreille, ei omegaa sladissa kuskaavien älyä voi juurikaan muuttaa.

      • Eikä_sinunkaan

        älysi näytä kehittyvän miksikään, Toyota-palstan trollipoju.


    • AudiTollot

      Mitenkäs ne lippalakkioellet jotka liimailevat S-merkkejä ja RS-merkkejä vakiomalliseen Audiinsa. Kiihdyttelevät sitten pellet tdi-Audilla jossa on jotkut S-mallin vanteet, etumaski ja mallimerkit. Idiotismi huipussaan kun Audi poju kurvailee mopomoottorisella vale-"RS" mallillaan. Ei voi kuin nauraa...

      • kylaudionaudia

        Olen kanssasi eri linjoilla. Itse liimattu "S" tai "RS" tarra osoittaa nokkeluutta ja kustannustietoisuutta. Veikkaan että jos audiinsa haluaa tehtaan kiinnittämän vastaavan merkin, siitä pitää maksaa tuhansia, jopa kymmeniä tuhansia euroja. Turhaan.
        Koska kaikki tuo on kuitenkin pohjimmiltaan suurta teatteria, ja tehdään vain estetiikan vuoksi, niin tarkka kaveri ehdottomasti pääsee samaan vaikutelmaan liimaamalla noi ökytarrat ihan peruskoppaiseen kärryyn. Ja samalla rahaa säästyy johonkin todelliseen tarpeeseen.


      • AudipojunLogiikka

        Kertoo hyvin kaiken Audinomistajien tietoisuudesta ja filosofiasta. Kunhan näyttää hyvältä, laadulla ja sisällöllä ei pätkääkään väliä. Luulisi sama logiikan toimivan myös Audiyksilöön henkilönä, mutta melko rumia taviksia ovat lähes kaikki Audin kuljettajat, vaikka pientä yritystä kohottaa imagoa esim. kulahtaneella merkkineuleella löytyy.


    • tämäkyykytys

      Tarpeellista?

    • autiiiiiii

      CLK on ylivoimasesti porukan vanhin malli ja silti näyttää perävaloja

    • HidasRS4

      Onneksi muuten pitkittäismoottorisesta quattro-Audista saisi kohtuullisen helposti tehtyä takavetoisen. Hieman kuitenkin epäilen takavetoisen RS4 kyvykkyyttä esim. CLK 63 Black Series autoon verrattuna, todennäköisesti Audi jää millä tahansa konfiguraatiolla kuin tikku paskaan. R8 aika saattaisi parantua hieman takavetoisena, jos muutostyö tehty kunnolla, mutta saattaisi silti jäädä edelleen BMW M4.

    • LiikennevaloRace

      Tempoilevan,epävarman ja itsestään liikoja luulevat Audihiiri laitetaan helposti kyykkyyn

    • AudiSkoda

      Audi on hyvä auto häviäjille

      • 340hevost

        no mitä vitttuua siinäki yks köyhä visertää
        meehä vittuu täält
        laitetaa turboo v8 audii rs4 nii kylä lähtee


    • difjb96

      Laita vaikka viis turboo,perkele!

    • audikundi

      Mä tiiän et audi on best nii mitä nää vinkuu.Käytettyy rs 4 milltek putkistol hommaamas nii katotaa sit kiihtyykö mikä mite

    • hävetkää

      yritin etsiä infoa RS4 ja tämmöistä paskanjauhantaa tulee vaan vastaan... hienoa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe