Asunnoton Marko nukkuu hotellissa!

höyhensaarelta

32

615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • waler-

      Hienosti asunnottomuus tossa dokumentissa käännettiin kuitenkin päihdeongelmaksi,vaikkei siitä läheskään kaikkien kohdalla ole kysymys

      • JokinPahastiPielessä

        Ja mitä vaikka suuren osa kohdalla onkin? En yhtään ihmettele jos tuollaisen arjen kourissa juo päänsä täyteen aina kun se mahdollisuus tarjoutuu. On edes lämpimämpi.

        En ymmärrä miksi vain vapaaehtoisjärjestöt ja vapaaehtoistyö auttavat näitä asunnottomia, mikä siinä on ettei yhteiskunta ja hallinto pysty siihen millään tavalla, kuten ei myöskään leipäjonojen hoitamiseen ym.


      • hidason

        Ylehän kerran jo vuosia sitten vietti yön asunnottoman 30 kymppisen kanssa. Kaverilla oli silmälasitkin menneet rikki, joten hän näki kauvak huonosti. Ihan oli kuin kuka tahansa, paitsi ei asuntoa eikä työtä.


      • kjnjhyt

    • sdfsdfsfs

      siis millä perustein kusetti? tuon 5kk jutunko? tiedoksi vaan että ei se ohjelma suorana telkasta tule.

    • Voi noita MV-juoruja. Juu, nukkui hotellissa, kun: "Palkkioksi halusimme tarjota 4 vuotta asunnottomana olleelle miehelle kuvausten jälkeen seuraavalle aamulle ja päivälle mahdollisuuden päästä lämpimään sänkyyn ja aamiaiseen."

      Uskokaa vaan ihan joka kerta kun MV meheviä juoruja teille heittelee.

      https://www.facebook.com/armanalizadofficial/photos/a.117140231651868.10559.114513708581187/1140713292627885/?type=3

      • Suomalainen asunnoton pääsee yöksi hotelliin -> keuhkotaan vastaukseksi massamaahanmuutosta ja tartuntataudeista. Jepjep.


      • PersutPetti

        Persut paljastuivatkin porvaripuolueeksi joka tavallisen ihmisen: duunarin, työttömän, huono-osaisen, opiskelijan, pieneläkeläisen, lapsiperheen, vammaisen ja pitkäaikaissairaan sijaan ajaakin omistajien, työnantajien, hyväosaisten, eliitin asiaa. EKokoomusmafian jäseniä siis jotka haluavat rohmuta hyväosaisille. Anti-Robin Hood -liike, kokkarien, kepun, rkp:n ja kd:n tapaan.

        Ensi vaaleissa nähdään moniko äänestänyt tykkää toimista.

        Rötösherrat kuriin!


    • karuaonmeininki

      Koittakaapas nukkua istualtaan vaikka esim. viikko niin pääsee fiilikseen miltä tuntuu, kun ei voi sängyssä nukkua!

      Itse olen torkkunut 5-viikkoa istualtaan joskus 15-vuotta sitten särkyjen vuoksi ja eilen kun katsoin ohjelmaa, niin kyllä tuli omakohtainen kokemus voimakkaasti mieleen ja mietin käykö näillekin samoin, ettei se uni sitten tulekaan kun pääsee sänkyyn. minut laitettiin teholle, elimistö rauhoitettiin ja siinä meni vielä yksi yö ennen, kuin uni tuli ilman kipuja

    • MulleMulleMulle

      SSSuomi on köyhille kateellisten sosiaalirasistien maa. Onko kolmen ässän täysporvarihallitus rohkaissut kaikki EKokoomusmafian kannattajakusipäät kun täysin aivoton kirjoittelu on lisääntynyt huimasti? Empatiakykyä näillä sosiopaateilla osin psykopaateilla ei näy olevan sen enempää kuin veronmaksuhalujakaan, vaikka porvariskermaperseet ovat täysin hyvinvointiyhteiskunnan luomuksia. Kaikki on saatu, mutta mitään ei itse viitsittäisi antaa. Työstä ei heidän mielestään tarvitse maksaa sellaista palkkaa jolla EU:n kalleimmassa maassa elää. Työttömäksi jääneet pitää pakottaa minimiperusturvalla töihin tai ilman työsopimusta työkokeiluun. Mitä suuremmat tulot, sitä vähemmän pitäisi maksaa veroja. Uskomatonta takapakkia suomalaisten kehityshistoriassa.

    • kuka_nyt

      ylensä katsoo jotain armas analisizerii?

      • Omaan.napaan.tuijottajat

        Ne jotka ei ihaile vain omaa napaansa, ja mumise "minä, minä, minä, minä, mulle, mulle..."


    • Uskomatonta2016Suomessa

      Miksei suurimpiin Suomen kaupunkeihin saada asunnottomien taloa, jossa nämä voisivat nukkua patjalla peiton alla niin halutessaan, käydä pesulla ja saada syödäkseen vaikka lahjoitettua ruokaa, katsoa kenties sohvalla tv:tä? Maahan tulleet pakolaiset saivat heti apua, heille ei edes lihasoppa kelvannut, josta suomalainen kadulla oleva asunnoton olisi tyytyväinen ja saisi vatsansa täyteen. Edes useista patjanukkumapaikoista samassa huoneessa tuskin valitettaisiin, kuten maahanmuuttajat valittivat ryhmämajoituksesta.
      Miksi vieraskoreutta riittää mutta kantasuomalaisten asunnottomien huono-osaisten auttaminen ja tukeminen on niin vaikeaa? Mikä tuon kateuden aiheuttaa? Kukaan ei varmasti tahallaan ajaudu tuohon jamaan, vaan siihen ajaudutaan. Ei varmasti olisi mahdottoman kallista toteuttaa asunnottomille säälliset mahdollisuudet nukkua yönsä halutessaan ihmismäisissä oloissa rappukäytävien, asemien, roskalaatikoiden ym. sijaan. Se on ainostaan arvovalinta.


      • ByrokraatinPaperilla
        TheUrbanLegends kirjoitti:

        Asunnottomien hätämajoitus on kuntien velvollisuus.

        http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3255476-asunnottomat-eivat-yovy-kadulla

        Suomessa on tehty paljon töitä asunnottomuuden vähentämiseksi. Olemme ainut EU-maa, jossa asunnottomuus on edelleen laskussa.

        http://www.nal.fi/suomi-ainoa-eu-maa-jossa-asunnottomuus-edelleen-vahenee/

        Näköjään on hyvin hoidossa juu..


      • ByrokraatinPaperilla kirjoitti:

        Näköjään on hyvin hoidossa juu..

        Meillä on edelleen tuhansia asunnottomia. Eihän se silloin hyvin ole hoidossa. On kuitenkin turha väittää, ettei asialle tehtäisi mitään eikä majoitusta tarjottaisi.


      • jreo0igu
        TheUrbanLegends kirjoitti:

        Meillä on edelleen tuhansia asunnottomia. Eihän se silloin hyvin ole hoidossa. On kuitenkin turha väittää, ettei asialle tehtäisi mitään eikä majoitusta tarjottaisi.

        Nollatoleranssiin ei tuon asunnottomuuden kanssa päästä koskaan. Aina riittää muutama sellainenkin joille tarjottu katto pään päällä ei kelpaa kun pitäisi noudattaa joitakin sääntöjä. Jos asunnottomuus johtuu esim. viinasta, niin lähteekö kyseinen henkilö elämään ns. parempaa elämää jos asunto tarjotaan, vai juhlitaanko vaan entistä enemmän, ja taas ollaan pian kadulla.


      • Höpönlöpöjöpö
        jreo0igu kirjoitti:

        Nollatoleranssiin ei tuon asunnottomuuden kanssa päästä koskaan. Aina riittää muutama sellainenkin joille tarjottu katto pään päällä ei kelpaa kun pitäisi noudattaa joitakin sääntöjä. Jos asunnottomuus johtuu esim. viinasta, niin lähteekö kyseinen henkilö elämään ns. parempaa elämää jos asunto tarjotaan, vai juhlitaanko vaan entistä enemmän, ja taas ollaan pian kadulla.

        Vähän kuin korttelien pituisten kasvavien leipäjonojen kanssa, niitä ei pitäisi olla mutta onpas vaan. Sama asunnottomuuden kanssa, virkamiesten ja poliitikkojen puheissa ja papereissa ongelmaa ei ole.


    • paljonkovälistä

      Helluntaiseurakunta on yksi päsmäri yhdityksenä järjestelmässä näille näitä asuntoja ja jotenkin tuntuu, että olisi parempi valtion ja kuntien velvollisuudeksi hoitaa nämä asumisjärjestelyt

      • EKokoomusmafiaBusiness

        Onhan lastensairaalatkin nykyään porvaripolitiikkasuomessa hyväntekeväisyyden ja lahjoitusten varassa, miksei siis asunnottomien ja muiden ei niin suloisten huono-osaisten turva. Kaikesta pitää saada bisnesvoittoja, ennen kuin jotain tapahtuu mm. maahanmuuttokeskukset. Asunnottomien ja leipäjonoissa olevien auttamisella kokkarit ei tee miljoonatiliä.


    • matutwttuun

      Miksi suomalainen asunnoton ei saa asua hotellissa, jos veronmaksajat joutuvat tarjoamaan matupaskoille viiden tähden kylpyähotellimajoitusta vuositolkulla?
      Meillä suomalaisveronmaksjailla ei todellakaan ole mitään velvollisuuksia esiintyä maapallon sosiaalitoimistona kaikenmaailman matupaskoille! Sen sijaan meillä on velvollisuus pitää huolta oman maamme kansalaisista esim asunnottomista ja muista laitapuolen kulkijoista.

    • mankkaanmies

      Onkohan se muuan Sauli saanut jo asunnon. Ainakin hän hillui jossain siellä asunnottomien tilaisuudessa.

    • kjhgfdfghjrfghgfgh

      Arman-boy kritisoi joskus massamaahanmuuttoa,sitten Ylen sedät ja tädit sano jos et muuta lausuntoas sun ohjelmat loppuu lyhyeen.Arman -boy pyörsi puheensa heti seuraavana päivänä vittu mikä pelle.

    • suvaitsevainen_vihreä

      Hyhhyh, jotain viinalle haisevia pultsareita, yök!

      • OllaanIhmisiäKaikki

        Ja kun elämä tarpeeksi potkii niin sustakin voi tulla.


    • Jfifhzkxhz

      somalit sinne minne kuuluvatkin niin vapautuu tuhansia hyväkuntoisia asuntoja hyötykäyttöön. Pintaremontin ne kyllä vaativat hajuhaittojen takia.

    • riski2

      Joo saatana kansalaisilta on kerätty rahaa meidän omien lastensairaalaan joka maksaisi noin 300miljoonaa euroo, mutta kamelinpaska rallikuskien hyysäämiseen löyty heti noin miljardi eli tuhat miljoonaa. vittu noi kuolukiusatut ihmisraunio poliitikot pitäs lopettaa.

    • Juggggi

      Tuo Armanin ohjelma tuli katsottua täälläkin. Jaan ajatukseni kahteen osaan:

      Kyseessä ollut asunnoton äiti hämmästytti tilanteineen. Miksi hänelle ei ole järjestynyt asuntoa? Onko hänen pakko asua pk-seudulla, jossa asuminen maksaa huomattavasti enemmän kuin maakunnissa? Tuo tarina taisi olla varsin yksipuolisesti leikattu syyttelemään järjestelmää.

      Miksi ongelma pitäisi aina ratkaista "kantamalla kaivoon vettä"? Ongelma pyritään näissä tapauksissa ratkaisemaan kaikkein kalleimmalla tavalla, eli kustantamalla alkoholisteille kännipaikka johonkin radan varteen pk-seudulla. Tämän jälkeen annetaan vastikkeetonta rahaa ja sen jälkeen keitellään vapaaehtoisvoimin lahjoitustarvikkeista kanasoppaa kun raha menikin (ylläri ylläri) viinaan.

      Päihderiippuvaisten asunnottomien tilanne korjaantuisi varmasti, jos heille annettaisiin mahdollisuus kuntoutua hallitusti:
      - kuntoutuspaikka pitäisi järjestää jälleen muualta kuin pk-seudulta
      - kuntoutettava henkilö osallistuisi asiaan vapaaehtoisesti, joskin tästä lipsuminen toisi karenssin tukiin ja uudelleenaloitukseen
      - kuntoutettavalle tarjottaisiin lämmin ja ihmisarvoinen asunto, säännöllinen ruoka ja muita virikkeitä (vapaa-aika, harrastuksia, tv, ym. harrastusvälineitä)
      - kuntoutettava tekisi kuntoutusaikanaan työtä normaalien työehtosopimusten mukaisesti
      - palkka maksettaisiin hänen henk.kohtaiselle tililleen ja sieltä kustannettaisiin asuminen, ruoka, vaatteet ja muu ylöspito
      - muu rahankäyttö olisi tarkasti rajoitettu. Kuntoutettavan tiliä hallinnoitaisiin tarkasti ja aluksi kuntoutettava ei edes suorittaisi hankintojaan itse. Alkoholi ja tupakka eivät olisi sallittuja. Muidenkin hyödykkeiden hankintaa rajoitettaisiin aluksi, koska näitä voidaan kaupata eteenpäin.
      - työn ohella voitaisiin tarjota iltaopintoja, kursseja, ohjattua harrastustoimintaa (ATK-taidot ym.)
      - tätä jatkuisi tarvittaessa vuosia, jopa vuosikymmeniä jos kuntoutus ei tuota tulosta tai kuntoutettava näin haluaa

      Hyödyt:
      kustannustehokkuus, tuki vastikkeellista
      kuntoutuspaikkoja voitaisiin perustaa rajoittamaton määrä, maaseudulta löytyy tyhjiä asuntoja ja työtä joka ei kelpaa kenellekään
      ratkaisu olisi holhousta parhaimmillaan: valinnanvapautta ja ihmisarvoa. Työn tekeminen, palkka ja terve elämä eivät voi olla paha asia.
      jossain vaiheessa jäljelle jäisi vain ne asunnottomat, joita ei voi (eikä tarvitse?) auttaa yhteiskunnan voimin. Punavuorelaiset toimittajat saisivat keksiä muuta piiperrettävää.

    • dseidsei

      Siis eihän tämä "asunnoton" ollutkaa asunnoton, oikeasti. Minäkin ymmärsin, että hän on vain näyttelijä, joka näyttelee asunnotonta. Sehän on käynyt ilmi jälkeenpäinkin useista kohdista.

    • pellehänseon

      Nämä kili armanin jutut on kaikki feikkejä sehän on vitun kova jätkä ajaa prätkä 150 centti pitkä hujoppi,joka paikassa sohlaamassa ,painus vaaan takaisin sinne iraniin allahin hoteissii.

    • dfghjhgvfc

      Vastenmielinen paskanpuhuja.

    • Tämän.nyt.ainakin.pystyy

      Joka kunnan pitäisi ainakin miniminä järjestää joku alue kaminateltoilla ja puilla,jotta hätää kärsivät pääsisivät edes yöksi lämpimään. Se ei nyt niin paljon maksa millekään kunnalleTuo nyt on minimi ihmisoikeus vaatimus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe