Mökkinaapuri rakastui

mökkikalassa

Viime kesän aikana mökkinaapuri rakastui minuun. Hän jopa tuli yöllä minun ja avovaimoni väliin. Tapasin hänet muutaman kerran ja aina se oli menoa. Pyynnöt tuli hänen puoleltaan. Jäi suuteluasteelle josta selvästi piti. Hän olisi halunnut minusta salarakkaan. Hänellä on mies ja lapsi. Jäimme kiinni tai itse kerroin asiasta puolisolleni ja myös sen miehelle. Koska nainen uhkasi että kertoo vaimolleni. Mies sanoi puhelimessa ei ymmärrä mistä puhun ja ei usko minua. Lähetin muutaman kuvan jos uskoi. Suuttui kun en suostunut tapaamiseen. Jopa tämän jälkeen nainen halusi mukaani mökkireissulle. Hänen miehensä olisi hänet päästänyt hänet mukaani eikä olisi kertonut vaimolleni. En ottanut mukaan. Nainen laittoi minun puolisolleni viestin haluaa mukaani että antaisi luvan ollaan kuulema kiltisti.
Ei tullut lupaa. Seuraavaksi nainen meni äitini ja isäni luokse kertoi että rakastaa minua mutta ei silti eroa omasta miehestään. Oli kertonut että olin kuulemma suunitellut häätkin. Edelleen tulee viestejä haluaa tavata minut. Paskinta on että tämä ihminen on yhä mökkinaapuri. Minkälainen on mies joka päästäisi oman muijansa vieraan miehen mukaan 5 päiväksi. Minkälainen on nainen joka kysyy lupaa saanko lainata miestäsi. Tämä ei ole satua vaan aivan totta. Melkoinen seikkailu.

32

1093

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kalpa7474

      Minkä ikäset ihmiset tässä seikkailee. Mielenkiintoinen tarina. Tykkäsitkö naisesta.

      • mökkikalassa

        Itse 42 naapurin rouva 34 sen ukko taitaa olla 44


      • Kalpa7474

        Naapurin rouvan suurin ongelma taitaa olla sillä on liika vanha mies. Kova ikäero. Oot kyllä itekkin sitä paljon vanhempi. Tykkää näköjään vanhemmista miehistä. Ukko on selvästi täysi "lapanen" nuori nainen vie sitä miten tahtoo. Tai niillä on vain kulissi suhde. Et pääse siitä ikinä eroon kun on mökkinaapuri.


      • mökkikalassa

        naapurin rouva on alikersanti ja insinööri. Olin sen kanssa verkonlaskussa sano että mennään saareen panee. Käsky jota en totellu. Tästä verkonlaskusta kaikki alkoi. Sitä piti sille opettaa lopputulema oli että rakastu minuun verkonlaskussa. Luulen että sen ukon on pakko hyväksyä kaikki kun tämä nainen omistaa talon ja mökin. Ukkohan jäis tyhjänpäälle. Naapuri laittoi kerran viestin että haluaa lapsenkin minun kanssa. Täysin kaheli haluaa lapsen ja samalla kertoo että ukostaan ei eroa. En tiedä mitä sen mies aatteli kun pidettiin rapujuhlat koko aika oli sen naisen käsi meikäläisen jaloissa. Oma emäntä näki ja suuttu samantien. Naapurin muija ja omaemäntä olivat kavereita ei enää sattuneista syistä kävivät jopa yhdessä juhlimassa.


      • ekimuliblondi

        kirjoita kirja mielenkiintoinen naapuri


      • mökkikalassa

        Kirjaa oon miettinyt. Naapurin rouvan yksi viesteistä minun vaimolle "meitä saatte vahtia mutta siinä tuhlaatte omaa energiaanne". "olisimpa mies haluan vain kalaan" "olette ymmärtäneet jotain pahasti väärin".


      • Jestassentään

        Mistä tämmöinen naapurin rouva löytyy. Menee sinun vanhemmilesi puhumaan. Mitä tämä asia niile kuuluu. Oli varmaan kivaa vähän aikaa varmasti opit jotakin. Ei tolla miehelläkään kaikki ole kohdallaan ressukka. Vikaa on sinussakin.


      • mökkikalassa

        Helsinkistä tämä löytyy itäsuomessa on mökki. Kaiken huipuksi tämän ukko soitti minun äidille. Kyseli mielipidettä ja oli minua moittinut. Sano että jättää muijansa. Seuraavalla viikolla onnelisesti taas naapurit mökillä. Äidilläni vähän ihmettelemistä. Kivaa oli vähän aikaa meinasin itekkin rakastua tähän naiseen. Olihan tämä aika julkista kun kerrankin menin hakemaan naista ravintolasta työkaverin juhlista. Onneksi naisesta ei ole kuulunut 3kk mitään. Kesä ja mökki tulee taas kohta ja pääsiäisenä mökille.


      • itämies

        Tuon naisen pitäisi mennä lääkäriin


      • pirkkopirkka

        Kaikea sitä kuulee tästä voisi tehdä elokuvan. Nais alikessu minkälainen ollut armeijassa kun naapurin mieskin kelpaa. Alokkaat saaneet varmasti kovaa kyytiä. Eli ei pikkulikka kun intin käynyt. Kiva varmaan olla mökkinaapureita tota soppaa ei selvitä mikään. Ite möisin mökin.


      • MinniHämeestä

        Tietääkö sen ukko että se tuli sun ja vaimos väliin yöllä. Enpä ole moista kuullut. Aika erikoinen nainen ja sen mies. MItä tapahtui kun huomasitte että sängyssä on vieras ihminen. Mullakin olisi ton ikänen ukko varmaan kelpaisi hänelle. Alikersantti kun osaisi käskyttää varmaan haluaisi olla valtiatar/domina. Toivottavasti ei ole hoitoalalla. Älä lannistu jotkut naiset saavat miehen pauloihinsa helposti. Kiva on suudella vierasta naista ja tuntea toisen tuoksun. Joillakin ihmisillä on sellainen katse että se vie väkisin. Eniten ihmetyttää tää mies miten hemmetti se kestää tätä akkaa. Puhelin manipulaatio valehtelut...... Ei hyvää päivää. Melkoinen kesä sinulla viime vuonna ja uusi tulee........ ?


    • eipämullamuuta

      Äh, ei kannata mökkiä liian innokkaan naisen takia myydä. Alat vaan kulkemaan pieruverkkareissa ja kasvatat kaljamahan, puhut sovinistisesti ja röyhtelet. Taattu että mielenkiinto laantuu.

      • mökkikalassa

        Kaljamaha se on helppo homma. Jäi yksi juttu kertomatta. Minkälainen on nainen joka valvoo miehensä puhelinta. Minkälainen on mies joka antaa naisen näpelöidä omaa puhelinta. Oma vaimoke laitto naisen miehelle tekstiviestin. Kyseli seuraavana päivänä oliko saanut viestin eipä ollut kun nainen oli poistanut viestin.
        Vielä tämänkin jälkeen kaikki oli hyvin naapurissa...


      • hennaheinä

        Voiko tommosta naista olla olemasa ja mikä mies voi olla tommosen kanssa.
        Työelämässä? Itse olen nainen kyseinen tapaus on hirviö. Onneksi maailmassa suurin osa naisista on suht normaaleja. Alikersantti on tainut saada liikaa intistä mieskeenejä . Et varmasti ole ainut uhri jota kiusannut. Voi naisen mies parkaa.


    • mökkikalassa

      On työelämässä ja varsin isossa talossa ja ihan hyvässä hommassa. En varmasti ole ainut. Pikkujouluissa varmaan melkoinen kissa. Viina kun tuo tässä naisessa kaikki himot esiin.

    • vonkamies58

      Mulla on sisäpiiritietoa että tuolla idässäpäin naidaan ristiin ja pystyyn niin mökkinaapurit, isännät ja emännät, kalamiehet ja kirkonmiehet ikään ja sukupuoleen katsomatta. Mulkkua reikään vaan kuka ensin kerkee. Mitä tuossa vouhaamaan turhia, arkipäivää itäisessä suomessa.

      • aahhh

        Juurikin noin. Muuten olisi Kalevalakin jäänyt kirjoittamatta.


    • isotkädet

      Ei muuta kun saareen naimaan paljosta jäit paisti. Jallua naamaan ja uudet juhlat pystyyn. Ihan vaan tiedoksi tunnen kaverin on minun työkaveri. Jallua tältä naiselta löytyy ja taitaa kossukin olla tuttu.

      • isokädet

        Viinat vaan on työsuhde etu. Ei se nainen juoppo ole.


    • Nyt ei taida olla kaikki muumit Laaksossa

      • Mootow

        Rakastuminen käy joskus varsin nopeasti. Viina voi vielä sitä nopeuttaa. Tuo tunteet pintaan. Tätä naista pitää ymmärtää. Tosin en menisi toisten äidelle puhumaan hänen pojastaan siinä kohtaa muumit hävisi laaksosta. Samoin tuo teidän sänkyyn tulo ei hyvää päivää. Eikä teistä voi tulla kavereita koska puolisot estää sen. Tosin tästä naapurin rouvan puolisosta en ota selvää taitaa olla aika avoin kaikelle. Viinat työsuhde etu? Tullissa töissä tai viinatehtaalla tai joku viinaedustaja tämä nainen. Siinä sitä on miettimistä jollakin voisiko olla minun työkaveri.


    • mökkikalassa

      Kaikki on totta muumit oli kokoajan mukana. Isotkädet kuka olet. Sen verran kommentoin naiset älkää kusettako miehiä. Jos haluatte leikki ei ole kivaa.

    • Pekkapenna

      Itellä kävi Klaukkalassa aika lailla samoin tosin rivitalo asunto. Tuli testattua naapurin muijaa. Muija lähti ja samoin naapurit.

    • liisa1967

      Miten joku mies vois kestää tämmöistä naista. Miten sinun nainen kesti tämän. Jotakin psyykkistä vikaa on ja pahasti. Olipa tarina. Kiitos tarinasta.

      • vekara1998

        Elämä on mies reppanoita täynnä tämmösellä naiselle pitäisi olla kova. Ikäerosta päätellen mies isähahmo naiselle. Nainen tyttöhahmo miehelle. Naiset intissä on omajuttunsa. Ne on vähän niinku poikatyttöjä eli oma rotunsa. Hyvää mökki kevättä.


    • Annige

      Dragon melonassa näytti että olitte aika rakastuneita. Jotenkin tää nainen vaikutti silloinkin oudolta. Ensi vuona varmaan alttia on taas vastassa. Nyt ei varmaan Kallio kutsu jälkipeleissä. Tätä tarinaa on käyty läpi meidän kahvi pöydässä nainen ota opiksi. Olisi ollut hyvä mies tarjolla.

      • Annige

        Tämä vuona Rouva oli myös dragon melononassa tossa "viinatehtaan joukkueessa".
        Ei näköjään enää pääse ulos ilman vahdintaa. Oli Vanha Ukko vahtimassa.
        Muijasta on tullu lapanen.


    • Ansku1981

      Hyvä anni että kommentoit. Altian rouva älä kiusaa meidän joukkueen miehiä. Turha esittää enkeliä näimme mikä olet. Kiitos kuitenkin alttian rouvalle aiheutit kivaa kahvipöydässä keskustelua. Miestä jota kiusasit on huippu tyyppi.

      • Annige

        Tosin voimaa näytti riittävän. Ei huono meloja. Jatkossa pärjäämme ilman Alttian vahvistuksia.


    • Annige

      Kesä on tullut kyllä se jatkaa vielä. Menetkö mökille hyvää mökkikesää.

    • JONEila

      Nyt vaan mökille tulee lämmin viikonloppu pääset kalaan emännän kanssa. Ja ukko mukaan Kimppa kivaan.

      • mökkikalassa

        Hiljaista on vuosi ollut. Naapurin akan ukko "herra ilotulitus päälikkö" yllätti illalla kello 21.15 oli ulko-ovella. Sano että näytä puhelin. Näytin mitä oli sen muija kirjotellut. Sano nyt jättävänsä sen. Ja paskat. Muikkuverkoilla seuraavana päivänä. Ei ole kaikilla muumit kohdalaan. Mihis lähtee kun mökit muijan nimissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      70
      3225
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2822
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2638
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2608
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2476
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2315
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1773
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1727
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1590
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1436
    Aihe