Psykiatri istutti valemuistoja

Kuolleet_eivät_valita

http://rapport.fi/rapport/artikkeli.php?aid=225443

Artikkeli siitä, miten psykiatri istutti valemuistoja potilaaseen, käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen ja ajoi lopulta itsemurhaan.

Käyttikö psykiatri suggestiota vai myös hypnoosia? Sitä artikkeli ei kerro, kun psykiatrin nimeä ei julkaista.

Psykiatrista valitettiin Valviraan, mutta Valvira ei edes rajoittanut hänen oikeuksiaan puhumattakaan siitä, että ne olisi otettu pois. Psykiatri jatkaa siis epäeettistä toimintaansa.

Kuollut tyttö ei valittanut oikeuteen.

17

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poimintoja

      Olin kyllä lukenut tuon jutun, mutta hienoa, että nostit sen esille!

      "Nooran kohtalo on surullinen esimerkki siitä, miten vaikeaa huonovointisia potilaita on suojella terapeuttien puoskaroinnilta ja epäeettiseltä toiminnalta", sanoo tapauksen tunteva oikeuspsykologian tutkija Julia Korkman HUS:ista."

      Tällä palstalla ja julkisuudessa on annettu kuva, että Valvira valvoo ja että puoskareita ei esiinny virallisessa lääketieteessä, vaan kaikki väärinkäytökset ovat aina maallikkopuolella tai vaihtoehtohoidoissa. Kuinka väärä ajatus tämä onkaan viimeaikaisten uutisten valossa! Turun Kupittaa mielisairaalankin monen osaston väärinkäytökset puhuttavat maanlaajuisesti.


      " Hänet havahdutti kolumnia seurannut keskustelu, jossa Psykologiliiton puheenjohtaja Tuomo Tikkanen totesi, että valemuistojen ongelman täytyy suomalaisessa terapiakentässä olla marginaalinen. Jos se olisi ongelma, se näkyisi Valviraan tulleissa valituksissa, mutta mitään sellaista ei valituksissa näkynyt. Äiti soitti minulle kertoakseen, että hänen perheensä oli joutunut keskelle tällaista valemuistopainajaista."

      Tämä kertoo karusti, että valmuistoja voi aivan yhtä hyvin istuttaa kuka tahansa terapeutti koulutukseen ja asemaan katsomatta. Mitään oikeutta tai korvausta uhri tai läheiset eivät saa, vaan aivan päinvastoin! Maallikkohypnotisoijan kohdalla olisi annettu jo vankilatuomio! (Valemuistoja saatetaan myös käyttää oikeudessa todisteena, jolloin juttu siirtyy vielä astetta vakavammaksi. Mieleen tulee mm. Auerin oikeudenkäynnissä käytetyt lasten todistukset.)

      "Valviran päätös tuli viime vuoden joulukuussa. Siinä Valvira tyytyi vain huomauttamaan psykiatria eettisestä rikkeestä. Isä ja äiti olivat pöyristyneitä. Niin oli myös Korkman, jonka tietoon tapaus tuli. Hän ihmettelee, miksi Valvira ei reagoinut asiaan voimakkaammin. Lisäksi hän ihmettelee, miksi Valvira ei ottanut mitään kantaa terapiassa ilmenneisiin väitteisiin persoonan hajoamisesta toisistaan tietämättömiin osiin, jollaisia lääketiede pitää erittäin ongelmallisina."

      Nooralla oli siis alkujaan syömishäiriö.
      "Vanhemmat sanovat, että kun suljetun osaston ovet sulkeutuivat, he jäivät passiiviseen sivustakatsojan rooliin. Keskustelut psykiatrien kanssa he kokivat syyllistävinä. Äiti sanoo, että psykiatrit eivät vastanneet hänen kysymyksiinsä Noorasta, vaan esittivät vastakysymyksiä äidin lapsuudesta. Isä taas muistaa, että keskustelut psykiatrien kanssa pyörivät pääasiassa lääkityksen ympärillä. Isä sanoo, että psykiatrit halusivat lähes väkipakolla aloittaa Nooralla mielialalääkityksen, vaikka niitä ei oltu testattu 15-vuotiailla."

      Kaikki myöhemmät diagnoosit voivat johtua hoitamattomasta syömishäiriöstä.

      "Hän ei tiennyt, ettei psykiatrilla ollut psykoterapeutin pätevyyttä, ja vaikka olisi tiennyt, ei olisi tiennyt onko se hyvä vai paha. Terapiamaailma oli hänelle vieras. Psykiatrilla oli lääketieteellinen koulutus, ja se herätti luottamusta. "
      ...
      "Näihin aikoihin Noora alkoi myös avautua äidilleen terapiasta. Noora kertoi pohtineensa, voisiko hän olla seksuaalisen hyväksikäytön uhri. Hänellä ei ollut sellaisesta mitään muistikuvia, mutta ajatus siitä, että häntä oli hyväksikäytetty, tuntui hänestä koko ajan vahvemmalta. Hän ei vain tiennyt, kuka hyväksikäyttäjä oli. Noorasta oli myös alkanut tuntua, että kodissa oli jotakin pahaenteistä. Äiti sanoo, että hän ei voinut ymmärtää ajatusta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta ei uskaltanut väittää Nooralle vastaan. Hän sanoo pelänneensä, että Noora lakkaisi puhumasta hänelle kokonaan.

      Äiti sai kuulla terapiasta lisää, kun hän sai kutsun yhteistapaamiseen Nooran ja psykiatrin kanssa. Siellä hänelle kerrottin, että Nooran ongelmat johtuivat varhaisessa lapsuudessa koetusta traumasta. Trauma oli tapahtunut niin varhain, ettei sillä ollut kielellistä ilmiasua, vaan se oli tallentunut Nooran kehoon. Kehomuistin avulla traumamuistot voitiin kuitenkin palauttaa. Näin tiedettäisiin, mitä Nooralle oli tapahtunut. "
      ...
      "Lääketieteen näkökulmasta Nooran traumamuistoilla on kuitenkin monia valemuistoon viittaavia merkkejä. Ensinnäkään Nooralla ei ollut mitään muistikuvaa hyväksikäytöstä, eikä hän ollut viitannut sanallakaan sellaiseen mahdollisuuteen ennen terapiaa. Äiti sanoo, että Noora kävi lähes vuoden mittaisen taistelun sitä ajatusta vastaan, että hyväksikäyttäjä olisi isä. Myös ystävä muistaa Nooran miettineen, että ehkä hän on keksinyt kaiken, mutta terapian jatkuessa hän tuli yhä vakuuttuneemmaksi, että hyväksikäyttö on totta. Terapian kuluessa muistoja syntyi koko ajan lisää, mikä viittaa vahvasti siihen, että muistot olivat terapialähtöisiä."
      ...
      "Nooran DID-diagnoosi on kuitenkin siinä mielessä kiinnostava, että Lauerman mukaan kaikki DID:n oireet voidaan periaatteessa saada aikaan psykoterapiassa. Jos potilas on hyvin suggestioherkkä ja hauraassa tilassa ja terapeutti on erityisen kiinnostunut DID:stä, tarvittavat ainekset ovat kasassa. Tästä on olemassa ennakkotapaus Yhdysvalloista. "

    • fjkfjkhgjkjgfgjt

      Nyt vaan on niin, että ihmisen muistiin tallentuneet asiat elämän varrelta muuttuvat siellä muistissa kaiken aikaa. Jokainen päivä muuttaa niitä. Miksi? Koska aivojen tulee jollakin tavalla saada sopeutua erilaisiin kokemuksiin ja tapahtumiin. Erittäin voimakkaat ja yleensä hyvin ikävät, surua tuottavat niin kuin iloiset ihanat asiat jäävät muistiin, mutta niidenkin tunnetaso muuttuu jonkin verran.

      Esim. Olet nukkunut useita viikkoja huonosti ja olet hyvin väsynyt ja uupunut ja voimasi ovat minimissään, koska läheisesi on kuollut. Valvot ja itket, et jaksa mennä töihin, kaikki tuntuu masentavalle. Menet psykiatrille. Saat yleensä kaavakkeen, jossa ruksaat oikean vaihtoehdon. Kaavake kertoo sitten, kuinka syvä masennuksesi on. Saat pistemäärän ja sitten tulee lääkitys.
      Seuraavaksi aloitetaan terapiakäynnit ja sovitaan ( yksityinen ) montako kertaa kuukaudessa.
      Tulee ottaa huomioon niin masentunut näkee kaikki asiat negatiivisena, jolloin jopa positiivinen muisto menneisyydestä muuttuu negatiiviseksi. Tässä on se pointti, jota psykoterapiassa voidaan ohjata väärin. Käytetään potilaan/asiakkaan mielialaa väärin hyväksi ja saadaan sitten suuri määrä käyntikertoja aikaan, jolloin myöskin terapeutti saa korvauksia. Mitä enemmän terapeutti aktivoi esimerkiksi masentunutta kertomaan omasta menneisyydestään sitä surullisemman sävyinen menneisyys potilaalle muodostuu vaikkakaan se todellinen" menneet vuodet "eivät olisi olleetkaan negatiivissävytteisiä, ei myöskään lapsuus. Sama asia koskee syömishäiriöisiä, joissa syömishäiriöön liittyy usein myöskin jokin surullinen asia, esim juuri läheisen ihmisen menetys, jolloin nuori ei pysty syömään ja tuo asia riistäytyy käsistä. Nyt vaan on myöskin niin , että vanhat kellot voisi jo rasvata ja unohtaa syömishäiriön kohdalla jokin ulkonäköön vaikuttava tekijä niin kuin isän rooli tai muu. Uusien kellojen käydessä hyvin rasvattuina kysymys on aivojen toimintahäiriöstä syömishäiriössä, joka laukaistuu juuri jonkin surullisen asian laukaistaessa vakavan masennuksen. Tosin siis aika tekee tehtävänsä,...mutta se alkusysäys kuitenkin on ollut jo olemassa tuolla aivoissa. Syömishäiriöt niin kuin kaikki muutkin psykiatriset ongelmat ilmaantuvat rakkaudettomassa ilmapiirissä.
      Mitä vähemmän annat postiivista palautetta lähimmäisellesi, mitä vähemmän annat haleja jne, sitä surullisemmaksi lähimmäisesi tulee ja lopulta masentuu. Mitä enemmän annat negatiivista palautetta lähimmäisellesi sitä varmemmin tapat hänet yhteiskuntakelvottomaksi yksilöksi.

      Maailmassa ei itseasiassa tarvita yhtään ainutta psykoterapeuttia sen jälkeen kun omaiset ja läheiset osaisivat kannustaa, antaa haleja, kunnioittaa, antaa positiivista palautetta jo pienestäkin asiasta lähimmäisilleen. Kehuminen ei ole synti vaan hyve, jota kannattaa viljellä kaikissa mahdollisissa asioissa kohdatessa toisen ihmisen.

      Mitä enemmän isket läheisiäsi maahan sen varmemmin he hakeutuvat psykoterapiaan ja saavat sitten maksaa myöskin melkoisen summan sinun takiasi. Yksi terapiakäynti maksaa 130€ - 160€

      • Eihanniin

        fjkfjkhgjkjgfgjt kirjoitti: "Syömishäiriöt niin kuin kaikki muutkin psykiatriset ongelmat ilmaantuvat rakkaudettomassa ilmapiirissä. "

        tämä pitää vain osin paikkaansa. Monilla syömishäiriöisillä on hyvät välit vanhampiin, heiät on rakastettu ja se on myös näytetty. Silti sairaus voi puhjeta. Sairaus voi puhjeta huonosta itsetunnosta tai omakuvan hallinnasta tai perfektionismista, joka ei todellakaan ole seurausta rakkaudettomasta ilmapiiristä. Aina sitä raukkautta ei osata näyttää jo käytännöllistää juuri oikealla tavalla. Perfektionismi on enemmänkin kiltin tytön syndroomaa kuin rakkaudettomuutta.

        En ole enkä yritä olla psykologi. Termistöni voi olla hakusessa, mutta idea lienee oikea, näin olen ymmärtänyt syömishäiriöisten liitosta.


      • Esimerkkejämuualta

        "Muistikuvat, valemuistot ja muistin manipulointi I"

        kirjoittanut
        ANTTI REVONSUO, HANNU LAUERMA, SAKARI KALLIO

        "Yhdysvalloissa on noussut suuri häly sellaisista usein psykoterapian yhteydessä palautetuista muistikuvista, joissa henkilöt muistavat tulleensa lapsena seksuaalisesti hyväksikäytetyiksi tai olleensa uhreina rituaalimenoissa. Näiden muistikuvien seurauksena lapset ovat haastaneet vanhempiaan oikeuteen insestistä. Kun riippumattomia todisteita muistikuvien puolesta ei olekaan aina löytynyt, ovat entiset potilaat ja heidän aiheetta syyllistetyt vanhempansa puolestaan haastaneet terapeutteja oikeuteen valemuistojen implantaatiosta.

        Erityisen epäilyksen kohteeksi on noussut "muistityöskentelyksi" kutsuttu terapiamenetelmä, jossa käytetään monenlaisia tekniikoita tukahdutettujen muistikuvien mieleenpalauttamiseksi. Jos terapeutti epäilee, että potilaan epämääräiset oireet viittaavat lapsuudenaikaiseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, hän alkaa
        maanitella tukahdutettuja muistikuvia esiin esimerkiksi seuraavanlaisin keinoin: Potilaalle kerrotaan, että hänen oireensa kielivät tukahdetuista seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvistä muistoista, vaikkei hän itse kykenisikään moista aluksi muistamaan. Terapeutti vakuuttaa, että monet uhrit eivät muista sellaisia
        tapahtumia ja että mielenterveyden ongelmat häviävät vain, jos tukahdetut muistikuvat onnistutaan palauttamaan mieleen. Muistikuvien mieleenpalauttamiseksi käytetään sitten hypnoosia, mielikuvien ohjaamista sekä kehotetaan potilasta etsimään muistivihjeitä hyväksikäytöstä vaikkapa vanhojen valokuvien avulla. Terapeutti tulkitsee potilaan unia ja fyysisiä oireita muistoiksi lapsuudessa tapahtuneesta hyväksikäytöstä, ja hän suosittelee liittymistä hyväksikäytöstä selviytyneiden ryhmiin sekä asiaa koskevien populaarikirjojen lukemista. Kaikkia hyväksikäyttöön viittaavia muistikuvia terapeutti pitää tarkkoina kuvauksina todellisista tapahtumista, ja hän pyrkii tukahduttamaan potilaan epäilyt muistikuvien todenperäisyydestä (8).

        Ei liene mikään yllätys, että juuri tuollaisessa ilmapiirissä saattaa syntyä valemuistikuvia. Tutkimus on osoittanut, että henkilö ei itse kykene erottamaan suggeroituja, illusorisia muistikuvia todellisista; suggestioiden voimaa lisäävät niiden antajan ammatillinen auktoriteettiasema sekä elävät mielikuvat, joita
        herkästi syntyy hypnoosissa tai mielikuvaharjoittelussa. Lisäksi suggestioherkkyys on yksilöllinen ominaisuus: suggestiolle herkkien henkilöiden muistikuvat ovat alttiimpia vääristymään kuin muiden (9). "

        Tapaushan on juuri tällainen.


    • Stopmaallikoille

      On teillä huuhaajutut, mut koko maalikkohypnoosi Jammuineen on suuri vitsi.

      • Kuolleet_eivät_valita

        Ymmärsit väärin. Tässä ei ollut kyse lainkaan maallikkohypnoosista, vaan psykiatrista tai kehoterapeutista, jotka istuttivat valemuistoja potilaaseen karmein seurauksin.

        Ratkaisukeskeinen terapia onkin psykoanalyysia toimivampi ehkä tällaisissa tapauksissa?

        Suggestiota käytetään siis täysin puoskarointiin myös aivan virallisen lääketieteen piirissä. Tästä tulisi olla huolissaan, mutta Valvira tutki asian eikä ole lainkaan huolissaan! Terapeutti aiheutti potilaalle lisäksi riippuvuussuhteen, jota terapeutti pönkitti monin eri tavoin ja potilas ajautui itsemurhaan asuessaan psykoterapeuttinsa luona. Ei huoleta lainkaan?

        Vertauksesi Jammuun osuu kyllä sikäli, että nämä molemmat tapaukset ovat törkeitä tekoja ja molemmissa tapauksissa uhri kuoli. Yhtä hirmuista, mutta toinen joutui vankilaan ja toinen taas ei. Toinen saa jatkaa yhteiskunnan suojeluksessa, arvostetussa ammatissa, jossa hän rikoksensakin teki.

        Miksi yrität peitellä sitä, että nimenomaan psykiatri istutti valemuistoja uhriinsa?

        Kuinka paljon samantapaisia tapauksia meillä onkaan? Onko tämä sallittu ja normaali käytäntö? Montako perhettä on hajotettu ja montako viatonta uhria on tuomittu vankilaan näiden istutettujen valemuistojen takia?

        Jonkin verran on ollut keskustelua vääristä ilmiannoista, joissa vaikkapa vaimo tekee viranomaisille tutkintapyynnön entisen miehensä harjoittamasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lapsen sanomisia tulkitaan väärin ja lapsi kertoo mitä kuulustelija haluaa kuulla, ei sitä, mikä on totuus, sillä pienelle lapselle totuus on vielä hämärä juttu.

        Keskustelua sen sijaan ei juurikaan ole ollut valemuistojen istuttamisesta -paitsi jonkin verran on syytetty maallikkohypnoosin piirissä toimivia siitä. Lääkärien, psykologien tai muiden virallisten terapeuttien osuudesta on vaiettu ja kielletty siten koko ongelman olemassaolo. Ilmeisesti ongelma kuitenkin on olemassa.

        Esimerkiksi Auerin oikeudenkäynnissä on viitteitä samanlaisesta valemuistojen istuttamisesta lapsiin. En väitä, vaan totean, että se näyttää ilmeiseltä. Jos näin on, voi vain miettiä mitä kaikkea on aiheutettu lapsille heidän tulevaisuuttaan ajatellen. Pelkkä perheen rikkominen on tarpeeksi kauheaa, mutta mitä tekee lapsen pyykelle se, että hän uskoo oman äidin käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväksi? Onko lasten kannalta parempi ja oikeutta se, että mahdollinen isän murhaaja varmuuden vuoksi tuomitaan vai se, että lapset saavat pitää edes äitinsä, jos kunnon todisteita ei ole? Kenen etua ja oikeutta tällaisessa tapauksessa äidin tuomitseminen palvelee? Onko se lapsen etu?


      • Kuolleet_eivät_valita

        "Ratkaisukeskeinen terapia onkin psykoanalyysia toimivampi ehkä tällaisissa tapauksissa?"

        Öh, tarkoitin tietysti psykoterapiaa... Äh, sorry!


    • onko_mahdollista

      Voiko ihminen itse hypnotisoida itsensä? Unissaan jopa?
      Voiko itsensä hypnotisoida tiedostamattaan?

      • stopmaallikoille

        Kaikki on täysin mahdollista maalikkohypnoosissa..jopa rintojen suurentaminen.


    • Hsssss

      Hys, hys tällaisista!

    • buaahhh

      Vieläkö tämä psykiatri ottaa vastaan potilaita? Kun on kerran oikein Valviran valvoma? Vähän niin kuin se koko Turun Psykiatrinen osasto?

      Onneksi tuolla virallisella puolella ei tapahdu koskaan mitään pahaa potilaille... mitä nyt kuolevat tai joutuvat hullujenhuoneelle suotta.

      • vaikutin

        Kuka on tämä psykiatri ja missä kaupungissa hän toimii?


    • suijacidi

      Eikö kukaan ole valittanut tapauksesta esim. Eduskunnan oikeusasiamiehelle/naiselle, joka voisi puolueettomasti ja kansan oikeustajun mukaisesti selvittää tapahtumat? Herätys ja liikkeelle!

      • eilöydy

        Ei oikeusasiamies usko "ketään". Ne kysyy Lauermalta, joka sanoo, ettei mitään muuta kuin asianmukaista hoitoa tapahtunut ja se tutkinta on siinä! Valvirahan sen jo totesi.

        Ei kukaan Suomessa TUTKI mitään. Ei poliisi eikä oikeuskansleri.


    • Lcuks

      Höpölöpöä taas. Lauerma kommentoi tapausta lehdessä ja sanoi että lääkärin toiminta oli kaikkien psykoterapian perussääntöjen vastaista.

      • itseoothöpö

        Mistä sinä tiedät mitä joku lääkäri tai asiantuntija kommentoi oikeuskanslerin salaisissa "tutkimuksissa"? Ei niitä asioita kukaan oikeasti tutki, usko pois!

        Valvira "tutki" jo eikä sanktioita! Ei edes määräaikaisia lääkärinoikeuksien rajoittamista!


      • nomitäsittentapahtui

        No millä tavalla Lauerma teki lääkärin velvollisuutensa ja piti potilaan puolia? Tekikö jonkun ilmoituksen johonkin tai oliko hän asiantuntijalausunnon antajana? (Onhan hänellä auktoriteettia, kyllähän Lauerma on tuonut jatkuvasti esiin sen yhdenkin terapeutin hyväksikäyttöjuttua, sen venäläisen, joka tekee psykoterapiaa.)

        Vai soittiko hän vain suutaan lehdistölle hymistellen ja kauhistellen?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe