Ketään, kuka on hyötynyt antipsykooteista?

ja_millä_tavalla

Onko täällä henkilöitä, jotka ovat itse kokeneet hyötyvänsä antipsykooteista, eli psykoosilääkkeistä, eli neurolepteistä?

Koska, oletan, että sellaisiakin henkilöitä on olemassa, niin kysynkin millä tavalla olette hyötyneet neurolepteistä? Siis positiivisia kokemuksia, poistavatko ne harhoja, ahdistusta, masennusta, paniikkia, unettomuutta vai onko niitä onnistuneesti kombinoitu muiden lääkkeiden, kuten masennuslääkkeiden kanssa.

Minulla itselläni ei ole yhtäkään positiivista kokemusta yhdestäkään neuroleptistä. Siksi tiedustelen, että millä ihmeen tavalla kyseisistä lääkkeistä joku on kokenut hyötyvänsä, siis itse subjektiivisesti omasta mielestään kokenut antipsykoottien auttavan oikeasti? Kokemuksia?

Olen yrittänyt syödä montaa eri psykoosilääkettä ja olen olen yrittänyt olla välittämättä sivuvaikutuksista ja olen todella kovasti yrittänyt ajatella, että ne auttavat, mutta kun ei niin ei. Tässä vaiheessa ei auta kuin todeta, että sellaisia lääkkeitä ei ole tarkoitettu ainakaan minulle, koska en pysty kuvittelemaan kuinka psykoosilääkkeiden mahdolliset haittavaikutukset voisivat jäädä pienemmiksi kuin mahdolliset hyödyt.

Ja koska sana on vapaa, niin en lähde rajaamaan millaisiin oireisiin tai sairauksiin niitä ehkä syötte, vaan tiedustelen, että kuka on hyötynyt neurolepteistä ja miten?

Saa kertoa myös negatiivisia kokemuksia.

7

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaikutusperiaate

      Et ole tainnut ihan ymmärtää miten niin sanotut antipsykootit toimivat. Nehän lamaavat aivotoimintoja kauttaaltaan, eivät poista yhtään mitään, kuten ahdistusta, masennusta, ajatusharhoja tai vääriä poliittisia mielipiteitä, spesifisti. Kaikkien huumaavien aineiden kohdalla vaikutuksen mielekkyys riippuu siitä minkä käyttäjä kokee hyödylliseksi tai mukavaksi siinä hetkessä.

    • Bipopää

      Minä koen hyötyneeni Seroquelista/Ketipinorista. Se on epätyypillinen antipsykootti, joten en tiedä tarkoititko myös sitä. Minulle sitä määrättiin bipolaariseen häiriöön.

      Ehdottomasti suurin etu tuosta lääkkeestä on ollut se, että se auttaa pitämään ajatukset kasassa. Ennen käyttöä päässäni risteili koko ajan tolkuttomasti ideoita ja ajatuksia, mutten saanut mitään näistä totetettua ja sitten ärsyynnyin tuosta ja mieleen tuli taas lisää ideoita. Lääkkeen käytön aikana olen saanut aikaan aivan valtavasti enemmän kuin ennen sitä. Ajatukset vain pysyvät kasassa paremmin.

      Olen luovassa ammatissa jossa ideoiden hallinta ja onnistunut toteutus on elintärkeää.

    • kolmenteininäiti

      Minä olen narsistiäidin masentama aikuinen. Seroguel / Ketipinor on ainoa, joka vaientaa ne flashbackin kaltaiset moitteet, joita esim kotonakin kotitöitä tehdessä "kuulen". Minulla ei siis vuosiin psykoosia ole ollut, enkä näe / kuule harhoja, vaan ne vanhat moitteet / haukut niin syvällä takaraivossa, että joka asiasta melkeen " Et sie osaa, et sie pysty jne" Aiemmin nuo haukut lamasi minut niin, etten juuri pystynytkään mihinkään, kärsin vain kaiket päivät. Ny 250 mg prolongin kans sivuutan nuo ajatukset ja teinien haistattelut niinkuin kuuluukin, turha kait niistä on niin loukkaantua

      • psykoottinen-

        Otan osaa, ne ihmiset pilaavat kenen tahansa elämän! Mulla on ollut ihan ääninä asti jatkuva moittiminen, haukkuminen ja arvostelu kaikesta mitä teet psykoosissa mutta Herra paransi minut niistä! Se on tosi rankkaa kestää niitä! Älä anna ihmisten kävellä ylitsesi vaikka kuinka olisivat läheisiä, kyllä käytöstapoja pitää löytyä teineiltäkin. Rajat on rakkautta ja vanhempia pitää kunnioittaa vaikka ne minkälaisia olisivatkin.

        Munkin isän lempihokema oli: "ei sinusta koskaan mitään tule". Sain tämän tähden muistinmenetyksen, kun koepaperit jaettiin koulussa, aivot tyhjeni enkä muistanut mistään mitään. Olin varma, että en osaa mitään. Tuli paniikki olo. Vasta kun hengittelin hetken ja rauhoituin kaikki palasivat mieleeni. Olen menestynyt hyvin opinnoissa eikä hänen sanoillaan ollut oikeaa pohjaa mutta hän tuhosi muiden ihmisten ohella itsetuntoni.

        Pitkään kärsin tunteesta, että minä olen huono eikä minusta ole mihinkään, epäonnistun ja teen jonkun virheen. Aina joutui taistelemaan sitä vastaan mitä ikinä halusi tehdä. Mulla oli motto millä etenin: pelkää mutta tee se silti! Eniten kadut sitä, jos jätät jotain pelon tähden tekemättä. Jää elämä elämättä. Aika nopeasti opin, että tunteella ja todellisuudella ei ole mitään tekemistä keskenään. Sillä menin eteenpäin kunnes Herra paransi senkin aikuisiällä, kiitos Hänelle! Nyt voin olla rauhassa vaikka epäonnistuisin enkä vaadi itseltäni täydellisyyttä. Osaan rakastaa itseäni vajavaisena, enkä miellytä enään ketään. Voin olla huonokin jossain ilman, että psyykeni kaatuu siihen: "No niin, nyt se on todistettu"! Ei minusta ollutkaan mihinkään!

        Pitkään mietin miksi joku kiroaa oman lapsensakin ja toivoo sen epäonnistumista. Miksi hän ikäänkuin ohjelmoi minua epäonnistumaan? Mutta nyt kun ymmärrän mitä narsismi on, ymmärrän mistä se johtuu. Kun viet toiselta ihmisarvon voit tuntea itse olevasi edes jotakin, parempi kuin tuo. Eli omaa huonoa itsetuntoansa hän sillä hoiti minunkin kustannuksellaan. Munkin äiti on kateellinen mulle siitä hyvästä mitä olen elämääni saanut järjestetyksi, kun hänellä ei ollut sellaisia mahdollisuuksia. Ei voi iloita edes niistä! Ja ei todellakaan auttanut mua missään esim. opinnoissa. Kyllä narsistit on pahoja ihmisiä! Sitä ei kukaan muu voi tajuta minkälaista tuhoa ne tekee niin aikuisille kuin lapsille muuta kuin se, joka on sen itse kokenut!

        Mää oon sitä mieltä, että psykoottiset ihmiset on narsistien uhreja, siitä se sairaus on tullut suurimmalle osalle!


    • MuistaLääkkeet

      Olen saanut olantsapiinia harhaluuloihin ja paranoiaan. Lääkitys aloitettiin suljetulla monta vuotta sitten. Harhaisuus ja paranoia loppuivat, luultavasti lääkkeen ansiosta, kukapa sen varmaksi voi sanoa. Edelleen käytän ko. lääkettä pienellä annostuksella ihan siltä varalta, ettei se sekoilu ala uudelleen. Ei ollut hääviä. Mitään haittavaikutuksia en ole kokenut, paitsi suurella annoksella väsymystä.

    • tokitokitoki

      Sotkin eduskunnan juoma-automaattiin kunnon satsin ja hetkeksi olo helpottui.

      • herra.auttaa

        onko kek.kek -kek.kek samoilla palkkalistoilla


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe