Nordea alkaa periä maksua Visa Electron-kortista

lomart

2,5 euroa pitää maksaa joka kukkausi tyhjän takia! Ei tule kuuloonkaan. Irtisanoin oman korttini.

Suosittelen s-pankkia kaikille, se on halvin joka suhteessa.

17

375

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfgdfgfh

      Voisiko joku listata jonkun syyn, yhdenkin, miksi pitää hupenevaa tiliä Nordeassa sen sijaan, että valitsisi minkä muun pankin tahansa? Jos paikkakunnan ainut haarakonttori on Nordean, se voisi selittää jotain, mutta kyllä minä aika pitkän matkan ajaisin tuota epäkohteliasta, rahanahnetta puljua karttaakseni. He kohtelevat asiakasta kuin rikollista, ovat lopettamassa käteisen käyttöä, murentavat saldoasi kaksin käsin, utelevat, utelevat. Ajatelkaapa, jos Nordean kaltaiset alati toisiinsa sulautuvat, ulkomaiset pankit saisivat tahtonsa läpi ja käteinen poistettaisiin kokonaan. Kukaan ei voisi nostaa rahojaan ulos, omia rahojaan. Pankkeja ei voisi saada polvilleen nostamalla rahansa ulos. Kaikkien kaikki raha olisi aina pankkien hallussa. Sitten, jos he saisivat aikaan yhden maailmanpankin, ei voisi edes siirtää diginumeroitaan toiseen pankkiin. Se olisi vapauden viimeisen hataran häivähdyksenkin tuho.

      • Sylttytehdas

        Kannattaa myös muistaa, että Nordea ei ole edes Suomalainen pankki, vaikka jotkut niin kuvittelevat.


    • 53y43e

      Kiva kohta voikin lopettaa työnteon uusia maksuja tulee siihen tahtiin ja edellisetkin nousee palka taas ei. Vuoden pari vielä kannattaa työn tekoni sitten sossuta jää jo lähes sama tekemättä mitään hyvä suomi.

      • Hei_hei_vaan

        Onhan Nordeallakin palvelumaksunsa erilaisille tileille. Nyt siis Nordea alkaa tuon lisäksi periä maksua Visa Electron-kortista.


    • eers

      no hirveän kallispa on :) vaihda osuuspankkiin niin saat maksaa vielä enemmän

      • dasdaasddas

        Se on kohtuuton summa tyhjästä. Jos et ole tiennyt, niin kerron sinulle, että pankkikortit keksittiin sen takia ettei pankkien tarvitse antaa sinulle käteistä. Bittien liikuttelu ei maksa pankille mitään. On pankin etu, että asiakas käyttää korttia käteisen sijaan. Jos asiakkaan pitää vielä maksaa siitä kortista, niin mitä helvetin touhua se sitten on? Se on huijausta ja ryöstöä. Minulle kyse on periaatteesta, eikä muutamasta eurosta.


    • op-asiakas

      OP asiakkaana olen huomannut sen, että OP on perinyt VisaElectronista 2,5 e jo pitkään.... siis ainakin pari vuotta.... ja itseasiassa Debit on saman hintainen.
      Kyse onkin oikeastaan siitä minkä kokoinen taloutesikoko ko. pankissa on. Kaikilla pankeilla on kuitenkin oma "etu-ohjelma", jolla asiakasta "palkitaan" kuukausimaksussa. Se kait on aika yleinen että pitää olla "huomattava" määrä rahaa kokoajan tilillä, lainasa, tai rahastossa ja joku vähän vaatii sitäkin, että asiat on keskitytty yhteen pankkiin.... Sitten tullaakin hassuun asiaan... jos asiakkaalla on vaikka 6000e yhteenlaskettu asiakkuus pankissa ja palvelumaksut on luokkaa5e/kk, niin ei se ole kuin promillen luokkaa alennuken arvo... ja jos on velkaa vaikka se 6000e, niin ei se ole paljoa koroista jos saa sen 5e alea... Eli velkaa ei kannata ottaa minkään etuohjelman nimissä.... se on aivan täyttä tuubaa, että esim. OP-bounus on hyvä... tai joo... on se, jos asiakkuutesi arvo on luokkaa 20 000e.... sillon pääset eroon kaikista maksuistasi.

      No, asialla on puolensa. Aina on parempi että hoidat asiasi hyvin ja säästät.... aidosti oma raha on valinnanvapautta.

    • YksNalleW

      Eipähän tartte rahvaan rahakkaan suomalisen kohta enää viedä ILMAISTA hiekotus sepeliä sitte paljo jaloissaan Nortean konttorin lattijoille? Huijareitte kanssa kun alkaa asijoida nii se pisnes kyllä vaa tuppaa aina vaa loppumaan lopulta johonkin?

    • Androd_Nordea

      Nordea on tähän saakkakin perinyt 2€/kk Visa Electronista , toukokuun alusta maksu on 2,50 €/kk. Eli ennen 24€ vuodessa, nyt 30€ vuodessa.

      Verkkopankkitunnukset 3€/kk tai vaihtoehtoisesti 50€/noudettu tunnuslukuarkki etukäteen.

      Euroon siirtymishetkellä itsepalvelupaketti 1,68€/kk.

      Eli nyt jo Verkkopankkitunnukset maksavat yksinaan enemman kuin tuo itsepalvelupaketti aikoinaan.

      Lopetin Electronin huhtikuun lopussa, en halua maksaakorotettuja hintoja.

      Itse tili on kylla maksuton, maksaako joku Nordealle tilistakin ja jos, milla perusteella?

      ps. Android -puhelimella COPY toimii OK, mutta PASTEa ei saa toimimaan pelkalla puhelimella mitenkaan. Bluetooth -nappaimisto ratkaisee taman ongelman, mutta kun nappis on ulkomailta ostettu, siina on vain kirjaimet A..Z.

      Saakohan Androidin jotenkin tuottamaan naytolle pelkat ä ja ö -nappaimet muiden nappailyjen hoituessa Bluetoothilla (tahan noi skandit saatiin copypastaamalla muista viesteista sana jossa noita kirjaimia esiintyy).

    • klausdj

      hirveä summa 2,5 e kk? vaihdappa osuuspankkiin niin tiedät mikä on kallis :)

      • jklkg

        Kaikki on suhteellista.

        Mutta juu, aloittajan ei todellakaan kannata maksaa 2,5 euroa "tyhjän takia". Kuitenkin jos hän tarvitsee ja käyttää kyseistä korttia, niin silloinhan se maksu ei mene tyhjästä, vaan tarpeellisesta ja hyödyllisestä palvelusta.


      • aloittaja434

        Pankkikortti on tarpeelinen ja hyödyllinen tuote pankille itselleen, siksi asiakas voi saada sen ilmaiseksikin. Vaihdoin S-Pankkiin ja siellä Electron ei maksa senttiäkään, kuten ei verkkopankkipalvelukaan.

        S-pankin verkkopankki on selkeydessään ja helppokättöisyydessään aivan omaa luokkaansa. Siellä ei tosin ole sataa erillaista linkkiä ja kikkeliä vaan verkkopankin etusivulla on max 10 linkkiä, joten sivujen käyttö on todella sujuvaa. Siellä ei myöskään kysellä salasanoja jatkuvasti kuten OP:ssä.


    • Näin_

      Onpa kummallinen ajattelutapa, että jonkun muun pitäisi msksaa teidän käyttämänne palvelut. Luuletteko oikeasti, että pankkijärjestelmän ylläpito on ilmaista?

      Jos kortit olisivat ilmaisia, niin mitä maksuja sitten pitäisi vastaavasti korottaa? Asuntolainojen marginaalejako? Vai kauppojen kuluja? Jolloin ne laskuttaisivat joka kerta kun korttia käyttää.

      • AnnaMunKaikkiKestää

        Kerrankin joku ymmärtää taloutta.

        Kuka käyttää - tulee maksaa kulunsa - ei maksattaa muilla.


    • aloittaja123

      Olen jo perustellut varsin selvästi miksi pankkikortti on pankin kannalta hyödyllinen asia. Näin_ nimimerkki ei näytä ymmärtävän miten pankit toimivat ja miten ne tekevät rahaa. Ensinnäkin Itse pankkikortti, muovinen läpyskä, maksaa pankille muutaman sentin. Pankkijärjestelmän ylläpito on edullisempaa kuin koskaan ennen, sillä kaikki tehdään netissä.

      Pankkit tekevät rahaa pääasiassa lainaamalla tai muuten sijoittamalla eteenpäin asiakkaiden talletuksia. Pankkikortista maksun periminen on asiakkaiden nyhtämistä. Sama jos kävisin ruokakaupassa ja joutuisin maksamaan 50 senttia ostoskorin käytöstä.

      Ahneella on paskainen loppu.

    • miiskus

      eipä tuo maksu päätä huimaa. vain s-pankki taitaa olla halvempi. Kallein pankki on op.

    • NordeaFail

      Nyt vastako heräsit? Mä siirryin jo vuosia sitten pois Nordeasta koska Nordea Suxxor... Yrittivät myös pakkomyydä vakuutuksia ja vaikka mitä. Nou tänkjuu.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2310
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1791
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      167
      1670
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1402
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1398
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1281
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1148
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1083
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      76
      1072
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe