Kivitipun jälkeen...

aikamennyteipalaa

Kylpylämme vaiheita on seurattu vuosia. Surullisimpia tarinoita sekä matkailun että siellä työskennelleiden ihmisten kannalta. Kunnan päätösten teossa on näkynyt oman paikan varmistaminen kunnallispolitiikassa eikä suinkaan irtisanottujen ihmisten kohtalo. Irtisanottuja on yhteensä koko prosessin ajalta 20 – 30 henkilöä. Mitään uusia työpaikkkoja ei nykyinen toiminta ole tuonut. Jos joku muuta väittää on täysin väärässä. Lappajärveläiset veronmaksajat ja pitkäaikaiset työntekijät ovat maantiellä. Sensijaan naapurikunnan vapaaehtoistyö loistaa.Tämä kertoo vain osaamattomuudesta sekä häikäilemättömyydestä. Irtisanottujen mukana lähti myös
” aivot” koko laitoksesta. Nykyinen johto otti suuren riskin heittämällä pihalle suuren osaamisen Kivitipusta. Irtisanominen ei vaadi kuin lapun kirjoittamista ja sen jälkeen jokainen saa selvitä miten haluaa. Kivitipun toiminta on ollut viimeiset vuodet hakuammuntaa ja huonoa johtamista. Kunnan päättäjille on annettu suuri vastuu ja olisikin hyvä jokaisen päättäjän miettiä omaa motiviiaan työskentelyssä. Onko oma napa kallein vai vastuu kokonaisuudesta? Työpaikat meni
monelta Lappajärveläiseltä ja ” ruma ” jäi jälkeen.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perseestä

      No joo lappajärven työnantajien tyyli ja kuvastaa johtamistyyliä. Oma napa tärkein ja muista ei mitään väliä

      • soitatkosuuta

        Mitäs se suvakki siä huuteloo. Oletko ollut/oletko yrittäjä? Jos et niin ole hiljaa. Kateellinen kommunisti. Rupea yrittäjäksi niin näet kuinka ruusuista se on. Tuollaiset suunsoittajat joille todellakin on oma napa tärkein.


    • KolokkoEurooppa

      Kauanko Eurooppa meinaa houria?

      Posted on 11.2.2016 by Paavo Tajukangas // 5 Comments

      Ruotsiin tuli viime vuonna 165 000 turvapaikanhakijaa, joista ylivoimainen enemmistö, jopa 80 % oli miehiä. Yksintulleista lapsukaisista, joita maahan tuli 35 400 henkeä, oli miehiä 95 %.

      Suomeen turvapaikanhakijoita tuli yli 30 000 turvapaikanhakijaa ja prosentit ovat samoja. Miehiä, miehiä ja miehiä. 80 % tulijoista on miehiä. Yksintulleista lapsukaisista liki jokainen on mies.

      Saksaan turvapaikanhakijoita tuli vuoden loppuun mennessä arviolta 1, 3 miljoonaa, joista 80 % on miehiä.

      Kauanko eurooppalaiset meinaavat houria ja leikkiä, että tulijat ovat vainoa ja sotaa paossa? Missä lapset, naiset, mummot ja papat? Heitäkö nämä miehet pakenevat vai mistä on kysymys? Veljenpoikani, 10 vuotta, kysyi jouluna: ”Missä ovat lapset?” Hän viittasi kysymyksellään johonkin uutiseen, joka sillä hetkellä näkyi tv:ssä, jossa aikuisten miesten virran väitettiin olevan pakolaisia.

      Eurooppalaiset ovat menettäneet lopullisesti järkensä, sairaus, joka on levinnyt Saksasta ja Ruotsista Suomeen. Suomikin, ennen niin tolkullinen maa on seonnut kokonaan.

      Joka kerta asunnottomien yönä valitellaan määrärahojen puutetta ja byrokratiaa. Niitä muutamia harvoja asunnottomia ei saada lämpimiin huoneiisiin. Ruotsissa loputkin on ajettu kadulle. Ei ole ollut halua.

      Mutta kun maahan virtaa tuhansia muslimimiehiä, niin yhtäkkiä löytyy resursseja ja tahtoa. Aikuisia miehiä paijataan ja sotaa ja vainoa pakenevien puurolakkoja ymmärretään. Kaikenlisäksi yritetään ihmisille selittää typeriä:

      ”Pakomatka on pitkä ja vaarallinen ja vain vahvimmat selviävät.” Tai ”Ensin tulevat miehet ja kun asiat ovat täällä kunnossa, tulevat vaimot ja lapset.”

      Eurooppalaiset ovat moraalihysteerikoita. Sen sijaan, että auttaisimme niitä, joita pitää auttaa: naisia, lapsia, vanhuksia ja sairaita (montako kehitys- tai liikuntavammaista olet nähnyt pakolaisten joukossa? Niinpä, muslimimiehet jättävät kaikkein heikoimmat sodan keskelle ja pakenevat itse) eurooppalaiset käyttävät tarmonsa raukkoihin paskiaisiin, jotka jättävät heikommat sodan keskelle.

    • Näinhäsemenee----
    • Näimpä

      Mielenkiintoiseksi tästä tekee se että SS myöntää jo että kaikissa muissa Euroopan maissa ns. kotouttaminen on epäonnistuttu.
      SS myöntää että Muissa Euroopan maissa on alueita joissa poliisivalvonta ei toimi, joissa huumekauppa rehottaa, jonne ei kantaväestöllä eikö edes poliisilla ole asiaa.

      Kun SS kirjoittaa tällaista, tulee se vähitellen myös ns. tolkun väen tietoisuuteen.

      Kysymys kuuluukin että kuinka Suomi kuvittelee voivansa tehdä sen mitä kukaan muu ei ole onnistunut tekemään missään päin maailmaa?
      Ja kun meitä paljon varakkaammat valtiot ovat sitä yrittäneet ja valtiot joilla on jopa sadan vuoden kokemus siirtolaisuudesta. Joillakin vielä pitempi, mutta ei vaan onnistu.

    • yksiomista

      kivitipun läheisyydessä olevt lomaasunnot täyteään pakolaisperheillä

      • jgbkoöj52jubv

        Soon oikeen! Ja Stubbi sanoo notta lisävelekaa pakolaasten elättämisehen ei oteta! Leikatahan köyhiltä ja eläkälääsiltä!! Kumminki ne äänestää kokoomusta, ku ne haluaa olla kapitalistia!!


      • enminäainakaanäänestä

        No Stubbia nyt ei äänestä enää kukaan täysjärkinen. Eikä myöskään Sipilää tai Soinia. Ei luulisi, että suomesta niin tyhmää löytyykään.


      • sopiii

        Lähipitäjiinkin sopii runsaasti pakolaisperheitä ja tietenkin singlejä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2545
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1907
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1568
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      111
      1396
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe