Suomen Jobrent Oy

Pettynytfiilis

Älkää hakeko töihin Suomen jobrent Oylle! Minä hain, ja pääsin. Se oli iso virhe.

Haastattelija oli jotenkin liian innokas ja puhui maasta taivaisiin, että työtä tarjotaan ensiksi pariksi kuukaudeksi eteenpäin ja sen jälkeen jatketaan ja sitten elokuun tienoilla työpaikan pomo päättää keitä hän vuokratyöpaikasta vakinaistaa. (olisi pitänyt jo silloin tajuta). No parin päivän päästä sain paikan ja alkoi tosi nopeasti työt yrityksessä (koneasentajan paikka, Lempäälässä). Minulle tehtiin todella lyhyeksi aikaa soppari, jossa 1 kk koeaika ja 1 päivän irtisanomisaika. Kuulemma jatkoa oli luvassa vielä melko varmasti ja sopimusta jatkettaisiin kunhan nyt pääsisin eka perehdytykseen ja näkisin millaista työ on. Todellisuudessa en edes saanut mitään perehdytystä, minut laitettiin muiden työntekijöiden sekaan ja tein töitä yksin! Ja välillä pari mukavaa työntekijää kävi neuvomassa mitä pitää tehdä. Talossa oli myös 2 työnjohtajaa mutta he eivät voineet minua perehdyttää tai neuvomaan vaikka se kuului heidän työhönsä yhden työntekijän mukaan.
Palkka oli muutenkin kehno, ja sain heti ekan viikon jälkeen kuulla ettei enää tarvi tehdä kuin pelkkää aamuvuoroa.

Olin töissä alle kuukauden ja rupesin puolessa välissä kyselemään vuokratyöfirman pomolta, että onko jatkoa nyt tulossa, sillä minulle tarjottiin muualta töitä. Hän sanoi "kyllä jatkoa on luvassa, tämä on sellainen työpaikka josta tulee sun loppuelämän työpaikka jos vain itse haluut". (Hieno homma hermanni, mut miten meni niinku noin omasta mielestä :D ....)
Sitten viimeisellä viikolla rupesin kyselemään taas ja vuokratyöfirman pomo kävikin työpaikalla mutta ei viitsinyt kuulemma kysyä asiasta sillä pomo oli ollut koko yön töissä ja kiirettä piti. Lupasi ottaa loppuviikosta selvää. No perjantaina rupesin sitten selvittämään itse asiaa. Lähetin viestin vuokratyöfirman pomolle - ei vastannut, menin sitten itse kysymään työpaikan pomolta ja hän sanoi että nyt on asiat sillä tavalla, ettei töitä ole niin paljoa että ylimääräisille olisi tarvetta. Olen tehnyt päätöksen että irtisanon tänään kaksi työntekijää joista toinen olet valitettavasti sinä. Olin aika shokissa. Menin vain pukkariin soittamaan heti liittoon ja joo tietenkin tämä on laillista koska irtisanoivat minut juuri pari päivää ennen koeajan loppumista.
Kun palautin työnjohtajalle avaimeni niin molemmat työnjohtajat kättelivät ja toinen sanoi "kiva kun olit meillä töissä mutta etsitään vähän kokeneempaa työntekijää" eli aika ristiriitaista puhetta itse firman pomon sanomisten jälkeen. Eli kumpi nyt oli syy, ettei minulla ollut työkokemusta tarpeeksi vai se ettei töitä ollut? Töitä kyllä tuli melkein joka viikko lisää eli miksi pomonkin täytyi sitten valehdella minulle?

Soitin myös vuokratyöfirman pomolle ja hän sanoi välinpitämättömästi että "aijaa no ne ei sitten oo tykänny susta", selitin asian ettei ole siitä kiinni vaan ei ole töitä. Hän esitti tietämätöntä kun kysyin että miksi hän on kusettanut minua asiassa kun kysyin asiaa aiemmin kun minulle tarjottiin muualta töitä? Sanoi vain että hänelle on annettu tieto että töitä on että sinne etsitään kokoajan uutta työntekijää (niin tietenkin etsitään minun ja sen toisen tilalle) eli kyllä hänkin on ollut tietoinen että kohta minä ja toinen tyyppi saadaan potkut.
Hän kyllä lupasi että menisimme kahville puhumaan asiasta ja etsisimme minulle uuden paikan ja katsoisimme mitä haluaisin tehdä.. Mutta eipä kiinnosta kyllä tälläisen kusetuksen jälkeen ja mitä järkeä olisi sopia taas uusi työsopimus ja minut irtisanottaisiin heti juuri ennen koeajan loppua.

Haluan viestillä vain varoittaa muita ettette mene halpaan. Ei minua harmittaisi niin paljoa, mutta kun niitä töitä olisi tarjottu pikkusen isommasta ja hyvästä firmasta ja olin niin tyhmä että uskoin! Saahan tästäkin työstä tietenkin työtodistuksen ja tietty taas hyvä plussa cv:n joukossa.
Ja mietin että saakohan noi firmat jotakin apurahaa nuorten työttömien palkkaamisesta ja juuri siksi potkii sitten ulos lyhyen ajan jälkeen ja ottaa aina uuden tilalle? Ja on aika kumma juttu että ihmisille kyllä annetaan karensseja ja pidetään muutenkin tosi tiukkaa linjaa työntekijöihin mutta sitten työntekijät saa tehdä törkeitä temppuja työntekijöitä kohtaan. Mielestäni tälläisesta pitäisi yrityksen saada jotakin sakkoa jos kokoajan ottaa uusia työntekijöitä.
Aika pettynyt olo, kun olen jo muutenkin aivan pettynyt Suomen tilanteeseen ettei töitä ole, palkat huonot ja kuinka ihmisiä työnhaussa pompotetaan. Sitten kun itse oot ahkera ja saat työpaikan, ja oot maailman onnellisin niin sulle tehdään näin. Toivottavasti nyt pääsee vihdoinkin sinne koulun penkille AMKiin jo opiskelemaan niin ei tarvitse turhaan hakea töitä joita ei ole tai jotka ovat vain iso kusetus!

5

1097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jarmojobrentilta

      Terve, ota yhteyttä niin sovitaan tämä, haastetaan sinut(nimi kyllä tiedossa) muuten oikeuteen perättömistä juoruista.

    • Ytj.fi

      Konkurssissa.

    • Tuttua1

      Eihän tuo Mikko Mustonen ja Esa Kortetjärvi muuta teekkään kuin kusettaa. Suomen Myyntipäälliköt Oy, Suomen Jobrent Oy, Suomen tutkimuspalvelu Oy jne. Suomen Myyntipäälliköt SL ja Laatutapaamiset Sl. Kaikki samojen pöllöjen firmoja. 2-3 vuotta pyörittävät ja sitten kupit nurin, on maana Suomi tai Espanja. Pitää varmaan lähteä samalle linjalle... helppo homma kun hölmöjä Suomalaisia riittää joka paikassa.

      • Näin-hyvin-menee

        PROTESTI: SUOMEN TUTKIMUSPALVELU OY, OULU

        Y-tunnus 2519341-9
        Talousalue Oulun talousalue
        Osoite Näätämöntie
        90900, Kiiminki
        Häiriöpäivämäärä 3.5.2017
        Lisätty 8.5.2017
        Velkoja Verohallinto
        Saatavan määrä 34 355 €

        VELKOMUSTUOMIO: SUOMEN TUTKIMUSPALVELU OY, OULU

        Y-tunnus 2519341-9
        Talousalue Oulun talousalue
        Osoite Näätämöntie
        90900, Kiiminki
        Häiriöpäivämäärä 12.6.2017
        Lisätty 13.6.2017
        Velkoja Capman Hotels Re Ky
        Saatavan määrä 21 685 €

        VELKOMUSTUOMIO: SUOMEN TUTKIMUSPALVELU OY, OULU

        Y-tunnus 2519341-9
        Talousalue Oulun talousalue
        Osoite Näätämöntie
        90900, Kiiminki
        Häiriöpäivämäärä 11.5.2017
        Lisätty 12.5.2017
        Velkoja Rtk-Palvelu Oy
        Saatavan määrä 2 532 €


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      572
      15096
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      43
      11934
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      361
      8932
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      9
      3791
    5. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      36
      3557
    6. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      359
      2647
    7. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      2147
    8. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1753
    9. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      129
      1749
    10. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      193
      1622
    Aihe