Israel on Jumalan luopiovaimo!

o-o-

Jeremia:
3:6 Ja Herra sanoi minulle kuningas Joosian päivinä: "Oletko nähnyt, mitä tuo luopiovaimo, Israel, on tehnyt? Hän kuljeskeli kaikilla korkeilla vuorilla ja kaikkien viheriäin puitten alla ja harjoitti siellä haureutta.

3:8 Ja minä näin, että, vaikka minä olin lähettänyt pois tuon luopiovaimon, Israelin, juuri sen tähden, että hän oli tehnyt aviorikoksen, ja olin antanut hänelle erokirjan, ei kuitenkaan uskoton Juuda, hänen sisarensa, peljännyt, vaan meni ja harjoitti haureutta hänkin.

3:11 Ja Herra sanoi minulle: "Luopiovaimo Israel on osoittautunut vanhurskaammaksi kuin Juuda, tuo uskoton

12

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MinäOlenOletkoSinäkin

      Jeremia 3
      11 Ja Herra sanoi minulle: "Luopiovaimo Israel on osoittautunut vanhurskaammaksi kuin Juuda, tuo uskoton.
      12 Mene ja julista nämä sanat pohjoiseen päin ja sano: Palaja, sinä luopiovaimo Israel, sanoo Herra; minä en enää synkistä teille kasvojani, sillä minä olen armollinen, sanoo Herra, enkä pidä vihaa iankaikkisesti.
      13 Ainoastaan tunne rikoksesi, että olet luopunut Herrasta, Jumalastasi, ja juossut sinne ja tänne vieraitten jumalain tykö, kaikkien viheriäin puitten alle, ettekä ole kuulleet minun ääntäni, sanoo Herra.

      "-" Kristinuskoon kääntyneet juutalaiset ovat luopuneet Herrasta, Jumalastaan, tehden siten rikoksen Jumalaa vastaan!

      • KTS--

        Ei vaan he ovat löytäneet Kristuksen ja pelastuneet judaismin pimeydestä!


      • MinäOlenOletkoSinäkin

        "-" Etkös sinä kts ole se palestiinalaisten muslimien huutotorvi? Mene pelastamaan niitä palestiinalaisia ystäviäsi muslimismin pimeydestä ja käännytä ne kristinuskoon! Montako olet jo ehtinyt käännyttää vai oletko itsekin muslimi?

        5. Mooseksen kirja 30
        1 "Jos sinä silloin, kun tämä kaikki sinua kohtaa, siunaus tai kirous, jotka minä olen asettanut sinun valittavaksesi, painat sen sydämeesi kaikkien kansojen keskellä, joiden luo Herra, sinun Jumalasi, on sinut karkoittanut,
        2 ja palajat Herran, sinun Jumalasi, tykö ja kuulet hänen ääntänsä kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi, sinä itse ja sinun lapsesi, kaikessa, niinkuin minä tänä päivänä sinua käsken,
        3 niin Herra, sinun Jumalasi, kääntää sinun kohtalosi ja armahtaa sinua; Herra, sinun Jumalasi, kokoaa sinut jälleen kaikista kansoista, joiden sekaan hän on sinut hajottanut.
        4 Vaikka sinun karkoitettusi olisivat taivaan äärissä, niin Herra, sinun Jumalasi, kokoaa ja noutaa sinut sieltäkin.
        5 Ja Herra, sinun Jumalasi, tuo sinut siihen maahan, jonka sinun isäsi ovat omistaneet, ja niin sinä otat sen omaksesi; ja hän tekee sinulle hyvää ja antaa sinun lisääntyä enemmän kuin isiesi.
        6 Ja Herra, sinun Jumalasi, ympärileikkaa sinun sydämesi ja sinun jälkeläistesi sydämet, niin että rakastat Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi, että eläisit.
        7 Ja Herra, sinun Jumalasi, antaa kaikkien näiden kirousten kohdata sinun vihollisiasi ja vihamiehiäsi, jotka sinua vainosivat.
        8 Ja sinä kuulet jälleen Herran ääntä ja pidät kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan.
        9 Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle ylen runsaasti hyvää kaikissa sinun kättesi töissä, hän tekee sinun kohtusi hedelmän, karjasi hedelmän ja maasi hedelmän ylen runsaaksi. Sillä niinkuin Herra iloitsi sinun isistäsi, hän jälleen iloitsee sinusta, siitä, että tekee sinulle hyvää,
        10 kun sinä kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja noudatat hänen käskyjänsä ja säädöksiänsä, jotka ovat kirjoitetut tähän lain kirjaan, ja kun sinä palajat Herran, sinun Jumalasi, tykö kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi.
        11 Sillä tämä käsky, jonka minä tänä päivänä sinulle annan, ei ole sinulle vaikea täyttää eikä liian kaukana.
        12 Se ei ole taivaassa, eikä sinun tarvitse sanoa: 'Kuka nousisi meidän puolestamme taivaaseen noutamaan sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'
        13 Se ei ole meren takana, eikä sinun tarvitse sanoa: 'Kuka menisi meidän puolestamme meren taakse noutamaan sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'
        14 Vaan sana on sinua aivan lähellä, sinun suussasi ja sydämessäsi, niin että voit sen täyttää.
        15 Katso, minä panen tänä päivänä sinun eteesi elämän ja hyvän, kuoleman ja pahan,
        16 kun minä tänä päivänä käsken sinua rakastamaan Herraa, sinun Jumalaasi, ja vaeltamaan hänen teitänsä ja noudattamaan hänen käskyjänsä, säädöksiänsä ja oikeuksiansa, että eläisit ja lisääntyisit ja että Herra, sinun Jumalasi, siunaisi sinua siinä maassa, jota menet ottamaan omaksesi.
        17 Mutta jos sinun sydämesi kääntyy pois etkä tottele, vaan annat vietellä itsesi kumartamaan muita jumalia ja palvelemaan niitä,
        18 niin minä julistan teille tänä päivänä, että te totisesti hukutte; te ette kauan elä siinä maassa, johon sinä menet Jordanin yli, ottamaan sen omaksesi.
        19 Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte.
        20 Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kuule hänen ääntänsä ja riipu hänessä kiinni, sillä siinä on sinun elämäsi ja pitkä ikäsi, ja niin sinä saat asua siinä maassa, jonka Herra sinun isillesi, Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille, vannotulla valalla on luvannut heille antaa."


      • OksastettuISRAELIIN

        Rooman Katolinen Kirkko on antisemiittinen valheeseen ja väkivaltaan turvautuva Ilmestyskirjan portto, yleinen nainen, joka tekee haureutta maailman petovaltojen kanssa, ja kerää itselleen maailman aarteita, poliittista valtaa ja muuta mammonaa.

        Ilmestyskirja 17:1 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten( KANSOJEN MEREN RANNAN HIEKALLA )päällä,
        19:2 Sillä totiset ja vanhurskaat ovat Jänen tuomionsa; sillä Hän on tuominnut sen suuren porton, joka turmeli maan haureudellaan. Ja on kostanut ja on vaatinut hänen kädestänsä palvelijainsa veren."


      • MinäOlenOletkoSinäkin
        OksastettuISRAELIIN kirjoitti:

        Rooman Katolinen Kirkko on antisemiittinen valheeseen ja väkivaltaan turvautuva Ilmestyskirjan portto, yleinen nainen, joka tekee haureutta maailman petovaltojen kanssa, ja kerää itselleen maailman aarteita, poliittista valtaa ja muuta mammonaa.

        Ilmestyskirja 17:1 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten( KANSOJEN MEREN RANNAN HIEKALLA )päällä,
        19:2 Sillä totiset ja vanhurskaat ovat Jänen tuomionsa; sillä Hän on tuominnut sen suuren porton, joka turmeli maan haureudellaan. Ja on kostanut ja on vaatinut hänen kädestänsä palvelijainsa veren."

        "-" Elä kuule muuta viserrä!
        "-" Totta puhut!
        "-" Rooman Katolinen Kirkko on aina tehtaillut pelkkiä Valheita, " niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."


    • Jeesus sanoo Juudakselle: " Nyt Ihmisen poika on kirkastettu ja Jumala on kirkastettu hänessä. Jos Jumala on kirkastettu hänessä, niin kirkastaa myös Jumala hänet itsessään. "

      Jeesus ei puhu itsestään, koska kukaan ei puhu itsestään sanoen " hän, hänestä " Hän puhuu Juudaksesta.

      • MinäOlenOletkoSinäkin

        "Jeesus sanoo Juudakselle:"

        Johannes 13
        31 Kun hän oli mennyt ulos, sanoi Jeesus: "Nyt Ihmisen Poika on kirkastettu, ja Jumala on kirkastettu hänessä.

        "-" "Kun hän oli mennyt ulos, sanoi Jeesus:"
        "-" Jeesus ei sano sitä Juudakselle.

        "Hän puhuu Juudaksesta."

        "-" "Nyt Ihmisen Poika on kirkastettu, ja Jumala on kirkastettu hänessä."
        "-" Jeesus tarkoittaa tuossa "hänellä" itseään, eikä Juudasta.
        "-" Jeesus puhuu itsestään, ei Juudaksesta.


    • Hän puhuu Juudaksesta, kyllä. Hän puhuu sille joukolle, joka jäi huoneeseen.

      Kukaan ei sano itsestään, "Hänessä." Tekin sanotte, ' Pelastus on Juudasta. '

      • MinäOlenOletkoSinäkin

        "-" Jeesus puhuu useasti itsestään kolmannessa persoonassa!
        "-" Et ole, KTS-- alias fari.g, tainnut ikinä lukea Raamattua?!


    • KTS--

      Kuten huomaamme, Juudaksen valheellista evankeliumia levittävä paskalössi on löytänyt tiensä tännekin!

      Mitä tekee seurakunta?
      Nukkuu!

    • Ihan on teidän evankeliumi, ei Juudaksen. Mene lukemaan.

      • KTS--

        Ja kaiken lisäksi on vielä tämä pirulta peritty raamatunlukutapa.
        On siinä yks saakelin turhislössi. Tuus Soffiina kattoon mitä gangsterilahko on taas keksinyt!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2150
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1260
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe