Phj-seilaa päin helevettiä

Maineentekijät

Itseasiassa, meillä ei mene vieläkään putkeen hallinnon asiat. Uutta pukkaa joka päivä vs.kj esittelyistä, ne ovat todella järkiään valituksen alaista ja tahallista, sivulaittomuudessa vaellusta. Hallinnon tila täyttänee tahallisen, harkitun ja määrätietoisen sekä jatketun "virkarikoksen tunnusmerkit".

Muistin järkyttämiseksi 150-vuotiaan kunnan lähihistoriasta lainattuja lauseita
- "Oikeuslaitoksen päätöksiä ;valittaen-todettava, 23.10.2015 7:50-
1. Oulun Hallinto-oikeuden antama täytäntöönpanokielto 4/2013 koskien kaupunginjohtaja Rinnevaaran eron myöntämistä valtuustossa 2/2013

2. Hallinto-oikeuden ratkaisu 12/2013 kaupunginvaltuuston päätöksestä 2/2013, valtuuston päätös kumottiin.

3. Hallinto-oikeuden päätös 12/2013 koskien Tikanmäen & kumppanien valitusta kaupunginjohtaja Rinnevaaran virkavapautta. Hallinto-oikeus totesi virkavapauden laillisesti myönnetyksi.

4. Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätös 11/2014 koskien kaupunginjohtajan syrjintää. Kaupunginhallituksen todettiin syyllistyneen (syrjintä) rangaistavaan tekoon ja määrättiin maksamaan huomattavat korvaukset: korvaus TR:lle työsyrjinnästä 16 430 euroa ja oikeudenkäyntikulukorvaus TR:lle 25 000 euroa.

5. Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös 5/2015. Ppky Selänteen johtavalla lääkärillä ei ollut toimivaltaa yksin päättää Pyhäjärven terveyskeskuksen toimintojen siirtämisestä pois terveyskeskuksen tiloista.

6. Kihlakunnansyyttäjän syyttämättäjättämispäätös 6/2015 Tarmo Rapon ja & k:nit Rinnevaara/A Liuskan halllituksesta tehdystä rikosilmoituksesta, päätös: Ei virkarikosta,

7. Hallinto-oikeuden päätös 5/2015 Heikki Hankilan kotikunta- ja vahingonkorvausasiassa. Osapuolina Hankilat/Pyhäjärven kaupunki vast Phj hall. v. 2011 mm. Leppäharju,Shemeikka,Päivärinta, Tuikka. Hallinto-oikeus: Hankilan kotikunta ei ole Pyhäjärvi, vahingonkorvausvaade hylättiin suurimmilta osin.
Hankila valittanut KHO:n. Asia kesken.

8. Hallinto-oikeuden päätös Malila/Parkkinen valitukseen 6/2015 Mustaparran alueen paineviemärikustannusten valmisteluun. Tekn.johtaja Sami Laukkanen oli esteellinen tehdyn päätöksen valmisteluun. Hallinto-oikeus hyväksyi valituksen.

9.Korkein Hallinto-Oikeus hylkäsi 15.6.2015 kaupunginhallituksen valituksen Rinnevaaran eron myöntämisestä valtuustossa ja totesi, että kaupunginjohtajalla on ollut oikeus virkaansa ja vuoden virkavapaus oli laillinen.

10. Korkeimman hallinto-oikeuden päätös 15.6.2015 Tikanmäen, Rapon, Piipon, Fältin, A Kaurasen ja J Aittokosken valitukseen. Virkavapaus oli laillinen

11. KHO:n ratkaisu 29,11,2013; Tuikalla ja Malilalla oli oikeus tehdä oikaisupyyntö päätöksestä, jolla kaupunginhallitus määräsi 7/2013 vs. kaupunginjohtaja Veikko Tikkasen valmistelusta Lehtosaaren toimimaan oman toimensa ohella kaupungin hallinoillisena päällikkönä.

12. Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös 9/2015 valitukseen, koskien
Veikko Tikkasen toimintaa kaupunginjohtajan viransijaisena 1.9.2013.
Tikanmäki ja Piippo ovat olleet esteellisiä osallistumaan asian käsittelyyn.Kaupunginhallituksen päätökset ovat syntyneet virheellisesti ja päätöksessä mainitut perusteet ovat riittävät kaupunginhallituksen päätöksen kumoamiselle.(Valittajat Leppäharju, Tuikka ja Liuska,yhdessä. ja Raimo Parkkinen.)

13. Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös 9/2015 Raimo Parkkisen valitukseen
kaupunginhallituksen päätöksestä 31.12.2013 Veikko Tikkasen kaupunginjohtajan
tehtävien hoitamisesta 1.1.2014 alkaen. Päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä, koska Tikanmäki ja Piippo ovat osallistuneet asian käsittelyyn esteellisenä.

14. Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös 9/2015, koskien Laila Malilan ja Tyyne Tuikan valitusta sivistysjohtaja Jukka Lehtosaaren virkamääräystä
kaupunginviraston hallinnolliseksi päälliköksi ja kaupunginjohtajan tehtävien hoito
1.8.2013 lukien toistaiseksi. Valituksenalainen päätös on ollut lainvastainen.

15. Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös 9/2015. Kunnallisasiaa koskeva valitus. Hallituksen päätökset 27.5.2013 § 301, 10.6.2013 § 347 ja 17.6.2013 § 369.
Valittajina 1) Tita Rinnevaara, 2) Raimo Parkkinen, 3)Raija Leppäharju, Aarne Liuska ja Tyyne Tuikka.
Koska asian käsittelyssä kaupunginhallituksessa on tapahtunut Tikanmäen ja Piipon esteellisyyden perusteella menettelytapavirhe ja kunnanhallituksen päätökset ovat virheellisessä järjestyksessä syntyneitä ja kumottu, ei enemmin ole valituksia tutkittu..

----------------------------
post lisäys; 15.6.2015 KHO sementöi ruman henkilöstoorin valtaapitävien noloksi häviöksi, joten atakki piti käynnistää 5.7.2015 itsetarkoituksellisilla ratkaisuilla ja myös hyötymismielessä veronmaksajien varoilla ja kuntalaista, Suomen laista ja hallintolaista piittaamatta- julkinen veriraha oli se, joka valjastettiin palvelemaan pienen piirin etupiirejä.

37

784

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täysremontti

      Kyllä nyt olisi nykyisten tilalle saatava taitavia ja osaavia sekä yhteistyöhaluisia-ja kykyisiä henkilöitä, pistämään Pyhäjärven asiat kuntoon. Nythän näitä julkisyhteisön hallinto-ja luottamuspaikkoja pitäisi tarjota vastuunsa ja velvollisuutensa tiedostaville, ellei ole jo myöhäistä?

    • hyväLukea

      Kuka täällä on loihtonut, että valittajat eivät ole ns. pärjänneet valituksissaan.
      Voisko tavallisen kunnan hallinnossa enemmän olla laitonta toimintaa kuin Pyhäjärven hallinnossa.

    • mykkä.paska.puh

      Joo o, menipä aamusta ylensä lärvi levällään revitelleet maket ja erkit ja ellun kanat kalpeeksi ja mykäksi aloittajan tuoman dokumentoinnin jälkeen.
      vai mitä?

    • Kiitti.vitusti

      Valtaosa listan asioista liittyi Rinnevaaraan! Proon valitusten johdosta syntyi pelkästään hirvittäviä kustannuksia! Muut listan kohdat eivät johtaneet mihinkään muutokseen, kustannuksia kunnalle tietenkin! Kiitos Proo!

      • pydähdy

        Ihan hyvä Pro. Onneksi on luottamushenkilöitä, jotka eivät salli tällaista vilunkia.
        Miltäs se tuntuisi, jos omalla kohdallasi tehtäisiin vääryyttä. Ihanko olisit iloinen ja onnellinen, jos kokisit olleesi oikeassa.


    • hyväHavaita

      Minun mielestäni oli tosi törppö homma, kun Tikanmäki esti valtuustoa käsittelemästä, että valtiot.lisensiaatt Veikko Tikkanen määärätään valtuuston
      päätöksellä määräaikaiseksi kaupunginjohtajaksi 4.1.2016-31.7.2016.
      Tästä kehittyi taas valitus, koska Kuntalain 24 § :n mukaan valtuuston on valittava
      viransijainen, koska kaupungissa voimassaolevaa hallintosääntöä ei noudatettu
      sijaisen valinnassa. Hallintosäännön mukaan hallintojohtaja toimii tarvittaessa
      kaupunginjohtajan sijaisena. Kaupungin johtaminen vaatii kuntalain edellyttämää
      johtajaa. Hänen allekirjoituksillaan ja teoillaan on suuri merkitys silloin kun laillisuus-
      kysymyksiä eri tilanteissa ratkotaan. Vastaako kaupunginhallitus laittomasta toiminnasta.

      Tässä näimme, kuka johtaa eripuraa Pyhäjärvellä.

    • Maineentekijät

      Tikanmäki ei toimi yksin, hänellä on vankkumaton tuki ystävä-veli
      otl toimistosta, ollut aiemmin ja on edelleen. Kun jotain Pyhäjärven hallinnon suoltamaa harmaata paskaa hämmentää, seisovaa likavettä kepillä pyöräyttää, niin kyllä piilopinnan alta pullahtaa niin Tarmon, kuin Jukan ja nykyään myös Askon, pimittämiä pötkylöitä.

      " Tarmo Rapo kirjoittaa Itä-Häme lehdessä 11.3.2013
      Valtuutetun mietteitä

      Olen kokenut valtuutetun työssä vaikeaksi puuttua kovalla luonteella toimivien valtuutettujen toimiin viranhaltijoita vastaan. Henkinen väkivalta kohdistui avainasemassa olleeseen virkamieheen. Asiaan puuttumiselleni en saanut tukea.

      On tosi vaikeaa tunnustaa se tosiasia, että yhteisten asioiden hoitaminen tuo, minussa kuin monessa muussakin ihmisessä esille helposti omat pimeät puolet, jonka avulla tämä yrittää taistella ajamansa asian puolesta. Kun monen luottamushenkilön huonot luonteenpiirteet siten yhtäaikaisesti "purskahtavat esille", on riita valmis ja laadultaan ja sisällöltään täysin selvittämätön. Ulkopuoliselle kuntalaiselle ei yksittäisen luottamushenkilön pyrkimykset varmasti avaudu sillä lailla kuin toimiva valtuutettu haluaisi. Pimeyden vallat ovat päässeet esille ja "totuuden tai oikeudenmukaisuuden asian puolestapuhujat" teilataan heti alkuvaiheessa.

      Riidan mennessä pahimpaan vaiheeseen kukaan ei ole enää kiinnostunut totuudesta. Mieluummin haemme kaikelle pahalle tapahtuneelle vain syyllistä, ja jos sellaista ei ole selvästi näkyvillä, "keksimme" sen kyllä pian pienen lähipiirin tukeman keskustelun rohkaisemana. Monikaan valtuutetuista ei voi olla lopputulokseen tyytyväinen. Haluaisin olla monen muun lailla jossakin muualla kuin riitelemässä poliittisessa toiminnassa.

      Tarmo Rapo

      Pyhäjärven

      kaupunginvaltuutettu,

      lakit.lis.,yleinen syyttäjä"

      • soteJaSoppa

        HEH-HEH-HEE tätä ulkokultaista kirjoitusta.
        Siis Jukka Tikanmäki, Tarmo Rapo, nyt Asko Kauranen,Paavo Leskinen je ketä vielä.

        Jos keskustan valtuutetut ymmärtävät oman asemansa, että hiljaisuudella antava tämän vanhusparven tehdä tuhoa Pyhäjärvellä, niin mikä tästä on jo nyt seurannut.


      • mikäoletmiehiäsi

        Niin juuri kuten Tarmo kirjottaa: "Pimeyden vallat ovat päässeet esille ja "totuuden tai oikeudenmukaisuuden asian puolestapuhujat" teilataan heti alkuvaiheessa."

        Miten helekutissa tuo Tarmo tällaista kirjoittaa, kun koko ajan tekevät juuri itse tuollaista.
        No olihan ne "sana sunnuntaiksi" myöskin niin uskomattomia juttuja, samalla kun näki, mitä mies tekee todellisesti.


      • het.aamusta

        erotetaan huomenna heti ammusta valtuusto! ei tästä muuten tule mittään!


      • yrityshyvä
        het.aamusta kirjoitti:

        erotetaan huomenna heti ammusta valtuusto! ei tästä muuten tule mittään!

        Annetaan valtuuston vielä yrittää.


      • tympeää
        soteJaSoppa kirjoitti:

        HEH-HEH-HEE tätä ulkokultaista kirjoitusta.
        Siis Jukka Tikanmäki, Tarmo Rapo, nyt Asko Kauranen,Paavo Leskinen je ketä vielä.

        Jos keskustan valtuutetut ymmärtävät oman asemansa, että hiljaisuudella antava tämän vanhusparven tehdä tuhoa Pyhäjärvellä, niin mikä tästä on jo nyt seurannut.

        Ikärasistista kirjoittelua Pyhäjärvellä. Kukahan jatkuvasti sitä harrastaa.


    • puppupelipojat

      On suorainen omantunnon poliittinen itsemurha seurata kirjoituksessa mainittuja tyyppejä, mukaan pitää vielä nostaa varoittavina, ei rehtiä-kellokkaat, legendaa iskevät Kimmo, Kalevi, Paavo, Martti, Aimo, TaimiP ja valitettavasti myös Jorma.

    • tarmontuskantuntien

      Älä tee niin kuin minä teen, vaan tee niin kuin minä sanon!

      vai mitä, Tarmo?

    • pippiipp

      Mites se nyt suu pannaan kun Suomen valtio ei tue tuulivoimaa ja keput jälleen kerran iski päätöstä pöytään ? Voi hellanlesta tätä toimintaa.

      • HoitajanKertomus

        Vanhojen muisteleminen on dementikoille hyväksi. Mieleen putkahtaa juuri sellaiset menneet kokemukset, joista voi iän karttuessa poimia itselle sopivia kohtia.

        Se tekee hänet hyvälle mielelle ja piristää muuten niin harmaata päivää. Aika tuntuu ajavan ohi. Tämä lääketieteellinen tieto antaa oikeutuksen hyväksyä nämä ainaiset vanhojen asioiden kaivelut ja samojen tekstien kirjoittelut moneen kertaan. Jotkut henkilöt aijan juoksu tekee jopa vihaiseksi ja rupeavat puhumaan "rumia". Tietysti on terveellistä purkaa sydäntään, silloin kun se pakahtuu. Tämä palsta on oiva esimerkki edellä kerrotusta vanhentumisesta.


      • eppäilläsoppii

        oiskoon kirjoitus tk:n hoiturilta, siltä...??


      • arvauskeskuksentäti
        eppäilläsoppii kirjoitti:

        oiskoon kirjoitus tk:n hoiturilta, siltä...??

        tk.n hoitajatäti tuli ilmeisesti kertomaan dementikoista ja vanhojen muistelemisesta.
        Kyllä sitä ihmetellä täytyy, lääkärit ja neuvos ja paljon
        muita"muka viisaita" lähti tukemaan tälläista helevetin paskaa....
        Rapo käytti tyhmiä ajossaan, kuten on luettu hänen tarkoitus oli" puhdistaa tikanmäen ja teknisenj. maine"......
        On siinä saavutuslista kun lukee tuon aloituksen.


    • poimimista.vaille

      Juutas sentään meijän ikäpoikia. eivät tykkää nuorista, eivät liioin muorista ja eivätkä ainakaan lemmi tummaa.

    • lähetti.wäinö

      elä muuta sano, ei kunniakas exodus ollenkaan. nyt ¨me kuullaan vaalien edellä ihan muuta.

    • poisproopolitikka

      TAAS KERRAN TOTEAN: ETTEI KIROSANAT RIITÄ. EIKÄ MÄÄRÄKÄÄN.. VOI V,,,,,A VOI VOI.... Miksi meitä rangaistaan. Aina ja jatkuvasti. TYHMILLÄ päättäjillä. Kirkossakin rukoillaan sunnuntaisin, siunausta ja VIISAUTTA päättäjille. Että pystyisivät tekemään kansalle tärkeitä ja hyviä päätöksiä.

      • h-järvinen

        Niin no tuohon vois sanoa että "vesi astiassa on samanlaista kuin kaivossa.


    • faktaapolitiikkaan

      Rukous menee hukkaan. Meillä valta/taistelu. Pyhittää pelin. Kirkko on väärässä. Ei oikeassa kunta (poliittisessa) valtataistelussa. Luterilaisen opin mukaan eletä. Ei Käännetä viholliselle toista poskea. Että lyö. Hyökätään... kostetaan,,muistetaan,, Tärkeintä on olla oikeassa. VALITTAA:::: YRITTÄÄ SEISTÄ KUKKONA TUNKIOLLA. Vaikka tulevaisuudessa, ikävä kyllä. TUNKIO KUTISTUU YLLÄTTÄVÄN PIENEKSI..

    • että.meidän.johto

      "minä olen käskenyt että mennään vaan eteenpäin. kyllä rötöstelyt aikanaan eteen tulevat vastattavaksi, jos näin on pieleen mennyt."

    • lahotappi

      Onko sammakon sanojana kysymyksessä virkamies vai luottamushenkilö?
      Joka tapauksessa, s--ta---na!

    • lifjap

      Täälläkö ne suharit nyt j352aa k59 ei9686 osaa kui0 vit481 saapfp5 ta947557 jo0484 4848 oigp paasfåpf että näin...

    • rantsumöhkö

      Kirjoita vastauksesi,herra armahda meitä...

    • äänestäjä.ymmärtää

      Kyllä olette te valittajat umpityhmää porukkaa, pilaatte kotipaikkakuntanne maineen ja kulutatte rahaa ihan joutavanpäiväiseen pilkunviilaukseen.
      Ja R-vaara valitusketju on ihan niiden hölmöjen syytä, jotka muuttivat eropaperin virkavapaudeksi. Rahaa on palanut tuon tyhmyyden, hölmöyden, älyttömyyden ansiosta hukkaan ja paljon. Äänestäjät tämän ottavat kyllä huomioon.

      • Lopputulos

        R-ketjun syynä on paimenkirjeet Heinolaan.
        Ja jos yksi virhe on tehty , niin sen jälkeen kalliita virheitä on tehty tietoisesti.


      • paimenkirje
        Lopputulos kirjoitti:

        R-ketjun syynä on paimenkirjeet Heinolaan.
        Ja jos yksi virhe on tehty , niin sen jälkeen kalliita virheitä on tehty tietoisesti.

        Arvoisa Heinolan kaupunginhallituksen puheenjohtaja

        Olen HYKS:ista (HYKS Peijas) v. 2011 eläköitynyt neurologian ylilääkäri. En yleensä puutu asioihin, jotka eivät minulle kuulu, mutta tässä tapauksessa se on mielestäni kansalaisvelvollisuus. Muutama kuukausi sitten havaitsin TV:stä hämmästyksekseni, että Tita Rinnevaara on valittu Heinolan kaupunginjohtajaksi. Nyt luin Helsingin sanomista, en lainkaan hämmästyksekseni, että Heinolassa on ilmennyt ongelmia.

        Minut houkuteltiin työskentelemään Epilepsiasäätiön tutkimuskeskus Neurossa (Helsingissä) melko suurin lupauksin vuonna 2004, joten otin pitkähkön virkavapaan kunnallisesta virastani. Tita Rinnevaara toimi laitoksen johtajana. En ole koskaan tavannut johtajaa, joka olisi yhtä kykenemätön henkilöstön johtamisessa, mutta taitava pitämään laitoksen hallitusta hyvällä tuulella. Kaikki kehityssuunnitelmat, joita tekemään minut oli nähdäkseni taloon palkattu, jäivät hänen pöydälleen makaamaan. Laitoksen toiminta lamaantui etenevästi, kun pätevät lääkärit poistuivat talosta ja toimintaa pyöritettiin keikkalääkäreillä, jotka saapuivat etäisyyksiltä Turku - Oulu. Minun odotettiin suhdeverkostojeni kautta hankkivan neurologeja ja unihäiriölääkäreitä taloon. Selvisi pian, että johtaja oli ainakin koko entisen Uudenmaanläänin alueella niin kuuluisa, että värväysyrityksilleni naureskeltiin railakkaasti. Talon henkilökunta oli hankkinut tietoja myös Tita Rinnevaaran aiemmista työpaikoista (mm. yksityinen lääkärikeskus, jonka nimeä en nyt muista ja tuskin olisi enää sama). Vakavat ongelmat henkilöstön kanssa olivat ilmeisesti toistuneet.

        Itse poistuin Epilepsiasäätiön tutkimuskeskus Neurosta ja palasin kunnalliseen työhöni virkavapaani päätyttyä. Vähän myöhemmin Neuron hallitus päätyi irtisanomaan Tita Rinnevaaran, kun tilanne ilmeisesti oli täysin kriisiytynyt. Henkilökohtaisesti jouduin asian kanssa tekemisiin, kun Tita Rinnevaara haki oikeusteitse korvauksia laittomasta irtisanomisesta ja minutkin haastettiin todistamaan. Lopputulos oli, että hän sai korvauksia, joiden määrästä minulla ei ole tietoa. N. vuotta myöhemmin Neuro ajautui konkurssiin.

        Henkilökohtaisesti en ole joutunut varsinaisesti kärsimään Tita Rinnevaaran toiminnasta, lähinnä turhauduin. Kuitenkin Neuron pitkäaikaisen henkilökunnan ahdinko oli niin vakava, että vastaavaa ei tulisi millään työpaikalla kärsiä.

        Joten Taivaan nimessä: Jos vielä voitte, hankkiutukaa vs kaupunginjohtajasta eroon. Hakupapereissa lienee jonkinlainen CV? Haastatelkaapa aiempia työnantajia ja työyhteisöjä!!!

        Pyydän anteeksi asiaan puuttumistani, mutta en muutakaan voinut

        Terveisin
        Marjaana Luisto
        Neurologian ylilääkäri
        HYKS Peijaksen sairaala
        eläkkkeellä


    • urpo.kertoi

      Ei pidä paikkaansa,valitettvasti uuskepun tikanmäki- osasto otti laukat vaalikauden alussa.
      ei mahda enää muuksi edes runkkaamalla muuttua, hänen osuutensa on kiistaton.

      • Hiidenjuukylamen

        Runkkarin? Keta tarkoitat?


    • pillinsoittaja

      Pyhäjärvi-laivaan nousee pitkä ja tumma mies. mitähän se meinasi, mitähän se ties?
      no sitähän se meinaa ja sitähän se ties, että krp se meiltä öykkärit vei.

    • äänestämään

      Phj seilaa päin helevettiä proo-porukan takia.

      • katsossitä

        Laillisuutta kohti olemme menossa -- hyvää vauhtia.


    • viekas.haltijakummi

      Vilunkikunnan vilunkipäättäjille ja vilunkiviranhaltijoille viinaa ja väristyksiä jättävää VAPPUA!

      • etiäiset

        Sitä me toivomme.!! Kippis! Kestäkää, kohtaa kaikuu Karjalasta. Odotetaan vielä hieman aikaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe