Kovaa Puhetta

Vanhemmistoveli

Kommentoi lainaten
mummikainuusta kirjoitti:
Hard talk löytyy One Way tv:n ohjelmistosta.


Onko se sitä suonnon ja sen kuivahkon sotaherran ns. "tosi" TV draamaa mitä kaikki kanavat on täynnä.

Kuulin ettei TV7 halunnut tätä ohjelmaa lähettää, koska se on raamatun opetuksen vastaista. Suonto sitten kinusi rahaa owm riippuvaisilta ja tuhlasi rahat tarpeettomaan nettikanavaan jota kukaan ei jaksa katsoa jos toimiikaan kunnolla.

Oikea tv kanavahan se ei ole. Ohjelma on yhden miehen oppia joka on aina vaarallista. Owm on Suonnon ja muutaman muun elinokeino, 1990-luvulla hän harkitsi itsemurhaa kun kannattajat kaikkosivat. Hänelle tekisi hyvää tehdä oikeitä töitä muutama vuosi, avartuisi ehkä sydän muillekin kuin omalle opille.

39

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luetaankosanaa2

      Tuosta saa nyt sen väärän kuvan, kuin "mummikainuusta" olisi tuon kirjoittanut !

      Mutta ei se niin mennyt, vaan "srk-vanhemmisto" sen kirjoitti !!!

      "mummikainuusta" kirjoitti vain seuraavan osan tuosta:

      " Hard talk löytyy One Way tv:n ohjelmistosta. "

      Vähän tarkkuutta näihin lainauksiin, kiitos !!!

      • BereanCall

        Nämä nimimerkit, kuten Vanhemmistoveli ja nettivanhimmat ovat trolleja, eikä heillä ole mitään yhteistä aidon helluntaiseurakunnan vanhimmiston kanssa.


      • täsmennys
        BereanCall kirjoitti:

        Nämä nimimerkit, kuten Vanhemmistoveli ja nettivanhimmat ovat trolleja, eikä heillä ole mitään yhteistä aidon helluntaiseurakunnan vanhimmiston kanssa.

        Selventävä täsmennys: Olen kirjoittanut Saalemin vanhimmistoa koskevassa ketjussa nimimerkillä "nettivanhimmat". Mutta en kuulu vanhimmistoon. Nimimerkki tuli vaan siitä, kun monet tekivät sellaisen johtopäätöksen, ettei Helsingin Saalemissa ole enää vanhimmistoa, kun heidän nimiään ei ole mainittu netissä.

        ... Joo, en edes tullut ajatelleeksi, että joku tulkitsisi mun kuuluvan vanhimmistoon tämän nimimerkkini vuoksi. Siitä siis joutuivat ne trolli-kommentit?


    • katsonTV7

      No asia kuitenkin tuli selväksi ja se on hyvä. Onhan tuo selvästi lainaus kahdesta keskustelusta ainakin normaalin ymmärryksen mukaan, mutta monikaan ei tiedä tietenkään One wayta muuta kuin stokkan nuorisimerkkinä. No ne jotka tuntee owm ymmärtää kyllä asian. Tuo Hart Tolkki tosin on monelle TV7 seuraavallakin vieras.

      • VastuussaElävälleJumalal

        Hard Tolkki on Totuudellisempi kuin tv7! Tv7 levittää törkeitä eksytysohjelmia, hardtolkki ei -Raamatulle ja Jeesukselle uskollisena ohjelmien tuottajana- menisi suodattimesta läpi tietyt ohjelmat.


    • DoctorT

      Juuri TV 7:n uskolliset tarvitsevat Hard Talk`n kaltaista valaistusta.

      Tosin HT:n heikkous oli siinä, ettei siinä rohjettu nimeltä mainita, mitä pitäisi karttaa. Ei sen enempää selkeää opin karttamista kuin opettajienkaan karttamista. Siksipä "vahimmistoveli"-tapaisia puusilmiä on seurakuntien vastuissa pilvin pimein.

      Kaikensorttiset harhaopettajat, kuten Selkomaa, Tiainen, Järvinen jne, saavat väkeä hämmentää.

    • katsojavain

      Muistan Suonnon 70-luvulta, enkä osaa ajatella häntä opettavana henkilönä. Ikioma tv-kanava nyt on tuhlausta näinä aikoina, kun seurakunnat pyörivät tappiolla. Jos jollakin on joutilasta rahaa eikä tiedä sille osoitetta, niin mikäpä siinä silloin. En ole kertaakaan vielä katsonut Suonnon kanavaa, kun tv7-tarjonta on itsessään jo niin kattava, että sieltä löytyy kaikile sopivaa, varmaan myös suontolaisille.

    • mummikainuusta

      One Way:llä on tälläkin hetkellä TV7:llä oma ohjelma. Hard Talk pyöri aikaisemmin myös kanavalla. Mutta kritisoin hyvin voimakkaasti TV7:n ohjelmatarjontaa. Se on yhtä sekametelisoppaa, josta suurin osa on äärikarismaattista ja voisi sanoa, täysin eikristillistä. Oli sitten kyseessä ulkolaiset tai suomalaiset ohjelmat. Katson hyvin harvoja ohjelmia kanavalta.
      Vaikka suhtaudun nykyään kriittisesti One Way Missioniin, olivat juuri Hard Talk ohjelmat yksi niistä asioista, jotka avasivat minun silmäni. Ensimmäisen katsoin juuri TV7:n kanavalta.
      Ymmärrän sen, että kun on eksynyt näihin eksytyksiin, niitä on vaikea huomata ja ihmiset, jotka niitä varoittavat niistä ärsyttävät kovasti. Niin oli omalla kohdallani n. 15v sitten. Minä pidin heitä, jotka minua varoittivat "Pyhän Hengen sammuttajina". Otin sinisilmäisesti kaiken vastaan, mitä vain oli mahdillista saada, millään tavalla ruotimatta asioita. Tällä hetkellä olen todella kiitollinen Jumalalle, että Hän armossaan veti minut pois niistä. Siksi rukoukseni on, että mahdollisimman monen silmät aukeaisi ja he huomaisivat nämä eksytykset, joihin ovat eksyneet.
      Niin Suomessa kuin maailmalla on ihmisiä, jotka juuri oman kokemuksen kautta tietävät näiden eksytyksien vakavuuden ja pitävät asiaa esillä asiallisella tavalla. He vertaavat näitä oppeja ja opetuksia Raamatun Sanaan ja tuovat siten esille väärän opin ja opetuksen. Surullista, että heitä kutsutaan eksytyksen hakijoiksi. Ilman heitä, me emme tietäisi, että Bethel srk:ssa soukataan haudoilla tai kuinka tulee juopua Pyhästä Hengestä niin, että puhuja ei saa suustaan kunnollista sanaa. Suomessa harvoin nämä tulevat näin räikeästi esille, mutta pikkuhiljaa niitä on saapunut tännekin. Jos ne tuotaisiin kertarytinällä, kukaan ei uskoisi, mutta kun ne tuodaan vähitellen, me emme sitä huomaa. Surullista...

      • LisääNäitä

        Kiitos kirjoituksestasi. Toivoisin muidenkin Jumalan armosta silmänsä auki saaneiden kertovan tarinansa täällä.


      • Voimummurukkaa

        Mitä sinä kainuunmummu taasen kerrot? Miksi sinä varoitat eksytyksistä, kun sen sijaan pitäisi oppia tuntemaan Jeesus. Te väsytätte ihmiset ja saatte Pyhän Hengen surulliseksi. Maailmassa on eksyttykset ja niistä puhumalla saa muutkin eksytettyä niihin. Varokaa, että Pyhä Henki ei väisty kohdaltanne!


      • BereastaPamahtaa

        Kiitos, kallis mummo, kirjoituksestasi.

        On hyvin arvokasta, kun ne jotka ovat olleet näissä eksytyksissä mukana ja Herran armosta löytäneet niistä ulos kertovat kokemuksistaan. Rukoillaan, että monien muidenkin silmät saisivat avautua, näidenkin kirjoitusten kautta.

        "Sillä Ihmisen Poika on tullut pelastamaan sitä, mikä on kadonnut."

        Nämä kavalat eksytykset, joiden ykkösäänitorvena TV7 toimii, repivät uskovien perhekuntia ja ystävyyssuhteita.

        "Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys."


      • toinenkainuunmummi

        Suuri kiitos kainuunmummi kirjoituksestasi! Jeesus kehoitti monesti koettelemaan kaikki onko oppi Jumalasta vai toisesta hengestä. Harhaopit ja opettajat eivät kestä,että heidän oppejaan tutkitaan ja arvostellaan jo se sanoo kaiken. Ei auta vaikka kuinka ihmeitä ym,tapahtuisi jos oppi ei pidä Yksin Jeesusta ja hänen sovitustyötään tärkeimpänä jatkuvasti. Hedelmät harhaopeista näkyy jo.....Keille sanotaan menkää pois minun tyköäni te laittomuuden tekijät. Ihmiset vaikka olivat tehneet ihmeitä ym voimallisesti jne.....Herjoista huolimatta One way tekee valtavan siunattua työtä monissa lähetysmaissa, lasten,vammaisten ym keskuudessa. Jos ihminen on oksastettu ja lujasti yksin Jeesukseen,hän kestää kyllä Kristityn Foorumin lukemisen. Kun olimme puolisoni kanssa vielä äärikarismaattisissa koukeroissa,ja itse kyselin varmuutta,mistä tiedän olevani pelastettujen joukossa.Tuli aika jolloin Jumala johdatti rukouksen ja Raamatunluvun kautta ja netin maailmaan ja sieltä Kf, järkytys ja suru oli todella suuri,mutta ajankuluessa Jumalan todellinen rauha yksin Jeesuksen sovitustyön kautta laskeutui sisimpääni.Paljon olisi mitä kirjoitettavaa ...healing roomia kehoitan myös kiertämään todella kaukaa!


      • MummoHämeestä
        Voimummurukkaa kirjoitti:

        Mitä sinä kainuunmummu taasen kerrot? Miksi sinä varoitat eksytyksistä, kun sen sijaan pitäisi oppia tuntemaan Jeesus. Te väsytätte ihmiset ja saatte Pyhän Hengen surulliseksi. Maailmassa on eksyttykset ja niistä puhumalla saa muutkin eksytettyä niihin. Varokaa, että Pyhä Henki ei väisty kohdaltanne!

        Eikös Jeesus sanonutkin; "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.." kun opetuslapset kysyivät mikä on hänen toisen tulemuksensa merkki.

        Uskoisin vihtahousun sanovan:" Ei teitä kukaan eksytä, älkää semmoista edes puhuko..".


    • vahemmistoveli

      Trolli metsästää trolleja täällä ja jäi kiinnikin luulovalheesta. Tyypillinen owm kf foliohattu, pelkää kun ei ole alistunut Pyhän hengen johtoon, pelottelee sitten muita kun ahistaa...

      • U-turnipsi

        Mihinka vahemmistoon kuulut?


      • kuulun.kuulun

        "Mihinka vahemmistoon kuulut?"

        En kuulu vahemmistoon, vaan enemistöön.


      • U-turnipsi
        kuulun.kuulun kirjoitti:

        "Mihinka vahemmistoon kuulut?"

        En kuulu vahemmistoon, vaan enemistöön.

        Enemies-veljiin?


    • vakavauskova

      Mitä toi trolli tarkoittaa?
      Pääsiäisenä on trolleja, siis kai noitia?
      Onko noidat siis vallannut muotojumaliset foliohatut jahtaamaan trolleja?
      Nykyään ei kukaan täällä puhu Jeesuksesta ja asian ytimestä.
      Harhaopit kiinnostaa nykyuskovia valvomattomuuden tähden.
      Ilman Pyhää Henkeä muututte vainoharhaisiksi muita vainoaviksi paholaisiksi.
      Tehkää parannus!

    • JokaiselleJotakin

      One Way TV:ssä on paljon hyvin ohjelmia, tervettä Sanaa ja raitista opetusta.
      Itse katson sitä, mutta en katso TV7.
      Ja hyvin on toiminut minulla tuo heidän nettiTV, ei ongelmia.

    • parempaaohjelmaa

      TV7 on monipuolisempaa paljon kasvaneita kristittyjä eri seurakunnista eri puolilta maailmaa. Owm tv on aika rajallista kun opettajat ovat lahkolaisia.

      Muös Alfa tv on parempi kuin owm tv. Siellä on pajon hyvi keskusteluohjelmia.

      Netti tv toimii aina huonommin ja on huono kuvanlaatu. TV7 ja Alfan saa päälle tvn kaukosäätimellä ei tarvi netin kanssa nysvätä. Tosin nekin kanavat saa myös netistä vaikka ulkomailla.

      • Jaakko2524

        TV7:n ohjelmat ovat liian yksipuolisesti uuskarismaattista valhe-evankeliumia.
        Nämä apostoleiksikin itseään nimittävät henkilöt eivät todellakaan ole Hengessä kasvaneita kristittyjä, vaan eksyttäjiä. VAROKAA HEITÄ!


    • hyväkommentti

      parempaaohjelmaa

      22.3.2016 12:23




      Uusi


      TV7 on monipuolisempaa paljon kasvaneita kristittyjä eri seurakunnista eri puolilta maailmaa. Owm tv on aika rajallista kun opettajat ovat lahkolaisia.

      Muös Alfa tv on parempi kuin owm tv. Siellä on pajon hyvi keskusteluohjelmia.

      Netti tv toimii aina huonommin ja on huono kuvanlaatu. TV7 ja Alfan saa päälle tvn kaukosäätimellä ei tarvi netin kanssa nysvätä. Tosin nekin kanavat saa myös netistä vaikka ulkomailla.

      • BereanCall

        TV7:n ohjelmissa kinutaan jatkuvasti rahaa. Ainakin minua se häiritsee.
        Kuka haluaa kuulla puhelinnumeron lukemista ääneen?
        Vuolannekin on mennyt samaan vipuun. Paavo Järvisellä tosin on aina ollut vain setelirahat mielessä, kahvin lisäksi.


      • lapsikaste

        Kirkkokin verottaa


    • sammahärockså

      Sama juttu suonnon ohjelmissa

    • mummilleterveiset

      Tuo mummikainuusta on näemmä perehtynyt jokaiseen suuntaukseen, mutta hän itse ei tunne silti Jeesusta vieläkään. Kun nyt olet palannut töihin pitkältä saikultasi, niin perehdy tästedes vain ja ainoastaan raamattuun, äläkä tuijota muiden tekemiä virheitä. Etkö sinä itse kirjoittanut olevasi iloinen päästyäsi jo "yhdestä eksytyksestä", niin miksi täällä kerrot ja ylistät vieläkin muiden virheistä (vaikket voi tietää onko asiat niin vai näin?)
      Etkö ole lukenut raamatusta, että jos huone on kertaalleen puhdistettu, niin sitten pysytään kaidalla tiellä, ettei tulisi paha ja toisi muassaan itseään vielä 7 pahempaa henkeä, jotka asettuvat asumaan siihen puhdistettuun huoneeseen ja sen ihmisen loppu päivät tulevat olemaan pahempia kuin alkupäivät?
      Sinä otat eri ketjuissa kehuja vastaan "työstäsi", jotka ovat sinun omien käsiesi jälkiä, ei Herran töitä. Kuljeskelet siellä täällä omissa puuhissasi ja turvaat ihmisiin. Se on Sana, joka ohjaa ja opastaa, ei ihmisten kehut, joita kasvamattomuudessasi kalastelet. Olet vieläki heikolla pohjalla uskosi kanssa, eikä perustuksesi tule sinua kantamaan. Sen tulet vielä näkemään, koska olet noin epävarmalla pohjalla uskosi kanssa. Tee parannus "töistäsi" ja tutustu Jeesukseen itse. Hän odottaa sinua!

      • BereanCall

        Kylläpäs tekstistäsi huokuu Piipposlainen rakkauden irvikuvan kosketus. Häpeäisit.
        Harhaopettaja.


      • nimetönkaveri

        Onkohan Kainuun korvessa uskonystäviä?


      • mummikainuusta
        nimetönkaveri kirjoitti:

        Onkohan Kainuun korvessa uskonystäviä?

        Jos kysymys oli minulle, niin voin kertoa, että on ja paljon! Niin uskovia kuin uskosta osattomia. Tänään sain töissä monet monet tervetulotoivotukset ja halaukset. En ole yksinäinen susi, jos niin luulet. Ja töissä tiedetään, mitä "väriä" edustan.


      • luetaankosanaa2

        Olet ihan sekaisin oppeinesi "mummilleterveiset" nikki !

        Tuo lainaamasi Sanankohtakin on ihan pieleen tulkittu !

        Eli se sinun osaamisestasi ja ymmärryksestäsi !

        Luetaan se kohta ja mitä siinä sanotaan:

        24 Kun saastainen henki lähtee ihmisestä, kuljeksii se autioita paikkoja ja etsii lepoa; ja kun ei löydä, sanoo se: 'Minä palaan huoneeseeni, josta lähdin'.
        25 Ja kun se tulee, tapaa se sen lakaistuna ja kaunistettuna.
        26 Silloin se menee ja ottaa mukaansa seitsemän muuta henkeä, pahempaa kuin se itse, ja ne tulevat sisään ja asuvat siellä. Ja sen ihmisen viimeiset tulevat pahemmiksi kuin ensimmäiset."

        Ensinnäkin, uskovassa eli uudestisyntyneessä ei voi olla pahoja henkiä, ja käsittääkseni "mummikainuusta" on uudestisyntynyt uskova !

        Eli kun ihminen tulee uskoon ELI uudestisyntyy, niin Jeesus kastaa sen uskoon tulevan Pyhällä Hengellä, eli Pyhä Henki täyttää sen Jumalan temppelin eli ihmisen !

        Siis ihan samoin, kuten vanhan liiton "kuvassa ja varjossa" tapahtui kun Jumalan Henki tuli ilmestysmajaan, niin senkin Henki siis TÄYTTI !

        No, jos uskosta osattomasta vaikkapa ajetaan saastainen henki pois, niin erittäin tärkeää on silloin julistaa evankeliumi, jotta se astia saataisiin täyteen, sillä jos se ihminen ei tule uskoon eli uudestisynny, voi se saastainen henki tulla siis takaisin ja ottaa "kaverinsakin" mukaan.

        Mutta jos se ihminen on uudestisyntynyt siinä samassa tilanteessa, niin ei mikään saatainen henki voi siihen uudestisyntyneeseen uskovaan tulla !

        Eli ei Pyhä Henki todellakaan jaa asumusta saastaisen hengen tai henkien kanssa, se on aivan varma asia !

        Tässä taas näkyy hyvin se näiden "lähettiläiden" sun muiden ymmärtämättömyys opillisissa asioissa, vaikka he kovasti väittävät kaiken ymmärtävänsä paremmin !

        Minulla on ollut aie kirjoittaa tästä asiasta ja aiheesta, sillä se on hyvin ajankohtainen, noiden lukuisten eksytyksien ja eksytyksen hengen vuoksi.

        Mutta taidan avata tästä asiasta ja aiheesta ihan oman ketjun, sillä en ole itse nähnyt, siitä asiakokonaisuudesta, varoituksen sanoja missään.

        Eli kokonaisuus on siis ihmeteoista, joita tekevät eksyttäjät, jotka eivät ole uskovia vaikka he niin väittävät, ja selvästi Sanankin mukaan itse luulevat olevansa, siis ihan kuten tämä "lähettiläskin", joka vain luulee uudestisyntyneensä, vaikka ei ymmärrä edes sitä, mitä siinä tapahtuu oikeasti.


    • qwerttrewq

      No mutta mummohan ihan metsässä, kai joku kokee tarvetta auttaa häntä. Monet on owm metsässä. Ihmiset on sillee hyviä.

      • mummikainuusta

        No, kerrohan missä olen metsässä? Tai täällä on aina metsässä, kun ei ole muuta kuin metsää! Ja höh teille kaikille! Tai kiitos, että olette huolissanne, sitä en usein saa kokea.
        Olen usein kertonut, että näitten eksytysten takia minä menin "metsään" totaalisesti. Jumala armossaan veti minut takaisin yhteyteensä ja tutkimaan pelkästään Raamattua (n. vuoden ajan). Omat työvuoroni ovat niin epäsäännöllisiä, että srk:ssa pääsen käymään todella harvoin ja siksi minä katsoin paljon TV7. Seurauksena oli, että n. vuosi sitten, kun aukaisin kanavan, suljin sen melkein heti kiinni ja sanoin ääneen: En halua olla uskossa, jos tämä on taas tätä, että en tiedä, mikä on oikein ja mikä väärin!? Säikähdin ja päätin lukea vain Raamattua. Jumalalle sanoin: Sinun on selvitettävä tämä asia. Ja Hän alkoi avaamaan sitä minulle. Rinta rinnan kulki sitoutuminen yhä enemmän Raamatun Sanaan ja välillä Hän paljasti näitä eksytyksiä, joita aluksi luulin oikeaksi ja terveeksi Jumalan herätykseksi. Mitä sieltä paljastui? Nauruherätystä, soukkaamistä, vapinoita, ilmestyksiä, jotka olivat vastoin Raamatun opetusta. Haudoilta voiman hakemista. Jaettiin voimaa ja voitelua. Kaikki hyppi minun silmille!
        Jossain vaiheessa tuntui, että en uskalla käyttää armolahjoja, mutta rukous auttoi siinäkin. Terve ja Pyhän Hengen johdossa tapahtuva armolahjojen käyttäminen on ollut suurenmoinen kokemus minulle. Olen löytänyt oman paikkani ja tehtäväni. Jeesus on minun uskonelämäni keskus. Armo on paikka, jossa haluan levätä ja kasvaa. Ilo Herrassa on minun väkevyyteni. Lain alle en halua enää mennä. Kuljen rukoillen ja teen sen minkä koen omaksi tehtäväkseni. Tee myös sinä niin!


      • BereanCall
        mummikainuusta kirjoitti:

        No, kerrohan missä olen metsässä? Tai täällä on aina metsässä, kun ei ole muuta kuin metsää! Ja höh teille kaikille! Tai kiitos, että olette huolissanne, sitä en usein saa kokea.
        Olen usein kertonut, että näitten eksytysten takia minä menin "metsään" totaalisesti. Jumala armossaan veti minut takaisin yhteyteensä ja tutkimaan pelkästään Raamattua (n. vuoden ajan). Omat työvuoroni ovat niin epäsäännöllisiä, että srk:ssa pääsen käymään todella harvoin ja siksi minä katsoin paljon TV7. Seurauksena oli, että n. vuosi sitten, kun aukaisin kanavan, suljin sen melkein heti kiinni ja sanoin ääneen: En halua olla uskossa, jos tämä on taas tätä, että en tiedä, mikä on oikein ja mikä väärin!? Säikähdin ja päätin lukea vain Raamattua. Jumalalle sanoin: Sinun on selvitettävä tämä asia. Ja Hän alkoi avaamaan sitä minulle. Rinta rinnan kulki sitoutuminen yhä enemmän Raamatun Sanaan ja välillä Hän paljasti näitä eksytyksiä, joita aluksi luulin oikeaksi ja terveeksi Jumalan herätykseksi. Mitä sieltä paljastui? Nauruherätystä, soukkaamistä, vapinoita, ilmestyksiä, jotka olivat vastoin Raamatun opetusta. Haudoilta voiman hakemista. Jaettiin voimaa ja voitelua. Kaikki hyppi minun silmille!
        Jossain vaiheessa tuntui, että en uskalla käyttää armolahjoja, mutta rukous auttoi siinäkin. Terve ja Pyhän Hengen johdossa tapahtuva armolahjojen käyttäminen on ollut suurenmoinen kokemus minulle. Olen löytänyt oman paikkani ja tehtäväni. Jeesus on minun uskonelämäni keskus. Armo on paikka, jossa haluan levätä ja kasvaa. Ilo Herrassa on minun väkevyyteni. Lain alle en halua enää mennä. Kuljen rukoillen ja teen sen minkä koen omaksi tehtäväkseni. Tee myös sinä niin!

        Täällä on keksittyjä aloituksia, joilla osa haluaa osoittaa kuinka helposti höynäytettäviä uskovaiset ovat. Ei kannata lähteä leikkiin mukaan.


      • mummikainuusta
        BereanCall kirjoitti:

        Täällä on keksittyjä aloituksia, joilla osa haluaa osoittaa kuinka helposti höynäytettäviä uskovaiset ovat. Ei kannata lähteä leikkiin mukaan.

        Kiitos!


    • keksijäkeksijä

      Kaikki aloitukset on jonkun keksimiä

    • ohhohoh

      Kovaa settiä

    • jepjuu

      Kaikki on eksytystä!! Varokaa!! :) :) :) -voi huh huh tätäkin keskustelua. Jos kukin katsoisi enempi omaan sydämeen ja vähempi toisten elämään, niin näitä keskusteluja ei olisi. Kun Jeesus sais olla tärkeämpi meille, niin kaikki "harhat" kyllä poistuisi Hänen läsnäolossaan.

      • MummoHämeestä

        Turha on nykypäivänä vähätellä eksytyksiä. Se on totista totta niiden esiintyminen ja leviäminen, niinhän Jeesus sanoi, mutta juoskaa vaan kaikkien naurattajien perässä ja uskokaa kaikki mitä opetetaan. Uskokaa olevanne rikkaita, kuvitelkaa olevanne terveitä vaikkette kävelemään pystyisi. Ostakaa apostolin titteleitä ja leiriytykää haudoille. Soukatkaa sielunne kyllyydestä. Kunhan hauskaa on!!! Kymmenestä neitsyestäkin vain viisi pelastui.


    • Ruusutarharhaa

      Sanotaan että harhaan joutumisen pelkoa ei ole, eikä väärä henki paranna, koska vain saatana antaa pahaa ja Jumala vain hyvää. Sana kuitenkin sanoo: Jes. 45:7 "minä, joka teen valkeuden ja luon pimeyden, joka tuotan onnen ja luon onnettomuuden; minä, Herra, teen kaiken tämän. Matt. 4:ssä taas kerrotaan kuinka perkele otti (Jeesuksen) kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua". Moniko pitäisi tuota tarjousta hirveän pahana? Miksi muka saatana ei voisi antaa näennäisesti hyvää ja samalla johtaa väärän kristuksen luo?

      Miksi Jeesus sanoisi opetuslapsilleen "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä"?" Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut. Outoa puhetta Jeesukselta jos eksymisen vaaraa ei olisi.

      Jumalan Sanan lukeminen on uudestisyntyneelle uskovalle ensiarvoisen tärkeää. Vain siten oppii tuntemaan Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen. Pelkkä kokouksissa istuminen ja ylistysmusiikin kuuntelu, ei sitä tee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      79
      4237
    2. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      29
      3174
    3. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3112
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      51
      2937
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2864
    6. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      319
      2609
    7. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      42
      2603
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      233
      2283
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      25
      2126
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      45
      2057
    Aihe